Çok severim ben öyle kültürel şeyleri yaa.senede bi kere yapicam Aynura kilo için insan geleneklerini bırakır mi yaa.keşke yapsaydin.Eveeet hem de ne bayram,nasıl şeyler pişirilir...ama bu yıl pişirmedim ben,kilo alıyoruz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok severim ben öyle kültürel şeyleri yaa.senede bi kere yapicam Aynura kilo için insan geleneklerini bırakır mi yaa.keşke yapsaydin.Eveeet hem de ne bayram,nasıl şeyler pişirilir...ama bu yıl pişirmedim ben,kilo alıyoruz diye
Davet ede bilirsin elifim.o kadar ihtiyacı olan birini geri çeviremeyiz tam kadro olsak daaynurum yeni üye alabilecek durumumuz nedir? birinin konusunu okudum şimdi kilosundan şikayetçi. 100+ kg olduğunu yazmış. çağırsak mı?
Teşekkürler kuzum.lucy
divergent
the giver
edge of tomorrow
yakın zamanda izleyip sevdiğim filmler
Isırıkcık dediyinde ne kadar da masum duruyo hülyammenüm
08:00 elma
15:00 1 kase çorba
16:00 armut
17:00 1 kase çorba
18:00 elma
19:00 1 sarma,1 ısırıkcık çikolata
yarın çorba+sebze günüm ama öğlen yemeğe gideceğim az yerim ama..
oğlumun sınav haftası ,ders çalıştırıyorum,spor yapamıyorum..gündüz dışarıdaydım hep..
Kahvaltı yapmadın mı fıstığım?yetişdiremedin herhaldeIyi akşamlar kızlar...
Bugünkü menu
Sabah
1 elma
Öğle
2 dilim tam Tahıl ekmegi
Yeşil zeytin
domates
Yoğurt
Akşam
5 köfte
yogurt
Yok canım.satın alıcaz zaten sofrada olacak ama kendim yapmadım. Çünki o zaman bol oluyor. Günlerce bitmiyorÇok severim ben öyle kültürel şeyleri yaa.senede bi kere yapicam Aynura kilo için insan geleneklerini bırakır mi yaa.keşke yapsaydin.
Evet canım evden kostur kostur çıktım anca yetistim.Kahvaltı yapmadın mı fıstığım?yetişdiremedin herhalde
Himm anladımYok canım.satın alıcaz zaten sofrada olacak ama kendim yapmadım. Çünki o zaman bol oluyor. Günlerce bitmiyor
Iyi geceler canim. Ben de çıkıyorum kimse yok. Iyi geceler.....Ben uyuyorum herkese iyi geceler![]()
Ayy canım benim.yerim o minik elleri. ..ben de bi yandan pdf kitap okuyorum bi yandan da buraya bakıyorumBi yandan çocuklarla etkinlik yapıp bi yandan buraya yazıyorum. Kızım ahşap boyama kuş yuvası şeklinde kumbara boyuyo. Oğlum da ona yardım ediyo aklinca.
Canın uğur koşarın kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?Iyi geceler canim. Ben de çıkıyorum kimse yok. Iyi geceler.....
Olmaz olurmu istikrarsı musmutlu oceanım benimİyi akşamlar =)
Tüm huysuzluğumdan sıyrılıp geri döndüm. Aranızda hala bana yer var mı?
Konuya dalayım hemenCanın uğur koşarın kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
Ben okumadım. Ama ogrencilerimden okuyanlardan çok olumlu yorumlar aldım. Hatta bir ogrencim psikolojisinin bu kitap sayesinde daha iyi oldugundan bahsetmişti.Canın uğur koşarın kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
Musmutluyu oceana ceviremedim. Başlarım böle işe dedimOlmaz olurmu istikrarsı musmutlu oceanım benimnasılsın?
canim benim moralim cok bozuldu hala hastalanmadim normalde o kadar sorunum oldugu halde hic gecikme yasamazdim simdi adetle ilaca baslamam lazim bir turlu olmadi sinirlerim mozuldu resmenİyi akşamlar kızlar. Evimi misssss gibi yaptım,banyomu ettim,kv görümceyi yolladım,kocam da sporda...oohhh yeşil çayımı içtim oturuyorum.sefaaam olsun.benim böğle dakikalarım çok çok az olur ya.
Zeynebim evet son günler az geliyorum,önümüzdeki günler de böğle. hani burada bayram ya ondan tatil olacak kocam evde olacak.
Tubacım kilo vermek niyetin yok mu senin güzelim?
mirjam ne güzel bi şeymiş o.kütüphaneye gitmek,bayıldım.bi de sen geçenlerde söğlüyordun ya diyet işini yarım bıraka bilurim diye.ydiye.yalnış mı hatırlıyorum tatlım?karıştıra bilirim
zayıfolcm çok güzel menüler çıkarıyorsun
perim bitanem bu hafta liste işi sende tam 20mart burada nevruz bayramı.
Kocam da geldi...