- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
günaydın kızlarrrr
çiğdem meral ve emoştanda ödevlerini bekliyorum.
pregant süper gidiyorsun hayatım bu hafta belkide 7 li rakamları göreceksin:)))))))))
perperi akşamla dengelemişsin yediklerini canım.böyle durumlarda hamurlu şeyleri 4 y.kaşığı al tabağına ve çatalla tane tane ye.çok yemiş hissi olacaktır.
nalansu bende senin bu diyetin sonucunu merak ediyorum.bakalım cumaya nasıl yansıma olacak.
banada söylenen sen iyisin böyle ,yok iri kemiklisin ,eeee çocuk sahibisin daha ne kadar zayıf olacaksın artık eskisi olmayı unut falan filan ..son iki cümleyide genelde annem söyler.sözde moral veriyor.ama ben o eski mantıkta çocuklu kilolu anne olmak istemiyorum kii
(((((((((
dün sabah tost+şekersiz kahve
ara çilek ve elma
öğle 3 kaşık bulgur pilavı+1 küçük fırın tavuk but+salata
ara 1 dilim diet kek+1/5 simit
akşam 3 kaşık pilav+3 kaşık mantar sote.
ara malesefki dondurma
(( bende buna dayanamıyorum
çiğdem meral ve emoştanda ödevlerini bekliyorum.
pregant süper gidiyorsun hayatım bu hafta belkide 7 li rakamları göreceksin:)))))))))
perperi akşamla dengelemişsin yediklerini canım.böyle durumlarda hamurlu şeyleri 4 y.kaşığı al tabağına ve çatalla tane tane ye.çok yemiş hissi olacaktır.
nalansu bende senin bu diyetin sonucunu merak ediyorum.bakalım cumaya nasıl yansıma olacak.
banada söylenen sen iyisin böyle ,yok iri kemiklisin ,eeee çocuk sahibisin daha ne kadar zayıf olacaksın artık eskisi olmayı unut falan filan ..son iki cümleyide genelde annem söyler.sözde moral veriyor.ama ben o eski mantıkta çocuklu kilolu anne olmak istemiyorum kii
dün sabah tost+şekersiz kahve
ara çilek ve elma
öğle 3 kaşık bulgur pilavı+1 küçük fırın tavuk but+salata
ara 1 dilim diet kek+1/5 simit
akşam 3 kaşık pilav+3 kaşık mantar sote.
ara malesefki dondurma