Seni gordum daha iyi oldun nazlişim ;(
sağol ablam . bende sizlerin yazılarınızı görünce çok mutlu oluyorum fazla yazmasamda hergün takipteyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni gordum daha iyi oldun nazlişim ;(
Nasilsin elif ?günaydın
genel olarak iyiym ama bu aralar çok meşgulum hep misafir geliyo oyüzden burayada gelemiyorumNasilsin elif ?
Misafir iyidirgenel olarak iyiym ama bu aralar çok meşgulum hep misafir geliyo oyüzden burayada gelemiyorum
sen nasılsın
misafir iyidir tabi ben çok seviyorum misafir gelmesini :) benim için tek kötü yanı yapılan ikramlar oluyo :)Misafir iyidir.. Misafirlerin gelme sebebinde onemli bir durum yok dimi ?
.
Evet eskisi gibi cok yoksun ..
Elifim aç kalmak kilo vermeni durdurabilir uzun vadede dikkat et ac kalma fazla..dün çok hastaydım akşam 5 de yattım sabah uyandım
dünkü menümü yazamadım ama bişey yememiştim zaten sadece öğlen biraz ekmekle peynir yedim
karnım ağrıyodu yya ben öyle bi karın ağrısı çekmemiştimm çok kötüydüElifim aç kalmak kilo vermeni durdurabilir uzun vadede dikkat et ac kalma fazlab..
Günaaaydıııııınnn :) Ağrı varsa doğru yoldassıınnn :)Gunaydınlarrrrr güzellikler
oy oy bu spor ne cins bişeymiş ya
bugün hoca çok yordu beni her yanım ağrıyo merdiveni çıkamıyorum bacak içine çok yüklendi bacaklarım çok ağrıyo
ağrı kesici attım artık bitane bende
peri çok ağrıyo yaaaaaGünaaaydıııııınnn :) Ağrı varsa doğru yoldassıınnn :)
kızlar artık günlük bir fiks menüm var
hemen yazıyorum
bu diyetisyeninin verdiği bir menü
sizlerde bakın bakalım nasıl
sabah
2 bardak sıcağa yakın 1 limon sıkılmış su
09:00 4 kaşık nesfit 1 kaşık yulaf kepeği
1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı keten tohumu 1 çay kaşığı çörek otu ve süt
10:30 2 ince dilim tam tahıllı ekmekle hazırlanmış sandviç(arasına peynir domates ve yeşillik konulacak)
13:00 2 dilim tam tahıllı ekmek sebze yemeği yoğurt salata veya protein yoğurt salata
14:30 1 çay bardağı beyaz leblebi 1 yemek kaşığı kuru üzüm
17:00 öğle yemeğinde sebze yenildiyse protein alınacak protein yenildiyse sebze alınacak
19:30 eğer açlık hissediliyorsa 1 meyve eğer hissedilmiyorsa yatarken 1 bardak kefir
ara öğün yaptırmak metobolizmayı ben açım sinyalini verdirmemek yağ yakımını hızlandırırmış
vücut gıtlık alarmını vermezmiş
her saat aralarındada 2 bardak su içiliyor
nasıl menü hadi yorum yapın kızlar
teşekkürler aykızım.indirdim pcye okuycam şimdi
ooohhh bu gün de senin hamaratlığın tuttu.vallah keyifliyim bugün ben.kv de gitti kızına,kızım da annemde akşam geleek.ben de dinlenmede....günaydın güzeller
camları, lambaları sildim, smoothiemi aldım geldim. kapıları da silcektim ama ege bey yeter bu kadar sabrettiğim dedi
dip bucak temizlik yapasım var ama ege'yi sallayıp uyutçak biri lazım![]()
iyi olmana toparlanmana sevindim güzelim,haftasonu da evini temizledin mi ohhh misss....Günaydın kızlar bugun daha iyiyim şükür kaç gündür eve gidip yemek yeyip direkt yatıyorum nasıl bir yorgunluk ve depresyon içindeysem demek ki.Allaha şükür daha iyi hissediyorum bugun.Evim berbat 2 günlüğüne diye çıktım 2 hafta ugrayamadım hayat çok garip ya nerde ne zaman ne yaşayacagın belli değil.sen plan yapıyorsun kafana göre Allah benim planım seninkinden üstte diyor.Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin sırtımıza.Bugunumuze de bin şükür.
Hafta sonu evi baştan aşşağıya temizlemem gerek hatta direkt bahar temizliğine girişesim var ama daha erken mi bilemedim hava yağışlı hala.Evin bu hali de ruhumu daraltıyor şöyle kapı pencere girişsem yetişirmi ki 2 günde,azcık ağırım da bu işlerde:)Listede olmamam biraz da iyi oldu 2 hafta kafa dinler düzeni oturtur aranıza dönerim eksi kilolarla inşallah.
bence bir defa okumak kifayet etmiyor,okumak gerek yine...Oku elifim .. Dun oceanda demistiya ugur kosarin diger kitaplarida genelde ayni dusunce uzerine o yuzden bi ilk kitabi okuyup evde bulundurmaniz bencede yeterli .. Ama tekrar okunabilir arada![]()
aay benim kızda öğle,hatta küçükken pilates yaptığımda gelir kafamın üzerine otururdu,şimdi el ele tutuşup leslie yapıyoruz..aaayyyy özledim ya kuzumu...gunaydin canlar sisli puslu kapkara depresyon havasindan gunaydinlarhala hastalanmadim ama bugun kendimi daha iyi hissediyorum simdi insallah ebru salli ile platesimi yapi
cam oglum rahat verirse tabi
sali gunu yaptim ben kopru kuruyorum oglum kurdugm koprunun altina giriyor toplarimi calip kaciyo felan cok gulerek yaptim
![]()
perim haklı handem ağrıyorsn doğru yoldasın demekkki..Gunaydınlarrrrr güzellikler
oy oy bu spor ne cins bişeymiş ya
bugün hoca çok yordu beni her yanım ağrıyo merdiveni çıkamıyorum bacak içine çok yüklendi bacaklarım çok ağrıyo
ağrı kesici attım artık bitane bende
bencde 10.30 da olan sendviç fazla handem...kızlar artık günlük bir fiks menüm var
hemen yazıyorum
bu diyetisyeninin verdiği bir menü
sizlerde bakın bakalım nasıl
sabah
2 bardak sıcağa yakın 1 limon sıkılmış su
09:00 4 kaşık nesfit 1 kaşık yulaf kepeği
1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı keten tohumu 1 çay kaşığı çörek otu ve süt
10:30 2 ince dilim tam tahıllı ekmekle hazırlanmış sandviç(arasına peynir domates ve yeşillik konulacak)
13:00 2 dilim tam tahıllı ekmek sebze yemeği yoğurt salata veya protein yoğurt salata
14:30 1 çay bardağı beyaz leblebi 1 yemek kaşığı kuru üzüm
17:00 öğle yemeğinde sebze yenildiyse protein alınacak protein yenildiyse sebze alınacak
19:30 eğer açlık hissediliyorsa 1 meyve eğer hissedilmiyorsa yatarken 1 bardak kefir
ara öğün yaptırmak metobolizmayı ben açım sinyalini verdirmemek yağ yakımını hızlandırırmış
vücut gıtlık alarmını vermezmiş
her saat aralarındada 2 bardak su içiliyor
nasıl menü hadi yorum yapın kızlar