• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cuma günü kilo vermiş olmayı beklerken artı çıktım ya cok sıkıldı canım. yıne bı mutsuzluk yasamak ıstemedım yarın tartılayım 1 kılo gıtmıs olsa havalara ucarım aynur 1.5 -2 yı hayal bile edemiyorum:D
Tamam anladım.inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin

Adımsayar olarak hangı uygulamayı kullanıyodunuz ?
otobuste aarascta adım ılerletmeyen :D

ay ne güzel ya .. ben de okuyorum şu an .. inşallahj bende mezun olduğum günleri görürüm :eek:
Olursun merak etme bizde zamanında öyle diyorduk simdi evli cocukluyuz.zaman öyle cabuk geçiyor ki bence gelecegi çok düşünme keyfini çıkar okulunun ,bekarligin ;) çok agriyo insan üniversite yıllarını herşey zamanında güzel

Olursun merak etme bizde zamanında öyle diyorduk simdi evli cocukluyuz.zaman öyle cabuk geçiyor ki bence gelecegi çok düşünme keyfini çıkar okulunun ,bekarligin :KK66: çok agriyo insan üniversite yıllarını herşey zamanında güzel

evet bence de arayacam bugünleri biliyom :) doyasıya yaşamak lazım o yüzden

Inşallah canim
En güzel günlerin bak boş geçirme.

Bir dersi bile kaçırma ben girmedigim dersler için çok pismanim

haklsın hele bizim bölüm tam bi dikkat gerektiriyo

Allah iyiligini versin emi banida yemissin :))) bu nic sana ugurlu gelmedi sosyalim :-)
hakketen mi ablammm....ay çoook güldüüümmm.ya sosyalim senin neyine bdvye gitmek,onlara katılmak.vallaha oradakı o her şeyi bildiyini sanan sivri dillliler var ya bizler yer yutar cümleleriyle...

Back
X