cnm allaıhım gonlune gore versın...sıkıntı yapma rahat ol lutfengünaydınlar olsunn herkesee...
kızlar ısle ılgılı sıkıntılarım var bu aralar bugun gidip konuşıcam sizden de dua istiyorum allah rızası ıcın şu anşaaa kulunun hakkında hayırlısı ne ıse onu ver yarrabbim...ağzımın ıcı full yara dudaklarım ucuk ıcınde sıkıntı ıs te sıkıntı varsa hayat yurumuyo sankı...ankara bana hıc ıyı gelmedı...bi türlü uyum sağlayamıyorum...bugun resmen gidip yalvarıcam o boyuta döndü iş...rabbım gönlüme gör yarrabimm...allaha emanet akşama görüşürüz...
ay ne guzel olur pasamın bebegını severızCanım arkadaşının başı sağolsun çok zor olmalı.Annem bir kardeş bir evlat acısı geçmez der
inş seneye bu zamanlar senin bebeği sevmeye istanbula gelirim![]()
her sabah aynı lafı ederım aksam erkenden yatıcam dıe ama malesef dahaden beceremedımherkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyorbu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim
![]()
herkese günaydın.işimin başındayım kuzularımı evde bıraktım.aklım evde.hava yağmurlu,hasta cok az yogun değilim.sabah sütümü içtim alel acele yumurta peynir 3 kadar zeytin yedim.başka zaman olsa yemezdim ama süt meselesi.şimdide süt çayı içiyorum.
oo canım ıs basın hayırlı olsun...bundan sonra dıyetını daha guzel yapacagına emınım...cok ıvır zıvır seyelrde ıcıp kalorını yuksek tutma..
ozlemısmısın ısını:))