• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim menü:
sabah yarım krep 1 dilim salam,1 kase çocrba
akşam:1 kase corba,1 kaşık patates.
biraz meyve yemeyi düşünüyorum.
az yiyorum ama hep tehlikeli şeyler buraya yazınca utanıyorum
kız bu neeee?krep neee?salam hadi neyse...patates neee?ayyy dengesiz bi menü ama dengeliyceksin canım benim.öncelikle güne güzel bi kahvaltıyla başlaman gerek

kaptan acıkmaz mı?tabiki acıkır yaaa...hele bi de akşam karbon yediyse baya acıkır.geberiyom yaaa.aslında karnım aç deyil gözüm aç sanki...bi de menüme 5badem 2kaşık lor yazmayı unutmuşum.saat 8de yemiştim...

Menü : sabah 2 hurma

öğlen : Kuru fasulye ve şehriye çorbası . ( İstemiyorum dediğim halde aşçı amca zorla pilav ve tatlı koydu tabağıma ama ben yer miiyiiimm yemeemmm :)

akşam : Ayran Çorbası içecem birazdan

su : 2 lt
spor : yok henüz
Parantezi okurken korktum valla :)
Neden konuşmayasın bitanem?konuş hislerini paylaş,kkarar ver ve başbaşar.bak kızlar duraksamaya geçtikleri halde devam ediyorlar pes etmeden.sen de ne güzelki şanslısın yemediyinde kilo veriyorsun.
Valla aynuram neredeyse her salı kursa parti edasında hocalar tatlılar yapıyor getiriyolar hatta bugün kursta böreği iki üç hoca beraber yaptık tadına bile bakmak için ağzıma sürmedm. Halbuki tatlı şahaneydi en sevdiğimden ama ben aldım yoğurdumu kattım müslimi onlar börek tatlı yerken ben müsli yedim :))))))

Parantezi okurken korktum valla :)

Valla aynuram neredeyse her salı kursa parti edasında hocalar tatlılar yapıyor getiriyolar hatta bugün kursta böreği iki üç hoca beraber yaptık tadına bile bakmak için ağzıma sürmedm. Halbuki tatlı şahaneydi en sevdiğimden ama ben aldım yoğurdumu kattım müslimi onlar börek tatlı yerken ben müsli yedim :))))))
afferim perim....gerçekten çok takdir ediyorum seni.,azmini.acaba mucize nasıl oldu ya?

Selam kızlar ben geldim
Menüm
Kahvaltı 9:00(geç kaldığım için kahvaltı yapamadım ama normalde yaptığım kahvaltıdan daha tok tuttu karatay mantığı bu olsa gerek)
1avuc badem ceviz
1kutu light süt
Öğlen 12:30
1tavuk pirzola
1kase yoğurtlu pancar salata
Ara
Yarım greyfurt
5badem 1ceviz
Akşam 16:00
1koca kase salata (yağsız)
150gr et tavada
17:30
80gr ton balık
Ve şimdi spordan geldim soda ayranimi içiyorum
2.5lt şu içtim bu gün 45 dk step yaptım

olur öyle bazen canım, yarına daha iyi beslenirsin olur biter,

umarım çabuk geçer, üzme kendini, eşin evladın sen sağlıklıysanız gerisi boş, öyle düşün canım

gayet iyi tabi, ne sakıncası olabilir ki?
ben tavuğun içerisine, kekik az yoğurt az salça tuz ve baharat koyup yoğuruyorum teflonda ağzı kapalı 10-15 d. pişiriyorum bildiğin mangal tadında oluyor, içerisine hiç su katmıyorum en fazla yoğururken 1 y.kaşığı yağ katılabilir , denemeni tavsiye ederim :)

aebencim mantarlı çorbanın tarifini bizede verir misin?
Denicem canım :)
evet o meşhur çorba. :) .ben çok lezzetli yapıyorum baharatlarla..az oldu yediklerim ama salata kocaman kaseydi,tıkadı resmen..
bir gün gecikmeli yazıyorum sanki:( bende denicem şu lahana corbasini ama bi fırsatım olmadı gitti
güzel ,güzel menü..böyle giderse hedef kaçınılmaz Havvam :KK66:
Amin inşallah hepimiz ulaşırız o hedefee

arkadaşlar bu arada
bişey soracam içinizde diyetisyene giden varmı?
Ben eskiden gittim elimde hala menüler var sonra çok araştırdım birde burası bana çok şey kattı öyle ortaya karışık devam ediyorum şimdilerde:)

Back
X