• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında ben dündendir senin bu ruh halini hiss ediyodum.moralin yok. sıradan bi laf ama olur böğle şeyler.inşallah geçer tez zamanda.mevsim deyişikliyinden de olur....
Maşallah senin alıcılar da nasıl hissediyo öyle mesafeler ötesini.

Burcun ne Aynuram

Benim çocuklar arasında 5 yaş var
Ben çok memnunum kızım bana çok yardımcı. Hem de güzel oynuyorlar.

Böğle konuşmayıın kızlar.2.çocuğa hevhevesleniyorum.saraycam ssnin çoculların yaş farkı kaç?sen nasıl öneriyorsum?

güzelim az da olsa çok da olsa yaş farkı illaki olacak o kıskançlık

kuzenlerimin arasında 7 yaş var , küçük doğduğunda ablası diyordu ki 'ben kendimi balkondan atayım kimse beni sevmiyor' yaş farkı çoğaldıkça kıskançlık artıyor bence

öyle tabi, arasında 1,5 yaş var, az fark olduğundan, pek kıskanmaz dediler ama öyle değilmiş :KK66:
yas farkinin hic bir onemi yok normal bir cocuk mutlaka kiskanir ve kiskamayan cocukta bir sorun var anlamina geliyor sadece ailelerin tutumu cok onemli sizin onlara davranisiniz mesela ornek 2-4 yas arasi cocuk bisey paylasmak istemez hersey benim der normalde kades gelince tabi anneyide babayida paylasmak istemez ama anne-baba onada yeteri kadar zaman ayirip onunda sevildigini hissetirmek lazim boylelikle kiskanmayi en aza indirmis olursunuz

Böğle konuşmayıın kızlar.2.çocuğa hevhevesleniyorum.saraycam ssnin çoculların yaş farkı kaç?sen nasıl öneriyorsum?

1,5 yaş fark var benimkiler arasında, ben biraz geç anne oldum, ilk çocuk tedavi sonucu oldu, 2. çocuk ise nasılsa olmuyor derken kaza sonucu oldu (iyi ki oldu):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

benim kv yanımda olduğundan pek sorun yaşamadım, ama yalnız olsaydım çok zor olabilirdi,
senin yaşın genç, yerinde olsam kızın 5-6 yaşına getirince düşünürdüm :KK19:

güzelim az da olsa çok da olsa yaş farkı illaki olacak o kıskançlık

kuzenlerimin arasında 7 yaş var , küçük doğduğunda ablası diyordu ki 'ben kendimi balkondan atayım kimse beni sevmiyor' yaş farkı çoğaldıkça kıskançlık artıyor bence
Kıskançlık için sormadım elifim.öylesine ne kadar yaş farkı iyi olur merak ediyorum.yok yaaa ben kesinlikle hazır deyilim 2.çocuğa

yas farkinin hic bir onemi yok normal bir cocuk mutlaka kiskanir ve kiskamayan cocukta bir sorun var anlamina geliyor sadece ailelerin tutumu cok onemli sizin onlara davranisiniz mesela ornek 2-4 yas arasi cocuk bisey paylasmak istemez hersey benim der normalde kades gelince tabi anneyide babayida paylasmak istemez ama anne-baba onada yeteri kadar zaman ayirip onunda sevildigini hissetirmek lazim boylelikle kiskanmayi en aza indirmis olursunuz

zaten şimdi her şey benim diyor, ama büyüğüne daha çok vakit ayırıyoruz, bence mutlu gibi :KK71:

1,5 yaş fark var benimkiler arasında, ben biraz geç anne oldum, ilk çocuk tedavi sonucu oldu, 2. çocuk ise nasılsa olmuyor derken kaza sonucu oldu (iyi ki oldu):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

benim kv yanımda olduğundan pek sorun yaşamadım, ama yalnız olsaydım çok zor olabilirdi,
senin yaşın genç, yerinde olsam kızın 5-6 yaşına getirince düşünürdüm :KK19:
Ama benim kv nin bana hiç yardımı yok ki.aksine iş artırıyorlar:-)

zaten şimdi her şey benim diyor, ama büyüğüne daha çok vakit ayırıyoruz, bence mutlu gibi :KK71:
en dogrusunu yapiyosun canim ben o kadar egitimini aldim ama anne olana kadar farkinda degildim hicbirseyin
anne olunca hissediyorsun zaten herseyi

5 yaş iyi yaaa
Ben de allahın izniyle 3. Yu düşünüyorum
Oğlum 4 yaşına girsin diye bekliyorum.
Seneye hamilelik planım var allah bilir tabi ..

Back
X