• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya geriden okuyan okuyan gelince cevabi olan şeyleri yazmisim tekrar ;) kahvaltısı yaptım bende. Temizlik yapiyim diyorum bugün elif tabi izin verirse.pacalarima yapışıp benle birlikte yürüyo ya

Ya geriden okuyan okuyan gelince cevabi olan şeyleri yazmisim tekrar :KK66: kahvaltısı yaptım bende. Temizlik yapiyim diyorum bugün elif tabi izin verirse.pacalarima yapışıp benle birlikte yürüyo ya
:) Ay yerim ben onuu :)
Onla beraber yapacan mecbur ... azck daha büyürse yardım eder sana . Yeğenim var 5 yaşında o ortalığı topluyo kapıları boyunun yettiği kısma kadar siliyo ablam da devamını getiriyo :)

Onla beraber yapacan mecbur ... azck daha büyürse yardım eder sana . Yeğenim var 5 yaşında o ortalığı topluyo kapıları boyunun yettiği kısma kadar siliyo ablam da devamını getiriyo :)

benim oğlum da daha süpürgeyi çıkardığım anda hemen koşup ıslak mendil alıyor başlıyor tv ünitesini silmeye :KK70:

bende seni :KK66:

Benim elifim yaparmı bilmiyorum.çok agresif yaa bagiriyo sürekli istemediği bisey olunca kafa sallayıp ellerini yumruk yapıp bagiriyo daha 10 ayina girmedi.şimdiden boyleysee :-)

Benim elifim yaparmış bilmiyorum.çok agresif yaa bagiriyo sürekli istemediği bisey olunca kafa sallayıp ellerini yumruk yapıp bagiriyo daha 10 ayina girmedi.şimdiden boyleysee :-)
Çocuğu sinir hastası etmişiniz enişteyle beraber :))

Yapar yapar kız evlat sonuçta .Fıtratında var ev işi yapmak :)

Tamam bu hafta yuzdemizi yukseltelim bahara daha ince gidelim inşallah :KK66:
İnşallah ya . Daha düğün için elbise alamadım . Spor veya yürüyüş de yapmam lazım ya . Yoksa tartıda değişiyo ama bedenim incelmiyo .

Back
X