Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah

1 bardak light süt + 3 kepekli bisküvi

ögle

1 tane patates köftesi(yagli diye baska bisi yemedim)

ara ufak kâse elma püresi

aksam

yarim kase light sütle sekersiz misir gevregi

bugun tibetin hareketlerini yapmadım akannehir

bugun yediklerim

sabah :3-4 dilim ekmek peynir domates salatalık zeytin

öğlen : mercimek köftesi yanında ayran

akşam ise : karpuz ekmek peynir :asigim:

aralarda ise meyve yedim

emoşum saol canım..bugün öğlen gömülecek..amcalarımdan biri hayırsızdı hele son zamanlarda eşiyle çok kötü davrandılar..9 ay görmeye gelmedi babannemi..helallik alamadan gitti işte..onun vicdan azabıyla sağa sola söyleniyormuş..kardeşlerim yüzünden hastalandı..annemi üzdüler diye..şeytan diyor git ümüğünü sık.bu kadar zeytin yağlılık olur yani..o pislik çıkaracak diye korkuyorum artık bide.

aşkitom ne güzel şeyler söylemişsin moral oldun canım saol ama söylediğin kadan da değilim yaaw...sıkılaşmam lazım benim meselem o asıl..ama yvaş yavaş oluyor galiba..

ohcanimadeysin cıgım fot koymuşsun bugun önceki sayfaya bakarken farkettim hihoyyyt maşallah tatlım manken gibisin :asigim::nazar:a.s.

tünaydin hanimlar..

sabah+öglen (gec kalktim)
1 dilim c. ekmegi üstüne light margarin ve ince dilim light ka$ar ve ince dilim yagsiz tavuk salami
+ bir kac kasik müsli

aksam yememegi düsünüyorum ..
saat 4 gibi dügüne gidicez..
yanima kepekli bisküvi almazsam bisey yemem büyük ihtimalle.

slm kızlar size şaşırtıcı bi haberim varkaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden
hamileyimmmm!!!!!delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
valaaa nolacak halim bilmiyorum 72 kiloyla hamişim hedefim 70 in altıydı ama diyetisyenime devam edeceğim kızlr eğer sizce bi sakıncası olmazsa şimdilik burda devam etmek istiyorum diyetisyenin de kontrolünde en az kiloyu almak istiyorum hatta ilk aylar vermek istiyorum:)))ne dersiniz?beni çıkaracak mısınız listeden?:gitme::gitme: lütfen kalayım çok motive oluyorum ben burada:)))tabi karar sizin sırada bekleyenler vardır muhakkak kimseye haksızlık yapmak istemem açıkçası...

hilalcim bu arada kendi sevincimden seni umuttum kusuruma bakma canım benim Allah sabırlar versin inşallah...makamı cennet olsun babannenin..

ayyyyyyyyyyyyyy alkisalkisalkis
tebrik ederim canimmm
ilk cocuk muu???

kal kal.. ilk aylar veriliyor zatenn.. ben 4 kilo falan vermistimm..

oyyyyyyy oyy cok sevindimm.. ne kadann gizelllllllhihoyyyt

ayyyyyyyyyyyyyy alkisalkisalkis
tebrik ederim canimmm
ilk cocuk muu???

kal kal.. ilk aylar veriliyor zatenn.. ben 4 kilo falan vermistimm..

oyyyyyyy oyy cok sevindimm.. ne kadann gizelllllllhihoyyyt

aşkitom proteinsevenimdelikafaduldendelikafadulden
evet canım ilk bebişim:)))inşallah bi sorun çıkmaz da hayırlısıyla alırım kucağıma:)))çoookk teşekkür ederim kalayım di mi kalayım kalayım:)))ahhh ben de vermek istiyorum tabi sağlıklı bi şekilde ne güzel 4 kilo ohhh ben de versem 68 olurum:)))ayyy süper olur :)))sen nasıl verdin canım?bulantın falan mı oldu ki?
hatırlıyo musun hani bi ara çok şiş çıkıyodum demek ki bebişimin şişliğiymiş bu:)))diyetisyenim devam ederiz merak etme en azından alabileceğinin en azını alırsın dedi bana:)))ayyyy kalkıp oynayasım var:)))şimdi yürüyüşümü yapmaya gidiyorum güzel dileklerin için çook teşekkür ederim canım:)))

zeyneppp çok sevindim gerçekten...ne güzel bir haber böyle günde..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..hayırlı evlat olur inşallah..

benimde çok bulantım olmuştu hatta 4 ay bişey yiyemedim desem yeridir..daha doğrusu yediğimi çıkardım.ama annem yanımdaydı..ben çıkardıkça o verdi..yani hiç kilo veremedim zaten her bulantısı olanda vermezmiş.ama yalnız olsaydım kesin 6 kilo verirdim çok kötü olmuştum..
hamileliğinde dikkat et gözünü seveyim sakın salma kendini..o yediklerinin acısı sonradan çıkıyor hemde uzun süre veremeyen oluyor.
benim arkidiş 5 kilo vermişti ilk aylarda..sonrada 12 kilo aldı..yani 7 kilo almış oldu..onuda doğumdan çıkıonca vermişti zaten üstünede verdi..kendi kendine,hamile kaldığından 8 kilo kadar aşağısına düştü emzirme döneminde halada almadı..süper ya inşallah benimde 2. çocuk öyle olur

bencede diyetisyenle devam et sonuna kadar..kilo alımına hep baksın..
ben öyle düşünüyorum bir dahakine diyetisyenle devam etmek istiyorum sonuna kadar.

bencede diyetisyenle devam et sonuna kadar..kilo alımına hep baksın..
ben öyle düşünüyorum bir dahakine diyetisyenle devam etmek istiyorum sonuna kadar.

teşekkür ederim canım :))))
evet diyetisyenime daha önce bu konuyu açmıştım merak etme hamilelikte de devam ederiz sağlıklı bi şekilde alabileceğinin en azını aldırırız inşallah demişti:)))sonuçta benim şimdilik bi aç kalmışlığım falan olmadı mesela aksine hep tokum ve de sağlıklı şeylerle besleniyorum:))bakalım sonu da hayırlısıyla gelir inşallah:)))

aaaaa zeyneeeeeeepdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inanmıyorum ne güzel bir haber bua.s.çok sevindim canım hayırlı olsun:1hug:hele biz de diyoruz bu kız o kadar çabaya rağmn niye kilo veremiyofisfisfismğer bebeğimiz varmış:CüvCüv:kendine dikkate et canım,fazla yorulamaya çalış...diyetisyene de devam et.ben de 2.ye hamile kalırsam diytisyene gidicem...çünkü sonra kilo vermesi çok zor oluyor...baştan sıkı tutmak lazım...zaten gereksiz şeylerin bebeğe hiç bir faydası yok:emir_bebek:

hilal canım çok haklısın...hep öyle olur...sağlığında arayıp sormayan hatta fenalık yapan insanlar öldüğünde en kıytlisi olur...millete saldırmaya başlar...aman allah korusun böyle insanlardan...tekrar başınız sağolsun canım:1hug:

aaaaa zeyneeeeeeepdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inanmıyorum ne güzel bir haber bua.s.çok sevindim canım hayırlı olsun:1hug:hele biz de diyoruz bu kız o kadar çabaya rağmn niye kilo veremiyofisfisfismğer bebeğimiz varmış:CüvCüv:kendine dikkate et canım,fazla yorulamaya çalış...diyetisyene de devam et.ben de 2.ye hamile kalırsam diytisyene gidicem...çünkü sonra kilo vermesi çok zor oluyor...baştan sıkı tutmak lazım...zaten gereksiz şeylerin bebeğe hiç bir faydası yok:emir_bebek:

hilal canım çok haklısın...hep öyle olur...sağlığında arayıp sormayan hatta fenalık yapan insanlar öldüğünde en kıytlisi olur...millete saldırmaya başlar...aman allah korusun böyle insanlardan...tekrar başınız sağolsun canım:1hug:

canım teşekkür ederim çok hakkat di mi yaa o kadar çabala dikkat et takılıp kaldıydım 72 ye:)))demek ki bi nedeni varmış:)))topicte devam etmek istiyorum kızlr yaaa en azından ilk aylar daha vermeye devam etmek istiyorum 1 kilo 1 kilo gitmese de gram gram bile gitse sevineceğim...:)))bakalım hayırlısı neler olacak?:))delikafadulden

sailormoon tebrik edrim canım. ne mutlu sana. anneler kervanına katılıyorsun. bence artık kilo derdine düşme. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.

kızlar ben perşembeden bildirmiştim kilo veremediğimi, aynı kiloda olduğumu. bildirim günü beni beklemişsiniz. ama ben perşembeden bildirim yaptım. zaten yapmasaydım ayçine mesaj atardım.

hilal ve gizem başınız sağolsun. yeni öğrendim. günlerdir binbir dertle boğuşuyorum. siteye giremedim.

bugün
sabah
1 paçanga börei
2 dilim peynir
4 zeytin
salatalık,domates
3 minik dilim sosis

ara
yemedim çünkü baba bi kahvaltı yapmıştım

öğlen
1 porsiyon enginar
2 pazı sarması
yoğurt

ara
10 erik

akşam
1 tabak taze fasülle
1 kase yourt
2 kaşık pilaf
2-3 lokma tavuk
salata

ara
3 kayısı
10 erik

spor
30 dakika yürüdüm, 30 dakika koştum, 150-200 mekik

ay valla bak yemin edebilirimki dün söylücektim kız hamilemisin yoksa diye çok istediğini bildiğim için kırılmayasın üzülmeyesin diye söylememiştim çok sevindim cnm bnm ya allah bağışlasın topiğimizin yeni bir bebeiği var demek ne güzel ay çok sevindim ya kiloyu takma cnm nasılsa güzelce veriyordun doğum sonrasındada verirsin yine diyetisyen kontrolündede bu süreci geçirmen ayrıca güzel tabi ay çok mutlu oldum ya bak şişlik ödem diyoduk bebeğimizi neye yormuştuk bak şimdi üzüldüğüne hiç değmedi işte yağ yakmama rağmen gitmedi diyordun bundan güzel kilomu olur ağlıcam şimdi ya of belki izlemişindir sana mucize videoyu göndereyim bak hediyem olsun bebişinle güzel annesine http://www.kadinlarkulubu.com/online-belgeseller/220427-bebegin-olusumu-belgesel.html

Back
X