Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben leslie yapayım akşama kalmasın. Eşimle zaman geciremiyoruz sporum akşama kalınca;)

Aksama giremm kzlar menumu buyuk bir gururla yazayim sabah ispanakli yumurta beyaz lahana salatasi
Ogle kucuk kase nesfit 1greyfurt
Aksam kabak sandal.(adi cok afilli kabagin icini oydum icine kavrulmus. patates havuc kiydum firinda pisirdim.)yogurt salata 20 dk yuruyus 20 dk plates yapicam

Aksama giremm kzlar menumu buyuk bir gururla yazayim sabah ispanakli yumurta beyaz lahana salatasi
Aksam kabak sandal.(adi cok afilli kabagin icini oydum icine kavrulmus. patates havuc kiydum firinda pisirdim.)yogurt salata 20 dk yuruyus 20 dk plates yapicam

Sosyalim aklinda olsun, bir daha sandalinin icine pismis patat ve havuc yerine lor yumurta maydonoz karisimi doldur ;)
Pismis havusda patatda gl endeksi yuksek gidalardir . Diger ic malzemesi pro dur kilo vermede daha etkilidir ;)

Aeben ablanın söylediklerine bir bir katılıyorum kuzum.o yazmış 1daha yazmayayım..

afferin kız sana bak uğraşmanın meyvelerini alıyorsun

perim çok istikrarlı devam ediyorsun bravo

ablam geçmiş olsun hayırdır neyi var oğlanın

seni herzamanki gibi ayakta alkışlıyorum arzum

gubse çok iyi gidiyorsun inşallah motivasyonunda artmıştır tatlım

nazım bebem yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek bu olsa gerek tebrikler

zeynebim katılımın çok güzel tubayla çekişmeler işe yaramış

şimdi kilo verdin ya yersin sigara böreğini sen ha bravo canımın içi

kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

mavmavım yalan söylemeyeyim bu hafta geleceğinden umudum yoktu utandırdın beni teşekkürler bildirimin için
Amin canim cok sagol

Back
X