Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar..cok zor bir 4 gün gecirdim.eşim gitti.3 ay yok.çok zor ayrıldık.ilk defa onun göz yaşlarını gördüm.artık resmen ve cismen aranızdayım işe başlamama 3 hafta var.kıyafetler olmuyo.sapişcim girip veremedim ama giremeyecek kadar kötüydü.bugünde yaklaşık30 kadar misafir geldi. dün kadın aldım temizliğe bende yardım ettim anca temziledik.sonra pasta börek.bugünüde atlattık çok şükür.ayak tabanlarım ağrıyor.yogun olmamın tek güzel tarafı eşimin gidişini daha kolay atlatıyorum.ben bu adama aşığım ya o gidince sanki sol yanım kanıyor.:2:
allah kavuştursun canım nasıl zor olduğunu tahmin edebiliyorum
ben şurda iki gecede bir yalnız kalıyorumda sabahı sabah ediyorum :ssz: son kez mi gitti :38:
geçmiş olsun canım hayırdır?

afiyet olsun tatlım sporla hepsini yakıyorsun sen :nazar:
bebişlere de çok fena oldum kıyamam ben onlara ya :5:

sorma nevim sorma :5: benim kurs günü haftada 2 den 4 e çıktı,2 aşçılık,2 gün pastacılık :31: çok zorlanıyorum orda o yemekleri yap,mis gibi kokuları duy,herkes karşında hapur hupur yesin :5: ilk başlarda 1-2 lokma tadına bakıp bırakıyordum ama artık dayanamaz oldum.Zaten o 1-2 lokma yiyip bırakanlardan olsam kilo sorunum da olmazdı :ssz: inan bugün şunu düşündüm,kurslarım haziran ortasında bitiyor.O zamana kadar izne ayrılıp,diyete de kurs bitince mi başlasam acaba diye düşünüyorum ama emeklerim boşa gidecek,ona da üzülüyorum,bu şekilde devam etmek de çok zorrr :14:

canım allah kavuşursun sağlıkla,hayırlısıyla..olmadığın günleri de mesaj sayımlarından bakıcam

çalışan annelerin kaderi :5: çok zor canım ya Allah yardımcın olsun

aa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine,diyet filan düşünme şimdi hafif çorbalar filan iç,toparlanırsın inşalllah bir an önce

saphişşşşş gitme yaaa :14:
senin için çok zor oluyo ama gidersen ya b, kaç ayda alırsan verdiklerini :ssz:
aslında sana ne zamandır söylüycem söylüycem..sen bu kursa gidiyosun dukkan yapıyosun, normal bir diyet yapsan hem böylelikle kursta yapılanlardan yesen abartmadan orda öğün yapsan daha kolay olmazmı.zaten dukkan bir kaçamağı bile affetmeyen bir diyet :26:

Veeeeeeeeeeee haftanın ilk günü sürprizim.Tartılma gününe göre 400 gr eksideyim ve daha bugün pazartesiiiiiiii :124:
Eki Görüntüle 667720
ooooooooo yavrum ne guzelmıs valla.devamı gelır ıns
slm kızlar..cok zor bir 4 gün gecirdim.eşim gitti.3 ay yok.çok zor ayrıldık.ilk defa onun göz yaşlarını gördüm.artık resmen ve cismen aranızdayım işe başlamama 3 hafta var.kıyafetler olmuyo.sapişcim girip veremedim ama giremeyecek kadar kötüydü.bugünde yaklaşık30 kadar misafir geldi. dün kadın aldım temizliğe bende yardım ettim anca temziledik.sonra pasta börek.bugünüde atlattık çok şükür.ayak tabanlarım ağrıyor.yogun olmamın tek güzel tarafı eşimin gidişini daha kolay atlatıyorum.ben bu adama aşığım ya o gidince sanki sol yanım kanıyor.:2:
cnm sabır sabır..herseyın bası sabır...burda verırsın cnm.ama sureklı takıp etmek lazım
bu gün diyete uygun bir menüolmadı bi ısırık ondan bi ısırık bundan.ama cumaya listeyi sıkıntıya ugratmayacagıma inanıyorum
:)) o bı ısırıklar mahvedıyor bızı:))
vee 1 saatt yüzdümmmmmm sonraaaa suuu çok soğuktuu dondummmmm saunaya girdim orda 1.5 litre su içtmmm veee totaldeee 2.5 lt suuu olduu
ohhhhhhhhhhhhhhh yuzmeyı ozledım ya

Bu arada ben çok fenayım kızlar tekrar orta kulap iltahabı olmuş.Bugun sabah kursa gidemedim ve tabiki okulada.Kızımı sabah komsumuzla gönderdim okula ve saat 11 e kadar uyudum çünkü kulağımın ve başımın ağrısından kafamı kaldıramıyordum.Baktım ki olmuyor hastaneye gittim.Dr iğne verdi bu defa.Bu defakini ağır geçiriyorum.o yüzden sporda yapamıyorum.
kulak agrısı gıbı bı agrı hayatımda gormedım ben.cok zor bılırım.gecmıs olsun cnm
bu arada bugün 74 lü bir rakam gördüm çok şükür.Ama spor yapamadığım için daha da verirmiyim bilmiyorum.eşim diyetimi duyunca yüzünde bir mutluluk emaresi belirdi:26: bakalım inş kısa zamanda en son gördüğüm rakam olan 71 i görebilirim
hahhah ben esıme desem ne varkı halınde kılolumusun der.o ole dıye dıye yedım de sıstım ya bole

bu hafta rakip yokmu eşleştirme göremedim.tatlı birrekabet güzel olurdu:111:
evet ya bende sordum

Kızlar ben bugün ablama giidcem annemi almaya evdeki tv bozldu pc seyredicek annem olrda akşam giremezsem ksura bakmayın olrmu yedikelrimi yazarım çıkarım canlar pc odasında yatıcak annem oda sorn ne zamana kadar kalır bilemiyorm diyeyim ddim ben kaçtım bu arada günaydın :3::3::3:
gıt annenle keyfını cıkar yasıyorlarken degerlerını bılmek lazım

günaydınlar canlarım :16::16:
acayip bir depresif hal var üstümde bahardanmı kaynaklı acaba :ssz:
kendını kotu hıssetme..bak o zmn hersey farklı olur hayatında

gunaydın kızlar
sabah 5i bi arada cayımı ıctım.kahvaltımı yaptım.şeker ılacımı ıctım.
yemegımı koydum.evımı toparladım.
sımdı bıraz bakınayım bılgıssayardan dedım gırdım
nasılsınızzzz

selamun aleykum güzeller

yine geldim yine kimse yok ne nasipsizmisi :1:

SAPHIRACIM saol cnm az midem agriyordu ama gecti elh
sanirim stresten oldu

pasam herkes kisi basina 1 yasin oluyor canim,ama senin yerine kuranda peygamberlerin ve meryem annemizin annesinin ,
cocuk icin ettigi dualar var onlari okuyayim ,1 tanede yasin okuyorum ,bugün okur aksamada yazarim okudugumu..

Allah C.C simdiden kabul buyursun insallah Rabbim benden önce seni sevindirir

birde tecvid ögrenmek mecburi ama sunuda unutmayalim;hadisi serif var s.a.v efendimiz buyuruyor ki: hece hece okuyan bir kisi,okumasini bilenlerden 2 kat daha sevap alir..
tecvidi bilmeyen acilen ögrenmeye calismali ama bilmiyor diyede okumaktan geri kalmamali.

sanirim cok konustum kahvaltimi yazayim :16:
1 omlet
2 dilim kepek ekmek
peynir

günaydınlar canlarım :16::16:
acayip bir depresif hal var üstümde bahardanmı kaynaklı acaba :ssz:
bol su içmeni tavsiye ederim iyi geliyor.

allah kavuştursun canım nasıl zor olduğunu tahmin edebiliyorum
ben şurda iki gecede bir yalnız kalıyorumda sabahı sabah ediyorum :ssz: son kez mi gitti :38:

:
inşallah son kez gitti.olan cocuklara oluyor babaları bi görünüp bir kayboluyor.
cnm sabır sabır..herseyın bası sabır...burda verırsın cnm.ama sureklı takıp etmek lazım

hani şu kenarda köşde reklam varya diyorki en cok kilolu kadınlar aldatılıyor acayip gaza geldim.eşim dönene kadar 7li rakam görmeye azmettim.önce Allaha sonra ona güveniyorum ama kilo gercekten yakışmıyor şöyle zariff bir hatun olmak varken.
gunaydın kızlar
sabah 5i bi arada cayımı ıctım.kahvaltımı yaptım.şeker ılacımı ıctım.
yemegımı koydum.evımı toparladım.
sımdı bıraz bakınayım bılgıssayardan dedım gırdım
nasılsınızzzz
günaydın canımm.azimli ve kararlıyım inşallah.

bol su içmeni tavsiye ederim iyi geliyor.

inşallah son kez gitti.olan cocuklara oluyor babaları bi görünüp bir kayboluyor.
hani şu kenarda köşde reklam varya diyorki en cok kilolu kadınlar aldatılıyor acayip gaza geldim.eşim dönene kadar 7li rakam görmeye azmettim.önce Allaha sonra ona güveniyorum ama kilo gercekten yakışmıyor şöyle zariff bir hatun olmak varken.
günaydın canımm.azimli ve kararlıyım inşallah.

evet ya bı kılolu kadınla normal bı kadın arasında ne kdr fark var..bızde oyle olcaz emınım bundan
verecegız kılolalrımızı

offffffffffffff kızlar çok canım sıkkın ya bakanlıktan geldim o kadar uğraştığım projemi çizimimi çat diye eksik diyip en başa döndürdüler beni :(

Bu arada ben çok fenayım kızlar tekrar orta kulap iltahabı olmuş.Bugun sabah kursa gidemedim ve tabiki okulada.Kızımı sabah komsumuzla gönderdim okula ve saat 11 e kadar uyudum çünkü kulağımın ve başımın ağrısından kafamı kaldıramıyordum.Baktım ki olmuyor hastaneye gittim.Dr iğne verdi bu defa.Bu defakini ağır geçiriyorum.o yüzden sporda yapamıyorum.

çokkk geçmişşş olsunnn canımmmmm yaaa antibiyotikkk almann lasımmm:43::43::43::43:

Ohh valla Salisim sen anlattikca ben rahatladim imkan olsada balik gibi sudan hic cikmasam :16:

Canim 40.000 defa masallah :46::46::46:daha pazartesindeyiz haftaya hizli basladin …menünde muhtesem

cok gecmis olsun benim midede ayni biraz papatya cayi ictigim zaman az iyi olur gibi oluyor sonra yine basliyor

kelebekolcak ;Allah kavustursun,Anneciginede cok gecmis olsun.

canim menün harika :46:en güzelide hamsi pilavi :54:

bendee balığımmmm burcumda balıkk:52::52::52::52:

2013-03-25 tarihli kaloricetveliniz

Miktar

Kalori
[1]

Mango

1 ADET

132
[2]

Hoşbeş Fındıklı

1 paket

219
[3]

siyah zeytin

3 adet (3gr)

24
[4]

Yeşil Zeytin

3 adet
21
[5]

kaşar peyniri (yağlı)

2 kibrit kut.

248
[6]

Menemen

0.5 PORSİYON

89.5
[7]

Patates (kızarmış)

50 gr

140
Toplam :

873.5 kal.

Afiyet olsunnn:52::52::52::52::52::52:

geçmiş olsun canım hayırdır?

afiyet olsun tatlım sporla hepsini yakıyorsun sen :nazar:
bebişlere de çok fena oldum kıyamam ben onlara ya :5:

sorma nevim sorma :5: benim kurs günü haftada 2 den 4 e çıktı,2 aşçılık,2 gün pastacılık :31: çok zorlanıyorum orda o yemekleri yap,mis gibi kokuları duy,herkes karşında hapur hupur yesin :5: ilk başlarda 1-2 lokma tadına bakıp bırakıyordum ama artık dayanamaz oldum.Zaten o 1-2 lokma yiyip bırakanlardan olsam kilo sorunum da olmazdı :ssz: inan bugün şunu düşündüm,kurslarım haziran ortasında bitiyor.O zamana kadar izne ayrılıp,diyete de kurs bitince mi başlasam acaba diye düşünüyorum ama emeklerim boşa gidecek,ona da üzülüyorum,bu şekilde devam etmek de çok zorrr :14:

canım allah kavuşursun sağlıkla,hayırlısıyla..olmadığın günleri de mesaj sayımlarından bakıcam

çalışan annelerin kaderi :5: çok zor canım ya Allah yardımcın olsun

aa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine,diyet filan düşünme şimdi hafif çorbalar filan iç,toparlanırsın inşalllah bir an önce

bendee fenaa oluomm o parmakk çocuklaraaa:43::43:

sabah

1 adet haşlanmış yumutrta
1 dilim ekmek
lorlu maydonozlu karışım

öğle

bir tabak kuru fasulye
5-6 kaşık pilav
5 parça biber turşusu

akşamm

bir dilim börek
3 bardak çay

***7.TAKIM,25 MART PAZARTESİ,MESAJ SAYIMIDIR***

SAPHİRA=*****=5 :nazar:

PAŞAM=***************=15 :65:
LEPİSTESİNYAVRUCUĞU=********=8 :nazar:

DUDUJAN=********=8 :nazar:

ANŞAA=******=6 :nazar:

NEV81=*************=13 :nazar:

GANFED=0=0
MAVİYEŞİL1999=********=8 :nazar:

İPEKYOL51=*******=7 :nazar:

KELEBEKOLCAM=******=6 :nazar:

AKABE=********=8 :nazar:

SALİŞ=*********=9 :nazar:

Son düzenleme:
Canim 40.000 defa masallah :46::46::46:daha pazartesindeyiz haftaya hizli basladin …menünde muhtesem
Sağol canım benimmmmmmm :70: Darısı tüm takımımaaaaa :70:

Tebrik ederim canım darısı başımıza 40000 kere maşallah diyelim nazar değmesin :16:
Teşekkür ederim canım benimmmmm,hep beraber inşallah :70:

nevcimmmmmmm yetişşşşş kilo vermem nerdeyse durma noktasına geldi napayım haber ver demiştin banada:17:
Yettim :1: Canım çok yavaşlamış ve takılmıştı biliyorsun kilo vermem,hemen nasıl hareketlendirdiğimi yazıyım,işte birkaç alternatif:
*Günaşırı maydonozlu limonlu su içmek akşamları
*Sebzeleri haşlanmış yemek
*Tartılma gününden 2 gün önce akşamları tavuk göğsü yemek
*Sporu yarım saat arttırmak
Gör bak takır takır gidecek :124:

Canım çok zor anlıyorum ama ne olur bırakma,bu şekilde gidersen yaza en az 75 le gireceksin ama ertelersen üstüne alacaksın düşünsene,ne olur bırakmmaaaaaa :70:

:52::52:helal sana bebem hadi bakalım eski nev geri döndü:32::32:
Rabbim kaldırdı düştüğüm yerden paşam :70:

İnşallah canımmmmm,hepimize inşallah :70:

Veeeeeeee salı günü sürprizim,tartılma gününe göre 600 gr eksideyim kızlarrrrrrr :66:
$tartı.webp

ben okumak isterim ama vaktimm olur mu bilmem gece 1e kadar 5dk bosum olmuyor.burayada bir yandan başka bir iş yaparken yazıyorum.
canım canın sagolsn düşünmem yeter :16::16:
yaparım canım akşam eve gidince hemencik :16:

Zengin koca şart yani pufffffff şimdide cenki terk edemem ki :9:
kız cenki zengin yapalım bizde cenkk ban dondrma alırmı canım çekti en güzel zengilik dondurma yemektir:9::9::9:
ben okurum canım :34:
ama o dağıtan arkadaşına söyle bu 500 yasinde her kişiye bir tane vermesi lazım 500 kişiden 500 yasin yani bir kişi iki tane okuyamaz :34:
allah razı olsn kardeşim çok sagol :16::16:

ohhhhhhhhhhhhhhh yuzmeyı ozledım ya

kulak agrısı gıbı bı agrı hayatımda gormedım ben.cok zor bılırım.gecmıs olsun cnm

hahhah ben esıme desem ne varkı halınde kılolumusun der.o ole dıye dıye yedım de sıstım ya bole

evet ya bende sordum

gıt annenle keyfını cıkar yasıyorlarken degerlerını bılmek lazım

kendını kotu hıssetme..bak o zmn hersey farklı olur hayatında
babamı kaybettim canım rabbim analarımız başımızdan eksk etmesin işşallah :43::43:
selamun aleykum güzeller

yine geldim yine kimse yok ne nasipsizmisi :1:

SAPHIRACIM saol cnm az midem agriyordu ama gecti elh
sanirim stresten oldu

pasam herkes kisi basina 1 yasin oluyor canim,ama senin yerine kuranda peygamberlerin ve meryem annemizin annesinin ,
cocuk icin ettigi dualar var onlari okuyayim ,1 tanede yasin okuyorum ,bugün okur aksamada yazarim okudugumu..

Allah C.C simdiden kabul buyursun insallah Rabbim benden önce seni sevindirir

birde tecvid ögrenmek mecburi ama sunuda unutmayalim;hadisi serif var s.a.v efendimiz buyuruyor ki: hece hece okuyan bir kisi,okumasini bilenlerden 2 kat daha sevap alir..
tecvidi bilmeyen acilen ögrenmeye calismali ama bilmiyor diyede okumaktan geri kalmamali.

sanirim cok konustum kahvaltimi yazayim :16:
1 omlet
2 dilim kepek ekmek
peynir
kardeşim sagolasn inan gözleirm dola dola okdm:43:dilerim rabibimden tez zzmanda hepimize versin kardeşim:43::38:
offffffffffffff kızlar çok canım sıkkın ya bakanlıktan geldim o kadar uğraştığım projemi çizimimi çat diye eksik diyip en başa döndürdüler beni :(
üzüklme sen annem ben döverim onları :9::9::9:üzmeyin kızımı geliyor şaplak:9::9:tamam sen üzülme dövdüm onları ben:9::9:
sabah

1 adet haşlanmış yumutrta
1 dilim ekmek
lorlu maydonozlu karışım

öğle

bir tabak kuru fasulye
5-6 kaşık pilav
5 parça biber turşusu

akşamm

bir dilim börek
3 bardak çay
:38::38::38:naber bebek bebelrin ne alemde:9::9:
***7.TAKIM,25 MART PAZARTESİ,MESAJ SAYIMIDIR***

SAPHİRA=*****=5 :nazar:

PAŞAM=***************=15 :65:
LEPİSTESİNYAVRUCUĞU=********=8 :nazar:

DUDUJAN=********=8 :nazar:

ANŞAA=******=6 :nazar:

NEV81=*************=13 :nazar:

GANFED=0=0
MAVİYEŞİL1999=********=8 :nazar:

İPEKYOL51=*******=7 :nazar:

KELEBEKOLCAM=******=6 :nazar:

AKABE=********=8 :nazar:

SALİŞ=*********=9 :nazar:

Sağol canım benimmmmmmm :70: Darısı tüm takımımaaaaa :70:

Teşekkür ederim canım benimmmmm,hep beraber inşallah :70:

Yettim :1: Canım çok yavaşlamış ve takılmıştı biliyorsun kilo vermem,hemen nasıl hareketlendirdiğimi yazıyım,işte birkaç alternatif:
*Günaşırı maydonozlu limonlu su içmek akşamları
*Sebzeleri haşlanmış yemek
*Tartılma gününden 2 gün önce akşamları tavuk göğsü yemek
*Sporu yarım saat arttırmak
Gör bak takır takır gidecek :124:

Canım çok zor anlıyorum ama ne olur bırakma,bu şekilde gidersen yaza en az 75 le gireceksin ama ertelersen üstüne alacaksın düşünsene,ne olur bırakmmaaaaaa :70:

Rabbim kaldırdı düştüğüm yerden paşam :70:

İnşallah canımmmmm,hepimize inşallah :70:
:32::32::32::32:yaşaşsın eski paşa geri döndü:9::9::9:
Veeeeeeee salı günü sürprizim,tartılma gününe göre 600 gr eksideyim kızlarrrrrrr :66:
Eki Görüntüle 669027
:17::17::17:havan kime güzelim :9::9::9: senin adına sevindim bebem bende regli oldm bugün:14::14:artıda çıkmazsam iyi:18::18:
kızlar annemi getirdim haberiniz olsn alıntı alamazsam ksra bakmayın anca yedikelrimi yazarım ksra bakmayın bu aralar trafigim çok annem kızıyor pc başına otrmamı malum televizyonmuz bozld para yok yaptıralım internettein seyrediyorz tvyi annem pc odasında yatıyor haberini zolsun çok zor ya gizlerle yazışmak:30::30::30:

şimdi gelelim yediklerime öhü öhü:1::1:
sabag yediklerim şunlar
1-1 adet haşlama yumurta
2-kibrit kts nun yarısı peynir
3-5 adet siyah zeytin
4-3 dilim kepek ekmegi
5-çay açık 1 adet
arada 1 adet muz

öylen yok

akşam yediklerim
1-2 kepçe terbiyeli köfteli çorba
2-5 kaşık blgr pilavı
3-2 yemek kaşıgı bezelya
4- ekmek yok
5-2 bardak çay
yürüyüşümde 3 saat oldu:52::52::52:

dün cnm çok sıkkındı o kadarki aklımdan çıkmış burası :26: biraz okudum falan öyle geçti birgünüm hiç anlamadım nasıl geçtiğii:50:

Back
X