Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlae. nihayet istanbul a indik kardeşimde kalıcam bu gece yarın da evimdeyim inşallah.. Tekrar aranıza bomba gibi dönmeyi umut ediyorum..
hilalciğimin babaannesine zaliminin de teyzesinin oğluydu yanlış hatırlamıyorsam Allah rahmet eylesin. ınşallah kabirleri nur olsun.. Sizlere de sabır versin
Ayrıca sailormoon canım bomba gibi bir haber bu.. Çok çok mutlu oldum canım Allah saglıkla sıhhatle bebegini koklamayı nasip etsin sana.. Ben de ilk 6 ay 6 kg verdim. 6. aydan sonra verdiğim 6 kg mı geri aldım sadece. Tabi emzirirken sizinle tanışmamış oldugumdan deli gibi kilo aldım böhühühühü.. neyse zararın neresinden dönülse kardır di mi ama.. allah gönlüne göre versin senin de canım..

tünaydin hanimlar..

sabah+öglen (gec kalktim)
1 dilim c. ekmegi üstüne light margarin ve ince dilim light ka$ar ve ince dilim yagsiz tavuk salami
+ bir kac kasik müsli

aksam yememegi düsünüyorum ..
saat 4 gibi dügüne gidicez..
yanima kepekli bisküvi almazsam bisey yemem büyük ihtimalle.

aynen böyleee
basardimmbayanssulusmile
bol bol göbek attim ve hic bir sey yemedim..
aferin banaaa:lepi:

selam kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim topige..glumun gösteri hazırlıkları vardı bugün akşam olacak in rahatlayacam.size sabah menümü yazayım..lor peyniriyle salata yumurta ve kepe ekmegi yedım ..2 gündür ıyı gidiyorum bozmuyorm hiç..

kızlar şimdi annem aradı,babannem vefat etmiş.geçen cuma felç olmuştu,yoğun bakıma almışlardı,dr fazla yaşamaz demiş..:gitme:mafoldumbensenağlamasenağlama duyunca çok kötü oldum ya..gurbette olmak ne zormuş..gidemicem cenazesine yetişemeyeceğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

başın sagolsun çok üzüldüm..

bende kötü oldum dünde annanemin teyzesinin oğlu ölmüş onu öğrendik yakın değildim annemler tanıyordu ama ölüm işte insan kötü oluyor çok üzüldüm gerçekten ayçinim sılaya söyledim 5buçukta vercem listeyi diye çünkü verilme oranımız çok düşük belki vermişlerdir diye bekleyim demiştim sen nasıl oldun sıkıntılarını atlatabildinmi

seninde başın sagolsun canım allah gere kalanlara sabır versin...

sabah
1 havuc

öglen
1 tane light kasarli akitma (cillik ta derler bizim orda.. pancake gibi bisi :) )

aksam
izgara var

:nazar: masallah diin kizlar .. cok iyi gidiyorum..
birzdan disari cikip yürüyüs yapip .. ardindan paten kaycam.

sailormoon tebrik edrim canım. ne mutlu sana. anneler kervanına katılıyorsun. bence artık kilo derdine düşme. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.

inşallah canım sağlıklı bi hamilelik olur ben de çok istiyorum bunu inan ki:)))teşekkür ederim güzel dileklerin için:)))
ay valla bak yemin edebilirimki dün söylücektim kız hamilemisin yoksa diye çok istediğini bildiğim için kırılmayasın üzülmeyesin diye söylememiştim çok sevindim cnm bnm ya allah bağışlasın topiğimizin yeni bir bebeiği var demek ne güzel ay çok sevindim ya kiloyu takma cnm nasılsa güzelce veriyordun doğum sonrasındada verirsin yine diyetisyen kontrolündede bu süreci geçirmen ayrıca güzel tabi ay çok mutlu oldum ya bak şişlik ödem diyoduk bebeğimizi neye yormuştuk bak şimdi üzüldüğüne hiç değmedi işte yağ yakmama rağmen gitmedi diyordun bundan güzel kilomu olur ağlıcam şimdi ya of belki izlemişindir sana mucize videoyu göndereyim bak hediyem olsun bebişinle güzel annesine Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı

içine doğmuş demek ki gizemim :))) hakkaten yaa anlam veremiyodum bu duruma şimdi konu açıklığa kavuştu ne güzel di mi?:))))sevincimi paylaştığın için çok teşekkür ederim canım:)))
selam kızlae. nihayet istanbul a indik kardeşimde kalıcam bu gece yarın da evimdeyim inşallah.. Tekrar aranıza bomba gibi dönmeyi umut ediyorum..
hilalciğimin babaannesine zaliminin de teyzesinin oğluydu yanlış hatırlamıyorsam Allah rahmet eylesin. İnşallah kabirleri nur olsun.. Sizlere de sabır versin
Ayrıca sailormoon canım bomba gibi bir haber bu.. Çok çok mutlu oldum canım Allah saglıkla sıhhatle bebegini koklamayı nasip etsin sana.. Ben de ilk 6 ay 6 kg verdim. 6. aydan sonra verdiğim 6 kg mı geri aldım sadece. Tabi emzirirken sizinle tanışmamış oldugumdan deli gibi kilo aldım böhühühühü.. neyse zararın neresinden dönülse kardır di mi ama.. allah gönlüne göre versin senin de canım..

amin canım inşallah Rabbim kucağıma aldığım günleri de nasip eder hayırlısıyla:)))ne güzel 6 kilo vermişsin süper gerçekten de ben sadece 4 kilom gitsin istiyorum en az alımla geçireyim istiyorum hamileliğimi bakalım neler olacak?:)))

kızlar hamileyim diye yediklerimi salladığımı zannetmeyin sakın...dün ve bugün de aynen listemeki şeyleri yiyorum sadece dün akşam çiğ köfte yedim ama kıymasız olanlardan 5 tane kadar yemişimdir akşam yemeği niyetine saydığım için akşamleyin bişey yemedim ekstradan zaten canım da istemedi...
sanırım bulantılarım başlayacak gibi şu anda da ara ara hissediyorum kokulara karşı hassastım iyice hassaslaştım...bugünkü mamişlerimin listesi:)

sabah
1 adet kıymalı gül böreği
peynirli biberli omlet çok çok az yağda
2 bardak açık çay
domates

ara:
kahvaltımı sıkı bi şekilde yaptığım için 1 adet küçücük kuru incir

öğle:
1 dilim ekmek
2 köfte
biber domates marul

ara:
1 adet incir

akşam:
misafirim var kızlar akşama
1 kepçe domates çorbası
imam bayıldı en küçüğünden
pilav 2 kaşık
yoğurt salata yemeyi düşünüyorum

gece arası olarak da:
büyük ihtimal yalancı tavuk göğsü yiyeceğim yanında çayla çayıma şeker atmayacağım ama bugün pazar biraz fazla gelebilir yediklerim bilemiyorum ama bugünlük böyle kızlar idare edivern olur mu?:))))

canlarım kusura bakmayın cumadan beri giremiyorum evlendim evleneli kayınvalidemler ilk defa evime geldi onlerın yanında eşimi teyzesi felanda vardı cuma çok koşturmalıydı bi de sağolsun elektiriklerimz iki de bir gdiyor bizim evin aşşağısına tramvay yapılyo o nedenle kesip duruyolar o günde iki debir kesildi fırında yemek vardı oraya koştur buraya koştur on parça oldum bildirim yapamadım ama zaten aynı kilomdaydım yani vermedim bu hafta hatta şimdi tartıldım 400 gr da almışım

ay biraz önce ki mesajı bitmeden yolladım yanlışlıkla deavam edeyim 400 gr da almışım diyodum ee yani dün pasta örek ugün piknkler bilmiyorum onlaramı yedirdim kendimemi :) neyse bu hafta telafi edecez artıkın. birazz önce gitttiler ağır misafirlerim :) eski düzene devam:)
bu arada zeynep çok çok çok sevindim canım Allahın sağlıklı sıhhatli kucağına lamayı nasip etsin bende çok ama çok istiyorum ama biraz kilo verip öle başlamak istiyorum çalışmalara ama çok korkuyorum olmayacak diye Allahım banada nasip edr inşallah

kızlar sizlerinde başınız sağolsun dünya böyle bi yanda mutluluk biryanda hüzün.....

sabah
1 havuc

öglen
1 tane light kasarli akitma (cillik ta derler bizim orda.. pancake gibi bisi :) )

aksam
izgara var

:nazar: masallah diin kizlar .. cok iyi gidiyorum..
birzdan disari cikip yürüyüs yapip .. ardindan paten kaycam.

maşallah aşkito dağıtmadın. ben bugün cozuttum :utangac:

sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
4 zeytin
3 ısırık yaşpasta
salatalık

ara
3 kayısı
5 etiform

öğlen
karpuz
2 dilim peynir
1 dl ekmek
.
.
.
burda başlıyır benim pisboğazlığım
ince bi dilim yaşpasta yedim.
ardından delirmiş gibi buzdolabına saldırdım eyvahedigeldismile
bişey bulamayıınca çekmecede bayatlamış cips buldum bilmiyorumkismile
başladım yemeye cokacimcoook
sonra dışarı çıktık
eve glince
makarna yedim 1 tabak
8 tane filan çiğköfte
7-8 ısırık çikolata
.
.
.
şimdi karnım şiş.
açıkçası pişman da değilim henüz.
tartıda nolur bilmem ama yarın koşup eritirim.
ardından tartıya çıkar bakarım

Son düzenleme:
ay biraz önce ki mesajı bitmeden yolladım yanlışlıkla deavam edeyim 400 gr da almışım diyodum ee yani dün pasta örek ugün piknkler bilmiyorum onlaramı yedirdim kendimemi :) neyse bu hafta telafi edecez artıkın. birazz önce gitttiler ağır misafirlerim :) eski düzene devam:)
bu arada zeynep çok çok çok sevindim canım Allahın sağlıklı sıhhatli kucağına lamayı nasip etsin bende çok ama çok istiyorum ama biraz kilo verip öle başlamak istiyorum çalışmalara ama çok korkuyorum olmayacak diye Allahım banada nasip edr inşallah

kızlar sizlerinde başınız sağolsun dünya böyle bi yanda mutluluk biryanda hüzün.....

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah hayırlısıyla...hiiiç kafana takma olur inşallah aklına güzel şeyler getir güzel olsun...
bu arada misafirlerim az önce gitti kızlar listeme ilaveten 1 dilim baklava ve küçük bir adet şekerpare var:kedi: ama tavuk göğsünü yemedim:lepi: onların yerine bugün de yürüyüşümü yapamadım ne yazık ki kzlar koşturmacadan zaten yoruldum epeyce...yarın yapacağım inşallah:lepi:
yarın görüşürüz güsel geceler:)a.s.

aşkitom maşallah yivrumopuyorumnanaktan:nazar:
s.zyenep hadi hamilesin diye bi şey demiyoz sanasempatiksalakcinniama dikkat etcektin yaa kıssaklinialirimsmilebak sonra uğraşırsın biliyosun...bi de çiğköfte yememeye çalış..etsiz yemişsin ama aklında olsunyerimseniben

zeynep05 sana da geçmiş olsun canıma.s.büyük sınav atlattın heeyerimsenibeneminim en iyi şekilde geçmiştirkaydirigubbakcemile5kilocukları da yarın eritirsnolumunekankayizsmile

aaasslıııııııdelikafaduldensen de iyi hüpletmişsin haasırnaşık şey

ben de bugün bütün gün dışaıdaydm...diyet 0...yine zarardayımohaoldumsmile
yarın pazartesi...okulda daha iyi başlıyorum,evdeyken iyi olmuyo:sinifsinif:
yarın çoook daha iyi olur inşallah:dance:

unuttuklarım varsa affola,öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan

aşkitom maşallah yivrumopuyorumnanaktan:nazar:
s.zyenep hadi hamilesin diye bi şey demiyoz sanasempatiksalakcinniama dikkat etcektin yaa kıssaklinialirimsmilebak sonra uğraşırsın biliyosun...bi de çiğköfte yememeye çalış..etsiz yemişsin ama aklında olsunyerimseniben

zeynep05 sana da geçmiş olsun canıma.s.büyük sınav atlattın heeyerimsenibeneminim en iyi şekilde geçmiştirkaydirigubbakcemile5kilocukları da yarın eritirsnolumunekankayizsmile

aaasslıııııııdelikafaduldensen de iyi hüpletmişsin haasırnaşık şey

ben de bugün bütün gün dışaıdaydm...diyet 0...yine zarardayımohaoldumsmile
yarın pazartesi...okulda daha iyi başlıyorum,evdeyken iyi olmuyo:sinifsinif:
yarın çoook daha iyi olur inşallah:dance:

unuttuklarım varsa affola,öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan

ay evet coştum valla. bakalım hayırlısı.

günaydın kızlar

s.zeynep çok sevindim tatlım hayırlısı olsun inş. güzel bir hamilelik geçirirsin.
bence diyet işini unut kaliteli ve güzel beslen kilo elbette alacaksın bence kendini ilk aylar veririm diye şartlandırma ÖNCELıK BEBEĞıN VE SENıN SAĞLIĞIN.
LıSTEDE KALMA ıŞıNE GELıNCE bence kalmamalısın ama araştıracağım.zaten başta senin için iyi değil

off ağlıcam şimdi dayanılmaz kasıklarım ağrıyor daha yeni kalktım kekik suyu mercankösk falan içeyim geçirir belki

Back
X