bgn yediklerim başlarda iyiydi ama sonlara doğru cozuttum yine
08:30 da bir adet armut
10:00 da yarım paket cizi ve 3 fincan şekersiz kahve
13:00 1 paket halley 2 adet albeni bisküvi
16:30 da yarım tabak mantı
19:00 da 2 dilim ekmeğe peynirli bol yeşillikli sandiviç yedim
yaa birde cips yedim küçük bir kase kadar
sırf abur cuburlu bir liste oldu..çalışıyorum sürekli dışarda olunca böle şeylere dadanıyorum ben yaa zaten hep bunlar yüzünden alıyorum kiloyu...
bir de hastalanacam kızlar ne bulsam yiyesim geliyor
bgn yediklerim başlarda iyiydi ama sonlara doğru cozuttum yine
08:30 da bir adet armut
10:00 da yarım paket cizi ve 3 fincan şekersiz kahve
13:00 1 paket halley 2 adet albeni bisküvi
16:30 da yarım tabak mantı
19:00 da 2 dilim ekmeğe peynirli bol yeşillikli sandiviç yedim
yaa birde cips yedim küçük bir kase kadar
sırf abur cuburlu bir liste oldu..çalışıyorum sürekli dışarda olunca böle şeylere dadanıyorum ben yaa zaten hep bunlar yüzünden alıyorum kiloyu...
bir de hastalanacam kızlar ne bulsam yiyesim geliyor
Selam, hazır bisküvi çikolata tarzı içinde emilgator ve glukoz olan gıdalar bağımlılık yapıyor. O yüzden bırakmak çok zor biliyorum. Sanırım şu anda 30 yaşın altındasınız. Bende böyle besleniyordum. 35 yaşıma kadar öyle pek kilo aldıgım yoktu. Ama 35-36 dan sonra sonra mahvoldum. Çünkü yaşlandıkça metebolizma yavaşlıyor.
çizgerge olmuş süper görünüyor...
ben denedim bebem bakalım börek yicenmi diyebenmi nerdeyim şey kagıthane tarafında bebem
ben bugün ne yedim biliyinmi kerevizi rendeledim üstüne kırımı lahana yogrt tavk tadı mükemmel olmuştu bayıldım tadına yüzmdende anlaşıldıgı gibi :120::120::120:sende öle yap ne yapalım mecbrz kiloy vermeyeişşallah ben böyle gidersem memleketten 70 düşer gelirim dermişim
dr bir daha bakıyım allahım bu ney kız seni elime verseler varya böl eböle döverim ah bende neler çekiyor canım emme yiyemiyok insan yerken benide çagırdı ayıp aramızdaki samimiyetten yazıyorm şaka babında aman diyim kırma ban kardeşim olurmu yarın kendine temiz bir sayfa açıyorsn başlıyorsn diyetine bak rakiben seni geçerse ne etcen vallahi öpücük kupa vermem ona göre
kızlar ben akşam yemegi yemicem biline belkjim sicacık süt içerim birazdan belkim bir portakal yerim belli degilherkeze iyi geceler öpüyorm hepinizi
kork benden gerbera yaktım senin çıranı
lahana corbasi daha dogrusu yemegini deneyecegim.2 kere corbaya tesebbus etmisligim var ama blendirdan gecirince dunyanin en kotu corbasi oluyor ikiside lavaboya dokulmustucanım valla ben de aynen senin gibi şundan da ye bişey olmaz bundan da ye ne olacak yakarsın söylene söylene bi bakmışım 61 olmuşum hani herkese az geliyor ama benim kemik yapım inan ki 55 den yukarısını kilolu gösteriyor...
şimdi şöyle birşey var vücut bi yerden sonra kiloyu tutuyor yani direnç evresine geçiyor senin bu evreyi kırman lazım...bi ara bende de oldu bi türlü 64 ün altına inemiyordum sonra dedim ki kendi kendime şu yeme düzenimi bi değiştiriyim her seferinde farklı kahvaltı yaptım bi gün haşlanmış yumurta yiyorsam ikinci gün 2 dilim ekmeğe sandiviç yapıp yiyordum aralarda sadece sıvı yada yoğurt tüketiyordum öğlen haşlanmış sebzelerden ya da haşlanmış tavuk tan salatalar yapıyordum ya da diyet çorbalardan pişirip yiyordum..akşamlarıda saat altıdan sonra kesinlikle birşey yemiyordum yemek olarak da ya çorba içiyordum ya da ızgara türü yapıyordum kendime ama bir hafta boyunca sürekli değiştirdim aralara farklı şeyler koydum bazen canım çok istediğin erken saatlerde bir porsiyon tatlı bile yedim ama düzenli sporumuda yaptım tabi sonuç olarak 1 hafta da 2 kilo verdim...
belki senin vücudunda sürekli aynı rutine alıştığı için kilo vermeyi reddediyor olabilir farklı şeyler dene bence
rakibem kahvaltin super gorunuyor..dukancisin degilmi..ben denedim ama malesef yapamadim:26:
Allah kolaylik versin bi kolay yolu cikar insallahbabam yarın geliyor kızlar ve amelıyata karar vermiş durumda annem nisana kadar bizimle kalacaktı ama artık babamın yanında olması gerekecek minik kuzuma da bakıcıya gitmek kalıyor resmen içim yanıyor yaaa gerçi hemşerim bir teyze var burada o bakarım kendi torunum gibi dedi ama yinede alışması falan zaman alabilir bi de kadın mayısta memleketine gidecek seneye gelecek ama olsun mayıs ve haziran aylarında ne yaparım bilmiyorum kafam bi milyon dünden beri
buda menüm....
sabah
yarımdan az simit
dil peyniri
domates
ara
yok
öğle
1 kase çorba
salata
ara
yok
akşam
yarım tabak haşlanmış karnabahar
1 çay bardağı yoğurt
ara
az önce 150 gramlık taze hurma
ve bolll su bi fitte spor....
sporlar iyide cok yemissin be canimbgn ki sporum kızlar
35 dk tempolu yürüyüş
kızımla 15 dakika deli gibi dans :))
şimdide eliptik bisiklete binecem 30 dk
bu kadar üstelemezdim de çok yedim bugün yaa karnım da vicdanımda rahatsız....
misafirlik yerine kadar iyi umarim orda kacirmamissindir..ben aciktikca bitki cayi iciyorumSabahtan yazayım menümü bugün yarım gün çalışıyorum işleri hal edip eve geçeyim akşama girerim tekrartan :)
Sabah
1 tabak müsli
ara öğün (10:30)
1 adet elma
Öğlen
1 simit+1 dilim peynir+1 domates
ara öğün
2 adet mandalina
akşam
misafirliğe gidecem artık ne varsa bahtıma
ara öğün
1 bardak süt
Kızlar birşey danışacam size normalde en geç 1 de uyurum ancak cumartesi proje yazacağım için yatmam 3-4 ü bulur ben acıkmış olurum meyve-yoğurt dışında ne yesem olur ki
ben varim ama saatler denk gelmiyoreşimi işe yolladım didim kızlar ne yapıyorlarbu arada sırtımda bir düzelme yok aynı tas aynı hamam ya bugün hafta sonu kimse glemz gene ben çalar ben oynarım sırtımın agrısına bile aylayıp oylayıp yazıyorm takimimi bırakmak istemiyorm herkez gelsin buraıya yataklardan kalkın tek kaldım vallahi terkediledim diye şarkı yazdırıceksiniz bana he yedikelrimi topl yazayım bebeler ugraşmayın şimdi paş ne yedi ne yemedi diye
en guzeli bende simdi kizlari ogle uykusuna yatirdim once leslie yapip sonra cayimi alip bi film izleyecegimOh sonunda eve geldim çayımı kitabımı bilgisayarımı aldım camın önünde keyfime bakayımBu hafta sonu gelmeyecek sandım yorgunluktan
yinede cok iyi vermissin az degil.canım bugun benim, 67. günüm, 92.4 ile başladım. 4-5 gündür 83.7 ile 83 arasında gidip geliyorum. Bu durumda 9 kilo verdim. Fakat bende troid sorunu oldugu için biraz yavaş ileriliyor. Benden 10 gün sonra başlayan arkadaşım az önce telede görüstüm, 13 kilo vermiş. Kişilere ve metobolizmaya göre farklılık gösteriyor diye düşünüyorum. Hedefime nisan ayında ulaşmayı düşünüyorum ve hatta birazda hedefimi düşürmek istiyorum. Sonrasinda güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum. Hayırlısı bakalım. Sağlık en önemlisi, diyetle birlikte multivitamin ve omega 3 kullanıyorum. Diyete ilk başladigimda bende adet düzensizligi oldu. Bu ay düzeldi.
bu yaz bizde ankaraya yerlesecegiz insallah.Evet kızlar ankaradayım ben. Ankara Üniversitesinde okudum sonra burda iş buldum burda iyi bir iş oluncada annemde yanıma taşındı ikimiz yaşıyoz mutlu mesut. yolunuz düşerse mutlaka beklerim annem ve ben varız yerimiz bol o yüzden. Bende ankarayı çok seviyorum.
tavuk etini jülyen şeklinde dogradım yanmaz tavada pişirdim içine 4 kaşık yogurt kırımızı lahana rendeledim 1 dilim tam bugday ekmegi yiyecegim sodada içeirm akşama ya salata tel şehriye çorbası var ıspanak yemegi varonlardan terim galiba bakıcez artık
bendede o var tadina baktimmi gerisi geliyor o yuzden hic bakmamak lazim.herseyden ye az az ye bana gore bi laf degil.tadina baktimi az degil hepsini yiyorum.evet yaşım 27...bağımlılık yaptığını biliyorum normalde tüketmiyordum bu tarz şeyleri ama işe başlayınca of bitanecik yiyim ne olacak açlığımı bastırsın derken derken önüne geçemez hale geldim..şimdi bgn kendimi biraz firenlemiş halim buyaa bir de hastalanacam azcıkta ona atıyorum suçu:))neyse önceden nasıl bıraktıysam yine bırakacam artık.düzenli spora başlasam aslında ağzıma sürmem ben bunlarıda bi düzenli başlamadım şu spora
ben o lahana çorbasından 2 gün içebildim anc içine kerevizde koyuyordum ben ama gerçekten çok güzel ödem attırıyordu ben içine bolcada limon sıkıyordum fekat midem 2 günden sonrasını kaldırmadı ben de haşlayıp suyunu içtim onu da deneyebilirsin...valla deneme tahtası gibi oluyor insan şu kilolar gidene kadar:))lahana corbasi daha dogrusu yemegini deneyecegim.2 kere corbaya tesebbus etmisligim var ama blendirdan gecirince dunyanin en kotu corbasi oluyor ikiside lavaboya dokulmustu(( ama kapuskayi cok severim kapuska seklinde az yagli yapacagim.aslinda bugun baslayacaktim baslayamadim.birazdan kalkip yapayimda bari aksam yemegim olsun.birde meyve gununde ananas yiyecegim.ananasta kilo verdiriyor diyorlar..
rakibem kahvaltin super gorunuyor..dukancisin degilmi..ben denedim ama malesef yapamadim:26:
İyi geceler hatunlar o kadar yorgunum ki anlatamam hiperaktif cocukla yasamak cok zor daha kizim uyumadi onu emzirip yatmayi dusunuyorum,menumu de yazip yatayim
Sabah
1,5 dilim ekmek
Dil peyniri
Domates
Ara
Yok
Ogle
Yarim simit
Ara
1galeta
Aksam
1 kase domates corbasi
Az once 1bardak nescafe ve 2tane diyet biskuvi yedim
Allah kolaylik versin bi kolay yolu cikar insallah
sporlar iyide cok yemissin be canim
misafirlik yerine kadar iyi umarim orda kacirmamissindir..ben aciktikca bitki cayi iciyorum
ben varim ama saatler denk gelmiyor
en guzeli bende simdi kizlari ogle uykusuna yatirdim once leslie yapip sonra cayimi alip bi film izleyecegim
yinede cok iyi vermissin az degil.
bu yaz bizde ankaraya yerlesecegiz insallah.
bendede o var tadina baktimmi gerisi geliyor o yuzden hic bakmamak lazim.herseyden ye az az ye bana gore bi laf degil.tadina baktimi az degil hepsini yiyorum.
Allah kolaylik versin bi kolay yolu cikar insallah
misafirlik yerine kadar iyi umarim orda kacirmamissindir..ben aciktikca bitki cayi iciyorum
en guzeli bende simdi kizlari ogle uykusuna yatirdim once leslie yapip sonra cayimi alip bi film izleyecegim
bendede o var tadina baktimmi gerisi geliyor o yuzden hic bakmamak lazim.herseyden ye az az ye bana gore bi laf degil.tadina baktimi az degil hepsini yiyorum.
bu öpücügün bUDA HEDİYENVay demek testi gectim yuppi :)
ayy valla ne desen haklısın kırılmam canım ben öle şeylere:))canım yarın izinliyim evde olacam bütün gün kendimi telafi haftasına alıyorum yarından itibaren:))
Ve diyetim ilk misafirligini olaysiz atlattim sadece salata ve cacik yedim simdide elmami yiyip proje basina oturuyayim :)
lahana corbasi daha dogrusu yemegini deneyecegim.2 kere corbaya tesebbus etmisligim var ama blendirdan gecirince dunyanin en kotu corbasi oluyor ikiside lavaboya dokulmustu(( ama kapuskayi cok severim kapuska seklinde az yagli yapacagim.aslinda bugun baslayacaktim baslayamadim.birazdan kalkip yapayimda bari aksam yemegim olsun.birde meyve gununde ananas yiyecegim.ananasta kilo verdiriyor diyorlar..
BENDE DUKANI YAPAMADIM YAW KREPLE LOR PEYNİRİ DEMEYİN BANAAllah kolaylik versin bi kolay yolu cikar insallah
SANA BİRŞEY ANLATIYIMMI DİNLE YENİ EVLİYİZ YK YOK EŞİMLE YATTIK YATAGA ALLAHIM SAGA DÖN SOLA DÖN YK GELMİYOR BEN YUYAMADIM EŞİMİ NEDEN UYUTUYUM DEDİM CANIM UYKUM YOK HADİ TV İZLİYELİM DEDİKİ PAŞA KOYUN SAY KAFAMI GÖGSÜNE KOYDM SAYMAYA BAŞLADIM SESLİ 10 KOYUNA KADAR SESİ ÇIKMADI EŞİMİN SONRA DEDİ PAŞA İÇİNDEN SAY TAMAM DEDİM KOYUNLARI ÇİTTEN ATLATIYORM HALİYLE CANIM KAFA GÖGSÜNDE HAREKET EDİNCEDE KIZIYOR PAŞA NE YAPIYORSN AMAN DEDİM KOYUNLARI ÇİTTEN ATLATIYORM PAŞA DEDİ HAREKET ETME GÖZÜNLE HAYAL ET ATLAT DEDİ BAŞLADIM GENE SAYMAYA ANA ADAM UYuDu HORLAMAYA BAŞLADI SESLENDİM CANIM DEDİM HE PAŞA DEDİM KOYUNLARIN İÇİNE SİYAH BİR KOYUN KARIŞMIŞ DEDİM NE YAPAYIM AY PAŞA AYIR DEDİ NEYSE BAKTIM TIK YOK BİRAZ ZAMAN GEÇTİ DEMİN CANIM SİNİRLENMEYE BAŞLADI SÖYLE PAŞA DEDİ DEDİM KAHVERENGİDE KARIŞMIŞ ONU SİYAHIN YANINAMI BEYAZLARIN YANINAMI AYRIMI KOYYUM EŞİM KÜPLERE BİNDİ PAŞA YUrakibem hoşgeldin. ne yiyip içiyorsun merakla bekliyorum ..
dukancıyım, dukancı, dukancılar
roseberry listeni okdum. Senin yediklerini ben yesem bütün gün aç dolaşirim. doymam hasta olurum. tebrikler ederim valla birde çocukla iyi enejin yetiyor.
Bende iki üç saat önce, yarın için yoğurdun için tatlandıcı ve ananas suyu ve acıcık anans parçaları koyarak donurucuya dondurma olsun diye koydum. Yaparkende 3 kaşık tadina baktım. hiç uykum yok ama uyusam fena olmaz ama ama koyunum mu saysam acaba? kedim var ayaklarımın üzerine kafasını koydu horluyor ya...oda biraz sisko o yüzen horluyor yavrum benim.
SEN KAÇAMAKLARI YAPARSAN ZOR BİRAZben o lahana çorbasından 2 gün içebildim anc içine kerevizde koyuyordum ben ama gerçekten çok güzel ödem attırıyordu ben içine bolcada limon sıkıyordum fekat midem 2 günden sonrasını kaldırmadı ben de haşlayıp suyunu içtim onu da deneyebilirsin...valla deneme tahtası gibi oluyor insan şu kilolar gidene kadar:))
kızlar günaydın pazar pazar kızım tarafından sabahın 5:30 unda uyandırıldım...çok da güzel bi kahvaltı yaptım bgn menümü sıkı tutacağım inşallah....
Canim misafirlikte salata ve cacik yedim basardim yani :) ankara da guzeldir seviyorum hic yapacak birsey bulamazsan git kugulu parka 2 kugu bak sakinles ben bu yuzden seviyorum birde tiyatro heryerde her dakika var annemle ne zaman firsat bulsak giderix :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?