• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünki menüm:

Sabah:
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 şekersiz çay

öğlen:
1 kase yoğurt nesfit

akşam:
1 kase yoğurt nesfit

2 lt su içtim. 1 saat 15 dk spor salonundaydım. 12000 adım attım. spordan sonrada süt içtim.
Yoğurt nesfit yemekden bi hal oldun kız.regl oldun mu?

Hedefinin tamamını yapıp mezun ol Hayatım..düğün telaşından da gider 2-3 kilo ..manken gibi olursun :)

Kuzum buraya surekli giremem ev filan tutmaya gidicez kv nisanlim filan gelcek esyalari tamamlicaz oyuzden % 80 tamamlayim burdan mezun olayim ama tabiki rejimimi devam edicem 55 olcam INŞALLAH kosturmadanda zayflarim haklsn kuzum bakalim mezun oluyumda yine arada gelmeye calsrm buraya ;)

Kuzum buraya surekli giremem ev filan tutmaya gidicez kv nisanlim filan gelcek esyalari tamamlicaz oyuzden % 80 tamamlayim burdan mezun olayim ama tabiki rejimimi devam edicem 55 olcam INŞALLAH kosturmadanda zayflarim haklsn kuzum bakalim mezun oluyumda yine arada gelmeye calsrm buraya ;)
Tamam tatlım zaten seni anlıyorum.ve güveniyorum sana.sen 55de olursun güzelce.ama bizi bırakmayacağını da biliyorum;)

Tamam tatlım zaten seni anlıyorum.ve güveniyorum sana.sen 55de olursun güzelce.ama bizi bırakmayacağını da biliyorum:KK66:

Bana guvendigin icin cok tesekkur ederim bitanem:KK15:
Sizi birakirmiyim yaaa sizin sayenizde ben bu hale geldim kaptanim iyiki varsiniz siz benim.kurtarici meleklerimsiniz:KK19:

Bitanesin sen yaaa.keşke hepimiz senin gibi ola bilsek...yüzde için neler yapıyorsun.hem de yaşın itibariyle güzel de kilo veriyirsun maaşallah

Sende bitanesinnn ;) Estağfurullah kaptanim hersey sizin sayenizde ;) valla kuzum bugun yarin ayran detoksu yaptim 1 bucuk saat hergun spor salonundayim hocam tebrik etti okdar spor yaptımki;) elimden geleni yapiyorum kaptanim valla migdem kuculdu ;)

Valla menülerde bi lahmacunla çikolata gözüme battı o kadar :)

En sonunda kararını verdin heee çook şüküürr :) ama adminlerden birine söyle bence farkederler iki tane üyeliğin var diye :KK66:

Merak etme Aynuram :KK66:
çikolata benim yediğim mi yoksa..yazmasam bile olurdu..ucundan ısırdım ve bitterdi..diyetlerde enerji vermesi açısından 1 parça bitter yenilebilir..

Bugünki menüm:

Sabah:
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 şekersiz çay

öğlen:
1 kase yoğurt nesfit

akşam:
1 kase yoğurt nesfit

2 lt su içtim. 1 saat 15 dk spor salonundaydım. 12000 adım attım. spordan sonrada süt içtim.
neden nesfit yiyorsun ?yulaf ezmesi daha sağlıklı..nesfit işlenmiş..

Ayran detoksunu 3gun yapicam bugun 2.gunumdu;) herkese tavsiye ederim canlar benden en az 1 kilo gidiyor normali 2 gun canlar yapınca tabi sporla :KK66:

sabah
kahvaltimda
Meyve salatasi

oglen
1 kase ayran corbasi
marol salatasi

aksam
1.bucuk kase ayran corbasi
lahana salatasu

spor 1.bucuk saat spor salonundaydim :KK66:

su 2.5

çikolata benim yediğim mi yoksa..yazmasam bile olurdu..ucundan ısırdım ve bitterdi..diyetlerde enerji vermesi açısından 1 parça bitter yenilebilir..

Bitter cikioltayi hocam arada ye dedi cunku kalorisi az ve enerji veriomus ben sevmiyorum bi parca yenebiliyor kuzum

Back
X