paşam döndüğünde onu da eklerim listeye canımCanım paşam da 24 ünde dönecekmiş galiba :)

afiyet olsun canım...çok güzel vermişsin bence maşallah hep böyle gitsin inşallahKızlar öncelikle dün akşam ki menümü yazayım:
salata salata içinde marul+turp+havuç+maydonoz+yeşil soğan+domates vardı.
Sabahki menüm
1 kase nesfit kırmızı meyveler+150 ml yarım yağlı süt
şimdi 1 portakal yiyorum.
Diyetisyene gelince:
Sadece 900 gram vermişim ama 820 gramı yağdan gitmiş o yüzden diyetisyen iyi dedi ama ben pek sevinmedim.Gerçi hasta olacam onun şişkinliği var.
bu hafta diyetim biraz değişik oldu su tutmuş vucudum o yuzden biraz sulu besinler beslenerek su atacakmışım bakalım nasıl olacak![]()

Biz iyiyiz canım seni dün bekliyorduk :44: pazartesi görüşürüz demiştik en son..tekrar geçmiş olsun kızına da sana daKizlar nasilsiniz bakalim.ben hastayim kizim da tam iylesmedi ama artik dönmek istiyorum araniza cünkü saldim kendimi 4gündür..neyse tlfndan giriyorum simdilik aksam görüsürüz..
valla süper vermişsin canım daha ne olsun ama kas su olayını bilemem tabiselam kızlar,eşimin odasındayım emine hanıma geldim 800 gram yağdan kilo vermişim ama spor yaptığım için kas oranım artmış emine hanımda yağ vermeden kas yapmamı istemiyor birazda su fazlam çıktı kas olunca vucut su tutarmış sopu biraz yavaşlatacağım...
dudujan kaynanam hasta değil gezmeye geldi yanımıza çenesini tutsa ölene kadar kalsın yanımda ama şuna eminim o benim ömrümü azaltır...

ooh afiye olsun canımtemizlik molası verdim türk kahvemi içiyorum enfess enfesss
iyi kalori harcadım bugün camları sildim evi sildim tülleri yıkatıyorum
nerde hareket orda bereket![]()
eline sağlık güle güle kirlenin
11-o2.13pazartesi mesaj sayim listesi
roseberry------------19
ganfed----------------7
dudujan-------------11
fiyona---------------0
nev81----------------8
shopaholic------------9
aysen-34--------------7
maviyesil--------------9
saphira----------------11
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------6
ansa--------------------?
bahayk-----------------?
yalniz ben bilemedim berenimi idare ederiz bir kacgun demistik hala yok ona ne yazmaliyiz
bahayk ayrilacam dedi gitti simdi listede yok degil mi
ansadanda ses seda yok liste bundan ibaret
fiyona dün dönecekti,izni perşembe-cuma-cumaresi-pazar için konuşmuştuk ama kendini dün de izinli saydı herhalde.akşama yazar herhalde...
berenim 2-3 hafta kadar mesaj sayımından izin istemişti.bu 2. hafta
anşaanın yaılı misafiri var,izin almıştı
bahayk ayrıldı..
eline sağlık ganfed