- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar menümu yazıp hemen kaccam sınavım var da
Kahvaltı
1yumurta
1ince dilim peynir
Yarım greyfurt
Ara
Ayran
Öğlen
1kase mercimek çorba
3kofte biraz mantar
1yk kısır 3tane haşlanmış brokoli
Ara
1avuc badem ceviz
Akşam
Tavuk sis
Ayran
1.5 lt su
Güzel Meryemim böyle devam..,akşamlarına yoğurt ekle olur mu.,yeni gelen arkadaslar hos geldiniz herkese hayirli aksamlar
benim bugunku menum
sabah, 1 yumurta, 1domates, 1 salata, 4 zeytin, biraz peynir ve 1 dilim kepek ekmegi
ogle ayran corbasi
ara ayran corbasi
aksam salata ve sebzeli tavuk sote
su 2,5 lt 3 olur
spor sabah canli plates,50 mekik ve simdide skinny jeans yapicam insallah
Cuma 12 ye kadar bildirimini yapman gerekiyor Irmakcım..takımdasın canım listede değilsin..,2 cuma sonra gireceksin kaptan Söyler sana..Merhabalar herkese! Bir sorum var: ben daha takimda degilim sanirim, deneme suresindeyim. Yine de cumaya kadar kilo bildiriminde bulunmam gerekiyor degil mi?
Belli olmuyor bazen kahvaltıda yiyorum bazen de hiç yemiyorum :) 2yildir kahvaltı dışında ekmek çok nadir yiyorumHavva sen hiç ekmek yemiyor musun? Bugün mü böyle?
Cok tesekkurler cevap icin=) keske saaatler uysa da daha cok katilabilsem muhabbetlere... Uyandigimda 20-30 yeni sayfayla karsilasiyorum, ben uyanikken de pek birsey yazilmiyor dogal olarak=)Cuma 12 ye kadar bildirimini yapman gerekiyor Irmakcım..takımdasın canım listede değilsin..,2 cuma sonra gireceksin kaptan Söyler sana..
Her gün az demekten sıkıldım da bu gün ayrı bi az olmuş nasıl duyuyorsun ki anlamadım ben bu kadar yesem yolda bi yerde bayılır giderimGeçmişi okudummmm geldim...inşallah bişey kaçırmamışımdır...
Menüm
11:00 sütlü müsli
17:00 160 gram ton balığı yağı süzdürülmüş...marul salatası (abartmıyorum bir kıvırcık marulun tamamını yedim) 2 etimek,1 sb şalgam
1,5 saat dışarıda yürüdüm...
Akşam çok yedim Havva...gerçekten bütün bir kıvırcık marulu yedim...öğlene doğru yedim müśliyi doymadım ama dolaba saldırmayayım diye kendimi yollara attım,yürüdüm bi güzel...seninle Eş olunca daha bir heveslendimn diyette ,menü falan yazmayacaktım biliyosun..çok motiveyim,böyle gitse bir aya hedefime ulaşırım...Her gün az demekten sıkıldım da bu gün ayrı bi az olmuş nasıl duyuyorsun ki anlamadım ben bu kadar yesem yolda bi yerde bayılır giderim
Buraya işte güzelim.buraSı senin takımın.hadi sohbetlerre katılAslında anlarım netten ama çözemedim kusura bakmayın nasıl nereye gelmem gerekiyor anlatır misiniz
Bu saatlerde buradasın ama bu güzel...akşamları iş güç bitince kalabalık oluyor burası :)Cok tesekkurler cevap icin=) keske saaatler uysa da daha cok katilabilsem muhabbetlere... Uyandigimda 20-30 yeni sayfayla karsilasiyorum, ben uyanikken de pek birsey yazilmiyor dogal olarak=)
Tabiki güzelim.sen de artık bu takımdasın...tüm kurallar deneme süresindr olan fıstıklarım içinde geçerli...Merhabalar herkese! Bir sorum var: ben daha takimda degilim sanirim, deneme suresindeyim. Yine de cumaya kadar kilo bildiriminde bulunmam gerekiyor degil mi?
Olllur tabiki.şimdiye kadar katılmaman kabahat güzelim.hadi koş ilk sayfaya kurallarımızı oku kabul edersen formu doldur da tanıyalım seni.sen bizi kesin tanıyosunİyi akşamlar,
Ay yine ne çok konuşmuşsunuz yahu oku oku bitmedi. Aeben abla ile montignac diyeti yapıyorum, o buraya geliyor diye sizin grubu takip ediyorum, kendiside sağolsun arada katıl diye davet etti ama gelebilir miyim ki? Tık tık tık
Ne güzel sohbet ediyor, birbirinizi motive ediyorsunuz vallahi süpersiniz![]()
Canım benim menün çok iyi ama sen neden az geliyosun tatlım?bbi menü verip kaçıyon?Eki Görüntüle 1469323
Sabah : peynir 5 zeytin domates bir dilim ekmek Çay
Ara : bitki Çayı
Öğlen ; bakla yoğurt
Ara: elma yarım portakal
Aksam : Karışık salata mücver 5 tane az yağda tavada ( 3 tanesini aksam 2 tane yaparken yedim )bügün ekmek sadece kahvaltı da Yedim . en az 10 bardak su
Spor : 45 voleybol eve yürüyere
k geldim 40 dk 6000 adım
Canım gündüzleri okuldayım aksam eve gelip yemek temizlik çoçuğum var ANCA zaman bulabildim yazıyorum kusura bakmayın yazılanları okuyorum sma cevap yazmadan çıkıyorumCanım benim menün çok iyi ama sen neden az geliyosun tatlım?bbi menü verip kaçıyon?
Olllur tabiki.şimdiye kadar katılmaman kabahat güzelim.hadi koş ilk sayfaya kurallarımızı oku kabul edersen formu doldur da tanıyalım seni.sen bizi kesin tanıyosunhher akşam buradasın
![]()
Ben de havalardan diye tahmin ettim canım.Havalardan olabilir cânım Reglin yakınsa ondan da olur..