• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vereyim artık. Kendime karşı yaptığım haksızlığı geçtim sevgilimin yüzüne bakmaya utanıyorum. Kilo veremedikçe onun karşısında iradesiz hissediyorum kendimi.
Tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum hepinize. Regl ağrılarınız kızken çok olup evlendikten sonra hafifledi mi? Çocuktan sonra mı hafifledi?
Bacaklarım uyuşuyor gözüm kararıyor ilk iki gün. Bide hafta içine denk gelince .. Mafoluyorum şu an :KK43:
Benim arkadaşım da senin gibiydi o ufak bir amaliyat gecirmek zorunda kaldı bence çocuk doğruca daha rahat oluyorsun

Benim arkadaşım da senin gibiydi o ufak bir amaliyat gecirmek zorunda kaldı bence çocuk doğruca daha rahat oluyorsun

Allah kolaylık versin böyle ağrı çekene. Şu an kemiklerimin içinden iliklerimin ağrısını hissediyorum. Reglle nasıl bir bağlantısı varsa kemiğim bile sızlıyor :(
Arkadaşın için çok geçmiş olsun. Doktora gittim belli bir problemim yok.

Selam kızlar
Tuba elbise güzel canım ama sende duruşu nasıl bilmiyorum.

Perim geçmiş olsun canım. Hastalık acizligimizi hatırlatıyor. . Bi mikropla koca vücut halsizlesiveriyor. Sağlık en büyük nimet.

yeni gelen arkadaşlarımız da hosgelmisler. ...

Akşama yemeği ne yapsam ki
ben eşim gibi balık salata mi yapsam çok canim istedi.

Menüm

08:00 yumurta,6 zeytin,1 kk peynir,salatalık,domates,1 dl bol tahıllı ekmek

17:00 kapya biberli,lorlu salata,2 etimek

Bugün gündüz çok iştahım açıldı ,yememek için yürüyüşe çıktım tam 4 saat :KK57: yürüdüm..öğlen yemeği yememek için..

Bugün 1 litre filtre kahve içtim abartmıyorum...öğlen kahveyle geçiştirildi..

yoğurdumu yemedim akşam bizimkilere cısss yapıcam yememek için yoğurdumu akşama bıraktım..yersem yazarım..

Ben geldimmm geldimmm :) buradayımmm heyecanlıyımmm :))))
hoş geldin güzelim...
tabiki varsınız güzelim benim.unutmuşum yazmayı affedin...
ya hiç ya 2 derdi zaten hep. 4 senede ancak ikna ettim hatta ettik annemler kayınvalidemler arkadaşlar falan yoğun baskı sonucu ikna oldu. oğlum 1 yaşındayken işi bıraktım hadi dedik madem evdeyim ve madem 2. bebeğe niyetimiz var arayı fazla açmayalım

Allah gönlüne göre versin seninde.kızın mı var oğlun mu?
aaaa bi azeri erkeyi ve çocuk istemiyo haaaaa...garip...
kızlar sizler nasıl besleniyorsunuz? ben kendimi anlattım biraz da sizleri tanımak istiyorum:) yaptığınız ilginç şeyler var mı? dün eczaneye gittim vitamin alıyordum kızıma bir baktım kasanın etrafına dizmişler bir damla 50 tl alkali su diyor, bu damlayı suya damlatıp içince kilo verdiriyor dedi. çok ciddi bulmadım ama var mıdır faydası ?
canım ne yapıcan öğle pahalı şeyleri sen günde 2.5 3 litre suyunu iç sağlıklı beslen sporunu yap gidecek o kilolar bak...

günde en az 2,5 lt su içmeye çalışıyoruz , alkali değil normal bildiğin su :KK48: o neymiş öyle 50 tl :KK57:

sabah dışında ekmek tüketmeyen, makarna pilav hamurişleri ve tatlılardan uzak durmaya çalışan, yemeklerimizi yoğurt ve salatayla desteklemeye çalışan, protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi kendine ilke edinmiş bir grubuz :KK19:

gülesim geldi yazdıklarıma :KK70::KK70:
ayy bitanesin yaaaa....
Selam 7. Takim:KK3: ben 8. Takimdan misafir sizide okuyorum arada:KK59:

hoş gelmişsin güzelim...sen de mezunsun galibaaa?
tamam annem sen bana anne de bundan sonra:KK70:

resmen kahkaa attım yahu...elif annneeee....ne olcak kız bırak desin....
Oy valla deyim mi :-) aramzda dağlar kadar yasta yok ama pek bir anaçsin çok tatlsn ya :)
kız delimisin.bilmiyon mu elifin yaşı ile başı dertte.abla deyenleri yoluyo sen anne dersen bilemem artık....
canım nasıl beslendiğimizi sormuşsun önceki sayfada ben söyleyeyim kendiminkini :)

Karatay diyeti yapıyorum belki duymuşsundur . İnternetten araştır sana da fikir olur hem .

71,5 le başladım ocakta şu an 65,5 im . tabi ben çok da dikkatli olmadan verdim bu kiloyu arada ekmekler börekler yaş pastalar ve güneydoğumun güzel dürüm yemeklerine dayanamadım : )))

dikkat etseydim şimdiye mezun olurdum takımdan :) verilecek 5,5 kilom kaldı hedefim 60 olmak .
Ama inşallah verip kurtulacam kararlıyım
tubam yolucam seni haaa...onları yerken nasıl pataklandığını,beddualar aldığına anlatsaydın yaaa...normal şeymiş gibi....
Bu akşamda girmem nete kızlar. Hem teyzem var hala=) Hem yorgunluktan ve hastalıktan hiç halim yok :KK43:
Menü mü yarın yazarım akşam evde ne var bilmiyorum.
tamam kuzum sorun deyil...
Rapor
Sabah
2 yumurta
Cay
Domates
Salatalik

Öğlen
Kahve

Uç dilim sucuk
Bir yumurta
Cay

Aksam
Pulbiberli yoğurt
KiymaKebabi
Salata

Yumurtaya doydum bugün
Su
İki lt
Spor

Plates
Mekik
Yürüyüş
Yarim simav
50 ip atlama
Squat
o sucuk gözüme girdi ama inşallah yarın super olacak güveniyorum sana....
Eki Görüntüle 1470429
Kızlar sizce bu elbise nasıl ???
Çok mu düz modeli ?
Abimin düğününde giymeyi düşünüyorum da
bence super.çok asil....
keşke öyle olsa..listeden çıkınca haftasonu yedim içtim..73.8 olan kilom pazartesi sabahı 75 olmuştu :KK43: Havvayla eş olunca ben onun menülerine yorum yaparken onun bana yapamaması haksızlık olur dedim..Slı sabahından itibaren dikkat etmeye başladım tekrar..şöyle söyleyeyim cuma günkü kilomun altında değilim ama pazartesinin altındayım..Beni gaza getiren Antalya'nın havası..millet neler giyiyor görmeniz lazım :)
oooo esene yarın sizin grupun hiç şansı yokkkk....

Ben yeni basladim yariN için aynir kiloda olmam sorun olmaz herhalde
hayır kuzum ne sorunu.daha yeni başladın...
Regl dönemi tatlı krizi için çözümünüz var mı ? Gözüm dönmüş durumda..
tarçın,tarçın tarçın
kızlar kilo bildirimlerini nezaman yapıyorsunuz ? her cuma sabah mı?
saat 12e kadar bilrimler yapılmalı kuşum...

Son düzenleme:
hoş geldin güzelim...

tabiki varsınız güzelim benim.unutmuşum yazmayı affedin...

aaaa bi azeri erkeyi ve çocuk istemiyo haaaaa...garip...

canım ne yapıcan öğle pahalı şeyleri sen günde 2.5 3 litre suyunu iç sağlıklı beslen sporunu yap gidecek o kilolar bak...

ayy bitanesin yaaaa....

hoş gelmişsin güzelim...sen de mezunsun galibaaa?

resmen kahkaa attım yahu...elif annneeee....ne olcak kız bırak desin....

kız delimisin.bilmiyon mu elifin yaşı ile başı dertte.abla deyenleri yoluyo sen anne dersen bilemem artık....

tubam yolucam seni haaa...onları yerken nasıl pataklandığını,beddualar aldığına anlatsaydın yaaa...normal şeymiş gibi....

tamam kuzum sorun deyil...

o sucuk gözüme girdi ama inşallah yarın super olacak güveniyorum sana....

bence super.çok asil....

oooo esene yarın sizin grupun hiç şansı yokkkk....

hayır kuzum ne sorunu.daha yeni başladın...

tarçın,tarçın tarçın

saat 12e kadar bilrimler yapılmalı kuşum...

Ama ama amaaaa ben bizim grup olduğumuzu bugün öğrendim..eş olarak biliyordum..ama dur bakalım Havva bişey demedi..bende yemeyi bitirdim artık..yarın ne olacağı belli olmaz ;) bakarsın biz 1.oluruzzzz ..

nasıl gidiyor çocukla?evdeysen daha sık gelsene bitanem çene çalarız...ben boş zamanlarımda hep buradayım....
Onun için işi bıraktım oğlum tup Bebek sabah 6.6.30 da kalıyoruz 9 da uyuyor ev işini ancak hallediyorum sonra dışarı çıkıyoruz onunla yürüyüş yapıyorum oyun oynuyorum akşam yemeği hazırlığı derken gün bitiyor onun karşısında elime tel almıyorum ondan fazla giremiyorum

Oy öyle deme birkaç aya fistik olursun fistik :-) :-) yasak söyle var canm eğer bir diyet programın varsa onu söyle yptgn diyeti bilenler uyarir seni ,hergun rapor da veriyoruz yediklerini ictigin suyu ve sporunu yazacaksin bol bol da sohbet var :-). Cuma günleri kilo bildirimi yapiyoruz
Uyguladığım bir diyet yok maalesef :( peki regl zamanlari ne yapıyoruz şuan öyleyimde o yüzden :) biz ne zaman başlicaz bildirim yapmaya ? Reglli bitince olsa olur muuuuu ? :(

Selamlar! Diyet+spora basladigimdan beri ilk kez bu sabah tartildim. Ama aslinda diyete baslayali 9 gun oldu benim, o nedenle sonuc biraz hileli=) Yine de guzel bir sonuc, oldukca motive oldum, mutluyum! Bildirimim:

Geçen hafta: 63
Bu hafta: 61.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.38

Gelecek hafta için hedef kilo: 60.5

Herkese yarin icin bol sans simdiden=)

Bu gün lapa yaptım aslında tam da yaptım denemez
Menüm
Kahvaltı
1kase pirinç lapa
Yeşil çay
Öğlen