- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
ne güzel ne güzell :) erkek mi ikisi de ?biri 2,5 yaşında biri 8 aylık
büyük ortalığı savaş alanına çevirmekle meşgul, küçüğü de sallıyorum uyuyor
Allahm hayırlı evlat etsin ikisini de:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel ne güzell :) erkek mi ikisi de ?biri 2,5 yaşında biri 8 aylık
büyük ortalığı savaş alanına çevirmekle meşgul, küçüğü de sallıyorum uyuyor
çok güzel ama inanılmaz zorGerçekten çok yoruluyorum
alay ediyo kız senlee :)Ciddi misin yaa
ne güzel ne güzell :) erkek mi ikisi de ?
Allahm hayırlı evlat etsin ikisini de:)
alay ediyo kız senlee :)
Tubacim bu hafta firuzeyle konuştuk çok iyi olucaz elife tamam dedi.sen de söz ver bekliyorumalay ediyo kız senlee :)
Seviyom senialay demiyelim ya takılıyorum
:) Ay yerim ben onuu :)Ya geriden okuyan okuyan gelince cevabi olan şeyleri yazmisim tekrarkahvaltısı yaptım bende. Temizlik yapiyim diyorum bugün elif tabi izin verirse.pacalarima yapışıp benle birlikte yürüyo ya
Maşşallah maşşallah .ikisi de erkek, Allah gönlüme göre verdi çok şükür, pişman etmesin rabbim
:) Ay yerim ben onuu :)
Onla beraber yapacan mecbur ... azck daha büyürse yardım eder sana . Yeğenim var 5 yaşında o ortalığı topluyo kapıları boyunun yettiği kısma kadar siliyo ablam da devamını getiriyo :)
Seviyom seni![]()
SÖZZZZ :))Tubacim bu hafta firuzeyle konuştuk çok iyi olucaz elife tamam dedi.sen de söz ver bekliyorum![]()
Benim elifim yaparmı bilmiyorum.çok agresif yaa bagiriyo sürekli istemediği bisey olunca kafa sallayıp ellerini yumruk yapıp bagiriyo daha 10 ayina girmedi.şimdiden boyleysee:) Ay yerim ben onuu :)
Onla beraber yapacan mecbur ... azck daha büyürse yardım eder sana . Yeğenim var 5 yaşında o ortalığı topluyo kapıları boyunun yettiği kısma kadar siliyo ablam da devamını getiriyo :)
Tamam bu hafta yuzdemizi yukseltelim bahara daha ince gidelim inşallahSÖZZZZ :))![]()
Tubacim bu hafta firuzeyle konuştuk çok iyi olucaz elife tamam dedi.sen de söz ver bekliyorum![]()
Çocuğu sinir hastası etmişiniz enişteyle beraber :))Benim elifim yaparmış bilmiyorum.çok agresif yaa bagiriyo sürekli istemediği bisey olunca kafa sallayıp ellerini yumruk yapıp bagiriyo daha 10 ayina girmedi.şimdiden boyleysee![]()
Tamam bu hafta yuzdemizi yukseltelim bahara daha ince gidelim inşallah![]()
Ben gerçekten söz veriyorum artik yaptıklarının iki kati emek vercem.haziran olmadan mezun olucam insallah.zaten başladım başladım yoksa kilolu gidicrm yaza.haziranda ramazan ayı sonra bayram bis y kalmadiherkes söz versin mezun olalım burdan![]()
İnşallah ya . Daha düğün için elbise alamadım . Spor veya yürüyüş de yapmam lazım ya . Yoksa tartıda değişiyo ama bedenim incelmiyo .Tamam bu hafta yuzdemizi yukseltelim bahara daha ince gidelim inşallah![]()
Sinirlenmesin diye hic kizdirmiyoruz ya anlamadımÇocuğu sinir hastası etmişiniz enişteyle beraber :))
Yapar yapar kız evlat sonuçta .Fıtratında var ev işi yapmak :)