• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet hülyam yaaa...hakketen duygulandım ya nedense...kızımın kafası patladığında da eve gelir gelmez buraya yazmıştım,yeğenim rahatsız olduğu zaman hiç kimseyle konuşmuyordum ama sizinle dertleşiyordum burada.benim ikinci ailem burası...mesel amucize ameliyyat olacak ya çok üzüldüm okuyunca...sonuçta kaç zamandır buradayız,arkadaş olduk...gidip de gelmez diye üzülürüm...herkesin yeri ayrı bende...kolay kolay da kırılıp incilmem kimseden...arkadaşlık işte...
evet ayrılıp gelmeyenlere de hatır koyarız ama dimi? Hande,Ezgi ve Arzu gelince bir soruşturma yaparız artık :) Honey_ball Honey_ball @tattoos_ tatlibikiz tatlibikiz

yalnız hülya deyilki nazım,aeben abla,sarayca,honey ball,tattoos,naz,tatlıbikız zamanla göreceksin onları da...çok kalabalık bir aileyiz...mezunlarımız da bizimle
kaç gündür gelmiyorlar ama,Ezgi buralarda BDV de falandır muhakkak :) ama Handeyi gerçekten merak ediyorum ..

İlk sayfada karneleri görünce çok özendim. Çok

Tekrar mutluluklar dilerim. Hiç üzme kendini artık kolay halledilen işler bunlar. Eskiden gazeteye nufüz cüzdanı kayıp ilanı verilirdi. Şimdilerdede gerekiyor mu onu bir araştır.

INŞALLAH CANIM cok sagol:KK15: aynen arastrcamm destegn icn tesekurler ;)

Merhabalar baya muhabbet etmissiniz yeni yeni arkadaşlar akin ediyo her zamanki gibi hosgelmis hepsi

Sabah
  • 1 dilim tahil ekmek
  • az peynir
  • 2 zeytin

Öğlen

• 1kase Mercimek corbasi
  • bi dilim ekmek
  • 2 yemek kasigi yogurt
Aksam
  • Tavuk mantar sote (3 yemek kasigi)
  • 2 dilim tahil ekmek ekmek
  • 1 bardak ayran
Spor
  • 5500 adim yuruyus yaptım
  • 200 adet ip atlama
  • 70 kere mekik
Su 2.5

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah
  • 1 dilim tahil ekmek
  • az peynir
  • 2 zeytin

Öğlen

• 1kase Mercimek corbasi
  • bi dilim ekmek
  • 2 enek kasigi yogurt
Aksam
  • 1 bardak ayran
Spor
  • 200 adet ip atlama
  • 70 kere mekik
Su 2.5
bence kalori değerin çok az yemeklerinin yanına biraz salata bari ekle ve ara öğün yap bu benim fikrim bir sağlıkçı olarak

Sabah
  • 1 dilim tahil ekmek
  • az peynir
  • 2 zeytin

Öğlen

• 1kase Mercimek corbasi
  • bi dilim ekmek
  • 2 yemek kasigi yogurt
Aksam
  • 1 bardak ayran
Spor
  • 200 adet ip atlama
  • 70 kere mekik
Su 2.5
Hemşerim akşam ekmek yemeseydin keşke..yoğurdu arttır yağ yakıcı özelliği var,3 öğün ye zararı olmaz..

Back
X