Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pro üye olan hanımlar kalici yazı rengini nerden degiştiriyorduk bulamadım bi türlü...

Kızlar benim bünye yemek yemeyi unutmuş galiba. Az yiyorsun dediniz bugün öğlen menüde çok hoşuma gitti. 1 kepçe süzme mercimek çorbası, 1 tane yağsız kızartılmış karnıyarık ve salata yedim. 1 tane de minik yuvarlak ekmeklerden kepek ekmeği. Ölüyorum şimdi resmen. Hem midem bulanıyor ve acıyor hem de acaip bi gaz sancısı çekiyorum ama gazım yok. İnanın çok kötü oldum. Parmakla çıkaramam. Arkadaşım %100 etkili diye unlu su içirdi hatta lavaboda içirdi ortalığı batırma diye. En ufak etki yapmadı. Arkasına ayran içtim şimdi. Bana bi akıl verin kızlar ölüyorum

Benimde midem öyle şimdi ve ben çıkaracak gibiyim soğuk soğuk ter bastı

soda yada karbonatli su iç ...

fatma günde tek ögün yiyorsun ama hergün öylenin böyleydi.
miğdeni küstürdün ..

Ya bu sabah zorla yedim ablam bi tane armut. Ben de biliyorum yaptığım doğru değil ama gerçekten almıyor midem. Az sonra bi de soda iceyim ama o da feci gaz yapar bana

Menü:

Ssabah:
2 dilim ekmek arası lor peynirli çörek otlu tost
yeşillik. biber+domates+salatalık+3 zeytin. çay

Ara:
2 küçük şeftali

Öğlen:
dünki patlıcandan
yoğurt. yeşillik+salatalık

Ara:
1 b süt

Akşam:
2 tavuk but kendi yağıyla çok az kızarmış
salata+ayran

su 2.5 lt

Bir azdan yürüyüş

Fatmacım geçmiş olsun yaptıkları yağ dokunmuştur çünkü kaçgundur açtın ağır geldi yediklerin mideye benim bildiğim kekik nane limon iyi gelir.

Yağsız aldım ama olabilir ablam. Çok da güzeldi tadı yemeklerin .Şimdi biraz daha iyiyim şükür klima da çarptı galiba biraz. Bilemedim ben

HIRSIZI abla seni kızını bi doktora götürsen olmadı ilaç falan verebilir belki bi sıkıntısı vardır ?
canım bende öyle düşünüyordum ilk günler ama tv yi açıp arı mayayı görünce aniden susuyor... sürekli ağrıyan bir yeri olsa birden susmaz diye düşündüm... çok nazlı kızım benim...anası yaradana kuban olsun

Ben hala minti minti hazırlık yapıyorum okadar yavaşımki kendimden nefret ediyorum.

kiz büyük iş başarmiş .. karin, popo ne varsa direk gögüslere gitmiş .
Acep bizde yapabilir miyiz
Oy yerim ben onu ya naz o zaman onunki. Benim annem de hep der ki ben 1 sene gecelik giymedim senin yüzünden geceleri hiç uyumazdın diyor.

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağından biraz az portakal suyu
1 dl tb ekmeği

Ara:
1 türk kahvesi

Öğle:
Azıcık kızartma
1 lokma açma
1 mercimek köfte
(Bunları yedikten sonra midem kötü oldu neden bilmiyorum sanırım kızartmanın yağı etkiledi bilmiyorum ama kendimi banyoya zor attım ne var ne yok çıktı)
Aradan biraz zaman geçince aç hissettim ve yediklerim:
2 kepçe şehriye çorbası
1,5 kaşık yoğurt

Akşam:
1 tabak haşlanmış kabak
Üzerine yoğurt(naneli, pul biberli)

Su: 2 litre

Spor:
*Leslie ile 1 mile
*Jillian level 1
*Thigh Gap
*55 mekik
*22 leg raise
*50 sn plank

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…