Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anam birileri resim koymuş galibaa hemen damladımmmmmmmmmm:jeyyar: Allahım şu hayal cadısındakii azimden bana da ver bana da verrrrrrrrrrrrrr

hayalcim ben uzun süredir finaller filan derkenn takımdan baya koptum o yüzden eger daha önceden yazdıysan kusura bakma ama ben sorumu yöneltiyorum hemennn : nasıl kilo verdin neler yaptınnnnnnnnturkbayragi

anam birileri resim koymuş galibaa hemen damladımmmmmmmmmm:jeyyar: Allahım şu hayal cadısındakii azimden bana da ver bana da verrrrrrrrrrrrrr

ben koydum ben ,
amin kuzum amin,
tatlıııım çok tebrik ederim hade bi dahaki yıl okul 1. si sensin ŞenizŞeniz...

Yaa burası devlt kurumu ya bi çok şey yasaklı açılmıyo o yüzden mi göremiyorum. ((((((((((

Hayal nasıl merak ettim bilemezsin canım yaaa.

gülüm ben silip yeniden koydum bak şimdi bi sonraki sayfada falandır sanırım...

anam selma 12 bursalıymış:1shok: hemşerim yani yarın buluşma ayarlıyalım :roflol: :roflol: bu aralar iyi alıştım buluşmaya artık beni kimse tutamaz :roflol: istanbul birde denizliye gittimmi tamam :lepi:

hayalcim ben uzun süredir finaller filan derkenn takımdan baya koptum o yüzden eger daha önceden yazdıysan kusura bakma ama ben sorumu yöneltiyorum hemennn : nasıl kilo verdin neler yaptınnnnnnnnturkbayragi

ymukum diodu ya hani senin takımda burada meyve suyu ile beslenen var nelerden bahsediyonuz diye hıh o bende öleyim işte gülüm,
sağlık orucu diye bişi var onu yaptık bi süre,
msnden yazarım müsait olunca kıprat aşkom beni,...

şebom sana maille atayımmı ,
msn adresin yok bende at bana özelden sakıncası yoksa güzelim...

orda bombaya bastın işte :roflol: yöntemle ilgili topik açtık ama incelemede

azracım yeme canım onları sık yada rondoddan geçir olurmu birde kilonu sölermisin başlangıcı yani ve hergünde yazarsan sevinirim ayrıca beden temizliği yaptın dimi

Abetüş canım,

bugün işyerinde başka çarem yok domates ve salatalık yiyeceğim. yarın meye suyu içerim.

geçen cuma tam 99 kilo idim. ama dün tartılmadım

betüş sana kilomu bildirirken 62.6 yazmışım önce..allah mı yazdırdı acaaba ..yakın zamanda bu kiloya mı düşücem acabakaydirigubbakcemile2

ahleyar22 : bk (63,00), 1.gün ( )
shopaholic : bk (77,00), 1.gün ( 76,2 )
zeytingözlü : bk (80,00), 1.gün ( )
degua : bk ( )
azrasıla : bk (99 ), 1.gün ( )

diğer kızlar nerde kaldı ya azracım sabah çıkarken tartılmayı unutma canım birde domatesleri rondodan geçir akşam ama kabuklarını sy kekikle öle iç hazırdan çıok daha güzel canım

Son düzenleme:
günaydın 7.takımın güzelleri.umarım herksler iyidir. hayalim gelmişsin.sağolasın bacım beni ama fotolarını göremeden silmişsin. :gitme: bi ara tekrar koyarsann haberim olsun bacım. ben bi yazdıklarınıza bakem başka birşeyler kaçırdımmı. buarada açtığınız topiğede giremedim.okuyunca anlarım sanırım. opuyorumnanaktan

ad 1 hoş geldin fotolar duruyo tatlım silmedim hepsini bir araya topladım bi kaç sayfa öncesine bakarsan görürüsün güzelim,
e hade sen bi dolaş sayfalarda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…