günaydın eski dostlar burda olmaktan çokkk mutluyum.

aradan yıllar geçsede sanal da olsa demekki kurulan dostluklar arkadaşlıklar aynı tazeliğini koruyormuş. hepimize hayırlı cumalar Allah hepimizin işini rast getirsin bereketli huzurlu sağlık dolu bir gün olsun inşaallah. soma ahhh soma allahım sen orada hayatını kaybedenleri cennetine al rabbim geride kalanlarada sabır ver

(
arkadaşlarım şimdi gelelim benim durumuma . ben 4 sene önce bu yolculuğa 102 kilo ile başlamıştım. bir baktım başladığım yere dönmek üzereyim ve Allahım bana güç ver dedim ve tekrar bu savaşa girdim.ben zaten 1,5 aydır diyetteyim hemde ciddi diyetteyim buradan sanırım 79-80 kilo civarında ayrıldım ve 1,5 ay önce tartı 94 kiloyu gösterdi.1,5 ayın sonunda 4 kilo vererek eskisi gibi hızlı kilo veremediğimide anlamış oldum. eee yaş nihayete ermiş artık nüfus cüzdanında niyeyse 43 yazıyor.

kızlarım bile benimle dalga geçiyor ayy regli olamadım acaba hamilemiyim diyorum anne sakın menopoza girmiş olmayasın diyorlar.

tam ihtiyacım olduğu dönemde imdadıma yetiştiniz. inşallah burda hepimiz birbirimize elimizden ne destek gelirse verip daha öncede başardığımız gibi yine takım birinciliklerini alırız.hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
başlangıç kilom:90
hedefim:75
küçücük bir not: ben günlük menü bildirimine hafta sonu ara verip pazartesi yada salı günü başlayabileceğim takım kaptanıma duyurulur.