• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 saattir geçmişi okuyorum resmen öldüüm ölddüümmm :))

Peri ben tartı göremedim sen nereye baktin

Menüleri gördüğüm kadarıyla güzeeel :)

Ben bu yavaşlıkla senide mezun ederim valla eşim merak etme seen :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aaaa süpermiş baktım şimdi bende en çokta tartı hoşuma gitti yağ kas su kemik ölçümü yapıyormuş :)

merhaba kızlar:zeynep ben .29 buçuk yaşında 87 kiloyum 2 çocuğum var ve arannıza kabul ederseniz sizinle yarışmak istiyorum bende.daha önce 4. takımda yarışmıştım.sonra hamilelik felan derken verdiğim kilolar gerisin geri geliverdi. şimdi kızım 2 yaşında ve geri çıtır bir anne olmam lazım.kendimi bu halimle pek sevmiyorum.ve hedeflerim olmadan yaşayamıyorum. şu anda hedefim 65 kg olmak bu bedenimle ilgili hedefim elbet :) takım ruhunuza ayak uydurursam hep beraber incecik oluruz inşallah

merhaba kızlar:zeynep ben .29 buçuk yaşında 87 kiloyum 2 çocuğum var ve arannıza kabul ederseniz sizinle yarışmak istiyorum bende.daha önce 4. takımda yarışmıştım.sonra hamilelik felan derken verdiğim kilolar gerisin geri geliverdi. şimdi kızım 2 yaşında ve geri çıtır bir anne olmam lazım.kendimi bu halimle pek sevmiyorum.ve hedeflerim olmadan yaşayamıyorum. şu anda hedefim 65 kg olmak bu bedenimle ilgili hedefim elbet :) takım ruhunuza ayak uydurursam hep beraber incecik oluruz inşallah
Aaa ben de 4.takımdan mezun oldummm...ne zaman yarıştın?nickin neydi o zaman?

Bugün baya bayaaa gezdim durdum :)) 8 gibi evdeydim ama ancak geldim okuya okuya şimdi yazabildim. Menümüde yazayım bari :)

Sabah:
kavurmalı yumurta
tulum peyniri, tereyağı
4 zeytin
2 domates, maydanoz,nane,dereotu
1 dilim tb ekmeği

öğle,akşam beraber:
köri soslu tavuk (içinde mantar ve haşlanmış jülyen dilim sebzeler)
bir kaç tane fırında elma dilim patates
1 şekersiz çay

2 lt su içtim ve kahve içtim. 6500 adım attım.
Patates yasakkkk...hele bu hafta hiçç olmazzzz periiiim...

bu cuma tam hatırlayamıyorum, zaten kıyafet ile üstün körü tartıldım, en iyisi önümüzdeki cumayı baz alayım, hem rekabet tam olsun, sonraki hafta yüzde hesaplarız :)
Sabah tartil ac ve acik bildir sarayca ;).. Bu haftan bosa gitmesin hazir gaza gelmisken kilon gitsin ;)..

Tamam o zaman.artık aramızadasın melekcim...diyet yapıyormusun?yoksa başladın mı daha?o zamanda mı gogoydu kaptan?beril yardlmcı?
diyet listelerim çok ama irade yok.buraya yazınca kısıtlarım kendimi ama.seviyorum kulübü:)sporda 1 haftadır cok yoruluyorum ve ara verdim.yarın yaparım inşaallah.
prensesperi ben geldiğimde vardı o gidince ben yaptım kaptanlık.
kızlar burada kim kaptan?yardımcı?

Back
X