- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Boyun kaç canım?benim hedef ilk etapta 55 aynurum onu hele bir göreyim sonra 50 ye çekicem hedefimi 52 benim için ideal ama 2 kiloda alıp verme payı olarak kasın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyun kaç canım?benim hedef ilk etapta 55 aynurum onu hele bir göreyim sonra 50 ye çekicem hedefimi 52 benim için ideal ama 2 kiloda alıp verme payı olarak kasın :)
1,58 canımBoyun kaç canım?
Olur esmam çok iyi olur da her eş de arzu gibi talepkar deyil ki...yapalım vallaha...kimle kimi eşleşdirelim...ben bi bakayım not defterime.kimin kiloları yakınsa onlar eşleşir...
Cok iyi olurEsma ve sosyal benim aynura, verme onları kimseye:)
Paylaştım bu arada tatlım.
Aksama giremm kzlar menumu buyuk bir gururla yazayim sabah ispanakli yumurta beyaz lahana salatasi
Ogle kucuk kase nesfit 1greyfurt
Aksam kabak sandal.(adi cok afilli kabagin icini oydum icine kavrulmus. patates havuc kiydum firinda pisirdim.)yogurt salata 20 dk yuruyus 20 dk plates yapicam
Aeben ablanın söylediklerine bir bir katılıyorum kuzum.o yazmış 1daha yazmayayım..Aksama giremm kzlar menumu buyuk bir gururla yazayim sabah ispanakli yumurta beyaz lahana salatasi
Ogle kucuk kase nesfit 1greyfurt
Aksam kabak sandal.(adi cok afilli kabagin icini oydum icine kavrulmus. patates havuc kiydum firinda pisirdim.)yogurt salata 20 dk yuruyus 20 dk plates yapicam
Cok teskkr ede nazmbaşınız sağolsun canım ALLAH rahmet eylesin
Sag ol zeynepcim aminAllah sabir versin tatlım sana ve ailene.bi daha boyle bi aci yaşatmasın
Sag ol tatlimcanımm başınız sağolsunnn![]()
Sag ol perim aminnGünaydıınnSonuçlarla da yüzün güldüyse ne mutlu bizeeeee
Başınız sağolsun kuzum. Rabbim mekanını cennet eylesin.
Sag ol gubsecimMekanı cennet olsun Başın sagolsun canım.
Taman canim oyle yaparim allahtan 1havuc 1 patates koymustum iclerinden cukardigim kabagi sogani derken hepsine yetti iciAeben ablanın söylediklerine bir bir katılıyorum kuzum.o yazmış 1daha yazmayayım..
Amin canim cok sagolafferin kız sana bak uğraşmanın meyvelerini alıyorsun
perim çok istikrarlı devam ediyorsun bravo
ablam geçmiş olsun hayırdır neyi var oğlanın
seni herzamanki gibi ayakta alkışlıyorum arzum
gubse çok iyi gidiyorsun inşallah motivasyonunda artmıştır tatlım
nazım bebem yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek bu olsa gerek tebrikler
zeynebim katılımın çok güzel tubayla çekişmeler işe yaramış
şimdi kilo verdin ya yersin sigara böreğini sen ha bravo canımın içi
kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
mavmavım yalan söylemeyeyim bu hafta geleceğinden umudum yoktu utandırdın beni teşekkürler bildirimin için
Sag ol aynuramAllah rahmet eylesin kuzum...