- 12 Ocak 2011
- 228
- 23
- 318
Su an evdeyim öğretmenim normalde daha 18 aylık oğlum daİyi yapmışsın güzelim benim.hava dönümünden mi ne herkesden moral şikayetleri var.oğlun kaç yaşında?çalışıyormuydun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an evdeyim öğretmenim normalde daha 18 aylık oğlum daİyi yapmışsın güzelim benim.hava dönümünden mi ne herkesden moral şikayetleri var.oğlun kaç yaşında?çalışıyormuydun?
Benim arkadaşım da senin gibiydi o ufak bir amaliyat gecirmek zorunda kaldı bence çocuk doğruca daha rahat oluyorsunVereyim artık. Kendime karşı yaptığım haksızlığı geçtim sevgilimin yüzüne bakmaya utanıyorum. Kilo veremedikçe onun karşısında iradesiz hissediyorum kendimi.
Tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum hepinize. Regl ağrılarınız kızken çok olup evlendikten sonra hafifledi mi? Çocuktan sonra mı hafifledi?
Bacaklarım uyuşuyor gözüm kararıyor ilk iki gün. Bide hafta içine denk gelince .. Mafoluyorum şu an![]()
Benim arkadaşım da senin gibiydi o ufak bir amaliyat gecirmek zorunda kaldı bence çocuk doğruca daha rahat oluyorsun
hoş geldin güzelim...Ben geldimmm geldimmm :) buradayımmm heyecanlıyımmm :))))
tabiki varsınız güzelim benim.unutmuşum yazmayı affedin...
aaaa bi azeri erkeyi ve çocuk istemiyo haaaaa...garip...ya hiç ya 2 derdi zaten hep. 4 senede ancak ikna ettim hatta ettik annemler kayınvalidemler arkadaşlar falan yoğun baskı sonucu ikna oldu. oğlum 1 yaşındayken işi bıraktım hadi dedik madem evdeyim ve madem 2. bebeğe niyetimiz var arayı fazla açmayalım
Allah gönlüne göre versin seninde.kızın mı var oğlun mu?
canım ne yapıcan öğle pahalı şeyleri sen günde 2.5 3 litre suyunu iç sağlıklı beslen sporunu yap gidecek o kilolar bak...kızlar sizler nasıl besleniyorsunuz? ben kendimi anlattım biraz da sizleri tanımak istiyorum:) yaptığınız ilginç şeyler var mı? dün eczaneye gittim vitamin alıyordum kızıma bir baktım kasanın etrafına dizmişler bir damla 50 tl alkali su diyor, bu damlayı suya damlatıp içince kilo verdiriyor dedi. çok ciddi bulmadım ama var mıdır faydası ?
ayy bitanesin yaaaa....günde en az 2,5 lt su içmeye çalışıyoruz , alkali değil normal bildiğin suo neymiş öyle 50 tl
sabah dışında ekmek tüketmeyen, makarna pilav hamurişleri ve tatlılardan uzak durmaya çalışan, yemeklerimizi yoğurt ve salatayla desteklemeye çalışan, protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi kendine ilke edinmiş bir grubuz
gülesim geldi yazdıklarıma![]()
Selam 7. Takimben 8. Takimdan misafir sizide okuyorum arada
![]()
tamam annem sen bana anne de bundan sonra![]()
kız delimisin.bilmiyon mu elifin yaşı ile başı dertte.abla deyenleri yoluyo sen anne dersen bilemem artık....Oy valla deyim miaramzda dağlar kadar yasta yok ama pek bir anaçsin çok tatlsn ya :)
tubam yolucam seni haaa...onları yerken nasıl pataklandığını,beddualar aldığına anlatsaydın yaaa...normal şeymiş gibi....canım nasıl beslendiğimizi sormuşsun önceki sayfada ben söyleyeyim kendiminkini :)
Karatay diyeti yapıyorum belki duymuşsundur . İnternetten araştır sana da fikir olur hem .
71,5 le başladım ocakta şu an 65,5 im . tabi ben çok da dikkatli olmadan verdim bu kiloyu arada ekmekler börekler yaş pastalar ve güneydoğumun güzel dürüm yemeklerine dayanamadım : )))
dikkat etseydim şimdiye mezun olurdum takımdan :) verilecek 5,5 kilom kaldı hedefim 60 olmak .
Ama inşallah verip kurtulacam kararlıyım
tamam kuzum sorun deyil...Bu akşamda girmem nete kızlar. Hem teyzem var hala=) Hem yorgunluktan ve hastalıktan hiç halim yok
Menü mü yarın yazarım akşam evde ne var bilmiyorum.
o sucuk gözüme girdi ama inşallah yarın super olacak güveniyorum sana....Rapor
Sabah
2 yumurta
Cay
Domates
Salatalik
Öğlen
Kahve
Uç dilim sucuk
Bir yumurta
Cay
Aksam
Pulbiberli yoğurt
KiymaKebabi
Salata
Yumurtaya doydum bugün
Su
İki lt
Spor
Plates
Mekik
Yürüyüş
Yarim simav
50 ip atlama
Squat
bence super.çok asil....Eki Görüntüle 1470429
Kızlar sizce bu elbise nasıl ???
Çok mu düz modeli ?
Abimin düğününde giymeyi düşünüyorum da
oooo esene yarın sizin grupun hiç şansı yokkkk....keşke öyle olsa..listeden çıkınca haftasonu yedim içtim..73.8 olan kilom pazartesi sabahı 75 olmuştuHavvayla eş olunca ben onun menülerine yorum yaparken onun bana yapamaması haksızlık olur dedim..Slı sabahından itibaren dikkat etmeye başladım tekrar..şöyle söyleyeyim cuma günkü kilomun altında değilim ama pazartesinin altındayım..Beni gaza getiren Antalya'nın havası..millet neler giyiyor görmeniz lazım :)
hayır kuzum ne sorunu.daha yeni başladın...Ben yeni basladim yariN için aynir kiloda olmam sorun olmaz herhalde
tarçın,tarçın tarçınRegl dönemi tatlı krizi için çözümünüz var mı ? Gözüm dönmüş durumda..
saat 12e kadar bilrimler yapılmalı kuşum...kızlar kilo bildirimlerini nezaman yapıyorsunuz ? her cuma sabah mı?
tubam yolucam seni haaa...onları yerken nasıl pataklandığını,beddualar aldığına anlatsaydın yaaa...normal şeymiş gibi....
nasıl gidiyor çocukla?evdeysen daha sık gelsene bitanem çene çalarız...ben boş zamanlarımda hep buradayım....Su an evdeyim öğretmenim normalde daha 18 aylık oğlum da
hoş geldin güzelim...
tabiki varsınız güzelim benim.unutmuşum yazmayı affedin...
aaaa bi azeri erkeyi ve çocuk istemiyo haaaaa...garip...
canım ne yapıcan öğle pahalı şeyleri sen günde 2.5 3 litre suyunu iç sağlıklı beslen sporunu yap gidecek o kilolar bak...
ayy bitanesin yaaaa....
hoş gelmişsin güzelim...sen de mezunsun galibaaa?
resmen kahkaa attım yahu...elif annneeee....ne olcak kız bırak desin....
kız delimisin.bilmiyon mu elifin yaşı ile başı dertte.abla deyenleri yoluyo sen anne dersen bilemem artık....
tubam yolucam seni haaa...onları yerken nasıl pataklandığını,beddualar aldığına anlatsaydın yaaa...normal şeymiş gibi....
tamam kuzum sorun deyil...
o sucuk gözüme girdi ama inşallah yarın super olacak güveniyorum sana....
bence super.çok asil....
oooo esene yarın sizin grupun hiç şansı yokkkk....
hayır kuzum ne sorunu.daha yeni başladın...
tarçın,tarçın tarçın
saat 12e kadar bilrimler yapılmalı kuşum...
ben bu yazdığından eşinin seni çok kıskandığını düşündüm Elifimmmm ,öyle mi?
Rapor
Sabah
2 yumurta
Cay
Domates
Salatalik
Öğlen
Kahve
Uç dilim sucuk
Bir yumurta
Cay
Aksam
Pulbiberli yoğurt
KiymaKebabi
Salata
Yumurtaya doydum bugün
Su
İki lt
Spor
Plates
Mekik
Yürüyüş
Yarim simav
50 ip atlama
Squat
Eki Görüntüle 1470429
Kızlar sizce bu elbise nasıl ???
Çok mu düz modeli ?
Abimin düğününde giymeyi düşünüyorum da
bence de ya .. bide henüz göbek var bende :) bu olmaz yaniçok güzl ama sade sanki abinin düğünü için
Onun için işi bıraktım oğlum tup Bebek sabah 6.6.30 da kalıyoruz 9 da uyuyor ev işini ancak hallediyorum sonra dışarı çıkıyoruz onunla yürüyüş yapıyorum oyun oynuyorum akşam yemeği hazırlığı derken gün bitiyor onun karşısında elime tel almıyorum ondan fazla giremiyorumnasıl gidiyor çocukla?evdeysen daha sık gelsene bitanem çene çalarız...ben boş zamanlarımda hep buradayım....
Çok güzel rengine bayıldım göbek köşeye hallolmaz miçok güzl ama sade sanki abinin düğünü için
Uyguladığım bir diyet yok maalesefOy öyle deme birkaç aya fistik olursun fistik![]()
yasak söyle var canm eğer bir diyet programın varsa onu söyle yptgn diyeti bilenler uyarir seni ,hergun rapor da veriyoruz yediklerini ictigin suyu ve sporunu yazacaksin bol bol da sohbet var
. Cuma günleri kilo bildirimi yapiyoruz