• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ALLAH bagislasin oglusunu kuzummm nede tatlidir simdiii :KK15:
Aynen kuzum karsilasamiyoruz ama olsun ben hep seni takipteyimm hemen gozlerim seni ariyor kankam kalbimiz bir:KK19: senin menulerinse sporunda super bu sekil devam edrrsek hersey cok guzel olcak INSALLAH kankam cok tesekkur ederim aenin begenini kazanmak beni cok mutlu etti:KK60: ismimizide cok begendimmm yaa iyiki benim esimsinnnn super ikiliyizzzz :KK19: Super ikili olarak basaricaz iNSALLAH ortak yola devam:KK69:
sagol canim cok tesekurler Rabbim sanada nasip eder insallah..
Insallah basaracagiz canim benim, ben bu haftadan cok umitliyim bakalim cuma ne olcak:KK17::KK17:

ay bu yöneticilik olayından 1 ayda bezdim, üstteki teyze geldi kapıya alacaklı gibi çaldı, kimse gelip benden aidatı istemiyor ben mi gelip vercem kapınıza diyor :KK20: eşim geldi 2 kere evde yoktunuz diyorum, ben hep evdeyim gelmemiştir diyor :KK70:herkese gittik bir sen kaldın teyze :KK14:

Selam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....

havalardan olabilir, dikkat et kendine canım :KK60:

canım kıskanıyorlar mı seninkiler, benim kızım kardeşini hem seviyor, hem dövüyor, fena kıskanıyor :confused::confused:

ayı yavrusunu severken öldürürmüş aynı o misal durum bizde :KK48:

egem diyor kardeşine, ben egemi özledim deyip bir sarılışı var ege ayağa kalkabilse kaçıp gidicek o derece :KK70:

Back
X