- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyiyim canımIyi aksamlar
Sosyal afiyet olsun canim. Guzeldir tabi, tatli candir. Simdilik diyet tariflerle nefsini korelt, birkac ay sonra istedigin gibi yap yeKuru incir yerine kuru uzum de dene bir ara
Zeynep is sikintisindan moralin dustu sanirim. Insallah gitmek zorunda kalmazsin kis gunu.
Yorgun nasil oldun canim? Canim borulce cekiyor senin menune baktikca. Pek severim sarmisakli yogurtlusunu![]()
Daha iyiyim canım
Ben de börülceyi sarmısaklı yoğurtlu yiyorum ama çeşit çeşit yapılıyor eminim ikimizin tarifi farklıdır sen nasıl yapıyosun
Bugün sınavım vardı güzel geçti gibi hissediyorum :) İnşallah sonuçları da bir o kadar güzel olur
Bugünki menüm
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 tb ekmeği
omlet
domates,salatalık,dereotu,maydanoz
Akşam:
soslu et
salata
yoğurt
2 lt su içtim, 1,5 saat kadar yürüyüş yaptım.
Karışık bitki çayımı içeceğim birde ceviz yedim :)
Tariflerimiz aynıymış :) üzerine sarmısaklı yoğurtla çok güzel oluyoFasulye gibi pisiriyorum. Sogan ve domatesle. Sonra yogurtla servis ediyorum. Etin yanina garnitur olarak yapacaksam da buharda pisiriyorum. Yogurt, ceviz, nane ve kirmizi pul biberli dip sos yapip oyle servis ediyorum.
Gözün aydın zeynebim.Erzurum işi iptal![]()
Canım lütfen yaptığln sporu topicde artıla..ddaha önceleri ciddiye alıyordun ne oldu?Daha iyiyim canım
Ben de börülceyi sarmısaklı yoğurtlu yiyorum ama çeşit çeşit yapılıyor eminim ikimizin tarifi farklıdır sen nasıl yapıyosun
domates, kekik, zerdeçal, soğan, sarmısak :)Insallah guzel bir sonuc alirsin sinavdan canim. Sosun tarifini alabilir miyim?![]()
Pcim görümcemlerde yarın alıcaz inşallah...tvden bi haber yok dahaPc ve tv geldi mi Aynura?![]()
domates, kekik, zerdeçal, soğan, sarmısak :)
Çok fazla baharat kullanamıyorum reflümden ve basurdan dolayı![]()
Oooo kaptanım hayırlı olsuuunnPcim görümcemlerde yarın alıcaz inşallah...tvden bi haber yok daha![]()
Ahhh perimmm bi elime geçseydi...Oooo kaptanım hayırlı olsuuunnPcne çok sevindim
![]()
Spagetti nedir unuttum benOndan ne guzel spagetti sosu olur![]()
Azıcık kalmış en azından yapıldığını biliyorsun yaAhhh perimmm bi elime geçseydi...
Ayyyy öldüm lahmacun yemektennn
Burda cenaze evine lahmacun yaptirilir
Sabah kahvaltimi yaptim zeytin yumurta falan
Daha simdi de iki uc kasik salata yedim![]()