Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooooh beeee nihayet hayatı vaz gemire bilmişsiniz.,çok sevindim.bu kadar iyu kilo veriyorken ne gerek var ki öğle saçma diyediyetlere.bak aeben ablan etraflıca anlatmışsın sana zararını.onun için sen tam gaz devam et.arzucum çok hsklısın spor yapınca ben de özgüvenim artıyor ve çok mutlu oluyorum.bi tek bende böyle sanıyordum...

Vazgectim kaptanim saglikli menume devam ediyorumm yoldan sasmicam hepiniz cok sagolun ;)

Sağol canım iyiyim sen nasılsın ?
Evet 7 iyi gelecek inşallah bana :))
Kahvaltımi yaptım spora gidicem şimdi
Ayrıca bugünden senden daha çok katılım bekliyorum.sporunu da yapıp diyer topiğe bildirmeyi unutma. ha bi de dünki tip konuları okumayıp da başarı hikayelerini okusan daha iyi olur kuzum...

Canm unide bende denemistim 2 gun pes ettim inan 3 veriyon 2 aliyon bi ise yaramiyo onun yerine lahanayi salatana kullan cok tok tutuyo ben dun kahvaltida bile yedm baktim gozum donuyo acim yogurtladim yedim.(esimle oglum bile yedi tadi guzel.)
Haklisin canim bian gaflete kapldim simdi iyiyim hamd olsun
Tamam cannim bi menumde mutlaka yicemm teşekkür ederim

Ben yogurduna da meyve koyuyorum. Neyi seviyorsan tercih edebilirsun. Ben kuru incir seviyorun. Blendar dan geciritorum bir kase yogurt ve 2 kuru incir. Meyvelri dograyip uzerine dokuyorum. Uzerine de ceviz fundik badem fistik... Ne seviyorsan artik:KK66:
Super bunu yapip aksam yiyebilirmiyim yani resmen gozlerim isiklandi allah herkese boyle diyet arkadasi nasip etsin esim uyansinda markete gidiyim aksama midem bayram edecek

Super bunu yapip aksam yiyebilirmiyim yani resmen gozlerim isiklandi allah herkese boyle diyet arkadasi nasip etsin esim uyansinda markete gidiyim aksama midem bayram edecek
Bencecde arzunun yemek ve tatlı tarifleri fenomen olmalı...keşke bi topik açsaydı başından beri...şimdiye kadar bi sürü tarif oluşmuşdu...

Back
X