Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

0.98+3.06+1.43+0.29+0.53+0.97=7.26 (kilo verenlerin toplamı)
7.26-1.14-0.93-1.64-0.34=3.21 (kilo verenlerin toplamından,kilo alanların eksi rakamlarını çıkarıyorum)
3.21/12=0.2675 (listede kaç kişi varsa,o sayıya bölüyorum)

sonuç:%27

bu şekilde yapıyorum tatlım

Son düzenleme:
canım 4. takımdan da onay geldi,artık paylaşım alanında paylaşabilirsin..paşamın oralamasını 3.07 yazıcaz,yuvarlamamışım onu ama ortalamamızı etkilemiyor

0.98+3.06+1.43+0.29+0.53+0.97=7.26 (kilo verenlerin toplamı)
7.26-1.14-0.93-1.64-0.34=3.21 (kilo verenlerin toplamından,kilo alanların eksi rakamlarını çıkarıyorum)
3.21/12=0.2675 (listede kaç kişi varsa,o sayıya bölüyorum)

sonuç:%27

bu şekilde yapıyorum tatlım

tamam canım anladım artık sağolasın
valla hakkını helal et insan resmen bağlanıyo pc başına :16:

listeyide koydum :16:

valla hakkını helal et insan resmen bağlanıyo pc başına :16:

listeyide koydum :16:

helal olsun canım sen de helal et,çok emek harcanıyor,çok detayı var değil mi :9:
eline sağlık gayet güzel tam da yerine yerleştirmişsin listemizi canım :46::46::46:

Her ikinizinde eline sağlık bir oraya bak bir buraya bak pc başından kalkamıyorsun zormuş yani hakkınızı helal edin:16::16::16::16:

kızlar sonuçlar hazırlandı,8. olmuşuz bu hafta.inşllah haftaya daha iyi bir sonuç alırız diyorum ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum :16:
ayrıca bireysel 1. olan pasam3405 imizi de çok tebrik ediyorum :46::46::46::nazar::nazar::nazar::65::65::65:

nevim canım benim canım çok sıkkın motivasyonum yerlerde keşkeee yakınımda olsaydında seninle sarılarak dertleşebilseydim :70:
Canımmmmmm,keşkeee,bu aralar ben de pek iyi sayılmam,ağlaşırdık doya doya sonra da bir diyet menüyle kendimize gelirdik :70:

kızlar sonuçlar hazırlandı,8. olmuşuz bu hafta.inşllah haftaya daha iyi bir sonuç alırız diyorum ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum :16:
ayrıca bireysel 1. olan pasam3405 imizi de çok tebrik ediyorum :46::46::46::nazar::nazar::nazar::65::65::65:
8'den 7'den alta düşemiyoruz bu yıl,bu yeni hesaplama yöntemini ben gerçekten anlayamadım hala :1:

valla hakkını helal et insan resmen bağlanıyo pc başına :16: listeyide koydum :16:
Eline sağlık canım benim :70:

helal olsun canım sen de helal et,çok emek harcanıyor,çok detayı var değil mi :9:
eline sağlık gayet güzel tam da yerine yerleştirmişsin listemizi canım :46::46::46:
Canımmmmmm,aylarca o emeği tek başına verdin sennnn,sen de hakkını helal et kuzum :70:

***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (87.6 / 88.6 / -1 / -%1.14)
nev81 (88.2 bildirim yapmadı
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 / 76,8 / -1.4 /-%0.93) yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7 / 82.1 / 2.6 / %3.06)
maviyesil1999 (66,9/68/1.1/-%1,64)
kelebekolcam (86.9 / 86.9 / 0 / %0)kilosu aynı
akabe (147 / 144.9 / 2.1 / %1.43) tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1 / 103.8 / 0.3 / %0,29)
ganfed(56,3 / 56 / 0.3 / %0.53)
anşaaa (69.4 / 70.1 / -0.7 / -% 0,34 yüzdesi 3'e bölündü
Berenim2012 (88 / 81.2 / 6.8 / %0.97) 297. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 8'e bölündü

7. Takım Ortalaması:% 0.27
Facedeki grubumuzda Dudujan'ın gönderisini altına bildirim yapmıştım ama kimse görmemişşşşşş :43: Canlarım siteye görmedi o an afedersinizzzzz görülür sanmıştım :2:

canım doğru söylüyorsun da zaten çok erken başlıyor okul altıda kalkıyorum ben zaten sandiviç hazırlamaya vaktim olsa kahvaltı yapacam ama mümkün görünmüyor. açlık krizi geçiyor geçmesine de bir sonraki daha da şiddetli geliyor

sağol canım geçti

bilmiyorum canım kardelenden haberim yok uzun zamandır girmedim nete biliyorsun

bende korkuyorum canım sarkma olmasından bunu önlemenin yolu varmı acaba

bu hafta ben yokmuyum kaptancım:37:
anladım canım işşallah iyidir aklım onda ne yapar bilemedim :5::5:
***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (87.6 / 88.6 / -1 / -%1.14)
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 / 76,8 / -1.4 /-%0.93) yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7 / 82.1 / 2.6 / %3.06)
maviyesil1999 (66,9/68/1.1/-%1,64)
kelebekolcam (86.9 / 86.9 / 0 / %0)kilosu aynı
akabe (147 / 144.9 / 2.1 / %1.43) tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1 / 103.8 / 0.3 / %0,29)
ganfed(56,3 / 56 / 0.3 / %0.53)
anşaaa (69.4 / 70.1 / -0.7 / -% 0,34 yüzdesi 3'e bölündü
Berenim2012 (88 / 297. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 8'e bölündü

7. Takım Ortalaması:%

pasam ın yüzdesini hesaplayıp ekledim.sonuçta bildirimini yok sayamam ama ceza alıyor hesaplamasını yapmayıp listeye kendini eklemediği için
hakkını helal et bebem ya inan bende denedim 2.700 bldm bulmasınada devamınıza 100 böldüm acayip bir sonuç çıktı:14:ama sana söz denicem işşallah bugün elimde hesap makinesi yaptım drdm ben nerde hata yapıyorum :14:seninde canını sıkıyorm diyorsnsunki ne beceriksiz hatn diye önce bunu ögrenmek lazım sonrada listeyi düzenlemek bebem biraz ugraşıcam işşallah sizleri tandırmıcam:14::14:söz:48:
tebrik ederim canım:16::16:

İnş hep beraber başaracaz bizde:10::10::8::8:

magnumda çok tatlı canım ya:1:
çok canım bir kızkardeşim yeni evlendi, bir erkek kardeşim var lise sonda üniversiteye hazırlanıyor.Annemin 3 bebişi vardı artık kocaman oldular:nazar::nazar::16:
vay koca bebekler sizi vay:9:rabbim ömürlü etsin sizleri işşallah :43::43:
:43::43:eski paşa geri döndü canım kaçamak yok azim edince nede güzel veriliyormuş onu anladım evlatlarıam son 7 kilo işşallah 75 görüyüm sonra 70 kısmet işşallah :14::14:veriliyor verilmesinede nasıl sen gel bana sor şarkı yazıcam artık açılıkla ilgili:9::9:
pasacim harikasin tebrikelr basarilarinin devami dilegimle:46:
:52::52::52:allahım eve yeni geldim sormayın :2:
saphracım :3:sana izahat veriyim bebem bugün eşime 8 yoktu kahvaltı hazırladım pogaça yogurdm neyse dedi birlikçe çıkalım tamam deidm evi topladım bulaşık makinesini boşalttım topla geri doldur evi temizle annemle konştm dedi paşa eymen halasını çok özledi sıpam mayısın 4 1 yaş dicek teyzesi eşim pc başındaydı evi hallettim sonracıma dedim pc bakıyım ne yaptınız anacım tam elime telefonu aldım hesaplamaya başladım eşim sen ban kız oturud gene pc başına şuna bak deyip seni beklemeyen edasıyla kapıyı çekti gitti:53::53:bende bir fırlama varmış bagırdım arkasından dur diye çıkmak zorunda kaldım canım aynı minübüse bindik eşimle yolda sen bir kavgaya tutş sinirlerimi ıynattı ayıp oldu dedim kızlara erekek milleti işte gerisinide siz tahmin edin :43::43:annemlere gittim eymen babasının kucagında yavrm dedim bir gülücükler kocagıma aladı 11 aylık daha öpe öpe doyamadım oynadım yemek yedirdim uyttum allahım ne evi süpürttürdü bana nede namazımı kıldırdı:9::9:ben evi süpürüyorum o peşimden geliyor bir oynaştık sorma annesi evde yokt alt kata gitti babası cumaya gitti annemde namaz kılıyordu benle bir oynaması vardı sorma abdest aldım namaza durdm allahım kucagıma oturur seccandemin önüne otrr kıbleyi bulamadım bugün allahım çok hareketli bebek yaw hayal ettim allahım benimde olrmda böyle olurmu diye :14::14:ölen kıızmla 7 ay vardı araları benimki 7 ay büyüktü nasip olmayınca olmuyor malesef drum böyle işte affedin kızlar aceleyle çıktım eşim sagolsun :57:

:27:nerde bu millet nerde bu devlet:20::20:
Sabah erken kalktım kahvaltımı yaptım ev işim yok bir yemek yapıcem işşallah ne yapsam diye kara kar düşünmekteyim :31::31:namazı kılıyım selatı tefficiyemi çekicem arkadaşın ikizleri için :16:
Sabah yediklerim şnlar
1-4 sivri biber
2-2 bardak ajda bardagıyla bir çay kaşıgı şekerle açık çay
3-kibrit kutsu büyüklügünde peynir
4-1 haşlanmış yumurta
5-5yeşil zeytin
6-badem domates pırası salatası bol limonlu
7-1 çay kaşıgı pancar pekmezi
8-2 dilim çavdfar ekmegi
kızlar benden bu kadar öylen birşey yemeyi düşünmüyorm yersem elma yicem

akşamada allah kerim çorba ve bakla yemeyi yemeyi düşünüyorum 6 kaşık yemek 2 kepçe çorba

:32::32:ben çıktım herkeze hayırlı hafta sonralrı bu arada kutl dogum haftanız hayırlara vesile olsun işşallah :48::48:bgün bol bol selat getirin çok sevapmış:48::48:

8'den 7'den alta düşemiyoruz bu yıl,bu yeni hesaplama yöntemini ben gerçekten anlayamadım hala :1:

Canımmmmmm,aylarca o emeği tek başına verdin sennnn,sen de hakkını helal et kuzum :70:

Facedeki grubumuzda Dudujan'ın gönderisini altına bildirim yapmıştım ama kimse görmemişşşşşş :43: Canlarım siteye görmedi o an afedersinizzzzz görülür sanmıştım :2:
canım daha yukarıları da gördük ama mesela geçen hafta 10. yduk :ssz: bu hafta hiç bir takımda çok yüksek ortalama yoktu,öyle olsa belki yine sonuncu olurduk.benim eksilerimin çok büyük etkisi var :( bu hafta normalde izne ayrılıcaktım biliyorsun ama kendime 1 hafta daha mühlet verdim.yeniden diyetisyen listeme başladım dün.bu sabah 1.2 kg vermişim bile,elbette sudan.bu haftayı irademe sahip olarak yüksek bir motivasyonla geçirebilirsem,sonrasında da toparlanırım belki dedim ve kendime son bir şans verdim,yine olmazsa önümüzdeki cuma izne ayrılıcam

helal olsun canım :70:

ya maalesefff :ssz: off nasıl gözümüzden kaçmış hepimizin birden,sonradan senin yazını okuyunca gördüm nasıl üzüldüm ve tabi bir taraftan iyi olduğuna da çok sevindim,çok merak etmiştim seni :16:
hakkını helal et bebem ya inan bende denedim 2.700 bldm bulmasınada devamınıza 100 böldüm acayip bir sonuç çıktı:14:ama sana söz denicem işşallah bugün elimde hesap makinesi yaptım drdm ben nerde hata yapıyorum :14:seninde canını sıkıyorm diyorsnsunki ne beceriksiz hatn diye önce bunu ögrenmek lazım sonrada listeyi düzenlemek bebem biraz ugraşıcam işşallah sizleri tandırmıcam:14::14:söz:48:

:43::43:eski paşa geri döndü canım kaçamak yok azim edince nede güzel veriliyormuş onu anladım evlatlarıam son 7 kilo işşallah 75 görüyüm sonra 70 kısmet işşallah :14::14:veriliyor verilmesinede nasıl sen gel bana sor şarkı yazıcam artık açılıkla ilgili:9::9:

:52::52::52:allahım eve yeni geldim sormayın :2:
saphracım :3:sana izahat veriyim bebem bugün eşime 8 yoktu kahvaltı hazırladım pogaça yogurdm neyse dedi birlikçe çıkalım tamam deidm evi topladım bulaşık makinesini boşalttım topla geri doldur evi temizle annemle konştm dedi paşa eymen halasını çok özledi sıpam mayısın 4 1 yaş dicek teyzesi eşim pc başındaydı evi hallettim sonracıma dedim pc bakıyım ne yaptınız anacım tam elime telefonu aldım hesaplamaya başladım eşim sen ban kız oturud gene pc başına şuna bak deyip seni beklemeyen edasıyla kapıyı çekti gitti:53::53:bende bir fırlama varmış bagırdım arkasından dur diye çıkmak zorunda kaldım canım aynı minübüse bindik eşimle yolda sen bir kavgaya tutş sinirlerimi ıynattı ayıp oldu dedim kızlara erekek milleti işte gerisinide siz tahmin edin :43::43:annemlere gittim eymen babasının kucagında yavrm dedim bir gülücükler kocagıma aladı 11 aylık daha öpe öpe doyamadım oynadım yemek yedirdim uyttum allahım ne evi süpürttürdü bana nede namazımı kıldırdı:9::9:ben evi süpürüyorum o peşimden geliyor bir oynaştık sorma annesi evde yokt alt kata gitti babası cumaya gitti annemde namaz kılıyordu benle bir oynaması vardı sorma abdest aldım namaza durdm allahım kucagıma oturur seccandemin önüne otrr kıbleyi bulamadım bugün allahım çok hareketli bebek yaw hayal ettim allahım benimde olrmda böyle olurmu diye :14::14:ölen kıızmla 7 ay vardı araları benimki 7 ay büyüktü nasip olmayınca olmuyor malesef drum böyle işte affedin kızlar aceleyle çıktım eşim sagolsun :57:
helal olsun canım...
hepimiz bir şekilde öğrendik paşacım,sen de öğrenirsin...
tabii kaçamaksız bir haftanın sonunda iyi sonuçlar alıyoruz ama senin çok gel gitlerin oluyor canım.daha önce de yazdım,2 geri 1 ileri şeklindesin sürekli.bir hafta 2 kg alıyorsun,sonraki hafta aynı kalıyorsun,bir sonraki hafta hoop 2 kg birden veriyorsun.bence sen,aynı benim gibi,biraz kilo verince şımarıp kaçamaklara başlıyorsun.sonucunda da hemen su tutup,tartıya artı olarak yansıttırmış oluyorsun...paylaşım alanında bu hafta neden ve nasıl 1. olduğunu yazman gerekiyor bu arada,aman diyim atlama,cezası var çünkü
ve ben çok şükür dönebildimm....:ssz:
hoşgeldin canım,artık kk ya girebilmene sevindim :16:

Kızlar yukarıda da yazdığım gibi kendime son bir hafta veriyorum..dün diyetisyen listeme başladım.menümü de yazayım

dün:aynen listeme uydum

kahvaltı:
*1 haşlanmış yumurta
*2 dilim kızarmış t.t. ekmeği
*1 dilim beyaz peynir
*6 ad. yeşil zeytin
*domates-salatalık
*çay

ara:
*1 dilim t.t. ekmeği
*1 bardak ayran

öğlen:
*6-7 kaşık pırasa kavurması
*100 gr. kadar piliç göğüs
*2 kaşık yoğurt
*2 dilim kızarmış t.t. ekmek
*1 bardak light kola

ara:
*2 dilim t.t. ekmeği ve 1 dilim peynir ile yağsız tost
*1 bardak ayran

akşam:
*8 kaşık patlıcan yemeği
*100 gr. kadar piliç göğüs
*2 dal t.soğan
*2 kaşık yoğurt
*2 dilim kızarmış t.t. ekmeği
*1 bardak light kola

ara:
*4 ad. kuru kayısı (listemde meyve 2 katı aslında ama bu kadarı yetti)
*8 ad. fındık
*1 bardak süt

2 lt su

bugün:

kahvaltı: 12.00-12.30
*2 dilim beyaz peynir
*3.5 dilim t.t. ekmeği (normalde listem 2 dilim ama ara öğünle kahvaltıyı birleştirdim)
*6 yeşil zeytin
*domates-salatalık
*1 tatlı kaşığı bal
*çay

akşam: 19.30
*2 ızgara baget
*6 kaşık pilav (3 dilim ekmek yerine)
*1 kase kadar az yağlı çoban salata
*3-4 kaşık sarmısaklı yoğurtlu kereviz salatası (yağsız ve cevizsiz)

ara birazdan gece öğünümü yerim
*4 kuru kayısı
*8 fındık
*1 bardak süt

su henüz 1 lt,daha içerim tabi

herkese günaydınnnn..çok güzel bir hafta olması dileklerimle..:16::16::16:ilk yazan olarak enerji saçayım istedim.cok yogun bir haftasonu gecirdim.annem ve babam beni terk etti.kızkardesim bebek dogum kanalına girdi nstde sancı cıktı felan die annemleri korkutunca otobüse atladıkları gibi gittiler.bence o daha dogurmaz.yanımda teyzemin kızı kalıyor bende izin alamadım.umarım 2 küçükle sorun yaşamaz.üstüne birde aile hekimlerine net üzerinde ders zorunlulugu var benim dersler sınavlar birikmişti bir mail aldım eğer bugün mesai bitimine tamamlamassam maaş kesme cezası gelecekmiş.geceyarılarına kadar onu yaptım.:126:

ılık suyumu süt artırıcı çayımı içerekve special kmı 1 kase yiyerek güne başladım

gunaydın kızlar
gecen bıhafta kdr gelemeyecegımı esımın ızın alacagını soylemıstım ama ızınını bı hafta ılerı arttırmıs bankada sorunlar cıkmıs o yuzden bı hafta sonra cıkcak..ben bı hafta burdayım yanı

Back
X