Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar olsuuunnn kızlarr ...sendromsuz bır pazartesı olur ınşallah...
sabah:1 bardak lıgt süt 5 maydonoz sapı 2zeytın 1 dılım tam buğday ekmeği:56:

masallah anşaaa ,birsey sormak istiyorum müsadenle
menünde biraz daha sebze olsa acaba olabilirmiydi ? :18:
Mesela marul salatalik gibi bana cok az geldi yediklerin, yinede sen daha iyi bilirsin ne yiyecegini.

gunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum …

Ganfed hosbuldum cok sagol :38:Insallah bende cok ümitliyim cumaya,en azindan yarim kilocuk olsun gitsin ona sükür edicem ,Rabbim löp löp yaglarimizi eritsin ,kurallarda ayni kalmis demekki..sagolasin yazdigin icin.
Ipekyol hosbuldum canim ,sende görmeyeli cok güzel kilo vermissin masallah valla cok sevindim sizleri böyle zayiflamis görünce.

selamlar canlarım iyi hafta başları olsun hepimiz için :16:
benim hafta sonu misafirlerim vardı iki günde yatılı kaldılar,koşturmaktan ne yedim ne yemedim aklımda bile değil,
öğünlerim şaştı çaylarımı içemedim suyumu bitiremedim bu sabahta moralim bozulmasın diye tartılmadım umarım cumaya kadar bi kaç gramda olsa veririm :ssz:
sabahın 8 den beri temizlik yapıyorum ev savaş alanı gibiydi :ssz:

ve a.s amin insallah basarili bir hafta olur,tartilmamakla ne iyi etmissin ,genelde misafirler geldiginde insanin düzeni ister istemez alt üst oluyor ,cumaya kadar muhakkak toparlarsin

bende kahvaltimi yazayim

ac karni 1 fincan nanenli tarcin cubuklu limonlu cay ictim (yaglari eritiyor dediler )
kahvaltim: 1 cay bardagi kirilmis ceviz,3 kayisi kurusu ve marul havuc maydanozdan ve 1 yumurtadan olusan bir porsiyon salata .

kizlar tavsiyeleriniz felan olursa sakin cekinmeyin ,tüm tavsiyelere elestirilerede kapilarim acik :54:

kizlar duzenli olarak hergun 1 saat sporda varonu yazmayi unutmustum yazayim dedim ayrica spor listesi tutulmuyormu artik yoksa ben mi kacirdim
ben tutarım dedim ama tutamıyorum lısteyı kızlar...kaptanım gönullu varsa...
benim hafta sonu misafirlerim vardı iki günde yatılı kaldılar,koşturmaktan ne yedim ne yemedim aklımda bile değil,
öğünlerim şaştı çaylarımı içemedim suyumu bitiremedim bu sabahta moralim bozulmasın diye tartılmadım umarım cumaya kadar bi kaç gramda olsa veririm :ssz:
yatılı mısafır valla cok zor en yakınında olsa...
merhaba canım hoşgeldin aramıza :16:
ne güzel umrenide yapmışsın darısı tez zamanda başıma inşlhhhh

günaydın canım
vücudunu en iyi sen tanıyosun hangi diyetle daha verimli olur bilirsin :34:
zaten 10 dediğin nedir 2 aya tamamsın :8:

günaydın canım
inşlh bu hafta birinci oluruz benden yana umut olmasada :ssz:
ağzından bal damlıyo bebeşımmm....2 ayda hallederim dimi...
masallah anşaaa ,birsey sormak istiyorum müsadenle
menünde biraz daha sebze olsa acaba olabilirmiydi ? :18:
Mesela marul salatalik gibi bana cok az geldi yediklerin, yinede sen daha iyi bilirsin ne yiyecegini.

Ganfed hosbuldum cok sagol :38:Insallah bende cok ümitliyim cumaya,en azindan yarim kilocuk olsun gitsin ona sükür edicem ,Rabbim löp löp yaglarimizi eritsin ,kurallarda ayni kalmis demekki..sagolasin yazdigin icin.
Ipekyol hosbuldum canim ,sende görmeyeli cok güzel kilo vermissin masallah valla cok sevindim sizleri böyle zayiflamis görünce.

ve a.s amin insallah basarili bir hafta olur,tartilmamakla ne iyi etmissin ,genelde misafirler geldiginde insanin düzeni ister istemez alt üst oluyor ,cumaya kadar muhakkak toparlarsin

az evet ama öğlen biraz abartıcağımı bıldığım için öle oldu iş yerınde arkadaşlar makarna yaptı onlara katıldım ondan öğlen menum makarna kızlar bır koca tabak yaklaşık 800 kaları sabhkılerde 185 kalorı ıdı bır elma yedım arada...günü kapatmış bulunmaktayım akşama eve gidince hemen spor salonuna cıkıcam haberınız olsun....:34:

kuzum bu kabızlıkla zaten benım bekarlıktan beri başım belalıdır 17 gun çıkamadığımı bılıyorum acılde aldım soluğu en sonunda lağmalarla yaşadım 9 ay hamıleyken mahvolurdum hemoroıdden tutta neler geldı basıma neler....benim işim belli olmuyo anıden hop oraya hop buraya olduğum ıcın gittiğim yerde neyı nerden bulacağım konusunda çok karmaşa yaşıyorum şimdi kendime bir program yaptım kızlar

sabah:1 bardak lıght sutlu kahve 10 tane gojı berı 1kk yağsız peynır peynır 1 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 meyve(tercıhen elma)
öğle:8 kaşık sebze yemeği yoğurt yada ayran veya et salata
ara:4 ceviz olabilir-4 adet form biskevit olabilir
akşam :oğlen ne yediysem tersi
AYRICA;
-akşam 7 den sonra çay hariç yemek yemek yasak
-hergun form cay ve yesil cay tuketılecek(yeşılcay aç karna)
-haftada 3 gün 60 ar dakıka yuruyuş 40 ar dakıka bisiklet toplamda 300saat spor yapılacak
-işe otobüsle gidilecek(bu maddeden eşim çok hoşlandı:38: araba ona kalıcak)
-sabah kalkınca bel ve cevresi için hareketler yapılacak....

ÖNERİLERE AÇIĞIM ACIMADAN BU LİSTEYI UZATABİLİRSİNİZ....dukan benı gerçekten çok sarstı isveç diyetini de yapmıştım ama bu kadar sarsılmamıştım ne yalan söyliyim...işlerde berekerlıydı bu hafta belkıde ondan bılmıyorum ama...

şimdi kızlar şölede bi durumum var eşim 2.nın zamanı demeye başladı oda haklı karısı 5 sene97 kılo gezdı yanında simdi başladı kıvranmaya...neyse yaza nıyetlenıyorum bende ağustos eylul gibi bu durum öncesı yukarda yazdığım gibi beslenmem hem benım ıcın hem de ılerkı duşuncelrım acısından daha mantıklı gelio...arzu halım bölee yanıı ..gebelıkte de böle beslenmek alışkanlık oluşturması açısından mantıklı gibi gelio...esraaaaa tecrübelerini aktar be kuzummm....:7:
akşam 7 den sonra yemek yasak
17 gün mü offff :((( tamam canım bünyeni en iyi sen tanıyorsun tabi ki :16: bebiş için de hayırlısı olsun canım :16:
tsk ederim SAPHIRA,
suan netimle ilgili bir sorunum yok,düzenli girebilirim
beni düsünüp yerime kimseyi almadigin icinde Allah razi olsun
bende istemezdim sizleri habersiz birakmayi ve bu kadar uzun zaman ayri kalmayi ama maalesef...

kurallarda bir degisiklik oldumu acaba
normalde 5 mesaj yaziyorduk,günlük menülerimizi ve cuma günleri kilo bildirimi
siramiz geldiginde günlükmü haftalikmi tam hatirlamiyorum mesajlari sayip bildiriyorduk
kurallarda bir değişiklik yok ve o zaman yeniden hoşgeldin aramıza :16::71:
gunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum .her ne kadar hafta sonu yazamasamda diyetimi birakmadim insallah cumaya harika bir sonuc alacam bu hafta rakibem maviyesilmis .
canım kura çekmedik ki ya da ben mi kaçırdım :26:
Geçen hafta düzenli katilimda bulunmadım çünkü net problemi yaşadım.ayrıca regl durumu malum.kilo bildirimin yansitmadim ama ciddi ödem oldu bi ara 77 leri bile gördüm ama bugün çok şükür eski halime döndüm
eskihaline dönmene ve netinin düzelmesine sevindim canım :16:

güzel verirsin sen yine azimli arkadaşım benim :nazar::nazar::nazar:

hepimize iyi haftalar olsun :16::16::16:
kurstan çıktım kızımı okuldan aldım eve geldim.yemek faslı ve anca buradayım.kursta özbek plavı yaptık bugün ve lor tatlısı.özbek pilavından tattık,tatlı şerbetini çeksin diye yarına kaldı.evet maalesef ben de yedim pilavdan 3 kaşık kadar,çok güzel olmuş napiim,adına bakınca gerisi geldi

kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmek
lor
nescafe

ara:çay
özbek pilavı

öğlen:
dukan hünkar beğendisi

tsk ederim SAPHIRA,
suan netimle ilgili bir sorunum yok,düzenli girebilirim
beni düsünüp yerime kimseyi almadigin icinde Allah razi olsun
bende istemezdim sizleri habersiz birakmayi ve bu kadar uzun zaman ayri kalmayi ama maalesef...

kurallarda bir degisiklik oldumu acaba
normalde 5 mesaj yaziyorduk,günlük menülerimizi ve cuma günleri kilo bildirimi
siramiz geldiginde günlükmü haftalikmi tam hatirlamiyorum mesajlari sayip bildiriyorduk
akabecim canım kardeşim ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin işşallah oraları çok istiyorm yüzümü sürüyüm kabeye rabbime da ediyim inan param olsa bir dakika durmam giderim eşimle:16::16:inan her giden dua ediyor kabeye paşanın bebegi olsn diye okadar seviliyorm ya:14::14:rabbim dualarımızı duysun kardeşim işşallah tekrardan hoş geldin :16::16::16::48::48:
:32::32::32:ne ka güzel kahvaltı olmuş o öyle:53::53: kafana göre takılıyorsn bakıyorum :16::16:
gunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum .her ne kadar hafta sonu yazamasamda diyetimi birakmadim insallah cumaya harika bir sonuc alacam bu hafta rakibem maviyesilmis .
benimde salis saphira:9::9:bugün tartıldım ve sonuca inanamadım:53::53:pirinç lapası yaptım dün bugünde yaptım akşama yapmayı düşünmüyorm bebem dün çok kötü oldm yassı namazını zor kıldım allahım ayakta zorlandım durmam için eşimde farketti gene yedik paparayı iyimi:57::57:agzıma zorla soktu erikli krabiyeyi :53::53:çabuk dedi bnu yiceksin inan suratım uyuştu başım agrıdı bir tansiyonmu ölçtiki yerlerde çokta halsiz bıraktı dedi bir yapta sorarım ben sana dedi temem dedim ama o işe gidince gene yaptım :27::27:yedim allahım ne ka gzüel bir tat:30::30:akşamada ya peynir ymrta yada tavuk eti haşlıcam onudan yemeyi düşünüyorm bebem akşama yedikelrimi yazarım şaka bir yama krabieyi yiyince gözlerim ışıdı başımın agrısı geçti :53::53:uyşmalarımda gitti uykmda erkenden geldi diyorm allahım bu ne erkenden yk meyerse tansiyonm düşmüş haliyle kan şekerinde düştüki hem uyku hemde üşüme geldi:53:bir daha elveda pirinç lapası :30::30:dedim kilom çok kilo vermem lazım hem eskide çıkıcagıma artıda çıkıyorm dedim eşime ne kendini kasıyorsn bak kızmaya başlıyorm haberin olsun dedi:18::18:kekligi ürkütmemek lazım malm bebek için lazım bana:9::9::9:
Günaydın canim güzel bir haftaya başladık ins

Allah kolaylik versin

Masallah ya.bence biri bizi zorlamalı bu konuda

Hosgeldin canim güzel
:48:hoş geldim bebeiş ne var ne yok :6::6:
günaydın bebem bilirim o misafirleri annemler geldiler kaldılarda bende anacım 4 günde oturttum evi:53:kolay gelsin bu arada işini bitir banada gel ütüm varda :9::9:
bende kahvaltimi yazayim

ac karni 1 fincan nanenli tarcin cubuklu limonlu cay ictim (yaglari eritiyor dediler )
kahvaltim: 1 cay bardagi kirilmis ceviz,3 kayisi kurusu ve marul havuc maydanozdan ve 1 yumurtadan olusan bir porsiyon salata .

kizlar tavsiyeleriniz felan olursa sakin cekinmeyin ,tüm tavsiyelere elestirilerede kapilarim acik :54:
sen tam bu listeyi ver bakem :44::44:
kurstan çıktım kızımı okuldan aldım eve geldim.yemek faslı ve anca buradayım.kursta özbek plavı yaptık bugün ve lor tatlısı.özbek pilavından tattık,tatlı şerbetini çeksin diye yarına kaldı.evet maalesef ben de yedim pilavdan 3 kaşık kadar,çok güzel olmuş napiim,adına bakınca gerisi geldi

kahvaltı:
lor
nescafe

özbek pilavı

öğlen:
dukan hünkar beğendisi
sen ye mamaları beni çagırma:43::43::43:bir kaşıkta benim yerime ye bari:9::9::9:ben artıok pirinç görmek istemiyorum:9::9:
sapiscim ben ne olacam?
canım hoş geldin bebem sende katıl bize listede olsan ne olr olmasan ne olr maksat takım dayanışması:48::48:

günaydın kılzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3:
ben beldimde kimse yok :25:bgün sabah pirinç lapamı yaptım pirinçi haşladım içne baharat allah ne verdiyse maydonoz yogurt koydum yedim :32::32:işşallah yarında dkan gibi takılıyım diyorm pazartesi ayça hanımın listesini yapıcem bakalım kaç gram vericem onu yaparken işşallah kilo almam b hafta bomba gibi geliyorm :24::24::24:arada erikli kurabiye yedim minnacık he untmadan 2 bardak su ve 1 dilim kepek ekmegi yedim :56:

salisssssssssssss:3::3:
canım ben o çizelgeyide yaptım olmyor bebem nedense artık bıraktım vallahi pes ettim allah razı olsun emegine saglık hakkını helal et yapamadım :14::14:

kızlar canım çok sııkın beni kalp damara vereceklerine çocuk cerrahiye verdiler bugün bana izin verin oldu mu yatıp uyumak bugünü unutmak istiyorumm:43::43::43:

kızlar sabah yediklerimi yazıyım işleirm var çıkıcam
pirinnç lapası baharatlar allah ne verdiyse:1:
2 bardak su bol maydonozlu:29:
ara yok
öylen erikli kurbiye :17:kaç şekerim gene düştü
akşamada bir adet ymurta 2 çatal peynir ve 2 dilim kepek ekmegi süt eşliginde :32::32::32:benden bu kadar bebelr türk polisi yakalar ben kaçtım:5::5:
yatarkende soda:56:

kızlar canım çok sııkın beni kalp damara vereceklerine çocuk cerrahiye verdiler bugün bana izin verin oldu mu yatıp uyumak bugünü unutmak istiyorumm:43::43::43:
nıye uzuldunkı

kahvaltı:
lor
nescafe

özbek pilavı

öğlen:
dukan hünkar beğendisi
yvrum o neydı bugun facedekı yemegın:) dıyete tkrr basladım onu gordum karsımda:)

yvrm nassılsınn

ooo eskı ortak verdın kıloları

kizlar duzenli olarak hergun 1 saat sporda varonu yazmayi unutmustum yazayim dedim ayrica spor listesi tutulmuyormu artik yoksa ben mi kacirdim

bende baslıcm spora

Nevv öğretmenimmm bu olmayann regller biliyyorsun ki bazennn hormon düzensizliğinden bazen haberimiz olmayan kistlerden oluo ilaçlarla eriolarrr bir doktoraa gitsen bence bi ultrason olsan iyi olur 65 gün çokmuş özellikle kıllanmada artış varsa bence bir an önce gitmelisin kendimden biliom ben çok çektim uyanık olmak lasım:16::16::16::16::16::16::16:
Canım ne yazık ki doktor da kilo ile bağlantılı olduğunu söyledi.Ne zaman 9'ları görsem regl düzensizliğim başlıyor,8'leri görür görmez de düzene girmeye başlıyor.

:3::3:naber örtmenim nasılsın :24::24:dkana bende katılıyorm allah nasip ederse salı günü ben ne lor nede krep istemiyorumda sence kahvaltıda ne yerim öylen ve akşam 5 gün biliyorm ama tavuk balık 5 günde serbesmi bebem:44::44:
Serbest ama yalnızca tavukla bu diyeti yapmak imkansız Paşam,bi oku istersen internette kitapların dosya haline getirilmiş halleri var.

canım maddelerine aynen katılıyorum,ben çok nadir yarım yağlı ürün kullanıyorum.o da ya yoğurt oluyor ya süt.sütü zaten çok çok az kullanıyorum,kahveme damlatıyorum sadece.krema hiççç kullanmıyorum zaten.ama dediğin gibi en büyük etken kesinlikle regl gecikmesi canım.bunları bulup çözümleri oluşturman harika tabi,çok başarılı olacaksın yine :nazar::nazar::nazar:
Canım çok teşekkür ederim,tespitlerim öyle doğruymuş ki.Dün bu maddeleri uygulamaya başladım ve bugün tok karnına bile 92 çıktım hem de akşam.Demek ki yarın 91'leri görücemmmm inşallah ve daha 4 gün var tartılmaya :66:

Ben de günlük net 60 dakika yapıyorummmmmm :124: Anşaamız tutuyordu sanırım :66:

ben bugünki menümüde yazayım belki fırsatım olmaz girmeye daha :ssz:
sabah:1 yumurta,1 domates,1 kk peynir,2 küçük dilim ttb ekmeği
ara:türk kahvesi
öğle:kapuska yapıcam inşlh şimdi :27: yoğurtla yerim
ara:1 elma,1 avuç leblebi
akşam:bir tabak kuru fasulye,2 ttb ekmeği,salata
ara:yoğurt veya sütlü nescafede olabilir
Canım harika bir menü,az da spor kat da sallayalım listeleri,bady kurasını çeksene kuzummmmmm :70:

Şer görünen herşeyde büyük hayırlar vardır canım benim :70:

sapiscim ben ne olacam?
canım diyete başladıysan bu cuma listeye alırım seni,mesaj sayımlarında da artık bulunursun,paylaşımları da bol tutalım :34:
oyyy canımmm benimmm ay hiç sana göre değil çocuk cerrahisi yaa,değiştirme şansın yok mu acabaa :ssz:

Canım çok teşekkür ederim,tespitlerim öyle doğruymuş ki.Dün bu maddeleri uygulamaya başladım ve bugün tok karnına bile 92 çıktım hem de akşam.Demek ki yarın 91'leri görücemmmm inşallah ve daha 4 gün var tartılmaya :66:

ohh ohh harikaa :nazar:

sagolun kizlar hosbuldum veeee ya Allah ya bismillah diyerek

öglen ve aksam menülerimi yaziyorum

öglen: 1 porsiyon firinda light sebze graten
1 porsiyon bugulama balik
salata

aksam 1 cay bardagi ceviz,1 tabak mozarellali yesil salata

ve 170 dakika tingiiir tingiiiir yürüdüm ,yani yaris yapsam yerdeki tüm börtü böcükler beni gecerdi :1: ama yinede pes ettim
yavaaas yavaas agirdan agirdan yürüdüm elhamdulillah

:54::54::54:

degistirme imkanin yoksa kendini harab etme canim,belkide yavrucaklarin sana ihtiyaci vardir ,ne bileyim bir hayr muhakkak vardir,insallah alisirsin.

saliscim ya üzülme inş. gönlüne göre olur,düzelir düzelmessede vardır bi hayır...
sapişim çok sevindim listede olmak sorumluluk yüklüyor.
paşacım bebişin resmini inş. en kısa zamanda.şuan tek elimle yazıyorum.1i uyudu diğer 2siyle uğraşıyorum.

Back
X