Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydin hanimlar..
sabah+öglen (gec kalktim)
1 dilim c. ekmegi üstüne light margarin ve ince dilim light ka$ar ve ince dilim yagsiz tavuk salami
+ bir kac kasik müsli
aksam yememegi düsünüyorum ..
saat 4 gibi dügüne gidicez..
yanima kepekli bisküvi almazsam bisey yemem büyük ihtimalle.
gizem merak ettim belgeseli...izlemek istiyorum ama açılmıyo yaa
kızlar şimdi annem aradı,babannem vefat etmiş.geçen cuma felç olmuştu,yoğun bakıma almışlardı,dr fazla yaşamaz demiş..:gitme:mafoldumbensenağlamasenağlama duyunca çok kötü oldum ya..gurbette olmak ne zormuş..gidemicem cenazesine yetişemeyeceğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bende kötü oldum dünde annanemin teyzesinin oğlu ölmüş onu öğrendik yakın değildim annemler tanıyordu ama ölüm işte insan kötü oluyor çok üzüldüm gerçekten ayçinim sılaya söyledim 5buçukta vercem listeyi diye çünkü verilme oranımız çok düşük belki vermişlerdir diye bekleyim demiştim sen nasıl oldun sıkıntılarını atlatabildinmi
sailormoon tebrik edrim canım. ne mutlu sana. anneler kervanına katılıyorsun. bence artık kilo derdine düşme. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.
ay valla bak yemin edebilirimki dün söylücektim kız hamilemisin yoksa diye çok istediğini bildiğim için kırılmayasın üzülmeyesin diye söylememiştim çok sevindim cnm bnm ya allah bağışlasın topiğimizin yeni bir bebeiği var demek ne güzel ay çok sevindim ya kiloyu takma cnm nasılsa güzelce veriyordun doğum sonrasındada verirsin yine diyetisyen kontrolündede bu süreci geçirmen ayrıca güzel tabi ay çok mutlu oldum ya bak şişlik ödem diyoduk bebeğimizi neye yormuştuk bak şimdi üzüldüğüne hiç değmedi işte yağ yakmama rağmen gitmedi diyordun bundan güzel kilomu olur ağlıcam şimdi ya of belki izlemişindir sana mucize videoyu göndereyim bak hediyem olsun bebişinle güzel annesine Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı
selam kızlae. nihayet istanbul a indik kardeşimde kalıcam bu gece yarın da evimdeyim inşallah.. Tekrar aranıza bomba gibi dönmeyi umut ediyorum..
hilalciğimin babaannesine zaliminin de teyzesinin oğluydu yanlış hatırlamıyorsam Allah rahmet eylesin. İnşallah kabirleri nur olsun.. Sizlere de sabır versin
Ayrıca sailormoon canım bomba gibi bir haber bu.. Çok çok mutlu oldum canım Allah saglıkla sıhhatle bebegini koklamayı nasip etsin sana.. Ben de ilk 6 ay 6 kg verdim. 6. aydan sonra verdiğim 6 kg mı geri aldım sadece. Tabi emzirirken sizinle tanışmamış oldugumdan deli gibi kilo aldım böhühühühü.. neyse zararın neresinden dönülse kardır di mi ama.. allah gönlüne göre versin senin de canım..
sabah
1 havuc
öglen
1 tane light kasarli akitma (cillik ta derler bizim orda.. pancake gibi bisi :) )
aksam
izgara var
masallah diin kizlar .. cok iyi gidiyorum..
birzdan disari cikip yürüyüs yapip .. ardindan paten kaycam.
ay biraz önce ki mesajı bitmeden yolladım yanlışlıkla deavam edeyim 400 gr da almışım diyodum ee yani dün pasta örek ugün piknkler bilmiyorum onlaramı yedirdim kendimemi :) neyse bu hafta telafi edecez artıkın. birazz önce gitttiler ağır misafirlerim :) eski düzene devam:)
bu arada zeynep çok çok çok sevindim canım Allahın sağlıklı sıhhatli kucağına lamayı nasip etsin bende çok ama çok istiyorum ama biraz kilo verip öle başlamak istiyorum çalışmalara ama çok korkuyorum olmayacak diye Allahım banada nasip edr inşallah
kızlar sizlerinde başınız sağolsun dünya böyle bi yanda mutluluk biryanda hüzün.....
aşkitom maşallah yivrumopuyorumnanaktan
s.zyenep hadi hamilesin diye bi şey demiyoz sanasempatiksalakcinniama dikkat etcektin yaa kıssaklinialirimsmilebak sonra uğraşırsın biliyosun...bi de çiğköfte yememeye çalış..etsiz yemişsin ama aklında olsunyerimseniben
zeynep05 sana da geçmiş olsun canıma.s.büyük sınav atlattın heeyerimsenibeneminim en iyi şekilde geçmiştirkaydirigubbakcemile5kilocukları da yarın eritirsnolumunekankayizsmile
aaasslıııııııdelikafaduldensen de iyi hüpletmişsin haasırnaşık şey
ben de bugün bütün gün dışaıdaydm...diyet 0...yine zarardayımohaoldumsmile
yarın pazartesi...okulda daha iyi başlıyorum,evdeyken iyi olmuyo:sinifsinif:
yarın çoook daha iyi olur inşallah:dance:
unuttuklarım varsa affola,öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan