Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar,

bende buralardayim..
muthis bir uykusuzluk ve halsizliklen beraber...
hava cok sogukkkk...diyetten zorlaniyorum oyuzden biraz.
malum benimki sabah ogle yogurt sonra salata:31::31:
isinacak birsey yok bende sicak su iciyorum..
aldigim 13 kilonun 6si gitti.. kalan 7 kiloyla ugrasiyorum...
suan 66 kiloyum :27::27:
kırmıızıımmm hoşgeldin cnm....senin içn 7 kilo ne ki..sen 2 haftada verirsin onuu....
kızlar sabah ac karnına tam 72 geldım..neyse 75 olmamışım:)

bı salatalık
ıkı uç dılım kasar
ve 2 yumurta yedım sabah...
hoşbuldum cnm nasılsın?karatay mı yapıyorsun canım sen de?2 yumurtadan öyle sandım:))
selamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım:16::16::16::16::16:
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi:32::32::32::32::32::32::8::8::8::8::8:
hoşgeldiiiiinnnnn aysencimmm:))aldıgımız gibi vermesini de biliriz biz bu kiloları....
canommm hoşgeldik :9::9::9::9:
nilüm ben şu an spor yapmak istemiyorum en azından bi 8 leri göreyim diyorum vücudumu çok ağır hissediyorum :ssz:
ya da yarım saat koşu bandıyla başlasammı bilemedim:26: gerçi bu eve taşınalı beri hiç koşumu bandını açmadım sığacakmı çalışacakmı:31:

benimde hiç spor yapasım yok..koşu bandında hergün yarım saat yürümeyi öyle ya da böyle ilke edinsek manken oluruz biz kuzum zaten..yarım saat hiç az değil yani..

10:30 da bir mandalina yedim
öğlen yemeğimi de şimdi yiyecem toplnatı yüzünden 1 saat aksatı ama napalım :(
1 tabak izmir köfte
1 kase yoğurt

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.3/58/0.3/%0.51)
maviyesil1999 (68,5/69,2/-0,7/-1,2)
anşaa (71,0/71.0/0/%0)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/67.2/0.5/%0.74)MEZUN OLMAK ISTIYOR...

ben 288.etapta ayrılmısımm
69,2 ıle buldum..buna goremı bolcezz kaptan 4 e flnmı bolunuyordu cumaya

canlarımmm herkese mutlu bir hafta diliyorum :16:
aman da kimler gelmiş kimler gelmiş :62::62: motivasyon meleklerim gelmiş :16::16: hoşgeldiniiiizzzzz :16::16::16:

mesajlarınızı okudum hepiniz ama bir an evvel cevap yazayım diye heyecandan,alıntılamayı unutmuşum :1::1:

Pazartesi ve salı günleri sabahtan aşçılık kursuna gidiyorum bir süredir.Haziranda bitecek,sertifikamı alıcam inşallah.Sonra da kendi yerimi açıcam nasip olursa..bu yüzden pazartesi ve salı günleri biraz yoğun oluyorum,sabahtan buralarda olamıyorum.Bugün kursta çok sevdiğim yemeklerden birini yaptık,Kıymalı lazanya :111: vee sadece küçücük bir lokma yiyerek tadına baktım.ders olduğu için onu da yapmam gerekiyordu zaten.kalanını eve getirdim kızımın öğlen yemeği oldu,ona yemek düşünmemiş oldum böylece :9:

Kahvaltım:

2 ad. dukan krep ( 1 yumurta beyazı,1.5 kaşık kepek,2 sap maydanoz,5 kaşık süt ve 5 kaşık su ile) (sütüm yağlı olduğu için yarısını su koydum)
1 kk peynir
1 küçük fincan şekersiz çay
1 tam rafadan yumurta

kursta 2 bardak şekersiz çay
1 lokma lazanya (ders)

30 dk hızlı adım yürüyüş

dukan amcayla başlamış bulunuyorum.sabah aç karnına tartıldım kızlar ben de yeniden 9 ları görmüşüm 91.5 kg yum..ölçülerimi almadım henüz,onları da alıp yazıcam bir ara

Pazartesi ve salı günleri sabahtan aşçılık kursuna gidiyorum bir süredir.Haziranda bitecek,sertifikamı alıcam inşallah.Sonra da kendi yerimi açıcam nasip olursa..bu yüzden pazartesi ve salı günleri biraz yoğun oluyorum,sabahtan buralarda olamıyorum.Bugün kursta çok sevdiğim yemeklerden birini yaptık,Kıymalı lazanya :111: vee sadece küçücük bir lokma yiyerek tadına baktım.ders olduğu için onu da yapmam gerekiyordu zaten.kalanını eve getirdim kızımın öğlen yemeği oldu,ona yemek düşünmemiş oldum böylece :9:

ooooo bende hep pastane açmak istemişimdir ama sıkışıp kaldım şirketin birine :(

off lazanya çok özledim bende:43:

öğlen yemeği olarak haşlanmış tavuk yedim,derilerini ayırarak.yanında 2 silme kaşık yoğurt yedim.doydum mu anlamadım yalnız :32:
şimdide nescafemi içiyorum :68:

ayşecim sende hoşgeldin sefalar getirdin,sporuma gittim kavitasyonada gittim geldim bamya yemeğini pişirdim kendime nescafe yaptım içiyorum bi vazgeçemedim şu nescafe ve türk kahvesinden şekersiz içiyorum ama nescafeye toz krema koyuyorum acaba süttozuyla aynımıdır kalorisi?

öğlen yemeği olarak haşlanmış tavuk yedim,derilerini ayırarak.yanında 2 silme kaşık yoğurt yedim.doydum mu anlamadım yalnız :32:
şimdide nescafemi içiyorum :68:

ohhhh afiyet olsun saphircim bende nescafe içiyorum kavitasyondan çıkınca avm de çorba salata yedim benim diyetimde sabah hiç açlığım yok ama öğle ve ikindi arası içimde bir canavar böğürüyor resmen akşamda iyiyim ama bu saatleri ne yapsam acaba?

dudujan canım senin fikrinde güzel 1 dilim pastanı ye biraz hareket edersin yakarsın inşallah....

arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?

Back
X