Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

spordan geldimmm....:32::32::32:
60 dakıka yuruyuş=340 kalorı
42 dakıka bisiklet=262 kalorı
TOPLAM =602 KALORİİ:32:
sabah oklava eşliğinde bel cevırme 200 adet sağa sola esneme 50 adet
o öğlenkı makarnadan eser kalmamıştır diye düşünüyorum akşam yemek yemedim form cayımı ıcıyorum şimdi yatıcam az sonra ıyı geceler herkese..yaa bide esra nerde yaa izinli mi beyza hastaydı en son faceyede gırmıyo bılgısı olan varmı...:26:

Canım ne yazık ki doktor da kilo ile bağlantılı olduğunu söyledi.Ne zaman 9'ları görsem regl düzensizliğim başlıyor,8'leri görür görmez de düzene girmeye başlıyor.

Serbest ama yalnızca tavukla bu diyeti yapmak imkansız Paşam,bi oku istersen internette kitapların dosya haline getirilmiş halleri var.

Canım çok teşekkür ederim,tespitlerim öyle doğruymuş ki.Dün bu maddeleri uygulamaya başladım ve bugün tok karnına bile 92 çıktım hem de akşam.Demek ki yarın 91'leri görücemmmm inşallah ve daha 4 gün var tartılmaya :66:

Ben de günlük net 60 dakika yapıyorummmmmm :124: Anşaamız tutuyordu sanırım :66:

Canım harika bir menü,az da spor kat da sallayalım listeleri,bady kurasını çeksene kuzummmmmm :70:

Şer görünen herşeyde büyük hayırlar vardır canım benim :70:
biliyorm canım ama peynir yumrtada koyarım ortaya sen merak etme:24::24::24:
sagolun kizlar hosbuldum veeee ya Allah ya bismillah diyerek

öglen ve aksam menülerimi yaziyorum

öglen: 1 porsiyon firinda light sebze graten
1 porsiyon bugulama balik
salata

aksam 1 cay bardagi ceviz,1 tabak mozarellali yesil salata

ve 170 dakika tingiiir tingiiiir yürüdüm ,yani yaris yapsam yerdeki tüm börtü böcükler beni gecerdi :1: ama yinede pes ettim
yavaaas yavaas agirdan agirdan yürüdüm elhamdulillah

:54::54::54:
aferim sana:46::46::46:devam et böyle tombulum :38::38:
saliscim ya üzülme inş. gönlüne göre olur,düzelir düzelmessede vardır bi hayır...
sapişim çok sevindim listede olmak sorumluluk yüklüyor.
paşacım bebişin resmini inş. en kısa zamanda.şuan tek elimle yazıyorum.1i uyudu diğer 2siyle uğraşıyorum.
hadi bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum:52::52:
o öğlenkı makarnadan eser kalmamıştır diye düşünüyorum akşam yemek yemedim form cayımı ıcıyorum şimdi yatıcam az sonra ıyı geceler herkese..yaa bide esra nerde yaa izinli mi beyza hastaydı en son faceyede gırmıyo bılgısı olan varmı...:26:
:32::32::32:şu dügün bitsin işşallah bende hergün yürüyüşe çıkıcen teyzemin kıızıyla:52::52:ozaman sen gör paşayı:32::32:

sagolun kizlar hosbuldum veeee ya Allah ya bismillah diyerek

öglen ve aksam menülerimi yaziyorum

öglen: 1 porsiyon firinda light sebze graten
1 porsiyon bugulama balik
salata

aksam 1 cay bardagi ceviz,1 tabak mozarellali yesil salata

ve 170 dakika tingiiir tingiiiir yürüdüm ,yani yaris yapsam yerdeki tüm börtü böcükler beni gecerdi :1: ama yinede pes ettim
yavaaas yavaas agirdan agirdan yürüdüm elhamdulillah

:54::54::54:

afiyt olsun canım :16:
hiç acele etmeden,kendini zorlamadan yürüyüşünü yapman çok sağlıklı bence,zamanla hızlanacaksın zaten :34::10:

öğlen yemeğinden sonra 1 kutu çilekli light meyveli yoğurtla ara yaptım.dukan çok olmamak kaydıyla izin veriyor,benim de canım tatlı istiyordu,imdada yetişti yoğurt
akşam:bol baharatlı,karnıbaharlı omlet yedim,yanında 2 ad. salaalık turşusu ve yoğurt yedim

suyum 2 lt,30 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Mesaj sayım tarihleri:

1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi
2)akabe...19.03.13 salı
3)pasam3405...20.03.13 çarşamba
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)gerbera1987...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe

kızlar lisemiz yine değişti.eksik/fazla yok sanıyorum.yine izinlere veya müsait olma durumlarımıza göre revize ederim gerekirse.kelebekçim bugünün sayımını gece 12 den sonra veya yarın sayabilirsen seviniriz.günlük olarak yapalım sayımları canlar,sonra karışıklık oluyor :16:

Mesaj sayım tarihleri:

2)akabe...19.03.13 salı
5)Ganfed...22.03.13 cuma

kızlar lisemiz yine değişti.eksik/fazla yok sanıyorum.yine izinlere veya müsait olma durumlarımıza göre revize ederim gerekirse.kelebekçim bugünün sayımını gece 12 den sonra veya yarın sayabilirsen seviniriz.günlük olarak yapalım sayımları canlar,sonra karışıklık oluyor :16:
sevgili kardeşim saphiracım :38:canım ben çarşamba günü kaynanamda olcam muhtemelen yatma ihtimalim var bebem çarşamba günü 30 kilo yufka 10 kilo kara lahana dolamsı 10 listered sütlaç yapılcak perşembe günüde yemekelri bürekler yapılcak salatayı ve yemekleri saymıyorm:53:sen benim günümü degiştirsen iyi olr bebem yada biri benim adıma gönüllü olsun ben onun yerine sayarım 24 dügünümüz var ozaman kadar beni idare edin ne olr mesaj yazamazsamda şimdiden söylüyüm ksra bakmayın olrm inanın çok yorldm dügün telaşesi yüzünden şimdi
1-salı günü ablama gidicem annem orda kalıyor eşimin işleri var yatmaya anca gelirim
2-çarşamba dügün yemeginin hazırlıkları var
3-perşembe dügün yemegi sofroalar krlucak blaşık makinası var ama okadar bulaşıklar ban bakıcak sofra kr kaldır
4-cma günü kilomu yazıyım erkenden kaynanam gene gidicem kaynımın kıyafetleri ütülenicek
5-cumartesi kına var akşam 7 gibi
6-pazar günü gelin alma var 5 ile 7 arası nikah dügün resimleri var gelini evine götürücez akşama yatmaya anca gelirm işşallah pazartesi rahatım :31::31:
salı günü annemi alamaya gidicem bende kalıcak 2 hafta kalp doktorna ve dahiliyey götürücem bir sevdigi arkadaşı var kalmaya gidicez 1 gece yatılıcak anlıcagın b aralar başım dumanlı:24::24::24:kusura bakmıyorsun degilmi kaptanım inan biliyorsn beni dua topigine bile yazdım 24 dügünümü zvar ban dua yazmayın okuyamam diye :43::43:24 sonra siizinim :48::48::48:
bu arada kiloyu iy verdim pirinç lapası işe yaradı ş wc sornumda olmasa:99::99::99::99:
şimdiden alıyışınız için teşekkür ederim kızlar söz veriyorm ş dügün geçsin isteyin hergün sayıyım :5::5:

Son düzenleme:
selamlar canlarım iyi hafta başları olsun hepimiz için :16:
benim hafta sonu misafirlerim vardı iki günde yatılı kaldılar,koşturmaktan ne yedim ne yemedim aklımda bile değil,
öğünlerim şaştı çaylarımı içemedim suyumu bitiremedim bu sabahta moralim bozulmasın diye tartılmadım umarım cumaya kadar bi kaç gramda olsa veririm :ssz:
sabahın 8 den beri temizlik yapıyorum ev savaş alanı gibiydi :ssz:
ay canim yatili misafir severimde dedigin dogru insanin felegi sasiyor yedimmi yemedimmi hep birbirine karisiyor zaar
merhaba canım hoşgeldin aramıza :16:
ne güzel umrenide yapmışsın darısı tez zamanda başıma inşlhhhh

günaydın canım
vücudunu en iyi sen tanıyosun hangi diyetle daha verimli olur bilirsin :34:
zaten 10 dediğin nedir 2 aya tamamsın :8:

günaydın canım
inşlh bu hafta birinci oluruz benden yana umut olmasada :ssz:
kiz umutsuzluk yok sen emegini ver o bir ara sonucunu sana verecektir sakin durma pes etme verecegiz hepimiz
masallah anşaaa ,birsey sormak istiyorum müsadenle
menünde biraz daha sebze olsa acaba olabilirmiydi ? :18:
Mesela marul salatalik gibi bana cok az geldi yediklerin, yinede sen daha iyi bilirsin ne yiyecegini.

Ganfed hosbuldum cok sagol :38:Insallah bende cok ümitliyim cumaya,en azindan yarim kilocuk olsun gitsin ona sükür edicem ,Rabbim löp löp yaglarimizi eritsin ,kurallarda ayni kalmis demekki..sagolasin yazdigin icin.
Ipekyol hosbuldum canim ,sende görmeyeli cok güzel kilo vermissin masallah valla cok sevindim sizleri böyle zayiflamis görünce.

ve a.s amin insallah basarili bir hafta olur,tartilmamakla ne iyi etmissin ,genelde misafirler geldiginde insanin düzeni ister istemez alt üst oluyor ,cumaya kadar muhakkak toparlarsin
hepimiz incecik olacagiz bebegim bosami emek veriyoruz git o pis kilolar bu ne ye yemeye icmeye hasret kaldik

bende kahvaltimi yazayim

ac karni 1 fincan nanenli tarcin cubuklu limonlu cay ictim (yaglari eritiyor dediler )
kahvaltim: 1 cay bardagi kirilmis ceviz,3 kayisi kurusu ve marul havuc maydanozdan ve 1 yumurtadan olusan bir porsiyon salata .

kizlar tavsiyeleriniz felan olursa sakin cekinmeyin ,tüm tavsiyelere elestirilerede kapilarim acik :54:
yok canim cekinmiyoruz usulunce fikrimizi tum arkadaslar birbirine soyluyor .uyari gerekirse uyariyor hic endisen olmasin o konuda
hepimize iyi haftalar olsun :16::16::16:
kurstan çıktım kızımı okuldan aldım eve geldim.yemek faslı ve anca buradayım.kursta özbek plavı yaptık bugün ve lor tatlısı.özbek pilavından tattık,tatlı şerbetini çeksin diye yarına kaldı.evet maalesef ben de yedim pilavdan 3 kaşık kadar,çok güzel olmuş napiim,adına bakınca gerisi geldi

kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmek
lor
nescafe

ara:çay
özbek pilavı

öğlen:
dukan hünkar beğendisi

bu kilolarin hepsi o tatmalarin sonucu zaten tadina bakayim diyorsun mubarek oyle lezzetli geliyorki o yuzden geriside geliyor buda bize bol bol yag olarak geri donuyor:/:47::47::47::47::47:

slm kızlar
gerı dondum ozledım sızlerrii
bizde seni ozledik canim nasilsin atlatabildin mi SIKINTILARINI
nıye uzuldunkı

yvrum o neydı bugun facedekı yemegın:) dıyete tkrr basladım onu gordum karsımda:)

yvrm nassılsınn

ooo eskı ortak verdın kıloları

bende baslıcm spora
basla balim basla tabi sporsuz olmuyor malesef.
ansaciim senin sporlarin mukemel gozukuyor ama ben senin kadar yapamiyorum malesef
biliyorm canım ama peynir yumrtada koyarım ortaya sen merak etme:24::24::24:

aferim sana:46::46::46:devam et böyle tombulum :38::38:

hadi bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum:52::52:

:32::32::32:şu dügün bitsin işşallah bende hergün yürüyüşe çıkıcen teyzemin kıızıyla:52::52:ozaman sen gör paşayı:32::32:
he pasacim basla sporada bidahaki sefere rakibem sen ol bu sefer seni ezici bir farkla gececem
Mesaj sayım tarihleri:

2)akabe...19.03.13 salı
5)Ganfed...22.03.13 cuma

saphiracim ben bu carsamba trye ucuyom iki hafta orda kalacam mumkunse mesaj sayim sirami degisebilirmisin benide izinli sayin 2 hafta
bu haftaki bildirirmimi carsambadan yapacam.ondan sonraki 2 hafta izinli olmak istiyorum .cunku gittigim yerde net yok .kismetse en gec 10.4.13 de burdayim canlarim :43:

Pasam Allah kolayliklar versin canim
yazini okurken ben yoruldum o kadar hazirlik nasil yapilcak
Allah yar ve yardimcin olsun canim,bu telasta senin kilolar löp löp gider :)

saphiram saol canim,dedigin gibi yavaaas yavaas agirdan aliyorum ama gün gelince ins.
hizlancagima inaniyorum :10:
Ganfed insallah canim,incecik olalim ..ben aslinda incecikten de vazgectim,az tombullugada raziyim :9:

bugün 2 saat hızlı tempoda bende yürüdüm demek baya kalori yakmışım :32::32:

Mesaj sayım tarihleri:

2)akabe...19.03.13 salı
5)Ganfed...22.03.13 cuma

kaptan 14 kişi kabul ediliyormu:44:

sevgili kardeşim saphiracım :38:canım ben çarşamba günü kaynanamda olcam muhtemelen yatma ihtimalim var bebem çarşamba günü 30 kilo yufka 10 kilo kara lahana dolamsı 10 listered sütlaç yapılcak perşembe günüde yemekelri bürekler yapılcak salatayı ve yemekleri saymıyorm:53:sen benim günümü degiştirsen iyi olr bebem yada biri benim adıma gönüllü olsun ben onun yerine sayarım 24 dügünümüz var ozaman kadar beni idare edin ne olr mesaj yazamazsamda şimdiden söylüyüm ksra bakmayın olrm inanın çok yorldm dügün telaşesi yüzünden şimdi
1-salı günü ablama gidicem annem orda kalıyor eşimin işleri var yatmaya anca gelirim
2-çarşamba dügün yemeginin hazırlıkları var
3-perşembe dügün yemegi sofroalar krlucak blaşık makinası var ama okadar bulaşıklar ban bakıcak sofra kr kaldır
4-cma günü kilomu yazıyım erkenden kaynanam gene gidicem kaynımın kıyafetleri ütülenicek
5-cumartesi kına var akşam 7 gibi
6-pazar günü gelin alma var 5 ile 7 arası nikah dügün resimleri var gelini evine götürücez akşama yatmaya anca gelirm işşallah pazartesi rahatım :31::31:
salı günü annemi alamaya gidicem bende kalıcak 2 hafta kalp doktorna ve dahiliyey götürücem bir sevdigi arkadaşı var kalmaya gidicez 1 gece yatılıcak anlıcagın b aralar başım dumanlı:24::24::24:kusura bakmıyorsun degilmi kaptanım inan biliyorsn beni dua topigine bile yazdım 24 dügünümü zvar ban dua yazmayın okuyamam diye :43::43:24 sonra siizinim :48::48::48:
bu arada kiloyu iy verdim pirinç lapası işe yaradı ş wc sornumda olmasa:99::99::99::99:
şimdiden alıyışınız için teşekkür ederim kızlar söz veriyorm ş dügün geçsin isteyin hergün sayıyım :5::5:

zuzum yer değişelim istersen ben sayımı yapayım senin yerine sen haftaya sayarsın:34::54:

oglen ve aksam yediklerimide yazip yatmaya gideyim.
oglen 3 kasik yogurtiki dilim ekmekyarim salatalik
aksam bir kasede domates salatalik marul ve bir subardagi kadar haslanmis nohut.ayrica kacamak olarakda 3 adet balik kroket,bir kasikta patates puresi yedim ne yapiim dayanamadium aslinda yemiyecektim oglan yemeyince ben indirdim mideye:43::43::43::43::43:bugunude boylece kapadik yarina allah kerim:46::5:

saphiram saol canim,dedigin gibi yavaaas yavaas agirdan aliyorum ama gün gelince ins.
Ganfed insallah canim,incecik olalim ..ben aslinda incecikten de vazgectim,az tombullugada raziyim :9:

ay ewet bende bende 75 olsa yeter diyordum 60lar hayal olmaya başlayınca şimdi 80 olayım gerisine ondan sonra bakayım diyorum:1::1::1:

simdi kac kilosun ki canim

akabecim canım kardeşim ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin işşallah oraları çok istiyorm yüzümü sürüyüm kabeye rabbime da ediyim inan param olsa bir dakika durmam giderim eşimle:16::16:inan her giden dua ediyor kabeye paşanın bebegi olsn diye okadar seviliyorm ya:14::14:rabbim dualarımızı duysun kardeşim işşallah tekrardan hoş geldin :16::16::16::48::48:

:32::32::32:ne ka güzel kahvaltı olmuş o öyle:53::53: kafana göre takılıyorsn bakıyorum :16::16:

benimde salis saphira:9::9:bugün tartıldım ve sonuca inanamadım:53::53:pirinç lapası yaptım dün bugünde yaptım akşama yapmayı düşünmüyorm bebem dün çok kötü oldm yassı namazını zor kıldım allahım ayakta zorlandım durmam için eşimde farketti gene yedik paparayı iyimi:57::57:agzıma zorla soktu erikli krabiyeyi :53::53:çabuk dedi bnu yiceksin inan suratım uyuştu başım agrıdı bir tansiyonmu ölçtiki yerlerde çokta halsiz bıraktı dedi bir yapta sorarım ben sana dedi temem dedim ama o işe gidince gene yaptım :27::27:yedim allahım ne ka gzüel bir tat:30::30:akşamada ya peynir ymrta yada tavuk eti haşlıcam onudan yemeyi düşünüyorm bebem akşama yedikelrimi yazarım şaka bir yama krabieyi yiyince gözlerim ışıdı başımın agrısı geçti :53::53:uyşmalarımda gitti uykmda erkenden geldi diyorm allahım bu ne erkenden yk meyerse tansiyonm düşmüş haliyle kan şekerinde düştüki hem uyku hemde üşüme geldi:53:bir daha elveda pirinç lapası :30::30:dedim kilom çok kilo vermem lazım hem eskide çıkıcagıma artıda çıkıyorm dedim eşime ne kendini kasıyorsn bak kızmaya başlıyorm haberin olsun dedi:18::18:kekligi ürkütmemek lazım malm bebek için lazım bana:9::9::9:

:48:hoş geldim bebeiş ne var ne yok :6::6:

günaydın bebem bilirim o misafirleri annemler geldiler kaldılarda bende anacım 4 günde oturttum evi:53:kolay gelsin bu arada işini bitir banada gel ütüm varda :9::9:

sen tam bu listeyi ver bakem :44::44:

sen ye mamaları beni çagırma:43::43::43:bir kaşıkta benim yerime ye bari:9::9::9:ben artıok pirinç görmek istemiyorum:9::9:

canım hoş geldin bebem sende katıl bize listede olsan ne olr olmasan ne olr maksat takım dayanışması:48::48:

günaydın kılzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3:
ben beldimde kimse yok :25:bgün sabah pirinç lapamı yaptım pirinçi haşladım içne baharat allah ne verdiyse maydonoz yogurt koydum yedim :32::32:işşallah yarında dkan gibi takılıyım diyorm pazartesi ayça hanımın listesini yapıcem bakalım kaç gram vericem onu yaparken işşallah kilo almam b hafta bomba gibi geliyorm :24::24::24:arada erikli kurabiye yedim minnacık he untmadan 2 bardak su ve 1 dilim kepek ekmegi yedim :56:

ne güzel pirinç lapası yiyebiliyorsun ve işe de yarıyor:31:

hmm msj sayımı demek bende sayarım elbet ne demek sabah kızımı servise bindirince sayarım muhtemelen..diğer 2side uyur olur inşallah..

Back
X