- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
allah kavuştursun canım nasıl zor olduğunu tahmin edebiliyorumslm kızlar..cok zor bir 4 gün gecirdim.eşim gitti.3 ay yok.çok zor ayrıldık.ilk defa onun göz yaşlarını gördüm.artık resmen ve cismen aranızdayım işe başlamama 3 hafta var.kıyafetler olmuyo.sapişcim girip veremedim ama giremeyecek kadar kötüydü.bugünde yaklaşık30 kadar misafir geldi. dün kadın aldım temizliğe bende yardım ettim anca temziledik.sonra pasta börek.bugünüde atlattık çok şükür.ayak tabanlarım ağrıyor.yogun olmamın tek güzel tarafı eşimin gidişini daha kolay atlatıyorum.ben bu adama aşığım ya o gidince sanki sol yanım kanıyor.:2:
ben şurda iki gecede bir yalnız kalıyorumda sabahı sabah ediyorum

geçmiş olsun canım hayırdır?
afiyet olsun tatlım sporla hepsini yakıyorsun sen
bebişlere de çok fena oldum kıyamam ben onlara ya
sorma nevim sormabenim kurs günü haftada 2 den 4 e çıktı,2 aşçılık,2 gün pastacılık
çok zorlanıyorum orda o yemekleri yap,mis gibi kokuları duy,herkes karşında hapur hupur yesin
ilk başlarda 1-2 lokma tadına bakıp bırakıyordum ama artık dayanamaz oldum.Zaten o 1-2 lokma yiyip bırakanlardan olsam kilo sorunum da olmazdı
inan bugün şunu düşündüm,kurslarım haziran ortasında bitiyor.O zamana kadar izne ayrılıp,diyete de kurs bitince mi başlasam acaba diye düşünüyorum ama emeklerim boşa gidecek,ona da üzülüyorum,bu şekilde devam etmek de çok zorrr
canım allah kavuşursun sağlıkla,hayırlısıyla..olmadığın günleri de mesaj sayımlarından bakıcam
çalışan annelerin kaderiçok zor canım ya Allah yardımcın olsun
aa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine,diyet filan düşünme şimdi hafif çorbalar filan iç,toparlanırsın inşalllah bir an önce
saphişşşşş gitme yaaa

senin için çok zor oluyo ama gidersen ya b, kaç ayda alırsan verdiklerini

aslında sana ne zamandır söylüycem söylüycem..sen bu kursa gidiyosun dukkan yapıyosun, normal bir diyet yapsan hem böylelikle kursta yapılanlardan yesen abartmadan orda öğün yapsan daha kolay olmazmı.zaten dukkan bir kaçamağı bile affetmeyen bir diyet :26: