- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
[
p
arzunun porsiyonları cok büyüktü.. salata dedigi 2-3 kişinin yiyecegi kadar . bazı sabahlar ekmekde yerdi . hatta son dönemlerde bir arkadaşı ikiz dogum yapmış sütü yetiyordu . onlarada süt götürüyordu üzümcüm ...
anacim ne zormüş eskilerden mesaj getirmek blamadım bi türlü bir kaç menüden başka ...[/QUOTE
Çok güzelmiş menüleri ya, aslında porsiyon büyük olunca bende doyarım sağlıklı yemeklerle. Önceden hayal gibiydi ama alıştım
aman bi karışık olmuş yine mesaj, ellerine sağlık Aeben ablacım, teşekkür ederim
kiz büyük iş başarmiş .. karin, popo ne varsa direk gögüslere gitmiş .
Biraz motivason hepimize lazım değil mi hatunlar buyrun bir bakın :)
Benimde midem öyle şimdi ve ben çıkaracak gibiyim soğuk soğuk ter bastıKızlar benim bünye yemek yemeyi unutmuş galiba. Az yiyorsun dediniz bugün öğlen menüde çok hoşuma gitti. 1 kepçe süzme mercimek çorbası, 1 tane yağsız kızartılmış karnıyarık ve salata yedim. 1 tane de minik yuvarlak ekmeklerden kepek ekmeği. Ölüyorum şimdi resmen. Hem midem bulanıyor ve acıyor hem de acaip bi gaz sancısı çekiyorum ama gazım yok. İnanın çok kötü oldum. Parmakla çıkaramam. Arkadaşım %100 etkili diye unlu su içirdi hatta lavaboda içirdi ortalığı batırma diye. En ufak etki yapmadı. Arkasına ayran içtim şimdi. Bana bi akıl verin kızlar ölüyorum
soda yada karbonatli su iç ...Kızlar benim bünye yemek yemeyi unutmuş galiba. Az yiyorsun dediniz bugün öğlen menüde çok hoşuma gitti. 1 kepçe süzme mercimek çorbası, 1 tane yağsız kızartılmış karnıyarık ve salata yedim. 1 tane de minik yuvarlak ekmeklerden kepek ekmeği. Ölüyorum şimdi resmen. Hem midem bulanıyor ve acıyor hem de acaip bi gaz sancısı çekiyorum ama gazım yok. İnanın çok kötü oldum. Parmakla çıkaramam. Arkadaşım %100 etkili diye unlu su içirdi hatta lavaboda içirdi ortalığı batırma diye. En ufak etki yapmadı. Arkasına ayran içtim şimdi. Bana bi akıl verin kızlar ölüyorum
Kız vampirella beni spora gönderip sen cıs mı yaptınCıss yaptımmmmm dayanamadım ama azıcık
canım bende öyle düşünüyordum ilk günler ama tv yi açıp arı mayayı görünce aniden susuyor... sürekli ağrıyan bir yeri olsa birden susmaz diye düşündüm... çok nazlı kızım benim...anası yaradana kuban olsunHIRSIZI abla seni kızını bi doktora götürsen olmadı ilaç falan verebilir belki bi sıkıntısı vardır ?
Aynen ben de öyle düşündüm yalan be yaa. . Ya da iyisi mi bu pısmis sarkmış göğüslerini doldur muskiz büyük iş başarmiş .. karin, popo ne varsa direk gögüslere gitmiş .
Acep bizde yapabilir miyizkiz büyük iş başarmiş .. karin, popo ne varsa direk gögüslere gitmiş .
Oy yerim ben onu ya naz o zaman onunki. Benim annem de hep der ki ben 1 sene gecelik giymedim senin yüzünden geceleri hiç uyumazdın diyor.canım bende öyle düşünüyordum ilk günler ama tv yi açıp arı mayayı görünce aniden susuyor... sürekli ağrıyan bir yeri olsa birden susmaz diye düşündüm... çok nazlı kızım benim...anası yaradana kuban olsun
Acep bizde yapabilir miyizkiz büyük iş başarmiş .. karin, popo ne varsa direk gögüslere gitmiş .
Kız sorma Allah ın sopası yok istifra ettim yahuKız vampirella beni spora gönderip sen cıs mı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?