günaydın kızlarrrrrrrrr sabahtan bu yana yarım lt su içtim bir bardakta dimesin lıght meyve suyunu içtim 100ml mi 24 kaloriymiş yani bir bardağa tekabül edio sanırım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:bu arada geçen kocişime dedim biz takım olarak saglık orucu tutacaz diye
oda normal oruç tutunda sevaba girin dedi:roflol::roflol:
ebet canım tam gaz ya ölcez ya zayıflıcez :lepi:HAYAL VE PETÜŞ TAM GAZ DEVAM EDİYORLAR ANLAŞILAN :1ninca:
kızlarrr bu arada gelinliğimin resmini koydum albüme:) bakmak isteyen olarsa haniii kaydirigubbakcemile3
petüşüm bende annamadım ama
bosver benim hoşuma gidiyorr kaydirigubbakcemile3
gülayım cok güzel olmus a.s.
ayyy bende evlilik yıldönümünde gelinlikmi giysem nee
selam kizlar anlasilan sari kirmizi diyet bi cogunuzun hosuna gitti gercekten cok güzel bir diyet bugun benim ücüncü gün dün uymadim cok ve sabah tartildigimda bir gram bile almamistim kek felan yemistim baklava atmistim bir dilim agzima korkmustum alirsam diye ama almamisim cokda tok tutuyo denemenizi tavsiye ederim ben bugun hazir domates suyu yerine kendim rondodan gecirip ictim o daha tok tutuyo ve tadi daha iyi bence öyle deneyin hem bunda yemekte yiyebiliyosunuz hic acikmadan diger yiyeceginiz seyin zamani geliyor deneyin hadin beraber yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?