• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hülya abla bugün smoothieye portakal koydum hiç sevmedim yarısınız zor içtim

blendarımı da kırdım buarada :mad:

ben de acemiyim ama sana anlatayım biraz .. Eğer istersn google da araştır çok güzel bilgiler var ..

Tasavvuf bence ilk olarak İbadete ruh katmak .. Yani heyecanla çıkmak Allah n huzuruna heycanla dua etmek . İbadete ALLAH aşkı için yaklaşmak .. Namaz kılınca Cennet verecek diye değil . Senden memnun kalacak senden razı olacak diye ibadet etmek . Herşeyinle O na yönelmek . Onda yok olmak . Gönlünde daima aşkıyla yanmak ..

nefsini onun için köreltmek . onun için çoğu şeyden vazgeçmek

İkinci olarak ; İnsan sevgisi yani Hümanizm . .
Ne olursan ol Yine gel der Mevlana o hesap .. Yeter ki onun aşkıyla yan ister arap ister kürt ister türk ol ister zenci ister beyaz .. hep onun aşkıyla yanalım beraber der ..

Şimdilik böyle :) ama Tasavvuf çok büyük bi deniz .. Bi kaç satırla bitmez böyle ..
Hani var ya senin yazdıklarını okudukca kalbim yerinden çıkacak gibi oldu,ççok heyecanlandım ve sevindim...iiyiye işaret bu galiba;)

Hani var ya senin yazdıklarını okudukca kalbim yerinden çıkacak gibi oldu,ççok heyecanlandım ve sevindim...iiyiye işaret bu galiba:KK66:

ayy yerim seni :)

araştır bak sen de .. hatta namaz için bi tablo oluştur kendine .. Yaptıkça işaretle .. çok çabuk alışırsın o sayede

hülya abla bugün smoothieye portakal koydum hiç sevmedim yarısınız zor içtim

blendarımı da kırdım buarada :mad:
Portakal koyunca tarçını çok koy Elifim..portakal yağ yakıcı özelliği olduğu için konuyor..onun yerine kivi koy yiyemediysen.,

Menüm

08:00 süt içine 4 Çilek,3 dilim Ananas,yarım muz,tarçın,2 kaşık yoğurt

12:00 armut,3 kuru incir

16:00 arkadaşıma kahveye gittim 2 küçük kurabiye

17:00 yeşil salata,yoğurt,2 etimek

8500 adım attım..

Günü kapattım çok acıkırsam tarçınlı yoğurt yemeyi düşünüyorum.,

Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi okumadan yazmayim dedim
Maşallah 40 sayfa filan okudum heralde .
Tubacim ne güzel yazmışsın
Rabbim hepimizi yolunda eylesin.
Ilk yazdığın tasavvuf ilgili mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu kizzz
Aynı anda yazmışız tatlım.evet ben de çok etkilendim yazdıklarından...

hollandada yasiyorum canim
canımsın yaa çocuk bi tane mi ?
akrabalarn falan var mı orda ?

Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi okumadan yazmayim dedim
Maşallah 40 sayfa filan okudum heralde .
Tubacim ne güzel yazmışsın
Rabbim hepimizi yolunda eylesin.
Ilk yazdığın tasavvuf ilgili mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu kizzz

ay gercekten mi . gönülden gönüle giden yolumuz varmış demek . ami,n inşallah canım Rabbim kendinden uzağa sürmesin bizleri

Bana bugün bilgisayarın başına oturtup bunları yazdıran Kudret , sizin de bi ders çıkarmanızı istiyor demek :)
Ben basit bi aracı oldum farknda olmadan yazdım . ama mesaj çok kişinin aklına girdi bence :)

Sizi de Yanına Çağırıyor bence kızlar :)

_AYNURA_ _AYNURA_ firuzeew firuzeew

canımsın yaa çocuk bi tane mi ?
akrabalarn falan var mı orda ?

evet canim 1 tane 1 yasinda oglum var ama Allah nasip ederse nisanda ikinci icin tedaviye baslayacam cocuklari cok seviyorum o yuzden anaokul ogretmeni oldum :KK36:2,5-4 yas arasi cocuklar cok masumlar gercekten melekler hangi dinden olursa olsunlar farketmiyor
ailem annemle babam emekli olunca Turkiyeye kesin donus yaptilar 2 abim ve ben burdayiz

Back
X