- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Ben seni tanırım fotolarından :)Ohh en tatli rakibem benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni tanırım fotolarından :)Ohh en tatli rakibem benim![]()
Sende katıl ne güzel olur :) birde yediğin balık tazeyse zehirlemez..ben oğluma balık yanında yoğurt yediririm hep...Ayça Kaya vardoktor,TV programlarına çıkar,oda demişti aynı şeyi...Link atarmısın lütfen.belki ben de katılırım...
Ben zaten her zaman bu konuda istekliydim anne olmayı çok istiyodum hastalığımda ortaya çıkınca iyice düşünür oldumYani ne bileyim kuzum.biri bir şey demişdir mesela,ya da bi şey duymuş da ondan tesirlenmiş ola bilirsin...
EminimmBen seni tanırım fotolarından :)
Bakalım cuma tartı ne diyecek:)Canım gözüme batan tek şey 1avuş badem ve ceviz...çok ya o...gerisi iyi bööle kilo verebiliyorsan ne mutlu sana.
Çok çok geçmiş olsun canım benim annemde de tansiyon ve şeker var Allah başımızdan eksik etmesin onlariKizlar annem rahatsizlandi hastanedeydik serum falan simdi cok sukur uyudu bugun kepekli tosst yemistim kahvaltımda sonra oglen corba slaata aksam corba salata bugun yarim saat sahilde yurudum. Eve geldim annem rahatszlanmis tansiyondan dolayiherseyi basi saglik ailennn
Bugun annemden dolayi moralim cok bozuldu ALLAH butun anneleri korusun suan iyi uyudu hamd olsun
bende annemin yanındayim cok giremicem doktor 3 4 saate kendine gelir dedi giremeyeblrm bugun annemleyimm öpüyorum sizi kizlar sizinle paylaşmak istedim kendine ii bakin INŞALLAH annem hemen iyilesir
gece yada yarin girerim öpüyorum
Biri pasta dedi sankiSelamlar, iyi akşamlar... Ben bu aşk mevzusunu hiç sevmedimHep bir sıkıntı, stres.. Olur mu olmaz mı fikirler düşünceler.. Neyse..
Bugünki menüm:
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,dereotu,maydanoz
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 çk patates salatası
1 çk tavuklu erişte
Çok ufak pasta
1 poğaça
Önümüzdeki hafta doğum günüm ve sömestr a denk geldiği için işyerimde bugün yaptık. Haliyle dengeleyebilmek için sabah normalde yediğim ekmeği yemedim ve akşam yemeği yemedim. 1,5 lt su içtim. 20 dk yürüyüş yaptım ve 1 saat bisikletle çalışma yapacağım şimdi. Birde karışık bitki çayı
canm sen squat yapıyor muydunEminimm![]()
Ara ara yapiyordum ama bugun tam 1aylik egzersizine basladim tatlm squatincanm sen squat yapıyor muydun
Allahım Allahııım onlarda ne öğle?pasta puaçaaaa....bağıran smileeeeeee....1saat bilsikletini mutlaka yap hatta mümkünse 1.5 saat yap...al sana bedduannın en okkalısııı...Selamlar, iyi akşamlar... Ben bu aşk mevzusunu hiç sevmedimHep bir sıkıntı, stres.. Olur mu olmaz mı fikirler düşünceler.. Neyse..
Bugünki menüm:
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,dereotu,maydanoz
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 çk patates salatası
1 çk tavuklu erişte
Çok ufak pasta
1 poğaça
Önümüzdeki hafta doğum günüm ve sömestr a denk geldiği için işyerimde bugün yaptık. Haliyle dengeleyebilmek için sabah normalde yediğim ekmeği yemedim ve akşam yemeği yemedim. 1,5 lt su içtim. 20 dk yürüyüş yaptım ve 1 saat bisikletle çalışma yapacağım şimdi. Birde karışık bitki çayı
ya benm basenler ve kalça cok fazla oluyolar artk :) incelmezseller rahat rahat elbise giyemem kilo versem deeAra ara yapiyordum ama bugun tam 1aylik egzersizine basladim tatlm squatin
Squat sekillendiriyo canm oldugundan daha sekilli dolgun gosteriyo daha arkaya dogru çıkık gosteriyo daha yuvarlak bicimde :)ya benm basenler ve kalça cok fazla oluyolar artk :) incelmezseller rahat rahat elbise giyemem kilo versem dee
ben squat küçültüyo mu büyütüyo dolgunlaştırıyo mu bi türlü anlamadım ?
senin bilgin var mı
Kiz erken dogum gunu kutlamislar amaAllahım Allahııım onlarda ne öğle?pasta puaçaaaa....bağıran smileeeeeee....1saat bilsikletini mutlaka yap hatta mümkünse 1.5 saat yap...al sana bedduannın en okkalısııı...
Perim ooooyyy işşşşallah o yediklerinin vicdan azabıyla uyuyamazsın geceeeee...
hmm anladm ... basenlere faydası yok mu pekıSquat sekillendiriyo canm oldugundan daha sekilli dolgun gosteriyo daha arkaya dogru çıkık gosteriyo daha yuvarlak bicimde :)
Olmaz olur mu popoyla birlikte bacaklari da sekillendiriyo tabiki tatlim squat yaparken yanlarda yaglar skisiyor hic farketmedin mihmm anladm ... basenlere faydası yok mu pekı
yok ben daha hiç denemedimmm bacaga faydssı varsa hemen başlayayım diye sordum.. başlıyorum o zaman bende :)Olmaz olur mu popoyla birlikte bacaklari da sekillendiriyo tabiki tatlim squat yaparken yanlarda yaglar skisiyor hic farketmedin mi
Tabiki var olmaz olur muyok ben daha hiç denemedimmm bacaga faydssı varsa hemen başlayayım diye sordum.. başlıyorum o zaman bende :)