Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar a.s.
diğer takımların gözleri yerinden çıkacak sonuçları görünce :roflol:

hayalcim betüşüm pınarım tebrik ederim kuzucuklarımŞenizben bıraktım dün ve kilomda değişiklik yokkötükedihüsoben her ne kadar fenerbahçeli olsamda bu sarılı diyeti beğendim bencokacimcoooktam benlik sürekli bi şeyler yeniyo:roflol:yarın buna başlıyım benhihoyyytjulim gözün aydınopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrrr sabahtan bu yana yarım lt su içtim bir bardakta dimesin lıght meyve suyunu içtim 100ml mi 24 kaloriymiş yani bir bardağa tekabül edio sanırım opuyorumnanaktan

[KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu / (4.g) 57,5 / (5.g) 56,9
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 / (5.)80
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6
angelsky = (baş) 63,3 / (1.g) 62,2 / (2.g) 61
,9
angel ve opean bıraktıysanız sizide sileyim
hayalim ben akşam yarım halley yidim ama istediğimden değil aynı zamanda reglim nasıl olduysa açlıktanmı ne canım tatlı yada çikolata istemiyor ama ben sırf dirençsiz kalmıyayım diye yarım halley yedim kan şekerim düşerde yarıda bırakmıyayım diye akşam yine domateslerimi ronadan geçirip içtim sabahta %100 elma ve şeftali 56 yı gördüm:sm_cool: :teytey: iyi gidiyor sabah karşımda kıymali peynirli börek almışlar :mymeka: tüm ısrarlara rağmen tatmadım bile :dilcikar: bana inat yapıyorlar ama son gülen iyi gülcek sigarayıda eskisi kadar içemiyorum ama bırakamadım

günaydın kızlarrrrrrrrr sabahtan bu yana yarım lt su içtim bir bardakta dimesin lıght meyve suyunu içtim 100ml mi 24 kaloriymiş yani bir bardağa tekabül edio sanırım opuyorumnanaktan

canım light ürün falan içme katkılı onlar katkısız %100 lerden al marketlerde var kalori olarak düşünme yada evde kendin sık ben domatesi ve greyfurtu kendim sıkıyorum kaydirigubbakcemile5

günaydınnn
hayalim betüş open süper gidiyosunuz
bende deneyecektim ama tansiyonum düşük diye tırstım:kedi:
bide ehliyet kursuna gidiyorum anlamam diye çekiniyorum
bide yaz temizliğine basşlayacam bugün kuvvetten düşerim diye
bende şu sarı kırmızı diyeti yapayım bariklava:

bu arada geçen kocişime dedim biz takım olarak saglık orucu tutacaz diye
oda normal oruç tutunda sevaba girin dedi:roflol::roflol:

jujumcum senin de göbişini gördüm çok tatlı olmuşsun canım yaopuyorumnanaktan
seneye bu zamanlar sende aramızdasın demekki:roflol::roflol:

julim bende resimleri gördüm bi türlü yorum yazamamıştım şimdi klıma geldi nan nasıl karnın çıktı senin bu kadar ben hamileliğin ilk ayları çok özenirdim niye benim karnım yok diye:roflol: şimdide yok etmeye çalışıyom :roflol:

bu arada geçen kocişime dedim biz takım olarak saglık orucu tutacaz diye
oda normal oruç tutunda sevaba girin dedi:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
HAYAL VE PETÜŞ TAM GAZ DEVAM EDİYORLAR ANLAŞILAN :1ninca:
ebet canım tam gaz ya ölcez ya zayıflıcez :lepi:
kızlarrr bu arada gelinliğimin resmini koydum albüme:) bakmak isteyen olarsa haniii kaydirigubbakcemile3

canım çok güzel allah bir ömür mutluluk versin inşallah :asigim: Şeniz

yok canımcım ayrı albüm yaptım profilimde

betüşüm güzelmi gerçekten yaw dün yapayalnız hissettim kendimi beğenemedim :sinifsinif:

petüşüm bende annamadım ama
bosver benim hoşuma gidiyorr kaydirigubbakcemile3

gülayım cok güzel olmus a.s.
ayyy bende evlilik yıldönümünde gelinlikmi giysem nee

selam kizlar anlasilan sari kirmizi diyet bi cogunuzun hosuna gitti gercekten cok güzel bir diyet bugun benim ücüncü gün dün uymadim cok ve sabah tartildigimda bir gram bile almamistim kek felan yemistim baklava atmistim bir dilim agzima korkmustum alirsam diye ama almamisim cokda tok tutuyo denemenizi tavsiye ederim ben bugun hazir domates suyu yerine kendim rondodan gecirip ictim o daha tok tutuyo ve tadi daha iyi bence öyle deneyin hem bunda yemekte yiyebiliyosunuz hic acikmadan diger yiyeceginiz seyin zamani geliyor deneyin hadin beraber yapalim

petüşüm bende annamadım ama
bosver benim hoşuma gidiyorr kaydirigubbakcemile3

gülayım cok güzel olmus a.s.
ayyy bende evlilik yıldönümünde gelinlikmi giysem nee

sen bu göbüşle zor sığrsın anacımmmm :roflol::roflol::roflol: gülay bende yanlız almaya gttim nedense o an içime bişey düştü çok üzüldüm ama sonra çok yakıştı canım eminim sanada çok yakışacakkaydirigubbakcemile5

saol bitanem aslında annem vardı yanımda ama ne bi arkadasım ne ablam yaşıt dibilceem birini istedim yanımda ne biliim :sinifsinif:

canım rondodn geçirirken kekikte ekle daha güzel oluyor kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…