- Emoji Skoru
- 202
- Puanlar
- 373
hoşgeldin.. ben de 87 ile doğumdan cıkmıstım.. haala onlarla boğuşuyorumhayırlı günler o arkadaşlardan biri benim adım nazlı 33 yaşına bir erkek çocuk annesiyim ALLAH kısmet ederse 12 haziranda yaşına girecek daha önceleri 6.takım ve 1.takımda bulundum. aeben ablamla 6.takımda tanıştım 2008 yılında halende devam ediyorum monti linkinde doğumda almış olduğum 15 kiloyu monti sayesinde verdim sadece 300 gr kaldı doğum kilosuna gelmeye öncesinde almış olduğum kilolarda var tabiki hedefim 55 olmak
akşama inşallah acısı çıkmaz veya çıkmamıştır stopKızlarrrrr aklım sizde ama şarjmı bitirmemek için internetim kapalı geziyorum...
Mersama not bırakmaya geldim....istanbul yanıyor stop..hiç bir şey yemedim stop....eridim bittim liste birşncisi olacam stop....
Hadi bakalım denetmenim seni görelim stop .... kekleri börekleri yeme sakın stop....
Hadi by by....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kısırın diyeti mi olur stop, bulgur işte stop.. dün kek bugün kısır ohh götür stopSevgili denetmenim ben burda başı boş dolaşiyorum bir denetleyenim bile yok iş işten geçti stop. Kısır şu anda midemden yol almaya başladı bile stop.bu gün daha beter hastayım stop. Ama yediğim kısır diyetti stoppp:))
Not: denetmenim yediğim kısırla ben birinci olmaya adayım stop..
kahvaltı yok, akşamüstü arası kaçamak.. cıks bugün begenmedimMenumu yaziyorum kaciyorum
Kahvalti nesir nazim uyak redif paraleller uygurlar polisakkaritler rna dna.vs vs![]()
![]()
Ozkutle ahaa özkütle evet.... asil meselemiz
Kahvalti sogukcay
Öglen 1kepekli tost yagsiz 1 domates
Ara dondurma( cok sicak o oruclu gunden beri yuzune bakmiyodum duruyodu dolapta ole)
Aksam yagsiz sebze yogurt