canım cuma günü aniden çıktım evden,kk ya yeni grme fırsatım oldu,liste sırasının bize geldiğini de farketmemişim o açıdan :26:
hoşgeldin akabecim.çok geçmişler olsun ,umreyi Allah bizlere de nasip etsin inşallah,dualarında bizleri de eksik etmediğin çok teşekkürler..takımda yer var ancak sen habersiz ve uzun süreli yarışmada bulunmadığından diskalifiye oldun sanırım.sen geri döneceğini söyleyerek ayrılmıştın aramızdan,ben seni yanlış hatırlamıyorsam 2 ay filan bekledim,yerine takıma kimseyi almadım,gelirsen yerin hazır olsun diye...yani paylaşımla ilgili bir sorunum olmaz,habersiz gelmemezlik yapmam dersen buyur gel.diskalifiye olayını hallederiz.biliyorsun paylaşım yapabildiğimiz ve ortak paydada buluşabildiğimiz için hepimiz buradayız,paylaşım olmadan diyet olmuyor maalesef
selam canım,cuma günü aniden evden çıktım,bu yüzden listenin bizde olduğunu farketmemişim,kk ya yeni girdim ve maalesef bu duruma üzüldüm,neyseki hallolmuş
canım ellerine sağlık

5 in altında kalanlar izinliydi canım
kızlar artık bu hafta izinli olan kalmıyor değil mi????dudujan hariç
evet yapmış sağolsun
canım işin çok zor Allah yardımcın olsun
ayy kıyamam canımmmm hayırlı olsun şimdiden,eminim çok güzel geçecek,bahar da geldi içimiz çiçeklendi,her şey daha pozitif olacak inşallah

tatlişkom netinin düzelmesine çok sevindim

canım maddelerine aynen katılıyorum,ben çok nadir yarım yağlı ürün kullanıyorum.o da ya yoğurt oluyor ya süt.sütü zaten çok çok az kullanıyorum,kahveme damlatıyorum sadece.krema hiççç kullanmıyorum zaten.ama dediğin gibi en büyük etken kesinlikle regl gecikmesi canım.bunları bulup çözümleri oluşturman harika tabi,çok başarılı olacaksın yine

canım o ağız kuruluğu,kokusu ve kabızlık nevin dediği gibi kitapta yazıyor,onları gidermek için boool boool su tüketeceksin öncelikli olarak.sonra tatlandırıcılı sakızlar var,onları çiğneyebilirsin,hem ağız kuruluğuna hem kokusuna iyi gelir

kabızlık için de;çoookkk kötülerini deneyimlemiş biri olarak (9 gün gibi,13 gün gibi),ara öğün mutlaka ye.*hatta iki öğün arasında 1 değil 2 ara öğün yap mümkünse.mesela kahvaltını yaptın,1 saat sonra dukan kurabiyesi ve 1 içecek tüket,1 saat sonra 1-2 kaşık yoğurt ye veya ayran iç vs..*bir de seyire geçtiğinde günde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği yiyorsun ya,onun 1 kaşığını buğday kepeğiyle değiştirmeni öneriyor dukan,yani günlük 1 y.k yulaf kepeği+1 y.k. buğday kepeği..*bir de günlük 1 şurup kaşığı kadar (5 ml) zeyinyağ hakkın var,onu kullan,özellikle sebzelerle,salatalarla kullan.*atakta dahi günde 1 orta boy domates yiyebilme hakkın var,tatlandırmak ama çlı maydanoz dereotu vs.. yeşillik tüketme hakkın var,1-2 dal taze soğan,1 küçük kuru soğan,1-2 diş sarmısak tüketme hakkın var.bunların hepsini bir araya getirirsen kabızlık olmaz diye düşünüyorum canım ama yine de olursa o zaman yapacak bir şey kalmıyor sanırım
*bol su
*ara öğün
*1 y.k. buğday kepeği (yulaf kepeğiyle değişim)
*1 şurup kaşığı z.yağ
*sınırlı sebze