teşekkür ederimm. ayy inşallahhhhTebrikler gülercim...inşallah gelecek haftaya 58leri görürsün
Sağol kuzum inşAllahyağmurcum annene çok geçmiş olsun tatlım rabbim şifasını versin inşallah
Belki ihtiyaç olmaz bitanem.ilaçla geçer gider.Allah yardımcısı olsunKizlarr annemle konuştum iki kulagindada koku yapmis demiş ilaç ve iğne yazmis onbeş gün kullanıp tekrar gideceğiz günü o zaman verecekmis
Aminnn inşallah ablam yaBelki ihtiyaç olmaz bitanem.ilaçla geçer gider.Allah yardımcısı olsun
Bu tür şeyler de yapabiliyor sıkıntı ameliyata gerek kalmaz inşallah.allah daha büyük dertler vermesin insallahKizlarr annemle konuştum iki kulagindada koku yapmis demiş ilaç ve iğne yazmis onbeş gün kullanıp tekrar gideceğiz günü o zaman verecekmis
Amin canm inşallahBu tür şeyler de yapabiliyor sıkıntı ameliyata gerek kalmaz inşallah.allah daha büyük dertler vermesin insallah
CNN şeyi sorcm annenin dun testlerin birinde kist Felan yazıyordu doktor hastadan baskasini almiyor annem gelince sana atsam bakabilirmisinBu tür şeyler de yapabiliyor sıkıntı ameliyata gerek kalmaz inşallah.allah daha büyük dertler vermesin insallah
Ben ebeyim canım ya kulaktan pek anlamıyorum kiCNN şeyi sorcm annenin dun testlerin birinde kist Felan yazıyordu doktor hastadan baskasini almiyor annem gelince sana atsam bakabilirmisin
Tamam lkuzum sağol yinede çok yardim ettinBen ebeyim canım ya kulaktan pek anlamıyorum ki
Ben ebeyim canım ya kulaktan pek anlamıyorum ki
Tamam lkuzum sağol yinede çok yardim ettin
İnşallah canm çok sağolcanım geçmiş olsun annecine, en kısa zamanda iyileşir inşallah
Valla bende eski halimi istiyorum şu hastalığım bir geçse kendime gelicem. Hala mide bulantım geçmedi kaç gündürPeri çok az gözüküyorsun ya eski periyi istiyorum ben
İnşallah canm ama ameliyat olmali dedi kulak zari patlkms işitme kaybida var ilclr kulagi aktigi için sanirim tam birşey soylemiyorlar ki ama ameliyat olmaliilaç ve iğne tedavisiyle ameliyat olmadan iyileşme şansı var mı yağmur'cum? inşallah gerek kalmaz ameliyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?