• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günde en az 2,5 lt su içmeye çalışıyoruz , alkali değil normal bildiğin su :KK48: o neymiş öyle 50 tl :KK57:

sabah dışında ekmek tüketmeyen, makarna pilav hamurişleri ve tatlılardan uzak durmaya çalışan, yemeklerimizi yoğurt ve salatayla desteklemeye çalışan, protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi kendine ilke edinmiş bir grubuz :KK19:

gülesim geldi yazdıklarıma :KK70::KK70:

ahhahahah :))) çok şekersin yaaa :)

Selam 7. Takim:KK3: ben 8. Takimdan misafir sizide okuyorum arada:KK59:

:) casus mu yoksa :)

canım ben montignac diyeti ile verdim kilolarımı yaklaşık olarak 14 ay gibi bir sürede arada ramazandır tatildir derken ara verdim canım . daha vermek istediğim bir kaç kilom var. 15 kilosu doğum sonrası kalan kilolarımdı onun için onlar hızlı bir şekilde gitti .
o nasıl hiç duymadım ben, ben de 79 kiloyum 59 olmak istiyorum imkansız gibi geliyor.

naz sen 80 li kilolardan ellili kilolara inmişsin şimdi tablodan baktım nasıl yaa maşallah, anlatsana neler yaptın lütfeeeennn
canım nasıl beslendiğimizi sormuşsun önceki sayfada ben söyleyeyim kendiminkini :)

Karatay diyeti yapıyorum belki duymuşsundur . İnternetten araştır sana da fikir olur hem .

71,5 le başladım ocakta şu an 65,5 im . tabi ben çok da dikkatli olmadan verdim bu kiloyu arada ekmekler börekler yaş pastalar ve güneydoğumun güzel dürüm yemeklerine dayanamadım : )))

dikkat etseydim şimdiye mezun olurdum takımdan :) verilecek 5,5 kilom kaldı hedefim 60 olmak .
Ama inşallah verip kurtulacam kararlıyım

o nasıl hiç duymadım ben, ben de 79 kiloyum 59 olmak istiyorum imkansız gibi geliyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tignac-diyeti-deneyimlerimiz.236698/page-3875

linki burda canım . bizim takımda da var bende başka monti yapanlar . imkansız diye düşünme canım yeterki iste ve istirkrarlı ol bende tahmin etmezdim bu kadar vereceğimi ama bu sefer gerçekten çok istedim oğlum için fit bir anne olmayı onun peşi sıra yorulmadan tıkanmadan koşmayı gezmeyi . tabi ben sadece diyet değil yanında sporda yaptım haftanın 4 günü spor salonuna gidiyorum vaktim olduğu kadarıyla bantta yürüyüp sanrasında step ve plates derslerine giriyorum

Bu akşamda girmem nete kızlar. Hem teyzem var hala=) Hem yorgunluktan ve hastalıktan hiç halim yok :(
Menü mü yarın yazarım akşam evde ne var bilmiyorum.

Benim boyum kısa kuzum yaa :KK43: bu yüzden işte kötü duruyor birde erkek arkadaşım 1,85 onun da var kilosu ama o boyundan göstermiyor kalıplı duruyor sadece bende kutuplardan basık ekvatordan şişik gibi aslında göbeğim çok :KK43: güzelim vücudumu bozduum :KK43: ooo sen iyi kurtarmışsın ve vermişsinde yine biraz :) peki burada neler yapıyoruz yani her gün neler yapılması gerekli yasak yiyecekler var mı ?
Oy öyle deme birkaç aya fistik olursun fistik :-) :-) yasak söyle var canm eğer bir diyet programın varsa onu söyle yptgn diyeti bilenler uyarir seni ,hergun rapor da veriyoruz yediklerini ictigin suyu ve sporunu yazacaksin bol bol da sohbet var :-). Cuma günleri kilo bildirimi yapiyoruz

Rapor
Sabah
2 yumurta
Cay
Domates
Salatalik

Öğlen
Kahve

Uç dilim sucuk
Bir yumurta
Cay

Aksam
Pulbiberli yoğurt
KiymaKebabi
Salata

Yumurtaya doydum bugün
Su
İki lt
Spor

Plates
Mekik
Yürüyüş
Yarim simav
50 ip atlama
Squat

eda-ertunc-oksit-sarisi-acelya-elbise-1-12285-39-B-600x900.webp

Kızlar sizce bu elbise nasıl ???
Çok mu düz modeli ?
Abimin düğününde giymeyi düşünüyorum da

Herkese merhabalaar, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... inşallah yarına daha iyi olacağım. Bugün işten izin aldım sabah sağlık ocağına gittim evi resmen revire çevirdim :)) yarına toparlanırım bugün dinlenmek iyi geldi yoksa kendime zor gelirdim.

Aynuram tabloyuda yarın güncellicem yeni bilgilerle ;)

Ayrıca çok teşekkür ederim beni soranlar içinde ;)

Yarına güzel bir yüzde ile gelicem inşallah bende ;)

Sen pek bi motive gördüm hülyam.kkesin tartıda eksiyi gördün gaza geldin dimii?
keşke öyle olsa..listeden çıkınca haftasonu yedim içtim..73.8 olan kilom pazartesi sabahı 75 olmuştu :( Havvayla eş olunca ben onun menülerine yorum yaparken onun bana yapamaması haksızlık olur dedim..Slı sabahından itibaren dikkat etmeye başladım tekrar..şöyle söyleyeyim cuma günkü kilomun altında değilim ama pazartesinin altındayım..Beni gaza getiren Antalya'nın havası..millet neler giyiyor görmeniz lazım :)

merhaba beni kabul etmenize çok sevindim, adım aslı
boy:163cm
kilom:79,8kg
hedef kilom 59

KİLO ALMA NEDENİNİZ: kullandığım bir ilaç ve sevgili eşim.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hayatım boyunca olduğum kilodan 20 kilo fazla olmanın oluşturduğu korkunç duygudan kurtulmak kendimi çok çirkin hissediyorum bu kilo ile.

5 yıllık evliyim, 26 aylık bir kızım var, 8 yıldır çalışıyorum mühendisim kendi şirketim var mesleğimi yapıyorum genellikle şantiyedeyim.2011 yılında çok kaygılı bir insan olduğum ve artık bununla mücadele edemediğim için bir psikiyatriste gittim. bana kullanmak zorunda olduğum bir ilaç verdi.evlendiğimde 63 kilo doktora gittiğimde 70 kiloydum.bu ilacı tam 1 sene 4 ay kullandım.ilacı bıraktığımda 90 kg olmuştum doktora sorduğumda herzaman normal kiloda olduğum için yavaş yavaş eski kiloma ineceğimi söyledi.
4-5 ay sonra hiç kilo vermedim ve hamile kaldım tam 90 kg dım.2013 yılı başında doğuma giderken tam 98 kg olmuştum.Kızım 2 aylık olduğunda 87 kg dım. Hiç diyet spor yapmadım zaten kızımı da emziriyordum ama bir yerden sonra çok üzülmeye başladım hep vereceğim zaten veririm dediğim kilolar resmen üzerimde kalmıştı, yıllar geçiyordu ve ben resmen 4 yıldır obezdim. artık çok kafamı takar olmuştum ve 2014 yılında karar verdim kilo vermeye ara ara diyet yaparak kendi çabalarımla 1 yılda anca 8 kg verebildim ama artık düzgün ve sağlıklı beslenerek bozmadan kararlı bir şekilde kendimi hep iyi hissettiğim eski kiloma inmek istiyorum, eşim bu arada çok çok iştahlı ve beni kilo vermem yönünde hiç motive etmez
Hoşgeldin Aslıcım..Ben Hülya..Eşinin iştahlı olmasını seni motive etmemesini unut..ben aylar oldu eşim ve oğlumla masada oturup aynı yemeği yemiyorum..onlarla oturup kendi yemeğimi yiyorum..hepimiz öyleyiz..yok dayanamam canım çeker onların yediğinden dersen yemeğini eşinden yarım saat önce yersen çözülmüş olur.. ;) tekrar hoşgeldinnn..

benim eşim deli gibi spor yapar ama insan gibi de yemez. şuan boyu 190 cm kilosu 105 şişman durmuyor ama koca bir göbeği var. bir tek ramazan da spor yapmaz tam 10 kg alır 1 ayda. düşün yani nasıl yiyor:)))
Aslı çok alemsin..sevdim ben seni ;) Ben ramazanı 3-4 kilo vererek kapatırım.Antalya çok sıcak sahurda yemek yemeyip suyla dolduruyorum midemi..sıcaktan yemek istemiyor insanın canı...öyle olunca gidiyor kilolar ramazanda..Sen hangi ilde yaşıyorsun?

Regl dönemi tatlı krizi için çözümünüz var mı ? Gözüm dönmüş durumda..

Hoşgeldin Aslıcım..Ben Hülya..Eşinin iştahlı olmasını seni motive etmemesini unut..ben aylar oldu eşim ve oğlumla masada oturup aynı yemeği yemiyorum..onlarla oturup kendi yemeğimi yiyorum..hepimiz öyleyiz..yok dayanamam canım çeker onların yediğinden dersen yemeğini eşinden yarım saat önce yersen çözülmüş olur.. :KK66: tekrar hoşgeldinnn..
memnun oldum canım, eşim sabote ediyor beni kilo vermiş olmamı istemiyor gibi ama artık dediğin gibi yapıyorum:)

Aslı çok alemsin..sevdim ben seni :KK66: Ben ramazanı 3-4 kilo vererek kapatırım.Antalya çok sıcak sahurda yemek yemeyip suyla dolduruyorum midemi..sıcaktan yemek istemiyor insanın canı...öyle olunca gidiyor kilolar ramazanda..Sen hangi ilde yaşıyorsun?
adana canım, yarın alanyada yım ama sana yaklaşıyorum:)

Back
X