- Emoji Skoru
- 28.156
- Puanlar
- 598
Menü güzel spor güzel...aferin sana.sıkıntılıysan da gel kuzum.ben seve seve dinlerim seni,dertleşiriz ne güzel..Hayırlı aksamlar...
Depresıfım bu ara neden bılmıyorum sızı de sıkmak ıstemedım...
aeben abla olur ole menuler ınsanız valla cok kasmaya gelmıyo...
masum da ayrılmıs takımdan hayırlısı olsun ne dıyelım...
fargant hosgeldın taze kan getırdın, ınsallah saglıkla hedefıne ulasırsın...
damla tatlı ıstegı geldı mı mutlaka bastırmak gerekıyo valla gecmıyo benım gelınce kı uzuuuun bı sure gelmezse sevınırım...
kutahya gelmemıs bugun...
Benım gunluk raporuma gelınce...
Sabah
1 haslanmıs yumurta
domates salatalık
2 dılım tam bugday ekmegı
beyaz peynır
5 zeytın
Ara
yarım armut
Öğle
1 tabak yumurtalı taze fasulye kavurması
1 kase yogurt
Akşam
1 adet koz patlıcandan dıyet usul karnıyarık
1 kase yogurt
Spor
Aydasu gururla sunar
Bantta 5 km hızla 60 dakıka yuruyus
Yok tatlım karatay okumadım hiç.ama söylediyini bilmiyodum.herkes 6da sonra yeme derdi ama nedenini demezdi.teşekkür ederim ablam...o zaman karatay da metobolizma hızı yemeden asılıdır falan yom.hani acıkmadan yemek gerekir ya metobolizma durmasın diye...Karatayi hic okumamissin LEPTiN hormonu salgilarsin kilo verdiren hormon , 4 saat aclikdan sonra salgilanir ..ama zaten aksam meyve direk seker demektir. Bir ikigun bir dene 6 dan sonra agzina lokma koymamayi etkiyi gor derim .. Bak mesela bugun ben cis yedim ama saat 5 de dimi ondan sonrada agzima bisi koymadim sudan baska . Yarina kilo almiycam buyuk ihtimal .insallah tabi yazarim yarin sabah ..
yoook yemişdim.kızıma da yediririm.fakat az şekerli yapardım kızıma.şimdi şekersiz çok yavan geldi evet.Damlam yulafi hic yemedinmi kiz :)) benim kahvalti icin favorimdir oldukcada tok tutar . He alistiniz meyveli sekerli muslilere yavan gelir yulaf tabi hehe ....