tsk ederim SAPHIRA,
suan netimle ilgili bir sorunum yok,düzenli girebilirim
beni düsünüp yerime kimseyi almadigin icinde Allah razi olsun
bende istemezdim sizleri habersiz birakmayi ve bu kadar uzun zaman ayri kalmayi ama maalesef...
kurallarda bir degisiklik oldumu acaba
normalde 5 mesaj yaziyorduk,günlük menülerimizi ve cuma günleri kilo bildirimi
siramiz geldiginde günlükmü haftalikmi tam hatirlamiyorum mesajlari sayip bildiriyorduk
akabecim canım kardeşim ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin işşallah oraları çok istiyorm yüzümü sürüyüm kabeye rabbime da ediyim inan param olsa bir dakika durmam giderim eşimle

inan her giden dua ediyor kabeye paşanın bebegi olsn diye okadar seviliyorm ya

rabbim dualarımızı duysun kardeşim işşallah tekrardan hoş geldin

günaydınlar olsuuunnn kızlarr ...sendromsuz bır pazartesı olur ınşallah...
sabah:1 bardak lıgt süt 5 maydonoz sapı 2zeytın 1 dılım tam buğday ekmeği

ne ka güzel kahvaltı olmuş o öyle

kafana göre takılıyorsn bakıyorum

gunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum .her ne kadar hafta sonu yazamasamda diyetimi birakmadim insallah cumaya harika bir sonuc alacam bu hafta rakibem maviyesilmis .
benimde salis saphira

bugün tartıldım ve sonuca inanamadım

pirinç lapası yaptım dün bugünde yaptım akşama yapmayı düşünmüyorm bebem dün çok kötü oldm yassı namazını zor kıldım allahım ayakta zorlandım durmam için eşimde farketti gene yedik paparayı iyimi

agzıma zorla soktu erikli krabiyeyi

çabuk dedi bnu yiceksin inan suratım uyuştu başım agrıdı bir tansiyonmu ölçtiki yerlerde çokta halsiz bıraktı dedi bir yapta sorarım ben sana dedi temem dedim ama o işe gidince gene yaptım

yedim allahım ne ka gzüel bir tat

akşamada ya peynir ymrta yada tavuk eti haşlıcam onudan yemeyi düşünüyorm bebem akşama yedikelrimi yazarım şaka bir yama krabieyi yiyince gözlerim ışıdı başımın agrısı geçti

uyşmalarımda gitti uykmda erkenden geldi diyorm allahım bu ne erkenden yk meyerse tansiyonm düşmüş haliyle kan şekerinde düştüki hem uyku hemde üşüme geldi

bir daha elveda pirinç lapası

dedim kilom çok kilo vermem lazım hem eskide çıkıcagıma artıda çıkıyorm dedim eşime ne kendini kasıyorsn bak kızmaya başlıyorm haberin olsun dedi:18::18:kekligi ürkütmemek lazım malm bebek için lazım bana

Günaydın canim güzel bir haftaya başladık ins
Allah kolaylik versin
Masallah ya.bence biri bizi zorlamalı bu konuda
Hosgeldin canim güzel

hoş geldim bebeiş ne var ne yok

selamlar canlarım iyi hafta başları olsun hepimiz için

benim hafta sonu misafirlerim vardı iki günde yatılı kaldılar,koşturmaktan ne yedim ne yemedim aklımda bile değil,
öğünlerim şaştı çaylarımı içemedim suyumu bitiremedim bu sabahta moralim bozulmasın diye tartılmadım umarım cumaya kadar bi kaç gramda olsa veririm

sabahın 8 den beri temizlik yapıyorum ev savaş alanı gibiydi
günaydın bebem bilirim o misafirleri annemler geldiler kaldılarda bende anacım 4 günde oturttum evi

kolay gelsin bu arada işini bitir banada gel ütüm varda

bende kahvaltimi yazayim
ac karni 1 fincan nanenli tarcin cubuklu limonlu cay ictim (yaglari eritiyor dediler )
kahvaltim: 1 cay bardagi kirilmis ceviz,3 kayisi kurusu ve marul havuc maydanozdan ve 1 yumurtadan olusan bir porsiyon salata .
kizlar tavsiyeleriniz felan olursa sakin cekinmeyin ,tüm tavsiyelere elestirilerede kapilarim acik
sen tam bu listeyi ver bakem :44::44:
hepimize iyi haftalar olsun

kurstan çıktım kızımı okuldan aldım eve geldim.yemek faslı ve anca buradayım.kursta özbek plavı yaptık bugün ve lor tatlısı.özbek pilavından tattık,tatlı şerbetini çeksin diye yarına kaldı.evet maalesef ben de yedim pilavdan 3 kaşık kadar,çok güzel olmuş napiim,adına bakınca gerisi geldi
kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmek
lor
nescafe
ara:çay
özbek pilavı
öğlen:
dukan hünkar beğendisi
sen ye mamaları beni çagırma

bir kaşıkta benim yerime ye bari

ben artıok pirinç görmek istemiyorum

canım hoş geldin bebem sende katıl bize listede olsan ne olr olmasan ne olr maksat takım dayanışması

günaydın kılzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben beldimde kimse yok

bgün sabah pirinç lapamı yaptım pirinçi haşladım içne baharat allah ne verdiyse maydonoz yogurt koydum yedim

işşallah yarında dkan gibi takılıyım diyorm pazartesi ayça hanımın listesini yapıcem bakalım kaç gram vericem onu yaparken işşallah kilo almam b hafta bomba gibi geliyorm

arada erikli kurabiye yedim minnacık he untmadan 2 bardak su ve 1 dilim kepek ekmegi yedim