- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saphıram kilo alanları hesaplamaya katmıyomusun hiç
ayy kafam karıştı benim :26:
0.98+3.06+1.43+0.29+0.53+0.97=7.26 (kilo verenlerin toplamı)
7.26-1.14-0.93-1.64-0.34=3.21 (kilo verenlerin toplamından,kilo alanların eksi rakamlarını çıkarıyorum)
3.21/12=0.2675 (listede kaç kişi varsa,o sayıya bölüyorum)
sonuç:%27
bu şekilde yapıyorum tatlım
tamam canım anladım artık sağolasın
valla hakkını helal et insan resmen bağlanıyo pc başına![]()
listeyide koydum![]()
tamam canım anladım artık sağolasın
valla hakkını helal et insan resmen bağlanıyo pc başına![]()
listeyide koydum![]()
helal olsun canım sen de helal et,çok emek harcanıyor,çok detayı var değil mi
eline sağlık gayet güzel tam da yerine yerleştirmişsin listemizi canım![]()
Canımmmmmm,keşkeee,bu aralar ben de pek iyi sayılmam,ağlaşırdık doya doya sonra da bir diyet menüyle kendimize gelirdiknevim canım benim canım çok sıkkın motivasyonum yerlerde keşkeee yakınımda olsaydında seninle sarılarak dertleşebilseydim![]()
8'den 7'den alta düşemiyoruz bu yıl,bu yeni hesaplama yöntemini ben gerçekten anlayamadım halakızlar sonuçlar hazırlandı,8. olmuşuz bu hafta.inşllah haftaya daha iyi bir sonuç alırız diyorum ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum
ayrıca bireysel 1. olan pasam3405 imizi de çok tebrik ediyorum![]()
Eline sağlık canım benimtamam canım anladım artık sağolasın
valla hakkını helal et insan resmen bağlanıyo pc başınalisteyide koydum
![]()
Canımmmmmm,aylarca o emeği tek başına verdin sennnn,sen de hakkını helal et kuzumhelal olsun canım sen de helal et,çok emek harcanıyor,çok detayı var değil mi
eline sağlık gayet güzel tam da yerine yerleştirmişsin listemizi canım![]()
Facedeki grubumuzda Dudujan'ın gönderisini altına bildirim yapmıştım ama kimse görmemişşşşşş***7. TAKIM 305. ETAP***
SAPHIRA (87.6 / 88.6 / -1 / -%1.14)
nev81 (88.2 bildirim yapmadı
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 / 76,8 / -1.4 /-%0.93) yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7 / 82.1 / 2.6 / %3.06)
maviyesil1999 (66,9/68/1.1/-%1,64)
kelebekolcam (86.9 / 86.9 / 0 / %0)kilosu aynı
akabe (147 / 144.9 / 2.1 / %1.43) tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1 / 103.8 / 0.3 / %0,29)
ganfed(56,3 / 56 / 0.3 / %0.53)
anşaaa (69.4 / 70.1 / -0.7 / -% 0,34 yüzdesi 3'e bölündü
Berenim2012 (88 / 81.2 / 6.8 / %0.97) 297. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 8'e bölündü
7. Takım Ortalaması:% 0.27
anladım canım işşallah iyidir aklım onda ne yapar bilemedimcanım doğru söylüyorsun da zaten çok erken başlıyor okul altıda kalkıyorum ben zaten sandiviç hazırlamaya vaktim olsa kahvaltı yapacam ama mümkün görünmüyor. açlık krizi geçiyor geçmesine de bir sonraki daha da şiddetli geliyor
sağol canım geçti
bilmiyorum canım kardelenden haberim yok uzun zamandır girmedim nete biliyorsun
bende korkuyorum canım sarkma olmasından bunu önlemenin yolu varmı acaba
bu hafta ben yokmuyum kaptancım![]()
hakkını helal et bebem ya inan bende denedim 2.700 bldm bulmasınada devamınıza 100 böldüm acayip bir sonuç çıktı***7. TAKIM 305. ETAP***
SAPHIRA (87.6 / 88.6 / -1 / -%1.14)
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 / 76,8 / -1.4 /-%0.93) yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7 / 82.1 / 2.6 / %3.06)
maviyesil1999 (66,9/68/1.1/-%1,64)
kelebekolcam (86.9 / 86.9 / 0 / %0)kilosu aynı
akabe (147 / 144.9 / 2.1 / %1.43) tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1 / 103.8 / 0.3 / %0,29)
ganfed(56,3 / 56 / 0.3 / %0.53)
anşaaa (69.4 / 70.1 / -0.7 / -% 0,34 yüzdesi 3'e bölündü
Berenim2012 (88 / 297. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 8'e bölündü
7. Takım Ortalaması:%
pasam ın yüzdesini hesaplayıp ekledim.sonuçta bildirimini yok sayamam ama ceza alıyor hesaplamasını yapmayıp listeye kendini eklemediği için
vay koca bebekler sizi vaytebrik ederim canım
İnş hep beraber başaracaz bizde
magnumda çok tatlı canım ya
çok canım bir kızkardeşim yeni evlendi, bir erkek kardeşim var lise sonda üniversiteye hazırlanıyor.Annemin 3 bebişi vardı artık kocaman oldular![]()
kızlar sonuçlar hazırlandı,8. olmuşuz bu hafta.inşllah haftaya daha iyi bir sonuç alırız diyorum ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum
ayrıca bireysel 1. olan pasam3405 imizi de çok tebrik ediyorum![]()
pasacim harikasin tebrikelr basarilarinin devami dilegimle![]()
canım daha yukarıları da gördük ama mesela geçen hafta 10. yduk8'den 7'den alta düşemiyoruz bu yıl,bu yeni hesaplama yöntemini ben gerçekten anlayamadım hala
Canımmmmmm,aylarca o emeği tek başına verdin sennnn,sen de hakkını helal et kuzum
Facedeki grubumuzda Dudujan'ın gönderisini altına bildirim yapmıştım ama kimse görmemişşşşşşCanlarım siteye görmedi o an afedersinizzzzz görülür sanmıştım :2:
helal olsun canım...hakkını helal et bebem ya inan bende denedim 2.700 bldm bulmasınada devamınıza 100 böldüm acayip bir sonuç çıktıama sana söz denicem işşallah bugün elimde hesap makinesi yaptım drdm ben nerde hata yapıyorum
seninde canını sıkıyorm diyorsnsunki ne beceriksiz hatn diye önce bunu ögrenmek lazım sonrada listeyi düzenlemek bebem biraz ugraşıcam işşallah sizleri tandırmıcam
söz
eski paşa geri döndü canım kaçamak yok azim edince nede güzel veriliyormuş onu anladım evlatlarıam son 7 kilo işşallah 75 görüyüm sonra 70 kısmet işşallah
veriliyor verilmesinede nasıl sen gel bana sor şarkı yazıcam artık açılıkla ilgili
allahım eve yeni geldim sormayın :2:
saphracımsana izahat veriyim bebem bugün eşime 8 yoktu kahvaltı hazırladım pogaça yogurdm neyse dedi birlikçe çıkalım tamam deidm evi topladım bulaşık makinesini boşalttım topla geri doldur evi temizle annemle konştm dedi paşa eymen halasını çok özledi sıpam mayısın 4 1 yaş dicek teyzesi eşim pc başındaydı evi hallettim sonracıma dedim pc bakıyım ne yaptınız anacım tam elime telefonu aldım hesaplamaya başladım eşim sen ban kız oturud gene pc başına şuna bak deyip seni beklemeyen edasıyla kapıyı çekti gitti
bende bir fırlama varmış bagırdım arkasından dur diye çıkmak zorunda kaldım canım aynı minübüse bindik eşimle yolda sen bir kavgaya tutş sinirlerimi ıynattı ayıp oldu dedim kızlara erekek milleti işte gerisinide siz tahmin edin
annemlere gittim eymen babasının kucagında yavrm dedim bir gülücükler kocagıma aladı 11 aylık daha öpe öpe doyamadım oynadım yemek yedirdim uyttum allahım ne evi süpürttürdü bana nede namazımı kıldırdı
ben evi süpürüyorum o peşimden geliyor bir oynaştık sorma annesi evde yokt alt kata gitti babası cumaya gitti annemde namaz kılıyordu benle bir oynaması vardı sorma abdest aldım namaza durdm allahım kucagıma oturur seccandemin önüne otrr kıbleyi bulamadım bugün allahım çok hareketli bebek yaw hayal ettim allahım benimde olrmda böyle olurmu diye
ölen kıızmla 7 ay vardı araları benimki 7 ay büyüktü nasip olmayınca olmuyor malesef drum böyle işte affedin kızlar aceleyle çıktım eşim sagolsun
![]()
hoşgeldin canım,artık kk ya girebilmene sevindimve ben çok şükür dönebildimm....![]()