• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Suan antalyadamisn hemserim biz orda 7 yil kaldik ama ben çocuktum:KK76: cocuklugum anltalyada gecti :21: benden antalayay selam soyle:KK52: bence verirsin cok sporla bende keske versemmm o_O elimizden geleni yapcaz artik:KK76:
evet kuzum Antalyadayım ama kalbim Burdur'da..Annem-babam-abim orada yatıyor..kara toprakta..kalbim orada anlayacağın..Abimin seneyi devriyesi uyuyamıyorum ağlamaktan işte..oturuyorum öylece :( daha 22 yaşında giriverdi toprağa ne acelesi varsa artık :(

Zeynebim ben ultrasyona girdiğimde doktor oğluşumun yüzünü görelim diye o aletle oğlumun yüzünün olduğu tarafa bastırdı,kuzum başını çevirip dudaklarını büzdü ağlar gibi yaptı..doktor şok oldu,bakın ağlıyor canı acıdı dedi..cd si var elimde..başı acıdı yani :(
O olabilir abla bastiriyon bebeğe sonuçta annenin başı agriyinca bebekte bi değişiklik olması garip geldi

Sağol hulya abla cumhuriyet kadını demiştin ya bana :-) erkekler kadınsız bi hic bence başı bos bırakmamak gerek :-)

Sabah erkenden kalkınca aksam oldu sanıyorum halbuki St 10 daha yaa.hava kar li iç karartıcı,eşim nobetten geldi uyuyorum.kızım mız mız durmuyor ne sıkıcı ayy

Sabah erkenden kalkınca aksam oldu sanıyorum halbuki St 10 daha yaa.hava kar li iç karartıcı,eşim nobetten geldi uyuyorum.kızım mız mız durmuyor ne sıkıcı ayy
Burda hava güzel ama eşim hasta yatıyor. Bizim de sıkıcı ne yazık ki. Bir haftadır pazar günü piknik hayali kurmuştuk cocuklarla:KK43:

Burda hava güzel ama eşim hasta yatıyor. Bizim de sıkıcı ne yazık ki. Bir haftadır pazar günü piknik hayali kurmuştuk cocuklarla:KK43:
Geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir.biz hic piknik hayali kuramiyoruz zaten.eşim her tatilimizde gelir derki; ne yapalım aşkım. Bende serim ne yapalım aşkım reklamlar daki gibi öyle der der dururuz yapacak bisey bulamayiz gun biter ;)

Geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir.biz hic piknik hayali kuramiyoruz zaten.eşim her tatilimizde gelir derki; ne yapalım aşkım. Bende serim ne yapalım aşkım reklamlar daki gibi öyle der der dururuz yapacak bisey bulamayiz gun biter :KK66:
Neden piknik yapmıyorsunuz
Araba yok mu
Biz her Pazar doğadayiz
Ama araba yokken biz de hep evdeydim. Bir de esim de ben de AVM gezmeyi sevmiyoruz.

sampa47d47e66cc232fb.jpg

:nazar: hayatperisi7'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ocak / 3,5
Şubat / 6,5
Mart / 5,1
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 15,1 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (397. Etap) ( 78,6 )
Bitiş Kilosu (405. Etap) ( 63,5 )
Verilen Toplam Kilo ( 15,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,21% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 2,40% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.888 )

Yorum : Sevgili hayatperisi7, 6 Ocak 2015 (397. Etap) ve 78,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 20 Mart 2015 (405. Etap) tarihindetoplam 15,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 81 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler! :KK9:

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

sampc32f948cb75ca87d.jpg

8 hafta 15 kılo tebrıkler perım

Back
X