- 12 Mart 2009
- 5.074
- 6.986
- 448
Yaaa dayanamadim napiiiiim.Oh oh oh aebenin grupunda cıs vaaar cıııssss.duydunuzmu arkedeşleeer?
Kayinvalidem yapmis getirmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa dayanamadim napiiiiim.Oh oh oh aebenin grupunda cıs vaaar cıııssss.duydunuzmu arkedeşleeer?
ay ay ay aynen tahmin ettiyim gibi..tatlı ablam benim...sen bi de 3 4 ay sonra gör benim ablamı...ha ha telefonda vardı ters olmuş yan yatıyom duba gibim
Utandım simdino name ben yasemin 43yaşında kısa boylu şişman yaşlı bir kadınım umarım sizinle kilo verecem:))))))))
Yaaa ben yine yemezdim onu da bişeye de moralim bozuktu yedim işte.oo akşama kadar gayet güzel maşallah sende akşam kaçamakçısı mısın benim gibi:)
kız bu neeee?krep neee?salam hadi neyse...patates neee?ayyy dengesiz bi menü ama dengeliyceksin canım benim.öncelikle güne güzel bi kahvaltıyla başlaman gerekbenim menü:
sabah yarım krep 1 dilim salam,1 kase çocrba
akşam:1 kase corba,1 kaşık patates.
biraz meyve yemeyi düşünüyorum.
az yiyorum ama hep tehlikeli şeyler buraya yazınca utanıyorum
Onu kastetmedim ben takip edemiyorum demek istedim bu aralar moyivasyonum düşük diye. tabiki gelsinler birlikten kuvvet dogarZeynpcim yeni gelen arkadaşlar kötü etkilenmez mi aidiyet konusunda,,bence bu tarz duygularımızı dile getirmezsek daha iyi olur bence![]()
Tamam yazmam bi dahaBence yine de paylaşılmamalı..Alınan olabilir...
inşallahhhhh ağzın dualı olsun kuzum benimay ay ay aynen tahmin ettiyim gibi..tatlı ablam benim...sen bi de 3 4 ay sonra gör benim ablamı...
hb canım benim benimde 20yaşında oğlum var anestezi teknUtandım simdi
Ben zeynep evliyim ,bir kızım var ebeyimaramıza hoşgeldin tekrar
inşallah zamanla açılırsın...sen güne aynen devammUyanmam mi ya ofiste surunuyorumnasi yorgunum bugun anlatamam... Ama hic degilse lahana corbali kahvaltimi yaptim bu da biseydir=)
Parantezi okurken korktum valla :)Menü : sabah 2 hurma
öğlen : Kuru fasulye ve şehriye çorbası . ( İstemiyorum dediğim halde aşçı amca zorla pilav ve tatlı koydu tabağıma ama ben yer miiyiiimm yemeemmm :)
akşam : Ayran Çorbası içecem birazdan
su : 2 lt
spor : yok henüz
Valla aynuram neredeyse her salı kursa parti edasında hocalar tatlılar yapıyor getiriyolar hatta bugün kursta böreği iki üç hoca beraber yaptık tadına bile bakmak için ağzıma sürmedm. Halbuki tatlı şahaneydi en sevdiğimden ama ben aldım yoğurdumu kattım müslimi onlar börek tatlı yerken ben müsli yedim :))))))Neden konuşmayasın bitanem?konuş hislerini paylaş,kkarar ver ve başbaşar.bak kızlar duraksamaya geçtikleri halde devam ediyorlar pes etmeden.sen de ne güzelki şanslısın yemediyinde kilo veriyorsun.
korkma korkma yimedim :)Parantezi okurken korktum valla :)
afferim perim....gerçekten çok takdir ediyorum seni.,azmini.acaba mucize nasıl oldu ya?Parantezi okurken korktum valla :)
Valla aynuram neredeyse her salı kursa parti edasında hocalar tatlılar yapıyor getiriyolar hatta bugün kursta böreği iki üç hoca beraber yaptık tadına bile bakmak için ağzıma sürmedm. Halbuki tatlı şahaneydi en sevdiğimden ama ben aldım yoğurdumu kattım müslimi onlar börek tatlı yerken ben müsli yedim :))))))
Denicem canım :)olur öyle bazen canım, yarına daha iyi beslenirsin olur biter,
umarım çabuk geçer, üzme kendini, eşin evladın sen sağlıklıysanız gerisi boş, öyle düşün canım
gayet iyi tabi, ne sakıncası olabilir ki?
ben tavuğun içerisine, kekik az yoğurt az salça tuz ve baharat koyup yoğuruyorum teflonda ağzı kapalı 10-15 d. pişiriyorum bildiğin mangal tadında oluyor, içerisine hiç su katmıyorum en fazla yoğururken 1 y.kaşığı yağ katılabilir , denemeni tavsiye ederim :)
aebencim mantarlı çorbanın tarifini bizede verir misin?
bir gün gecikmeli yazıyorum sankievet o meşhur çorba. :) .ben çok lezzetli yapıyorum baharatlarla..az oldu yediklerim ama salata kocaman kaseydi,tıkadı resmen..
Amin inşallah hepimiz ulaşırız o hedefeegüzel ,güzel menü..böyle giderse hedef kaçınılmaz Havvam![]()
Ben eskiden gittim elimde hala menüler var sonra çok araştırdım birde burası bana çok şey kattı öyle ortaya karışık devam ediyorum şimdilerde:)arkadaşlar bu arada
bişey soracam içinizde diyetisyene giden varmı?
haydi güzelimmm kim ttutar seniiii...4000 adim daha attimmmm simdi![]()