Herkese iyi akşamlaarr.. kızlar yarın tartı günü yemekler bitsin artı
k haydi bakalııımmm :)
Canım mutluyum dedin ya bende mutlu oldum. Çok şükür diyorum mutlulugun kat kat artsın inşallahBugün bir turlu giremedim siteye öyle çok yürüdüm ki ayaklarim agriyor ama ben mutluyum :)
Sağol birtanem inşallahCanım mutluyum dedin ya bende mutlu oldum. Çok şükür diyorum mutlulugun kat kat artsın inşallah
Merhaba arkadaslarrr..nasilsiniz???ben geldjm...hic kefim yokkk...canim sikiliyor..bazen boyle oluyor,oturupda aglamak istiyorum saatlerce belki sakitlesirim...ne iseeee bos vereyim gecer....
sabah:::cay kek
oglen:2tavuk,2patates dilimi,1domates,2patlican dilimi kizartma...yengemlere gitmisdik dediler yag yok icindeee
aksam:::tavuk,pataTes kizartmasi...
su spor yok....
bu haftaaaa fenayim fena....,
Bugün regli oldum hava değişiminden herhalde biraz erken oldu öyle olmasaydı yarın daha güzel bir bildirim yapabilirdim
sabah
2dlm çav ekmeği
5zeytin
peynir
dom salatalık
öğle akşamı bir yaptım dışarda yemek yiyince artık bir şey yemem inşallah
adanaşiş ayran salata (en az 3 tabak salata yedim )çok şükür
herkese güzel bir akşam diliyorum sevgili takımım
haa sporumu yaptım suyuda çok içiyorum
Gelin sizle bir az dertleşelim
Ya ben 31 yaşındayım ama beni tanımayan birisi yaşımı sordu
Kaç gösteriyorum dedim
32-33-34 maksimum dediyi anda hemen lafını kesdim 31 yaşım var dedim
Çok üzüldüm tamam kiloluyum da yani o kadarmı yaşlı gözüküyorum
Hem üzüldüm hem kötü oldum o an ne söyliycemi bilemedim
Bir şey de demedim zaten haklı bu yaşda bu kadar kilolu olursam olucağı buydu
Hele bu ne ki mağazaya girmişdim benimle aynı yaşda olurdu bakdığında
Ya da 2 yaş falan fark olurdu aramızda bana teyze şu elbiseyi senin üzerinde deneye bilirmiyiz
Kv alıcam dedi ayaklarım yere yapışdı o an dilim tutuldu hüngür-hüngür ağlamak geldi içimden
Eve geldiyimde ağladım da zaten bittimi hayır bitermi hiç geldimi üst-üste gelir
Komşu kızı bir düyünde çekdirdiyimiz fotoyu sevgilisine göstermiş o da bu senin annenmi demiş
Ya kız 24 yaşında bu kadarmı yaşlıyım ben ya da görenler öyle görüyor bilemedim
Tek bildiyim çok üzüldüm : (
Merhaba arkadaslarrr..nasilsiniz???ben geldjm...hic kefim yokkk...canim sikiliyor..bazen boyle oluyor,oturupda aglamak istiyorum saatlerce belki sakitlesirim...ne iseeee bos vereyim gecer....
sabah:::cay kek
oglen:2tavuk,2patates dilimi,1domates,2patlican dilimi kizartma...yengemlere gitmisdik dediler yag yok icindeee
aksam:::tavuk,pataTes kizartmasi...
su spor yok....
bu haftaaaa fenayim fena....,
Kiyamam ben sana...bos ver...kim be soylerse soylesin aldirma...kimin ne soyledigine bakarsan hayat cekilmez,,,yeni oyrendim bendeee...bos ver tatlim...Gelin sizle bir az dertleşelim
Ya ben 31 yaşındayım ama beni tanımayan birisi yaşımı sordu
Kaç gösteriyorum dedim
32-33-34 maksimum dediyi anda hemen lafını kesdim 31 yaşım var dedim
Çok üzüldüm tamam kiloluyum da yani o kadarmı yaşlı gözüküyorum
Hem üzüldüm hem kötü oldum o an ne söyliycemi bilemedim
Bir şey de demedim zaten haklı bu yaşda bu kadar kilolu olursam olucağı buydu
Hele bu ne ki mağazaya girmişdim benimle aynı yaşda olurdu bakdığında
Ya da 2 yaş falan fark olurdu aramızda bana teyze şu elbiseyi senin üzerinde deneye bilirmiyiz
Kv alıcam dedi ayaklarım yere yapışdı o an dilim tutuldu hüngür-hüngür ağlamak geldi içimden
Eve geldiyimde ağladım da zaten bittimi hayır bitermi hiç geldimi üst-üste gelir
Komşu kızı bir düyünde çekdirdiyimiz fotoyu sevgilisine göstermiş o da bu senin annenmi demiş
Ya kız 24 yaşında bu kadarmı yaşlıyım ben ya da görenler öyle görüyor bilemedim
Tek bildiyim çok üzüldüm : (
Biliyorummm...yarindan duzeltucemmmmİncim Menun cık(
Banada bazen oluyor...Ben de ağlamak istiyorum, adet olamıyorum ve bu beni ruhsal olarak çökertiyor birazdan bi film açıcam çok sevdiklerimden ve hüngür hüngür ağlıcam başka türlü açılamıyorum. Hiç normal değilim beni ciddiye almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?