- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Yok canım merak etme bu halde gayet güzel kilo veriyorsun. Kilo vermede yavaşlama hissedersen o an sporu arttırırsın benceAyy listeye girmeye sabirsizlaniyorum. Ben daha önce neden yarışmaya katilmamisim benim aradığım motivasyon buymuş meğer
Haftaya diyete başlamam nin 3. Haftası olacak ve ben ilk kez bu kadar uzun soluklu ve hiç kaçamaksiz diyet yapiyorum. Maşallah bana
Haftaya takılmaktan korkuyorum yaa. Ama o zaman sporu artiicam gerekirse plates e yazılicam. Çok pis hırs yaptım
günaydın canım çok iyisinGecen hafta 70
Bu hafta 68.600
Fark 1400
Oran 2
Hedef 68 İNŞALLAH
Cok şükür 6li rakamlara geldim yaa cok mutluyumtakımdaslarim sizin yardimlarinizla cok tesekurler dansa devam ve aksamlari genelde corba içiyorum aksam hafif yedigin taktirde hersey süper oluyor yola devam
Tamam ablamİnşallah canım benimm.inşallah iyi haberlerini alırız.bize de yaz hemen Sonuçlarrı..
Sağol canm aminnnnBüyük geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun
Sağol kuzum inşallah günü belli olsun hemen haber veririm Allah razi olsunÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir dua et bol bol bizde edelim Allah yardımcınız olsun
İyi haberlerini bekliyorum
Haftaya dikkat edersin kuzucum üzülme hırslan sen başarirsinGeçen hafta 74.5
Bu hafta 74.2
Fark 0.3
Yüzde 0.40
Hedef 73.5
Neden böyle oldu ki
aynuram hamilelikte 15 kilo almıştım zaten eee öncesinde de fazla kilolu hamile kaldım . doğumdan sonra sütüm az olduğu için artsın diye her denileni yiyip içince böyle oldu . ama anladımki yaptığım hiç birşey sütümün artmasına yardımcı olmadı olmayınca olmuyor malesef.Allahım bu nasıl bir deyişimdir.super kilo vermişsin kuzum.şimdi de çok iyiyisin.o azcık baseni de severim benimde var,hhiç rahatsız etmiyo beni.sen nasıl o kadar kilo aldın nazım?
Kactan kaca inmissin kuzum super ya mukemmellll
Vuavvvv superrrr...günaydınlar herkese kilom
geçen hafta : 56
bu hafta : 54,8
fark : 1,2
yüzde : 2,14
hedef : mezun olmak istiyor
Tebrikler canımmmm.günaydın kızlar
geçen hafta 85.4
Bu hafta 84.7
Fark 0.7
Yüzde 0.826
haftaya hedef 83(detoks yapacağım 7 gün)
Olsun canım.bu hafta böğle olsun . gelecek hafta daha iyi olurGeçen hafta 74.5
Bu hafta 74.2
Fark 0.3
Yüzde 0.40
Hedef 73.5
Neden böyle oldu ki
eh fena deyillll.ama menüler iyi oluyo.neden böğle azki?emziriyosun dagünaydın güzeller hayırlı cumalar
geçen hafta 68,9
bu hafta 68,5
fark 0,4
yüzde 0,58
eh fena deyillll.ama menüler iyi oluyo.neden böğle azki?emziriyosun da
dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş, 45 dk plates yapıldı . 3 litre su içildi .
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tambuğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin
öğlen
tavuk ızgara
ayran
akşam
tavuk ızgara
ayran
Ah ah ne dayaklıklıksın amaaa Neeeedün saat 3e kadar aç durup sonrasında açlıktan ve hastalıktan gözü dönmüş halde 2 komşu gezmesinde karbonhidratlara saldırınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?