- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam guzellerYarina tarti yuzunuzu guldursun insallah
Elif yolla bana seve seve bakarim. Benim minigimle oynarlarO da suan elinde kurabiye dolaniyor evin icinde
Aynura okumayi bitirip de yazayim demistim canim ondan gelemedimMasallah leslie yapan guzeline
Naz pasanla daha fazla vakit gecirebilmene cok sevindim canim![]()
hoş geldin sweetım.nerelerdesin bitanem?seni artık daha sık göremiyoruz....özledik biz de...
Taam taamkız kilo alsam daha şimdiden saklanır gözüne gözükmezdim![]()
Çok şükür iyi olmana sevindim.size de başarllar fıstığımİyi günler kardeş takımcımm
Bir süre rahatsızdım bitanem şimdi iyiyim şükür buralardayım inşallah.Yarın hepimize başarılar dilerim![]()
Çok şükür iyi olmana sevindim.size de başarllar fıstığım
Ne olucak sopa yiycen,fırça yiycen...Kızlar ben bu hafta hic spor yapamadim diyetinde tam yapamadim ne olacak![]()
Hem sen neredesin kaç saattir güzelim?Kızlar ben bu hafta hic spor yapamadim diyetinde tam yapamadim ne olacak![]()
Kız sen de mi kendini gizledin?düzenleyin ya şunumenüm
sabah smoothie , badem, fındık
ara muz (temizlik yaparken baygınlık geldi)
öğle zeytinyağlı fasulye, salata
ara kahve
akşam köfte, cacık
Handem sinav sonuclar aciklanmis :))
Kizlar acikogretimi kazanmakla kalmaşim LYS girmeyede hak kazanmisim![]()
Ayy ne güzel.tebrik ederim ablam sen beni sevindirdin ya Allah seni hep böğle sevindirsin...Handem sinav sonuclar aciklanmis :))
Kizlar acikogretimi kazanmakla kalmaşim LYS girmeyede hak kazanmisim![]()
Ben nerde yım biliyon mu ameliyathane deyimHem sen neredesin kaç saattir güzelim?
seni duydukça doğumdan korktum vallaBen nerde yım biliyon mu ameliyathane deyim
Bi bayanı dogurttum plasenta ayrılma ameliyathane de elle çıkardık kanadı filan sabahtan dır bisey de demedim nevrim dondu