Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

emnıyet tatlım ben...

tespitlerde haklısın kuzum...nevım çok azımlendım senden ve saphıradan ama ben dukanı yapamıyorum ne yazıkkı...şimdi söylemesı ayıp dehset ağız kuruluğu ve kokusu yapıyo bende şekersiz nane esansı sprey falan kesmedi bugun sebze proteın gunumdu ama sabah kahvaltıdan sonra bıraktım arkadaşla konuşurken kokudan kendım rahatsız oldum engelleyemıyorum...kabızlık desen bugun 6. gun ....:25:ben eskı yontemlere devam edicem artık yapcak bişey yok esranın diyetını takıp edicem ....:50:

:27::27:bugün çok şükür görüştüm wcyle bgün bende pirinç lapası yaptım anacım o ne güzel bir tat:9::9::9:midem kalktı yeminle insanlar nasıl yer bu piirnç lapasını yaw:47::47:ama azimliyim devam :63::63::63:mesela evde erikli marmelatlı tarçınlı krabiyenm var yemedim ne yicem be seni dedim :9::9:kaçamak yok bbeler çok şükür:32::32:nefsim beni okadar zorlyorki ne siz sorun ne ben söylüyüm :18::18:eşiem tavk syna tel şehriye çorbası blgrl kapuska kavurdum çokta severim onları salatada yaptım eşim onları yerken içim gitti yeminle:5::5:ama yemedim :63::63:
yediklerim şnlar
sabah kahvaltısında pirinç lapası içine dereot koydm bol baharat ne bldysam evde:27:3 kaşık yogurt harika tadı oldu:9::9:parasız verseler yemem yeminle ıyyyyyyyyyy:30::30:ama ne etcen vücüd s topladı kararda verdim cmaya kadar tartılmıcem:57::57:eşim tartı beni bgün cma günüde o tartıcek bakalım kaç gram gitmiş:9::9:kilomu demeliyim :30::30:sadece kaçamak 1 dilim minnacık kepek ekmegi yarım kaşık kapska yedim okadar :32::32::32:akşamada yemeyi düşünmüyorum demin 2 kere pirinç lapamı yedim oh sefam olsn b hafta derecede görüceksiniz kızlar çok hırs yaptım vallahi:47::47::47:işşallah kaptanım gelip temrik eder paşam derecedesin 1 olmşsn der bende onu brda öpücüklere bogarım ben mutl olnca çok pis severimde insanı:9::9::9:
neyse bebeler eşim evde mtfagı toplamam lazım dantelimi yapmam lazım sizleri seviyorm sonra görüşürüz :3::3::3:
anşa bebem hoş geldin :17::17::17:

Bitanem işte Dukan kitabında o ağız kuruluğu ve nefes kokusundan bahsediyor protinin salgılattığı bir enzim sebebi ile.Kabızlık da,o koku da sebze protein dönüşüme başladığın an bitiyor.Aslında evet Dukan zor bir diyet ama bütün diyetleri yaptım,Dukandaki incelme mucizesi hiçbirine benzemiyor,ben bu yüzden kopamıyorum.Ama senin kilon az başka yöntemle de olur elbette canım :70:

:3::3:naber örtmenim nasılsın :24::24:dkana bende katılıyorm allah nasip ederse salı günü ben ne lor nede krep istemiyorumda sence kahvaltıda ne yerim öylen ve akşam 5 gün biliyorm ama tavuk balık 5 günde serbesmi bebem:44::44:

Bitanem işte Dukan kitabında o ağız kuruluğu ve nefes kokusundan bahsediyor protinin salgılattığı bir enzim sebebi ile.Kabızlık da,o koku da sebze protein dönüşüme başladığın an bitiyor.Aslında evet Dukan zor bir diyet ama bütün diyetleri yaptım,Dukandaki incelme mucizesi hiçbirine benzemiyor,ben bu yüzden kopamıyorum.Ama senin kilon az başka yöntemle de olur elbette canım :70:

atak dan seyıre gectım bugun ama dun mahvoldum sabah kahvaltıyı(saat 11.30) gayet guzel yaptım çıktım saat 12,30 da evden cıktım göreve gittim bı lıght kola ıctım 6,30 da görev bitti ama eve gelene kadar baş dönmesı 25 dakıkalık yolu 1 saatte geldım karşıdan gelen arabaların farları gözümü deldı resmen ....eve geldım basım fıldır fıldır dönuyo...10 kılo kaldı bebeğimm yavaş yavaş gitsin napıyım...çok kasıyorum galıba kendımı....çok nıyetlenmıstım dukana ama bana kısmet dııl heralde benım tosuncuk 4 kıloyu devirdi bi haftada keyfine diycek yok....ben bugun tamamen sapıttım ama yarın kaldığım yeden sağlam adımlarla devam edicem inşallah....:7:

iyi geceler
bu hafta genel liste sirasi sizdeydi,unuttunuzmu,bir sorunmu var:18:
paylasimada bisey yazmamissiniz,yardim gerekmi,yarin ögleye kadar hazir olmasi gerek:16:
canım cuma günü aniden çıktım evden,kk ya yeni grme fırsatım oldu,liste sırasının bize geldiğini de farketmemişim o açıdan :26:
selamun aleykum canlarim ,gecen yil nisan ayinda tasinma ve umre münasebetiyle forumdan ayrilmistim
uzun zaman internetim yoktu ,bazi sikintilar olustu v.s derken hamd olsun yine foruma girebildim..
Saglikla ilgili biraz sikintilar yasadigimdan dolayi eski baslangic kiloma tekrar geldim
simdi yeniden kilo vermeye calisiyorum,hayirlisi bakalim

grupta yeniden yer olursa haber verirseniz sevinirim ,tekrar katilmayi cok isterim
hoşgeldin akabecim.çok geçmişler olsun ,umreyi Allah bizlere de nasip etsin inşallah,dualarında bizleri de eksik etmediğin çok teşekkürler..takımda yer var ancak sen habersiz ve uzun süreli yarışmada bulunmadığından diskalifiye oldun sanırım.sen geri döneceğini söyleyerek ayrılmıştın aramızdan,ben seni yanlış hatırlamıyorsam 2 ay filan bekledim,yerine takıma kimseyi almadım,gelirsen yerin hazır olsun diye...yani paylaşımla ilgili bir sorunum olmaz,habersiz gelmemezlik yapmam dersen buyur gel.diskalifiye olayını hallederiz.biliyorsun paylaşım yapabildiğimiz ve ortak paydada buluşabildiğimiz için hepimiz buradayız,paylaşım olmadan diyet olmuyor maalesef
günaydın kardeş takım
ben 6. takım kaptanı
bu hafta genel sıralama listesi hazırlama sırası sizin
hatırlatayım dedim

belki unutmuşsunuzdur
ceza almanızı istemem
selam canım,cuma günü aniden evden çıktım,bu yüzden listenin bizde olduğunu farketmemişim,kk ya yeni girdim ve maalesef bu duruma üzüldüm,neyseki hallolmuş
15.03.2013 salı mesaj sayımıı

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...izinli herhalde
2)saliss...12.03.13 salı................18
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......izinli
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli (2)
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...9
6)saphira...18.03.13 pazaresi......24:46::46::46::46::46::46::46::46:
7)roseberry...19.03.13 salı.......2 ?
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...11
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......izinli
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........5
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı......
canım ellerine sağlık :71:
5 in altında kalanlar izinliydi canım
kızlar artık bu hafta izinli olan kalmıyor değil mi????dudujan hariç
listeyi 2. takım yapmış
evet yapmış sağolsun
kızlar gunaydınn
rezalet hafta sonu perşembe akşamdan berı ne yerdeyım ne gökte biliyosunuz gece uc buçukta eve girdim ayakta duracak takatım yok tu yattım uyudumm....çalıştım ya malum gecen hafta köpek gibi benı bu haftasonu rahat bırakırlar diye duşunurkene....telefonum caldı uyuyodum tabıı benn ayşegül hanım saat 2 de 19 mayıs stadyumunda mac görevınde olucaksınız diye bir ses telefonun öbur ucundan...rüya falan görüyorum zannettım ama yok gerçeeekk ne yazıkkı....kalktım koca bı kupa sek kahvemı ıctım duşumu alıp hemen çıkmam lazımm...ama ben bu düzenınnn taaaaa......ne diyim ya insanım yaa...buda bunye be....nasıl insan bunlar uyudum ya 5-6 saat yeter...ben bu teşkilatın yedi ceddini içimden şevkatle öpüyüorum ne diyim dahaa....

herkese güzel hafta sonları diliyorum...:18:
canım işin çok zor Allah yardımcın olsun
Kızlarrr bugün akşamaa kadarr hazırlık yapcam bugün yarın ilk iş günümm heyecanlıyımmm allahımm inşş iyilerlee karşılaştırır benii çok çektim istanbulda çokk:50::50::50:
ayy kıyamam canımmmm hayırlı olsun şimdiden,eminim çok güzel geçecek,bahar da geldi içimiz çiçeklendi,her şey daha pozitif olacak inşallah :16::16:
Merhaba canlarım.İnternet hatlarından kaynaklanan sorun sebebi ile birkaç gündür yoktum.Bu haftanın bilançosu olan 100 gr fazlasıyla canımı sıktı.Biliyorsunuz ne diyetimi ne sporumu kaçırmıştım.Sonraaaaaaaaa,düşünürken düşünürken hatalarımı buldum ve neden veremediğimi anladım.Maddeler halinde tespitlerimi sıralayım:
1-65 gündür olmayan regl,
2-Kullandığım yarım yağlı ürünler,
3-Fazlaca tükettiğim nescafe ile aldığım az da olsa krema,
4-Kullandığım fazla tuz,
5-Tamamlayamadığım 2 lt su.
Bunları bulduktan sonra da ah vah demeyi bırakıp hemen çözümleri oluşturdum,şöyle ki:
1- Reglmin gecikmesi tamamiyle kilom ile bağlantılı ama yine de adaçayı tüketmeye başladım.
2-Yarım yağlı ürünlere elvede diyip hemen light süt,light yoğurt,light peynir depolaması yaptım.
3-İkisi biraradayı bırakıp sade nescafeye light süt katmaya başladım ve kalorisi sıfır oldu.
4-Tuzu yarıya indirdim.
5-2 lt suyumu içiyorum.
İşte böyle canlarım.Tahminlerimin doğru olup olmadığını cuma günü görücem,hadi hayırlısı :66:
tatlişkom netinin düzelmesine çok sevindim :16:
canım maddelerine aynen katılıyorum,ben çok nadir yarım yağlı ürün kullanıyorum.o da ya yoğurt oluyor ya süt.sütü zaten çok çok az kullanıyorum,kahveme damlatıyorum sadece.krema hiççç kullanmıyorum zaten.ama dediğin gibi en büyük etken kesinlikle regl gecikmesi canım.bunları bulup çözümleri oluşturman harika tabi,çok başarılı olacaksın yine :nazar::nazar::nazar:
tespitlerde haklısın kuzum...nevım çok azımlendım senden ve saphıradan ama ben dukanı yapamıyorum ne yazıkkı...şimdi söylemesı ayıp dehset ağız kuruluğu ve kokusu yapıyo bende şekersiz nane esansı sprey falan kesmedi bugun sebze proteın gunumdu ama sabah kahvaltıdan sonra bıraktım arkadaşla konuşurken kokudan kendım rahatsız oldum engelleyemıyorum...kabızlık desen bugun 6. gun ....:25:ben eskı yontemlere devam edicem artık yapcak bişey yok esranın diyetını takıp edicem ....:50:
canım o ağız kuruluğu,kokusu ve kabızlık nevin dediği gibi kitapta yazıyor,onları gidermek için boool boool su tüketeceksin öncelikli olarak.sonra tatlandırıcılı sakızlar var,onları çiğneyebilirsin,hem ağız kuruluğuna hem kokusuna iyi gelir :34: kabızlık için de;çoookkk kötülerini deneyimlemiş biri olarak (9 gün gibi,13 gün gibi),ara öğün mutlaka ye.*hatta iki öğün arasında 1 değil 2 ara öğün yap mümkünse.mesela kahvaltını yaptın,1 saat sonra dukan kurabiyesi ve 1 içecek tüket,1 saat sonra 1-2 kaşık yoğurt ye veya ayran iç vs..*bir de seyire geçtiğinde günde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği yiyorsun ya,onun 1 kaşığını buğday kepeğiyle değiştirmeni öneriyor dukan,yani günlük 1 y.k yulaf kepeği+1 y.k. buğday kepeği..*bir de günlük 1 şurup kaşığı kadar (5 ml) zeyinyağ hakkın var,onu kullan,özellikle sebzelerle,salatalarla kullan.*atakta dahi günde 1 orta boy domates yiyebilme hakkın var,tatlandırmak ama çlı maydanoz dereotu vs.. yeşillik tüketme hakkın var,1-2 dal taze soğan,1 küçük kuru soğan,1-2 diş sarmısak tüketme hakkın var.bunların hepsini bir araya getirirsen kabızlık olmaz diye düşünüyorum canım ama yine de olursa o zaman yapacak bir şey kalmıyor sanırım
*bol su
*ara öğün
*1 y.k. buğday kepeği (yulaf kepeğiyle değişim)
*1 şurup kaşığı z.yağ
*sınırlı sebze
:34:

selam kızlar
cuma günü bir çıktım pir çıktım,genel sıralama liste sırası da bizdeymiş,farketmemiştim bile maalesef,benim dışımda takımımızdan da kimse farketmemiş :50:
neyse Allahtan 2. takım listeyi yapmış da ceza almamışız,zaten 1 cezamız oluşmuş ben izinliyken,3 ceza puanı olunca,kırmızı kart alınıyor (bknz. karar defteri&paylaşım alanı)
hafta sonu diyet gitti yine :ssz: aslında sadece cumartesi ödül günü yapma planım vardı,cuma günü evden çıkana kadar hiç bir sorun yoktu.protein+sebze günü yapıyordum cuma günü mutlu mutlu..ama sonra işler değişti..bugün de kaçtı ipin ucu :ssz: saf protein yaparım yine yarından itibaren,toparlarım diye umuyorum.bu hafta 500 gr. eksideyim ama incelme fazla oldu galiba.herkes farketti en başta eşim :124:

canım cuma günü aniden çıktım evden,kk ya yeni grme fırsatım oldu,liste sırasının bize geldiğini de farketmemişim o açıdan :26:

hoşgeldin akabecim.çok geçmişler olsun ,umreyi Allah bizlere de nasip etsin inşallah,dualarında bizleri de eksik etmediğin çok teşekkürler..takımda yer var ancak sen habersiz ve uzun süreli yarışmada bulunmadığından diskalifiye oldun sanırım.sen geri döneceğini söyleyerek ayrılmıştın aramızdan,ben seni yanlış hatırlamıyorsam 2 ay filan bekledim,yerine takıma kimseyi almadım,gelirsen yerin hazır olsun diye...yani paylaşımla ilgili bir sorunum olmaz,habersiz gelmemezlik yapmam dersen buyur gel.diskalifiye olayını hallederiz.biliyorsun paylaşım yapabildiğimiz ve ortak paydada buluşabildiğimiz için hepimiz buradayız,paylaşım olmadan diyet olmuyor maalesef

selam canım,cuma günü aniden evden çıktım,bu yüzden listenin bizde olduğunu farketmemişim,kk ya yeni girdim ve maalesef bu duruma üzüldüm,neyseki hallolmuş

canım ellerine sağlık :71:
5 in altında kalanlar izinliydi canım
kızlar artık bu hafta izinli olan kalmıyor değil mi????dudujan hariç

evet yapmış sağolsun

canım işin çok zor Allah yardımcın olsun

ayy kıyamam canımmmm hayırlı olsun şimdiden,eminim çok güzel geçecek,bahar da geldi içimiz çiçeklendi,her şey daha pozitif olacak inşallah :16::16:

tatlişkom netinin düzelmesine çok sevindim :16:
canım maddelerine aynen katılıyorum,ben çok nadir yarım yağlı ürün kullanıyorum.o da ya yoğurt oluyor ya süt.sütü zaten çok çok az kullanıyorum,kahveme damlatıyorum sadece.krema hiççç kullanmıyorum zaten.ama dediğin gibi en büyük etken kesinlikle regl gecikmesi canım.bunları bulup çözümleri oluşturman harika tabi,çok başarılı olacaksın yine :nazar::nazar::nazar:

canım o ağız kuruluğu,kokusu ve kabızlık nevin dediği gibi kitapta yazıyor,onları gidermek için boool boool su tüketeceksin öncelikli olarak.sonra tatlandırıcılı sakızlar var,onları çiğneyebilirsin,hem ağız kuruluğuna hem kokusuna iyi gelir :34: kabızlık için de;çoookkk kötülerini deneyimlemiş biri olarak (9 gün gibi,13 gün gibi),ara öğün mutlaka ye.*hatta iki öğün arasında 1 değil 2 ara öğün yap mümkünse.mesela kahvaltını yaptın,1 saat sonra dukan kurabiyesi ve 1 içecek tüket,1 saat sonra 1-2 kaşık yoğurt ye veya ayran iç vs..*bir de seyire geçtiğinde günde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği yiyorsun ya,onun 1 kaşığını buğday kepeğiyle değiştirmeni öneriyor dukan,yani günlük 1 y.k yulaf kepeği+1 y.k. buğday kepeği..*bir de günlük 1 şurup kaşığı kadar (5 ml) zeyinyağ hakkın var,onu kullan,özellikle sebzelerle,salatalarla kullan.*atakta dahi günde 1 orta boy domates yiyebilme hakkın var,tatlandırmak ama çlı maydanoz dereotu vs.. yeşillik tüketme hakkın var,1-2 dal taze soğan,1 küçük kuru soğan,1-2 diş sarmısak tüketme hakkın var.bunların hepsini bir araya getirirsen kabızlık olmaz diye düşünüyorum canım ama yine de olursa o zaman yapacak bir şey kalmıyor sanırım
*bol su
*ara öğün
*1 y.k. buğday kepeği (yulaf kepeğiyle değişim)
*1 şurup kaşığı z.yağ
*sınırlı sebze
:34:

kuzum bu kabızlıkla zaten benım bekarlıktan beri başım belalıdır 17 gun çıkamadığımı bılıyorum acılde aldım soluğu en sonunda lağmalarla yaşadım 9 ay hamıleyken mahvolurdum hemoroıdden tutta neler geldı basıma neler....benim işim belli olmuyo anıden hop oraya hop buraya olduğum ıcın gittiğim yerde neyı nerden bulacağım konusunda çok karmaşa yaşıyorum şimdi kendime bir program yaptım kızlar

sabah:1 bardak lıght sutlu kahve 10 tane gojı berı 1kk yağsız peynır peynır 1 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 meyve(tercıhen elma)
öğle:8 kaşık sebze yemeği yoğurt yada ayran veya et salata
ara:4 ceviz olabilir-4 adet form biskevit olabilir
akşam :oğlen ne yediysem tersi
AYRICA;
-akşam 7 den sonra çay hariç yemek yemek yasak
-hergun form cay ve yesil cay tuketılecek(yeşılcay aç karna)
-haftada 3 gün 60 ar dakıka yuruyuş 40 ar dakıka bisiklet toplamda 300saat spor yapılacak
-işe otobüsle gidilecek(bu maddeden eşim çok hoşlandı:38: araba ona kalıcak)
-sabah kalkınca bel ve cevresi için hareketler yapılacak....

ÖNERİLERE AÇIĞIM ACIMADAN BU LİSTEYI UZATABİLİRSİNİZ....dukan benı gerçekten çok sarstı isveç diyetini de yapmıştım ama bu kadar sarsılmamıştım ne yalan söyliyim...işlerde berekerlıydı bu hafta belkıde ondan bılmıyorum ama...

şimdi kızlar şölede bi durumum var eşim 2.nın zamanı demeye başladı oda haklı karısı 5 sene97 kılo gezdı yanında simdi başladı kıvranmaya...neyse yaza nıyetlenıyorum bende ağustos eylul gibi bu durum öncesı yukarda yazdığım gibi beslenmem hem benım ıcın hem de ılerkı duşuncelrım acısından daha mantıklı gelio...arzu halım bölee yanıı ..gebelıkte de böle beslenmek alışkanlık oluşturması açısından mantıklı gibi gelio...esraaaaa tecrübelerini aktar be kuzummm....:7:
akşam 7 den sonra yemek yasak

tsk ederim SAPHIRA,
suan netimle ilgili bir sorunum yok,düzenli girebilirim
beni düsünüp yerime kimseyi almadigin icinde Allah razi olsun
bende istemezdim sizleri habersiz birakmayi ve bu kadar uzun zaman ayri kalmayi ama maalesef...

kurallarda bir degisiklik oldumu acaba
normalde 5 mesaj yaziyorduk,günlük menülerimizi ve cuma günleri kilo bildirimi
siramiz geldiginde günlükmü haftalikmi tam hatirlamiyorum mesajlari sayip bildiriyorduk

günaydınlar olsuuunnn kızlarr ...sendromsuz bır pazartesı olur ınşallah...
sabah:1 bardak lıgt süt 5 maydonoz sapı 2zeytın 1 dılım tam buğday ekmeği:56:

gunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum .her ne kadar hafta sonu yazamasamda diyetimi birakmadim insallah cumaya harika bir sonuc alacam bu hafta rakibem maviyesilmis .

yedigimi yazayim bugun
bir domates ,yarim salatalik
30 gr beyaz peynir bir haslanmis yumurta ve bir dilimde ekmek
bol bol suyumu iciyorum bu hafta kesin kilo atacam ama ne kadar onu zaman gosterecek

kizlar duzenli olarak hergun 1 saat sporda varonu yazmayi unutmustum yazayim dedim ayrica spor listesi tutulmuyormu artik yoksa ben mi kacirdim

gunaydin canim sanada stressiz bir hafta diliyorum ben .goruyorum hep kosusturmacadasin rabbim yardimcin olsun.menunde gayet guzel olmus .:46::46::46:

tsk ederim SAPHIRA,
bende istemezdim sizleri habersiz birakmayi ve bu kadar uzun zaman ayri kalmayi ama maalesef...

siramiz geldiginde günlükmü haftalikmi tam hatirlamiyorum mesajlari sayip bildiriyorduk

hg aramiza akabe.kurallarda degisiklik yok ayni yine .mesaj sayimlarida gunluk yapiliyor canim .saphiram liste hazirliyor herkes elinden geldigince listeye sadik kalarak sayim sirasini yapiyor

Günaydın canim güzel bir haftaya başladık ins
gunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum .her ne kadar hafta sonu yazamasamda diyetimi birakmadim insallah cumaya harika bir sonuc alacam bu hafta rakibem maviyesilmis .
Allah kolaylik versin
kizlar duzenli olarak hergun 1 saat sporda varonu yazmayi unutmustum yazayim dedim ayrica spor listesi tutulmuyormu artik yoksa ben mi kacirdim
Masallah ya.bence biri bizi zorlamalı bu konuda
tsk ederim SAPHIRA,

Hosgeldin canim güzel

Geçen hafta düzenli katilimda bulunmadım çünkü net problemi yaşadım.ayrıca regl durumu malum.kilo bildirimin yansitmadim ama ciddi ödem oldu bi ara 77 leri bile gördüm ama bugün çok şükür eski halime döndüm

selamlar canlarım iyi hafta başları olsun hepimiz için :16:
benim hafta sonu misafirlerim vardı iki günde yatılı kaldılar,koşturmaktan ne yedim ne yemedim aklımda bile değil,
öğünlerim şaştı çaylarımı içemedim suyumu bitiremedim bu sabahta moralim bozulmasın diye tartılmadım umarım cumaya kadar bi kaç gramda olsa veririm :ssz:
sabahın 8 den beri temizlik yapıyorum ev savaş alanı gibiydi :ssz:

tsk ederim SAPHIRA,

merhaba canım hoşgeldin aramıza :16:
ne güzel umrenide yapmışsın darısı tez zamanda başıma inşlhhhh

günaydın canım
vücudunu en iyi sen tanıyosun hangi diyetle daha verimli olur bilirsin :34:
zaten 10 dediğin nedir 2 aya tamamsın :8:

günaydın canım
inşlh bu hafta birinci oluruz benden yana umut olmasada :ssz:

ben bugünki menümüde yazayım belki fırsatım olmaz girmeye daha :ssz:
sabah:1 yumurta,1 domates,1 kk peynir,2 küçük dilim ttb ekmeği
ara:türk kahvesi
öğle:kapuska yapıcam inşlh şimdi :27: yoğurtla yerim
ara:1 elma,1 avuç leblebi
akşam:bir tabak kuru fasulye,2 ttb ekmeği,salata
ara:yoğurt veya sütlü nescafede olabilir

Back
X