• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar, nasilsiniz?:KK66:

Tartida eksi gormek cok guzel:KK66: Oglanin pesine kosmaktan kahvaltiyi yeni yaptim:)

Kolay gelsin canim. Insallah kizin kestane sekerlerini iyi saklamistir:KK66:

Biz yeniyiz, ilk haftamiz oldugundan en hizli biz veririz. Gel biz yarisalim, ayri bir motivasyon olur:KK66:

Kolay gelsin canim. Ne corbasi var menude?:KK66:
TAMAM CANIM YARIŞALIM AMA SENİ ADIN BENİM KARNIMI ACIKTIRIYOR.

Dun aksam ne yedin canim, merak ettim:KK66:
dün hastaydım yemek yapamadım.eşimpizza almış bir dilim yedim.ama gün boyu az yedimve pizzayı 5 te yedim bir daha bir şey yemedim.gecede 7 otlu çayımı içtim.:63:boşuna sevinme beni geçemezsin:KK76:

haksızmıyım damlanur10 sıcak ekmek üzerine kaymak üzerine bal gözümün önünde.

Aslinda kelime oyunu yapmak istemistim nick secerken. Honey_ball okunusu hannibal=yamyam. Dusunemedim tabi diyet grubunda olmamasi gereken bir nick oldugunu;)

dün hastaydım yemek yapamadım.eşimpizza almış bir dilim yedim.ama gün boyu az yedimve pizzayı 5 te yedim bir daha bir şey yemedim.gecede 7 otlu çayımı içtim.:63:boşuna sevinme beni geçemezsin:KK76:

Afiyet olsun canim;)

Elimden geleni yaparim ama senin yediklerinle ben ayakta duramam. Iyi dayaniyorsun canim;) Spor da yapiyor musun?;)

Afiyet olsun canim:KK66:

Elimden geleni yaparim ama senin yediklerinle ben ayakta duramam. Iyi dayaniyorsun canim:KK66: Spor da yapiyor musun?:KK66:
1 saat yürüyorum göbek fıtığım var olmasa zumba yapacam ama işte.gerilim filmleri seviyorsun sanırım.kuzuların sezsizliği diyorsun.

Selam nazım..menün iyi de katılımın iyo deyil be güzelim.nerelerdesin?haftasonları neden gelmiyorsun kuzum sen?kaç zamandır aklımda soracaktım.

damlacığım bu aralar işler yoğun biraz çok az kaldı bu haftada bitsin daha sık gelicem . ben satınalma işi yapıyorum patronların kendilerine yaptığı evler var onların iç dekorasyonu ile ilgili malzeme alımları başladı çoğu gitti azı kaldı canım . haftasonlarıda cumartesi öğlene kadar çalışıyor öğleden sonra ve pazar günleri oğluma vakit ayırdığım için gelemiyorum evde nette yok zaten ha telefonumda yokmu var tabiki ama haftasonları telefona bakmak aklıma bile gelmiyor canım

1 saat yürüyorum göbek fıtığım var olmasa zumba yapacam ama işte.gerilim filmleri seviyorsun sanırım.kuzuların sezsizliği diyorsun.

Tebrik ederim canim, iyi dayaniyorsun gercekten;)

Gerilim izleyemem korkarim. Oburlugum tuttu ya bu aralar, onu hatirlatsin diye yamyam i tercih ettim;)

Canım benim ben azeriyim ya biz azeriler hergün çeşit çeşit yemek yapmayız.bir tek misafirliklerde çeşit bol olur.her öyüne bir çeşit en fazla iki çeşit yaparız onu da hamarat olanımız yapar ha ; )

eşime soruyorum ne yemek yapayım diye, diyor ki çorba yap. çorba yemek mi diyorum bende :) 2 çeşit yemek hayatta istemez. kayınvalidemlere gittiğimizde de şaşırırım bizdeki gibi çeşit çeşit yemekler yapılmıyor diye

pilavınıza hastayım yanlız her gidişimizde pirinç getiriyorum ordan. hele o aşın karası :KK48: kestanesi, kayısısı :kk77:

üç bacı dolması :KK48: kebaplar, pireşki, yarpag dolma genelde kime gittiysem yediğim yemekler. şekerbura güzel ama baklava süper.

temizlikler yapıldı, çamaşırlar yıkandı, dünküler toplanıp katlandı, mutfak toplandı, ıspanaklı pide yapıldı (kardeşim gelcek) , çocuklar uyutuldu ve elif geldiiiii :KK55:

Ellerim bile çirkin benim
Ben en iyisi değilim bunu hazmet
O beni prenses peri sanıyoooo....

Günaydıııınnn.
Bu şarkıyla başladım güne. Ayy ne güzel olurdu erkekler bizi prrnses peri sansa hatalarımızı görmese evlenmeden önceki gibi müptela olsaydı :KK70:
İnternet paketim bitmek üzere kızlar beni idare edin sadece buraya geliyorum bitmesin diye ama çok kalamıyorum akşam da menü vermeye geleceğim benim yine özel günüm bu arada aeben abla inşallah şişmem tartıda cumaya 74 olurum.o_O

Tavuk gogsunden ya da dana kiymadan kofteler yap, bol baharatli:KK66: Yagsiz tavada pisir. Burgerdan guzel olur:KK66:
yapıyorum arada honeycim. hem pratik oluyor hem de doyurucu.. teflonda pişiriyorum genelde dürüm gibi sarıp yiyorum..

Bjoux cum yeni okudum özür kuzum:oops: başınız sağolsun rabbim sabır versin:KK19:

teşekkür ederim sweetcim. Allah sizinkilere uzun ömür versin..

70 leri kırdım 6 lı rakamlardayım ama haala şişkoyum.. mösyö dukan öyle diyor ama 62 nasıl ideal kilom anlamadım. neyse hele oralara bir gelelim de bakarız. 6-7 kilo kaldı..
dünkü menümü yazmamışım
sabah: 2 yumurtalı menemen, zeytin, peynir, bitki çayı
öğlen: tavuk göğüs baharatlı - yagsız tavada -, yogurt
akşam: yogurt, kepek, tarcın, tatlandırıcı karışımı
2 litreden fazla su. mistik çay falan filan
hiiiç spor yapamıyorum.. dışarısı burda çok soğuk yürüyüş yapılmıyor. evde de işler, toprak, okula götür getir, dizilerim.. fırsatım kalmıyor. aslında yapsam iyi olacak sıkılaşırım daha fit görünürüm :(

Canım benim menülerini birlikde yaz lütfen.böyle mesela ben unuttum dün ne yediyini ve de pizza hiç olmamış hiç.diyette olan biri ve de ilk başlarda olan biri asla pizza yiyemez.tabiki kilo vermek istiyorsan ve de arzu gibi diyetini düzgün yapan rakiben varsa ;) ;) ;)

70 leri kırdım 6 lı rakamlardayım ama haala şişkoyum.. mösyö dukan öyle diyor ama 62 nasıl ideal kilom anlamadım. neyse hele oralara bir gelelim de bakarız. 6-7 kilo kaldı..
dünkü menümü yazmamışım
sabah: 2 yumurtalı menemen, zeytin, peynir, bitki çayı
öğlen: tavuk göğüs baharatlı - yagsız tavada -, yogurt
akşam: yogurt, kepek, tarcın, tatlandırıcı karışımı
2 litreden fazla su. mistik çay falan filan
hiiiç spor yapamıyorum.. dışarısı burda çok soğuk yürüyüş yapılmıyor. evde de işler, toprak, okula götür getir, dizilerim.. fırsatım kalmıyor. aslında yapsam iyi olacak sıkılaşırım daha fit görünürüm :KK43:
Spor konusunda ben de rezillerdeyim rüsvalardayım vallaha.hiç yapamıyorum.çok üşeniyorum.aslında çocukları uyuttukdan sonra yapa biliriz dizi izlerken fakan ama onda da uzanıp dinlenmek istiyoruz...

damlacığım bu aralar işler yoğun biraz çok az kaldı bu haftada bitsin daha sık gelicem . ben satınalma işi yapıyorum patronların kendilerine yaptığı evler var onların iç dekorasyonu ile ilgili malzeme alımları başladı çoğu gitti azı kaldı canım . haftasonlarıda cumartesi öğlene kadar çalışıyor öğleden sonra ve pazar günleri oğluma vakit ayırdığım için gelemiyorum evde nette yok zaten ha telefonumda yokmu var tabiki ama haftasonları telefona bakmak aklıma bile gelmiyor canım
Tamam kuzum anladım.sen hafta içi gel de haftasonunu idare ederiz.ama haftasonu da gelip menülerini yazarsan iyi olur güzelim.haftasonu ne yiyip içtiyini bilmiyoruz mesela...

Back
X