Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam, hazır bisküvi çikolata tarzı içinde emilgator ve glukoz olan gıdalar bağımlılık yapıyor. O yüzden bırakmak çok zor biliyorum. Sanırım şu anda 30 yaşın altındasınız. Bende böyle besleniyordum. 35 yaşıma kadar öyle pek kilo aldıgım yoktu. Ama 35-36 dan sonra sonra mahvoldum. Çünkü yaşlandıkça metebolizma yavaşlıyor.

çizgerge olmuş süper görünüyor...

Bende günün geri kalanı nasıl tamamladım onu yazayım...
kahvaltı ve ögle arası
sekersiz büyük fincan sekersiz türk kahvesi
ögle,
1ad. somon fırın ızgara
küçük birkase önce haslama sonra firinlama karides
yemek sonrası 2 büyük fincan yeşil çay
ögle yemegini çok geç yedim. malum benim saat düzenim bu hatfa çok bozuldu umarım önümüzdeki hafta düzelir.
Aksam için çok aç değildim.Şimdi bir kase, sarımsak/salatalık/light beyaz peynirli cacık yiyorum. bir fincan daha yeşil çay içeceğim şimdi. Gece çok geç yatarım sanırım. Yatman önce birşey yersem yazarım. Ama uyumadan en az 4 saat önce bişe yemeye gayret ediyorum.

Son düzenleme:
dr bir daha bakıyım allahım bu ney kızseni elime verseler varya böl eböle döverim ah bende neler çekiyor canım emme yiyemiyok insan yerken benide çagırdı ayıparamızdaki samimiyetten yazıyorm şaka babında aman diyim kırma ban kardeşim olurmuyarın kendine temiz bir sayfa açıyorsn başlıyorsn diyetine bak rakiben seni geçerse ne etcen vallahi öpücük kupa vermem ona göre
kızlar ben akşam yemegi yemicem biline belkjim sicacık süt içerim birazdan belkim bir portakal yerim belli degil herkeze iyi geceler öpüyorm hepinizi
kork benden gerbera yaktım senin çıranı

evet yaşım 27...bağımlılık yaptığını biliyorum normalde tüketmiyordum bu tarz şeyleri ama işe başlayınca of bitanecik yiyim ne olacak açlığımı bastırsın derken derken önüne geçemez hale geldim..şimdi bgn kendimi biraz firenlemiş halim bu yaa bir de hastalanacam azcıkta ona atıyorum suçu:))neyse önceden nasıl bıraktıysam yine bırakacam artık.düzenli spora başlasam aslında ağzıma sürmem ben bunlarıda bi düzenli başlamadım şu spora

Vay demek testi gectim yuppi :)

ayy valla ne desen haklısın kırılmam canım ben öle şeylere:))canım yarın izinliyim evde olacam bütün gün kendimi telafi haftasına alıyorum yarından itibaren:))

Ve diyetim ilk misafirligini olaysiz atlattim sadece salata ve cacik yedim simdide elmami yiyip proje basina oturuyayim :)

Ve diyetim ilk misafirligini olaysiz atlattim sadece salata ve cacik yedim simdide elmami yiyip proje basina oturuyayim :)

lahana corbasi daha dogrusu yemegini deneyecegim.2 kere corbaya tesebbus etmisligim var ama blendirdan gecirince dunyanin en kotu corbasi oluyor ikiside lavaboya dokulmustu (( ama kapuskayi cok severim kapuska seklinde az yagli yapacagim.aslinda bugun baslayacaktim baslayamadim.birazdan kalkip yapayimda bari aksam yemegim olsun.birde meyve gununde ananas yiyecegim.ananasta kilo verdiriyor diyorlar..
Güzel çok sevindim....
buda yeni fotograf
Kahvaltım..Eki Görüntüle 616860
sevgiler
rakibem kahvaltin super gorunuyor..dukancisin degilmi..ben denedim ama malesef yapamadim:26:

İyi geceler hatunlar o kadar yorgunum ki anlatamam hiperaktif cocukla yasamak cok zor daha kizim uyumadi onu emzirip yatmayi dusunuyorum,menumu de yazip yatayim
Sabah
1,5 dilim ekmek
Dil peyniri
Domates

Ara
Yok

Ogle
Yarim simit

Ara
1galeta

Aksam
1 kase domates corbasi

Az once 1bardak nescafe ve 2tane diyet biskuvi yedim

Allah kolaylik versin bi kolay yolu cikar insallah

bgn ki sporum kızlar
35 dk tempolu yürüyüş
kızımla 15 dakika deli gibi dans :))
şimdide eliptik bisiklete binecem 30 dk
bu kadar üstelemezdim de çok yedim bugün yaa karnım da vicdanımda rahatsız....
sporlar iyide cok yemissin be canim
misafirlik yerine kadar iyi umarim orda kacirmamissindir..ben aciktikca bitki cayi iciyorum
ben varim ama saatler denk gelmiyor
Oh sonunda eve geldim çayımı kitabımı bilgisayarımı aldım camın önünde keyfime bakayım Bu hafta sonu gelmeyecek sandım yorgunluktan
en guzeli bende simdi kizlari ogle uykusuna yatirdim once leslie yapip sonra cayimi alip bi film izleyecegim
yinede cok iyi vermissin az degil.
bu yaz bizde ankaraya yerlesecegiz insallah.

bendede o var tadina baktimmi gerisi geliyor o yuzden hic bakmamak lazim.herseyden ye az az ye bana gore bi laf degil.tadina baktimi az degil hepsini yiyorum.

rakibem hoşgeldin. ne yiyip içiyorsun merakla bekliyorum ..
dukancıyım, dukancı, dukancılar

roseberry listeni okdum. Senin yediklerini ben yesem bütün gün aç dolaşirim. doymam hasta olurum. tebrikler ederim valla birde çocukla iyi enejin yetiyor.

Bende iki üç saat önce, yarın için yoğurdun için tatlandıcı ve ananas suyu ve acıcık anans parçaları koyarak donurucuya dondurma olsun diye koydum. Yaparkende 3 kaşık tadina baktım. hiç uykum yok ama uyusam fena olmaz ama ama koyunum mu saysam acaba? kedim var ayaklarımın üzerine kafasını koydu horluyor ya...oda biraz sisko o yüzen horluyor yavrum benim.

ben o lahana çorbasından 2 gün içebildim anc içine kerevizde koyuyordum ben ama gerçekten çok güzel ödem attırıyordu ben içine bolcada limon sıkıyordum fekat midem 2 günden sonrasını kaldırmadı ben de haşlayıp suyunu içtim onu da deneyebilirsin...valla deneme tahtası gibi oluyor insan şu kilolar gidene kadar:))

kızlar günaydın pazar pazar kızım tarafından sabahın 5:30 unda uyandırıldım...çok da güzel bi kahvaltı yaptım bgn menümü sıkı tutacağım inşallah....

canım sen hiç bişey yememişsin sütün oluyomu diye soracam ama ben de kızımı emzirirken başlamıştım diyete çok su içince oluyordu ama çok da vitaminsiz kalma bebiş senden yararlı ne varsa çekkiyor:))canım sormam da sakınca yoksa eğer kaç aylık annesin yaşın kaç kaç kilosun merak ettim:))bu hafta rakibiz bide

ben de aynen öle oluyor dün eşim cips almış gelmiş bir tane yiycem başka yemiycem dedim yarım paketi götürdüm valla...bana görede değil valla ben öle uzaktan bakmalıyım o tarz şeylere ağzıma girdimi gerisi geliyor:))

Canim misafirlikte salata ve cacik yedim basardim yani :) ankara da guzeldir seviyorum hic yapacak birsey bulamazsan git kugulu parka 2 kugu bak sakinles ben bu yuzden seviyorum birde tiyatro heryerde her dakika var annemle ne zaman firsat bulsak giderix :)

Vay demek testi gectim yuppi :)
bu öpücügün bUDA HEDİYEN
ayy valla ne desen haklısın kırılmam canım ben öle şeylere:))canım yarın izinliyim evde olacam bütün gün kendimi telafi haftasına alıyorum yarından itibaren:))
AH CANIM RAKİBEN SENİ GEÇER DEMEDİ DEME AZ DİŞİNİ BAK İSTEDİGİN KİLOYA GEL KENDİNİ ÖDÜLLENDİR BEN ÖLE YAPICEM İLK YAPICAGIM ŞEY ÇOK ÖZLEDİGİM PATATES YEMEGİ YEMEK OLCEK
İSTEYİNCE OLYORMŞ DEGİLMİ
BENDE KANDA PIRTILAŞMA VAR YAPAMIYORM AMA ALDIM BU HAFTA YEMEGİNİMİ YAPSAM BULGURLU ACILIMI KAVURSAM BİLEMEDİM YADA SALATASINI YAPARIM BOL SOGANLILİMONLU YANINADA TAVUK TEMEM
BENDE DUKANI YAPAMADIM YAW KREPLE LOR PEYNİRİ DEMEYİN BANAVALLAHİ ATARIM TOPİKTEN HEPİNİZİYAPANLARA SAYGIM VAR AMA:18::18:
SANA BİRŞEY ANLATIYIMMI DİNLE YENİ EVLİYİZ YK YOK EŞİMLE YATTIK YATAGA ALLAHIM SAGA DÖN SOLA DÖN YK GELMİYOR BEN YUYAMADIM EŞİMİ NEDEN UYUTUYUM DEDİM CANIM UYKUM YOK HADİ TV İZLİYELİM DEDİKİ PAŞA KOYUN SAY KAFAMI GÖGSÜNE KOYDM SAYMAYA BAŞLADIM SESLİ 10 KOYUNA KADAR SESİ ÇIKMADI EŞİMİN SONRA DEDİ PAŞA İÇİNDEN SAY TAMAM DEDİM KOYUNLARI ÇİTTEN ATLATIYORM HALİYLE CANIM KAFA GÖGSÜNDE HAREKET EDİNCEDE KIZIYOR PAŞA NE YAPIYORSN AMAN DEDİM KOYUNLARI ÇİTTEN ATLATIYORM PAŞA DEDİ HAREKET ETME GÖZÜNLE HAYAL ET ATLAT DEDİ BAŞLADIM GENE SAYMAYA ANA ADAM UYuDu HORLAMAYA BAŞLADI SESLENDİM CANIM DEDİM HE PAŞA DEDİM KOYUNLARIN İÇİNE SİYAH BİR KOYUN KARIŞMIŞ DEDİM NE YAPAYIM AY PAŞA AYIR DEDİ NEYSE BAKTIM TIK YOK BİRAZ ZAMAN GEÇTİ DEMİN CANIM SİNİRLENMEYE BAŞLADI SÖYLE PAŞA DEDİ DEDİM KAHVERENGİDE KARIŞMIŞ ONU SİYAHIN YANINAMI BEYAZLARIN YANINAMI AYRIMI KOYYUM EŞİM KÜPLERE BİNDİ PAŞA YU AMAN BE HEM SEN DİYORSUN KOYUN SAY DİYE HEMDE YARDIM ETMİYORSUN DEDİM TAMAM DEDİ SENİN YUCAGIN YOK KALK TV SEYREDELİM DEDİ BENDE AMAN YKM GELDİ SANA İYİ SEYİRLER DEDİM EŞİM B ŞEKİL KALKTI YK ÇAKTI TABİ SABAH KARŞI BAKTIMKİ TV İZLİYOR ONN AKŞAMINA KADARDA YD NE KA KÖTÜYÜM BEN YAHALEN DER DuRUr uYKuSU OLUNCA KOYuN SAYIYIMMI DİYE AMAN NE OLUR SAYMA DERŞİMDİ O AKLIMA GELDİ PAYLAŞIYIM DİİDİM AH İNSAN YAZDIGINA GÜLERMİ BAYILAZAMM
SEN KAÇAMAKLARI YAPARSAN ZOR BİRAZ
kızlar günaydın pazar pazar kızım tarafından sabahın 5:30 unda uyandırıldım...çok da güzel bi kahvaltı yaptım bgn menümü sıkı tutacağım inşallah....
ZOMBİ GİBİ KALKMIŞINDIR BEBEM NAMAZI KILIP YATAYDIN KEŞKEBENİ KALDIRAYDIN İYİ OLUCEKTİ

BENDE ÇOK İSTİYORM ORAYI ÇOK MERAK EDİYORM 2 ARKADAŞIIM ORDA ÇAGIRIYOLAR AMA GİTMESİ NASİP OLMADI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…