Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü de yazıp spora geçiyim canlarım.Bugün protein+sebze günümdü.
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk light peynir
*1 bardak light süt
ARA:
*1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak semiz otuz light yoğurt karışımı
ARA-2
*Light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM:

:52::52::52:günaydın bebem sana bol maratonl günler dilerim :8::8:

yemin olsn bak abdesliyim namazı yeni kıldım yazdıgını okuyunca sratımda tebbesüm oluştu sagol:38::38:hoş bldk kardeşim işşallah ayrılmamak dilegiyle:16::16::16:yarın annemi almaya giidcem ablama bu hafta eşimin dayısının kızının dügünü var ona gidilicektim anemi öne katıcam gitmicem çok yorldm ya çok eziyet çektim dinlenirim biraz bari :32::32::32:

hoş geldim benim ekmek kadayıfım ay olsada yesek:9::9::9:kız dış ülkelri görüyorsun ne güzel ben onuda göremedim yaw:27::27:

:53::53::53:sigara böregi ve kaçamak yapmadın :44::44::44:diyetmiydi onlar aplaaaaaaaaaa:52::52::52:naber kaç zamandır görüşemiyos anlat bakalım çolk çock nasıl:9::9:

demicem demicem içimde tutuyorm yaw kardeşim bu ney sigara aşkı vallahi cigerlerine yazık:9::9::9:yeşil aycı ol kı deride iyide yazın terletiyor popoyu yaw:9::9::9::9:onu ne etcen:32::32:

reelde içemiyorum bari sanalda içiyim bacım :27::ssz:
valla terletir merletir eski evimde salonda yemek yemiyoduk misafirden misafire,mutfakda yerdik o yüzden kirlenme gibi bi sorun olmazdı,hafif nemli bir bezle silerdim.ama burda mutfaga eşyalar zor sığdı masayı kaldırdık salonda yiyoruz kirleniyo :ssz: bende onları biraz ıslak bezle sildim leke kaldı sonra yıkadım daha beter oldu :27: birde krem rengi
şimdi siyah deri başka çözümü yok :24:
Selam kızlar herkese iyi haftalar :16:
bugün kursta hiç yapmadığım ve tatmadığım bir yemek yaptık,hamsili pilav..nasıl nefis bir şeymiş :56:

kahvaltı:
1 ad. dukan krep
lor
½ fincan nescafe
1 lt su

ara:kursta 2 çay
½ kase pilav+3-4 ad. balık

üstüne 30 dk yürüyüş

evde ara: 1 ad. light meyveli yoğurt

suyum 2 lt oldu
aaa olmazmıııııı bak benim facede yaptığım hamsili pilavın resmi var enfestirr enfesss:56:
Veeeeeeeeeeee haftanın ilk günü sürprizim.Tartılma gününe göre 400 gr eksideyim ve daha bugün pazartesiiiiiiii :124:
Eki Görüntüle 667720

nevcağızım bu hafta bir kilo garantiledin sayılır:38:

bugün yediklerime gelince
sabah :2 dilim ekmek ve peynirli yumurta
öğle:bir paket çubuk kraker ve bir avuç fıstık
ara:türk kahvesi yanında bir adet kurabiye :25:
akşam:bir tabak patlıcan yemeği iki dilim ekmek yoğurt
ara:1 elma

midem hala rahatsız olduğundan saçma salak besleniyorum su da içemiyorum daha çok şişiriyo birde söktürücüyü kullanıyorum prşmbe cuma regl olurum umarım artıya süreklemez beni :5:

nevcağızım bu hafta bir kilo garantiledin sayılır:38:
İnşallah bitanem ya :70:

midem hala rahatsız olduğundan saçma salak besleniyorum su da içemiyorum daha çok şişiriyo birde söktürücüyü kullanıyorum prşmbe cuma regl olurum umarım artıya süreklemez beni :5:
Bu hafta şişirse bile haftaya fena indirir hiç merak etme kuzucuğum :70: Bu arada faceye bi foto ekledim bakarsanız,75 kg günlerimden :2:

slm kızlar..cok zor bir 4 gün gecirdim.eşim gitti.3 ay yok.çok zor ayrıldık.ilk defa onun göz yaşlarını gördüm.artık resmen ve cismen aranızdayım işe başlamama 3 hafta var.kıyafetler olmuyo.sapişcim girip veremedim ama giremeyecek kadar kötüydü.bugünde yaklaşık30 kadar misafir geldi. dün kadın aldım temizliğe bende yardım ettim anca temziledik.sonra pasta börek.bugünüde atlattık çok şükür.ayak tabanlarım ağrıyor.yogun olmamın tek güzel tarafı eşimin gidişini daha kolay atlatıyorum.ben bu adama aşığım ya o gidince sanki sol yanım kanıyor.:2:

bu gün diyete uygun bir menüolmadı bi ısırık ondan bi ısırık bundan.ama cumaya listeyi sıkıntıya ugratmayacagıma inanıyorum

bugün tüm apartman bana geldi.aynı zamanda benim hastalarım onlar yani onların aile hekimi benim.bu apartmana taşınalı cok olmadı.kızımı görmeye geldiler.bahar geldi ya herkeste kilo verme telaşı var.yürüyüşe başlıyorlar onlara katılmak isterdim ama cocukları anneme bırakamam.cumartesi kızımın okulda kutlu dogum programı vardı meleğim beyazlar içinde cok güzeldi.bebegi anneme bıraktı sütümüde bıraktım gittim.ben evden cıktıktan sonra annemin başı dönmüş düşmüş.çok üzüldüm.annem cok güzel bakıyor ama sağlık sorunların onu zorluyor işe başladıgımda bakıcı bulmam lazım.dünyanın en zor işlerinden biride iyi bir bakıcı bulmak.

Veeeeeeeeeeee haftanın ilk günü sürprizim.Tartılma gününe göre 400 gr eksideyim ve daha bugün pazartesiiiiiiii :124:
Eki Görüntüle 667720
tebrik ederim canım.genelde tartı gününden sonra haftasonu kaçamakla ve artıyla gecer sen bu düzeni bozmussun.cumaya yüzün güler inşallah

Menümü de yazıp spora geçiyim canlarım.Bugün protein+sebze günümdü.
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk light peynir
*1 bardak light süt
ARA:
*1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA-2
*Light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM:

semiz otuunun mevsimi gecmedi bende bulsam hem sütte yapardı

gecmiş olsun canım.

vee 1 saatt yüzdümmmmmm sonraaaa suuu çok soğuktuu dondummmmm saunaya girdim orda 1.5 litre su içtmmm veee totaldeee 2.5 lt suuu olduu

aksam

1 kase cacik
2 dilim esmer ekmek
1 kasik salata
1 catal et

1 fincan kahve

30 dakika da yürüyüs yaptim cok kar yagiyordu biraz yürüyüp hemen geri döndük

veee gecmise daliyorum :1:

tebrikkkkkkkk ederimmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52:
Sağol Salişimmmmmmmm :70:

tebrik ederim canım.genelde tartı gününden sonra haftasonu kaçamakla ve artıyla gecer sen bu düzeni bozmussun.cumaya yüzün güler inşallah
semiz otuunun mevsimi gecmedi bende bulsam hem sütte yapardı
Çok teşekkür ederim canım,kilerde buldum ben çok da tazeydi orda kiler varsa bi baktır istersen canım :70:

vee 1 saatt yüzdümmmmmm sonraaaa suuu çok soğuktuu dondummmmm saunaya girdim orda 1.5 litre su içtmmm veee totaldeee 2.5 lt suuu olduu
Harikasın sennnnn :124:

eşim askere gittiğinde aynı sen gıbı bı duzen kurmustum ama adamın dönuşu muhteşem oldu...resmen katlıam gibi birer göbek hediye ettı bıze...istıkrarlı ol umarım başarırsın...
canım içinden çıkamadığım durumlar var.Akşam 5-6 gibi geliyoruz esimde 8 de tekrar çıkmak zorunda oluyor o arada yemek yapıyorum.Ama o yokken böyle bir sıkıntımızda yoktu.akşam sadece salata ve yogurtla geçiriyorduk bende kızımda mutluyduk
bugün kursta hiç yapmadığım ve tatmadığım bir yemek yaptık,hamsili pilav..nasıl nefis bir şeymiş :56:

kahvaltı:
1 ad. dukan krep
lor
½ fincan nescafe
1 lt su

üstüne 30 dk yürüyüş

suyum 2 lt oldu
Ayyy bende çok merak ediyorum onun tadını
Kızlarrrrrrr bennnnnn nelerrrrrrr yedimmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

sabahhhhh

2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydonozlu lorlu karışım
veee 1 dilim peynir

öğle

3 bardak ayran
4 adet zeytin
1 simit bir dilim peynir

1 paket kraker:43::43:
akşam

4 kaşık pilav

bir tabak kuru fasulye

1 dilim ekmek

3 kaşıkkkk yoğurtt

veeeeeeeeeee bennnnnnn yüzmeyeeeeeeee gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:çümküüüüü geçemnnnnnn hafta gitmedimmm yoruldum die bugün yenidoğan bebeklere baktım daha ağlamayı bile beceremiolarrrr çok yorulmadımm:52::52::52::52::52::52:

Süppperr..Bende yüzecek yer istiyorum

Bu arada ben çok fenayım kızlar tekrar orta kulap iltahabı olmuş.Bugun sabah kursa gidemedim ve tabiki okulada.Kızımı sabah komsumuzla gönderdim okula ve saat 11 e kadar uyudum çünkü kulağımın ve başımın ağrısından kafamı kaldıramıyordum.Baktım ki olmuyor hastaneye gittim.Dr iğne verdi bu defa.Bu defakini ağır geçiriyorum.o yüzden sporda yapamıyorum.

Ohh valla Salisim sen anlattikca ben rahatladim imkan olsada balik gibi sudan hic cikmasam :16:

Eki Görüntüle 667720

Canim 40.000 defa masallah :46::46::46:daha pazartesindeyiz haftaya hizli basladin …menünde muhtesem

cok gecmis olsun benim midede ayni biraz papatya cayi ictigim zaman az iyi olur gibi oluyor sonra yine basliyor

kelebekolcak ;Allah kavustursun,Anneciginede cok gecmis olsun.

kahvaltı:
1 ad. dukan krep
lor
½ fincan nescafe
1 lt su

üstüne 30 dk yürüyüş

suyum 2 lt oldu

canim menün harika :46:en güzelide hamsi pilavi :54:

eşim bugun 3 gibi Trden geldi.Eşyaları yerleştir falan derken bayağı vakit geçmiş tabi ben o saate kadar hiçbişey yemedim.sonra beraber kahvaltı hazırladık ama ben çok fena oldum kulağımdan dolayı sürekli başım dönüyordu üzerine birde açlık eklenince bayılacam zannettim..Velhasıl bugün tek öğün beslendim

2013-03-25 tarihli kaloricetveliniz

Miktar

Kalori
[1]

Mango

1 ADET

132
[2]

Hoşbeş Fındıklı

1 paket

219
[3]

siyah zeytin

3 adet (3gr)

24
[4]

Yeşil Zeytin

3 adet
21
[5]

kaşar peyniri (yağlı)

2 kibrit kut.

248
[6]

Menemen

0.5 PORSİYON

89.5
[7]

Patates (kızarmış)

50 gr

140
Toplam :

873.5 kal.

bu arada bugün 74 lü bir rakam gördüm çok şükür.Ama spor yapamadığım için daha da verirmiyim bilmiyorum.eşim diyetimi duyunca yüzünde bir mutluluk emaresi belirdi:26: bakalım inş kısa zamanda en son gördüğüm rakam olan 71 i görebilirim

Back
X