Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım paşam da 24 ünde dönecekmiş galiba :)
paşam döndüğünde onu da eklerim listeye canım :34:
Kızlar öncelikle dün akşam ki menümü yazayım:
salata salata içinde marul+turp+havuç+maydonoz+yeşil soğan+domates vardı.

Sabahki menüm
1 kase nesfit kırmızı meyveler+150 ml yarım yağlı süt
şimdi 1 portakal yiyorum.

Diyetisyene gelince:
Sadece 900 gram vermişim ama 820 gramı yağdan gitmiş o yüzden diyetisyen iyi dedi ama ben pek sevinmedim.Gerçi hasta olacam onun şişkinliği var.
bu hafta diyetim biraz değişik oldu su tutmuş vucudum o yuzden biraz sulu besinler beslenerek su atacakmışım bakalım nasıl olacak:8:
afiyet olsun canım...çok güzel vermişsin bence maşallah hep böyle gitsin inşallah :nazar::nazar:
Kizlar nasilsiniz bakalim.ben hastayim kizim da tam iylesmedi ama artik dönmek istiyorum araniza cünkü saldim kendimi 4gündür..neyse tlfndan giriyorum simdilik aksam görüsürüz..
Biz iyiyiz canım seni dün bekliyorduk :44: pazartesi görüşürüz demiştik en son..tekrar geçmiş olsun kızına da sana da
selam kızlar,eşimin odasındayım emine hanıma geldim 800 gram yağdan kilo vermişim ama spor yaptığım için kas oranım artmış emine hanımda yağ vermeden kas yapmamı istemiyor birazda su fazlam çıktı kas olunca vucut su tutarmış sopu biraz yavaşlatacağım...

dudujan kaynanam hasta değil gezmeye geldi yanımıza çenesini tutsa ölene kadar kalsın yanımda ama şuna eminim o benim ömrümü azaltır...
valla süper vermişsin canım daha ne olsun ama kas su olayını bilemem tabi :34:
temizlik molası verdim türk kahvemi içiyorum enfess enfesss:27:
iyi kalori harcadım bugün camları sildim evi sildim tülleri yıkatıyorum
nerde hareket orda bereket:9:
ooh afiye olsun canım
eline sağlık güle güle kirlenin
11-o2.13pazartesi mesaj sayim listesi

roseberry------------19:65::65::65:
ganfed----------------7:nazar::nazar:
dudujan-------------11:65::65:
fiyona---------------0:47::47::47::47::47:
nev81----------------8:nazar::nazar::nazar:
shopaholic------------9:65:
aysen-34--------------7:nazar::nazar:
maviyesil--------------9:65:
saphira----------------11:65::65:
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------6:46:
ansa--------------------?
bahayk-----------------?
yalniz ben bilemedim berenimi idare ederiz bir kacgun demistik hala yok ona ne yazmaliyiz
bahayk ayrilacam dedi gitti simdi listede yok degil mi
ansadanda ses seda yok liste bundan ibaret

fiyona dün dönecekti,izni perşembe-cuma-cumaresi-pazar için konuşmuştuk ama kendini dün de izinli saydı herhalde.akşama yazar herhalde...
berenim 2-3 hafta kadar mesaj sayımından izin istemişti.bu 2. hafta
anşaanın yaılı misafiri var,izin almıştı
bahayk ayrıldı..
eline sağlık ganfed

selam kızlar :16:
bugün yine kursum vardı Allahım nasıl bir imtihandan geçiriyorsun beni diyorum içimden :1: su böreği yaptık,küçük bir lokma adına baktım,hayaımda bu kadar güzewlini yemedim :5::5: bir ödül günümde kesinlikle yapıp yiyeceğim diyerek irademi sakinleşirdim :1:

kahvaltı

1 dukan krep (1 yumura beyazı,1 kaşık kepek aldığı kadar süt karışımıdan 2 krep çıktı)
1 kk peynir ( yağsız peynir henüz bulamadığımdan az yedim)
1 fincan yağsız sütle nescafe

kursta 1 fincan şekersiz açık çay içtim.bir arkadaş tarçınlı kurabiye yapıp getirmiş,çayın yanına,ben yemedim,tarçınlı olduğunu kokusundan anladım,yazık bana ya :5::9:

öğlen: kurstan sonra dukana uygun yağ oranlı peynir buldum ve evde hemen tadına baktım tabi :9:
1 ad dukan krebin üstüne büyükçe bir parça peynir ve 1 minik domatesi doğradım.mikrodalgaya koydum.pizza niyetine yedim
1 bardak zero içtim

suyum 1 lt oldu

bol bol su içmeye çalışıyorum.çünkü daha ilk günden,yani dünden beri baş ağrısı başladı.bol su içerek geçiriyorum baş ağrımı diyette

troidin pko insülin direncin felan yoksa hızlı verebilirsin ama yavaç vermek en sağlıklısı:34:

teyzemin arkadaşı diyetisyene gidiyo tam 50 kilo verdi hiç spor yaptırtmadı daha yeni başlatacakmış
bu işin ortası yokmu acaba çok şaşırıyorum nasıl spor yaptırmaz diye :ssz:

ne zaman gidecek kaynanan allah kolaylık versin.en iyisi he hee diyip geçebilmek :ssz:

ses azaltma sensörü var benim koşu bandının 10 da felan koşman lazım ki ses çıksın o da ayak seslerin :34:
insülin direncim var canım glifor kullanıyorum ama diyetisyen ilacı aksatmazsan etkilemez dedi ama bakalım:(

berenim---------------?
bahayk-----------------?
yalniz ben bilemedim berenimi idare ederiz bir kacgun demistik hala yok ona ne yazmaliyiz

eline sağlık canım

bugün yine kursum vardı Allahım nasıl bir imtihandan geçiriyorsun beni diyorum içimden :1: su böreği yaptık,küçük bir lokma adına baktım,hayaımda bu kadar güzewlini yemedim :5::5: bir ödül günümde kesinlikle yapıp yiyeceğim diyerek irademi sakinleşirdim :1:

offf rejimdeyken nasıl dayanıyorsun canım ya :17:

Mesaj sayım tarihleri:
1)Ganfed...11.2.13 pazartesi
2)dudujan...12.2.13 salı
3)fiyona...13.2.13 çarşamba
4)nev81...14.2.13 perşembe
5)shopaholic...15.2.13 cuma
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı
Sevgililer gününde sayım görevi bende,çok duygulandım :1: Vay be,geçen yıl sevgililer günü hayatımın en güzel günüydü,bu yılsa yalnızca geçen yılki anılarımın acısı miras kaldı.Hayat ne garip :1:

kızlar akşam akşam moralim bozuldu yine yaklaşık 3 aydır kayınvalidem bende o kadar çiğ bir kadın ki anlatamam,genç bayanlar evleneceğiniz zaman eş adayının annesine babasına bakın muhakkak etkiler kişiyi benim kaynanam kendiyle kavga eden bir kadın mesela anne yemek hazır hadi gel yiyelim desem yok canım ben yemem der 10 dakika sonra gelir yer,kahve yapsam içmem dizlerime dokunur der her yaptığımı eleştirir ve sürekli eskiden eskiden deyip beni beğenmez ve benim sinir kat sayımı artırır saygımdan yutarım ve bu benim sabrımı sürekli zorlar allahım biran önce gitsin evine yoksa dayanamıycam sanki oğlumu büyütürken o vardı yanımda sürekli beni eleştiriyor çocuklarımın bakımıyla ilgili ya sabır ya rabbbb
Sabır canım sabır;kolay değil biliyorum ama sinir sistemini yıpratmamaya çalış.Stres kilo verişi de yavaşlatıyor...

uff su lapayı da denesemmı ya verebılıyormusun boyle nevcım
Aslında ben pirinci ödem attırması için kullanıyorum,yağ yaktırdığını sanmıyorum.97 kg ile başladım diyete,bu sabah tartı 95.8 gösterdi.%100 su,yani ödem çünkü 2 günde yağ yakılması imkansız.Ödemi attıktan sonra da diyete başlıycam...

Selam kizlar...herkesler toplanmis takimaaaa...ben de geliiimiii...isteyenler begensiiin....

Netim kapali ama acilinca damliyorum takima haberiniz olaaaa....

Heeeyt beee eefsane tum agirliguyla geri donuyoooor....

Azzzzz kalddddiiiii.....
:21:
:23::24:
:33:
Gel gel gel gel :66:

nevim ben henüz koşu bandını açamadım öyle bir istiflemişizki 60m2 lojmana:37: inşlh küçük odaya kapı dibine sığıp açılır..bu akşam eşim gelince halledicez bakalım
ama 20 dk çok iyi şu kilomuzla :27: dj likmi:32::32::32: sen harika yaparsın bu işi.keşke dinleme imkanım olsa yaaaa:25:
İnternetten dinleyebilirsin kuzum,frakans veririm sana başlayacağım zaman :70: Ben dün spor yapamadım Ayşen'im çok istedim ama diyetin ilk günü çarptı.Bugün inşallah :124:

selam kızlar,eşimin odasındayım emine hanıma geldim 800 gram yağdan kilo vermişim ama spor yaptığım için kas oranım artmış emine hanımda yağ vermeden kas yapmamı istemiyor birazda su fazlam çıktı kas olunca vucut su tutarmış sopu biraz yavaşlatacağım..
Evet sporun ilk dönemleri vücut su tutar.Ama harika da bir görünüme kavuşturuyor spor,ben sporsuz veremiyorum...

kahvaltı

1 dukan krep (1 yumura beyazı,1 kaşık kepek aldığı kadar süt karışımıdan 2 krep çıktı)
1 kk peynir ( yağsız peynir henüz bulamadığımdan az yedim)
1 fincan yağsız sütle nescafe

kursta 1 fincan şekersiz açık çay içtim.bir arkadaş tarçınlı kurabiye yapıp getirmiş,çayın yanına,ben yemedim,tarçınlı olduğunu kokusundan anladım,yazık bana ya :5::9:

öğlen: kurstan sonra dukana uygun yağ oranlı peynir buldum ve evde hemen tadına baktım tabi :9:
1 ad dukan krebin üstüne büyükçe bir parça peynir ve 1 minik domatesi doğradım.mikrodalgaya koydum.pizza niyetine yedim
1 bardak zero içtim

suyum 1 lt oldu

bol bol su içmeye çalışıyorum.çünkü daha ilk günden,yani dünden beri baş ağrısı başladı.bol su içerek geçiriyorum baş ağrımı diyette
Menü çok güzel canım :nazar: Light puding kullanıyordum ben çok krize girince,dukan ayda birkaç kereye izin veriyor...

kızlar bı tabak bulgur pılavı ıle yesıl sogan yedımm:))
ben dıyete baslayınca sogan sarmısak tıryakılıgıde baslıyor bende ne işse:))

yatmadan oncede lahana suyumu ıcer oyle yatarım artık

nevim ben henüz koşu bandını açamadım öyle bir istiflemişizki 60m2 lojmana:37: inşlh küçük odaya kapı dibine sığıp açılır..bu akşam eşim gelince halledicez bakalım
ama 20 dk çok iyi şu kilomuzla :27: dj likmi:32::32::32: sen harika yaparsın bu işi.keşke dinleme imkanım olsa yaaaa:25:

aslında eşim sağolsun diyet konusunda pek sabotaj uygulamaz bilir diyet yaparken mutlu olduğumu:1:
gtabi doğum günü olunca ve ilk güne gelince böyle oldu:25:

sağol hayatım:16:

açıkcası yerin varsa ve kullanacaksan harika bişey.ben bi ara lojmana taşınınca satmayı düşündüm evin darlığından :ssz: 300 400 temiz ikinci eller:34:
ama eliptik varmış biraz onunla yap eğer koşu bandıyla daha iyi verim alıyodum dersen alırsın:31:

en iyisini yapmışsın benim eşimde doğru düzgün hiç bir sebzeyi yemezdi 5 senedir alıltıra alıştıra biraz yer oldu.kaynana sağolsun hiç zeytinyağlı geleneği olmayan bi insan:ssz: saysam o kadar çok yemeği yemiyoki eşim çok zor oluyo.benimde çocuğpum olduğundan her yemeğe alıştırıcam küçükken yedi yedi yoksa sevmiyolar:ssz:

hoşbulduk canım
senin burcun ne canım merak ettim.kovayla evli olmak zordur da:1:bu arada nice seneler eşinle beraber:16:
benim burcum yay canim.sende kovayla evlisin galiba..kovalara ya deli ya dahi derler.gicik oldugum yani olsada sevdigim taktir ettigim yonleri cok daha fazladir:16::16::16::16::16:

ayy bayilirim nasil canim cekti sabah sabah :56::56::56:

o güzelim böreği doya doya yiyememek çok zor olmuştur:5:
işte böyle durumlarda neden biz yiyip yiyip kilo almıyoruzu çokk diyorum:5:
neyse ödül yaparsın artık..bende ilk ödülümü koydum şimdiden içli köfte ve annemin sanayağlı poğaçası:32:
insülin direncim var canım glifor kullanıyorum ama diyetisyen ilacı aksatmazsan etkilemez dedi ama bakalım:(

eline sağlık canım

offf rejimdeyken nasıl dayanıyorsun canım ya :17:

bende hipotiroidi pko insülin direnci hepsi var hamdolsun:ssz:
bende glikofen kullanıyodum bırakmıştım acaba başlasammı yine
günde kaç tane alıyosun yemek öncesimi sonrasımı?
Sevgililer gününde sayım görevi bende,çok duygulandım :1: Vay be,geçen yıl sevgililer günü hayatımın en güzel günüydü,bu yılsa yalnızca geçen yılki anılarımın acısı miras kaldı.Hayat ne garip :1:

Sabır canım sabır;kolay değil biliyorum ama sinir sistemini yıpratmamaya çalış.Stres kilo verişi de yavaşlatıyor...

Aslında ben pirinci ödem attırması için kullanıyorum,yağ yaktırdığını sanmıyorum.97 kg ile başladım diyete,bu sabah tartı 95.8 gösterdi.%100 su,yani ödem çünkü 2 günde yağ yakılması imkansız.Ödemi attıktan sonra da diyete başlıycam...

Gel gel gel gel :66:

İnternetten dinleyebilirsin kuzum,frakans veririm sana başlayacağım zaman :70: Ben dün spor yapamadım Ayşen'im çok istedim ama diyetin ilk günü çarptı.Bugün inşallah :124:

Evet sporun ilk dönemleri vücut su tutar.Ama harika da bir görünüme kavuşturuyor spor,ben sporsuz veremiyorum...

Menü çok güzel canım :nazar: Light puding kullanıyordum ben çok krize girince,dukan ayda birkaç kereye izin veriyor...
aaaaa canım valla ne iyi olur harika :52::52::52: canlı bağlantıda varmı acaba yayında:8:

benim burcum yay canim.sende kovayla evlisin galiba..kovalara ya deli ya dahi derler.gicik oldugum yani olsada sevdigim taktir ettigim yonleri cok daha fazladir:16::16::16::16::16:

ayy bayilirim nasil canim cekti sabah sabah :56::56::56:

bende başak burcuyum
aslında kovayla baaşak hiç anlaşamaz derler ama.abimde kova eşimde:1: aslında eşimin çoğu özelliğini taşıdığını düşünmüyorum.ama zordur kovalar:12:

bugünki menümüde yazayım

sabah

2 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
2 domates
1 salatalık
yeşil çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğle

bir tabak ıspanak yemeği
bir kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği(dilimler baya küçük)

ara
komşularla sütlü nescafe az şekerli
2 avuç leblebi

akşam

bir tabak kapuska yemeği(bulgurlu ve az yağlı)
bir kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

ara
bir portakal veya elma

aa hakkaten hiç farkında değilim sevgililer gününe denk gelmiş :1: canım benimm geçmişi geçmişte bırakalım,kendimize bakalım,sağlığımıza kavuşalım,derim ben,üzme artık kendini :54:
o güzelim böreği doya doya yiyememek çok zor olmuştur:5:
işte böyle durumlarda neden biz yiyip yiyip kilo almıyoruzu çokk diyorum:5:
neyse ödül yaparsın artık..bende ilk ödülümü koydum şimdiden içli köfte ve annemin sanayağlı poğaçası:32:

valla hem de nasıl zordu onu da yieceğimiz zamanlar gelecek inşallah..
sen içli köfte deyince direkt karatay geldi aklıma.karatayda serbest içli köfte

iyi akşamlar hanımlar,bugün sabah evden bi çıktık saat 7 de geldik hava güzeldi gezdik arkadaşa gittik geldim yarın annemin günü var elmalı kurabiye ve saray sarması yaptım yemin ederim yeni oturdum banyo yapıcam ama çok yorgunum.....

yeni diyet listem bu hafta ağırlıklı sebze haşlaması ve meyve çıktı inşallah haftaya güzel sonuçlar alırım....

evet canım o güzelliği ben de gördüm...cıssssss...:))
kızlar bı tabak bulgur pılavı ıle yesıl sogan yedımm:))
ben dıyete baslayınca sogan sarmısak tıryakılıgıde baslıyor bende ne işse:))

yatmadan oncede lahana suyumu ıcer oyle yatarım artık[/QUO
Lahana suyu nasıl etki edicek bakalım sana maviyeşilcim...olumlu olursa bende desteklemek isterim lahana suyu ile rejimi:))

berenim---------------?
bahayk-----------------?
eline sağlık canım...

eline sağlık canım...mis olmuş evin..hem de daha önemlisi spor niyetinee:16:

kızlr çok halsizim bugün..grip mi olucam nee.. sanırım...çokda işim var...cumaya yetişmesi gereken bir sürü evrak...uyumak istiyorum ama işim çok...:((

MENÜM....sabah klasik karatay kahvaltııs...
öğleyin 1 elma ve 1 bardak süt...
akşam.az bakla yemeği..yogurt...ve mercimek çorbas..
su içiyorum bol bol...
görüşmek üzere arkadaşlar..iyi geceler hepimizee:16:

kızlr çok halsizim bugün..grip mi olucam nee.. sanırım...çokda işim var...cumaya yetişmesi gereken bir sürü evrak...uyumak istiyorum ama işim çok...:((
aman dikkat et canım kendine
MENÜM....sabah klasik karatay kahvaltııs...
öğleyin 1 elma ve 1 bardak süt...
akşam.az bakla yemeği..yogurt...ve mercimek çorbas..
su içiyorum bol bol...
görüşmek üzere arkadaşlar..iyi geceler hepimizee:16:
ohh afiyet olsun..öğlen yediğin elmanın yanına ceviz/fındık/fıstık /badem yesen daha iyi olurdu canım.acıktırmadı mı tek elma?

akşam üstü küçük bir parça peynir ve ½ bardak zero içtim

akşam 3 ad fırında derisiz baget
½ kase yağsız yoğurt
2 salatalık turşusu 1 minik biber turşusu
1 parça dukan ekmek (½ kaşık kepek hakkım kalmıştı

suyum 2 lt oldu
sporum 1 saat hızlı adım yürüyüş

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızçeler
size bişi sormak istiyorum utanarak:17: kızlar ben 2 gündür (bugün 6 7 kez olmuştur) büyük abdestte çıkıyorum su gibide değil:17:
neden böyle oldum anlamadım zaten bugünde regl oldum hem karın ağrısı hem onun ağrısı karıştı
kahveyide çok tüketiyorum güya kahve kabızlık yaparmış:17: birde fena halde gaz var
birde suyu çoğaltınca habire wc yolundayım ne yapsam:25:

aa hakkaten hiç farkında değilim sevgililer gününe denk gelmiş :1: canım benimm geçmişi geçmişte bırakalım,kendimize bakalım,sağlığımıza kavuşalım,derim ben,üzme artık kendini :54:

valla hem de nasıl zordu onu da yieceğimiz zamanlar gelecek inşallah..
sen içli köfte deyince direkt karatay geldi aklıma.karatayda serbest içli köfte
bi 10 veya 15 kilo vereyim sonra karatay yapıcam zaten
ama ben haşlamasını sevmiyom bol yağda kızartıyorum:27:nerde zararlı kalorili şey var onu severim zaten:1::1::1:
ayşem ne dersi veriyorsun bacım?

kuran tecvid ve mızraklı ilmihal dersi veriyorum bacım:34:

çok şükür banyomu yaptım birazdan yatarım inşallah,kızlar yarın annemde gün var orda net yok izin istiyorum yarın için....seçilcim idare et canım benim....

Back
X