• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

70 i rakamlara geçmişsin ne güzel darısı 60 lı rakamların başına.=)

Verilmesi gereken kilo azaldıkça daha yavaş verilir. Bozma moralini =)

Sen böyle üzülüyorsan ben kafamı nereye vurayım =)

Geçm

Geçmiş olsun. Muhtardan nüfus örneği mi ne öle bi belge alıyosun gittiğin an veriyor. Nüfüs kağıdınıda o belgeyle almaya gidiyosun yine hemen veriyorlar. Allah mutlu mesut etsin ne zaman nikahın?

Hoşbuldum. 60 kilo olmak istiyorum. Tabi o kiloya ulaşınca bir iki kilo eksik fazla da olmak isteyebilirim. =)

Elbette kuralları kabul ediyorum. İnanıyorum yeterince motive olacağıma. =)
ben de senin enerjini sevdim nedense...olacak benceeee....

ADINIZ: Naz
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 170

KİLONUZ: 86.1

HEDEF KİLONUZ: 60

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gündüz çok yemek yemek aklıma gelmiyor. Ah o akşamlar yok mu? gece atıştırmaları :(

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bedenimle mutlu olmak istiyorum.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ailemle yaşıyorum, bekarım ve çalışıyorum. Üniversiteden sonra ailemin yanına dönünce büyüdüğüm şehirde pek çevrem kalmadığı için bu aralar sosyallikten uzak yaşantım var. Fırsat bu fırsat bedenimi yenileme sürecimi başlatıyorum. =)

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gündüz çok yemek yemek aklıma gelmiyor. Ah o akşamlar yok mu? gece atıştırmaları :KK43:

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ailemle yaşıyorum, bekarım ve çalışıyorum. Üniversiteden sonra ailemin yanına dönünce büyüdüğüm şehirde pek çevrem kalmadığı için bu aralar sosyallikten uzak yaşantım var. Fırsat bu fırsat bedenimi yenileme sürecimi başlatıyorum. =)
en sona yazdığın kısmı bende yaşadım..okulu bitirip geldim kimse yok..zor geçiyor ama geçiyor be..bak bu dönemi gayet güzel bir uğraşla geçireceksin..kilolarından kurtulup fıstık gibi bir Naz olacaksın ;)

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gündüz çok yemek yemek aklıma gelmiyor. Ah o akşamlar yok mu? gece atıştırmaları :KK43:

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ailemle yaşıyorum, bekarım ve çalışıyorum. Üniversiteden sonra ailemin yanına dönünce büyüdüğüm şehirde pek çevrem kalmadığı için bu aralar sosyallikten uzak yaşantım var. Fırsat bu fırsat bedenimi yenileme sürecimi başlatıyorujm. =)
ooo o zaman sosyal çevren biz olucaz desene...tam 7.takıma layık bi üyesin bence...enerji dolu ve konuşkan....

en sona yazdığın kısmı bende yaşadım..okulu bitirip geldim kimse yok..zor geçiyor ama geçiyor be..bak bu dönemi gayet güzel bir uğraşla geçireceksin..kilolarından kurtulup fıstık gibi bir Naz olacaksın :KK66:
Bide ben okuldan sonra da çok uzun sene şehir dışındaydım. Evden 2005 te çıktım. Bu sürede çevre ister istemez değişiyor. Kalıcı arkadaşlıklar elbet devam ediyor ama bazı farklılıklar bu seferde kopukluk yaşatıyor.
Umarım en verimli şekilde harika Naz 'a dönüşürüm. =)
Sen kaç yaşında ve kilodasın?

Bide ben okuldan sonra da çok uzun sene şehir dışındaydım. Evden 2005 te çıktım. Bu sürede çevre ister istemez değişiyor. Kalıcı arkadaşlıklar elbet devam ediyor ama bazı farklılıklar bu seferde kopukluk yaşatıyor.
Umarım en verimli şekilde harika Naz 'a dönüşürüm. =)
Sen kaç yaşında ve kilodasın?
40 yaşındayım...172 boy..74 kiloyum..listede değilim ama çıktım listeden..buralardayım ama hep :) sende gel sık sık zamanla hepimizi tanıyacaksın zaten ..hepimiz dışarı çıktım,yeni geldim gibi durumlarımızı hep yazarız buraya..öyle bir sorumluluk oluyor ki evdekilere haber veriyormuş gibi haber veriyoruz... ;)

40 yaşındayım...172 boy..74 kiloyum..listede değilim ama çıktım listeden..buralardayım ama hep :) sende gel sık sık zamanla hepimizi tanıyacaksın zaten ..hepimiz dışarı çıktım,yeni geldim gibi durumlarımızı hep yazarız buraya..öyle bir sorumluluk oluyor ki evdekilere haber veriyormuş gibi haber veriyoruz... :KK66:

Listede olmayıp buralardanda kopulamıyor :D Zamanla tanımak için heyecanlanıyorum.

40 yaşındayım...172 boy..74 kiloyum..listede değilim ama çıktım listeden..buralardayım ama hep :) sende gel sık sık zamanla hepimizi tanıyacaksın zaten ..hepimiz dışarı çıktım,yeni geldim gibi durumlarımızı hep yazarız buraya..öyle bir sorumluluk oluyor ki evdekilere haber veriyormuş gibi haber veriyoruz... :KK66:
evet hülyam yaaa...hakketen duygulandım ya nedense...kızımın kafası patladığında da eve gelir gelmez buraya yazmıştım,yeğenim rahatsız olduğu zaman hiç kimseyle konuşmuyordum ama sizinle dertleşiyordum burada.benim ikinci ailem burası...mesel amucize ameliyyat olacak ya çok üzüldüm okuyunca...sonuçta kaç zamandır buradayız,arkadaş olduk...gidip de gelmez diye üzülürüm...herkesin yeri ayrı bende...kolay kolay da kırılıp incilmem kimseden...arkadaşlık işte...

Geçm

Geçmiş olsun. Muhtardan nüfus örneği mi ne öle bi belge alıyosun gittiğin an veriyor. Nüfus kağıdınıda o belgeyle almaya gidiyosun yine hemen veriyorlar. Allah mutlu mesut etsin ne zaman nikahın?

Hoşbuldum. 60 kilo olmak istiyorum. Tabi o kiloya ulaşınca bir iki kilo eksik fazla da olmak isteyebilirim. =)

Nikahim temuzda ama yakında basvurcam simdiden tarihmi alym.dedim dugunde yapicam nikahi bi akslk cimasn die erkenden tarhi alicktm canim :( hemen basvurcm cnm cok sagol

Geçm

Geçmiş olsun. Muhtardan nüfus örneği mi ne öle bi belge alıyosun gittiğin an veriyor. Nüfus kağıdınıda o belgeyle almaya gidiyosun yine hemen veriyorlar. Allah mutlu mesut etsin ne zaman nikahın?

Canim bende 82den indim 75e cok sukur;) sende 86ymissin eminim inersinn darisi 6laro gormeye INŞALLAH ;)

yalnız hülya deyilki nazım,aeben abla,sarayca,honey ball,tattoos,naz,tatlıbikız zamanla göreceksin onları da...çok kalabalık bir aileyiz...mezunlarımız da bizimle
İlk sayfada karneleri görünce çok özendim. Çok
Nikahim temuzda ama yakında basvurcam simdiden tarihmi alym.dedim dugunde yapicam nikahi bi akslk cimasn die erkenden tarhi alicktm canim :KK43: hemen basvurcm cnm cok sagol
Tekrar mutluluklar dilerim. Hiç üzme kendini artık kolay halledilen işler bunlar. Eskiden gazeteye nufüz cüzdanı kayıp ilanı verilirdi. Şimdilerdede gerekiyor mu onu bir araştır.

Back
X