Günaydın hatunlar..

dün gelmedim sabah erken çıktık akşam ancak geldik eve .. nasıl yorlmuşum annlatamam her yerim agrıyor desem

yaşlanıyoruz sanırım

güzel gündü ..
sizzler iyisiniz inşallah .....
bugünde arkadaşa gitmem lazım .onun öncesi bir sürü iş var

bu iki arada derede diyet ypamaya çalışıyorum

dünki menüm ..
sabah evden çıkmadan 7.30 gibi 1 kuru dolması yedin . piknige götürecektin tadına bakayım diye ...
11 gibi orda kahvaltı yaptık .. karışık yedin herşeyden ama abartmadan .
17 gibide mangalda tavuk ve 1 de köfte salata. 1 dl kadar ekmek vede bol karpuz ...
akşamda bir iki çatal karpuz yedim ...
bu yediklerim emin olun orda eridi zeten

açık hava bol yeşilik vede top oyunları
mesajlarınzı tam okuyamadım ..bugün belki akşam fırsatım olur .... yarınki kilo duurmuma göre perşembe lapa yapabilirim 1 günlüne .....
kalıişim sultanım ben tecvit kursuna gidiyordum canım .. el işleriyle bi alakam yok kurslar bakımından .yılarca çok elişi yaptım artık töbee

her türlü kendimi geliştirmek istedigim . bu sene açık lisemde bitiyor insşallah bu hafta sonu sınavım var ... aslında bu sene ün. sınavına girecektim lakin benim büyük kızımda ün. sınavına girecek bu yıl o yüzden onu yanlız bırakmamamk için kayıt olmadım sınava ...
bu yıl benim kızımında 2. senesi . çok yer tutmasına ragmen geçen yıl gitmedi bu yılb bir kere daha deniyor .hayırlısı bakalım . mersam canım senin kuzunada tüm sınava girecek kuzularada başarılar dilerim . rabbım emeklerinin karşılıgını boş bırakmasın inşallah . gönüllerindeki neyse o olsun ...
kızlar benim 1.2 arkadaş var listede yer varmı takıma üye alacakmıyız başka .eski takım arkadaşlarımdan ?