Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese iyi akşamlaarr.. kızlar yarın tartı günü yemekler bitsin artı
k haydi bakalııımmm :)

periciğim daha önce yaptığin uyarılar çok hoşuma gitti takımda bir disiplin ve denetimin olması işimizi daha ciddiye almamızı sağliyacak

sabahtan beri elime bilgisayar geçmedi çocuklardan hepsini okudum ama alıntılar yaptım cevaplayamadım bende hastası olan arkadşlara acil şifalar diliyorum ahirete göç edenlere ALLAH TAN rahmet diliyorum swvgiler

Bugün regli oldum hava değişiminden herhalde biraz erken oldu öyle olmasaydı yarın daha güzel bir bildirim yapabilirdim
sabah
2dlm çav ekmeği
5zeytin
peynir
dom salatalık
öğle akşamı bir yaptım dışarda yemek yiyince artık bir şey yemem inşallah
adanaşiş ayran salata (en az 3 tabak salata yedim )çok şükür
herkese güzel bir akşam diliyorum sevgili takımım
haa sporumu yaptım suyuda çok içiyorum

menüm:
Sabah 08:30 : 1 yeşil elma+1 kase yogurt

Öğlen 12:00 : yarım dilim kavun+ 1 kase yogurt+ 1 yeşil elma (küçüktü)

Akşam 16:30 : 5 kiraz+1 kayısı+1 kase yogurt

Biraz öncede 5-6 kaşık mercimek çorbası içtim. Kendimi halsiz hissettim.

Su: 2.5 lt oldu şimdiden

Yarın akşam arkadaşım geliyor haftasonuda kalacak. Gidip temizlik ve yemek yapıcam. Sonra da spor ve duş

Gelin sizle bir az dertleşelim
Ya ben 31 yaşındayım ama beni tanımayan birisi yaşımı sordu
Kaç gösteriyorum dedim
32-33-34 maksimum dediyi anda hemen lafını kesdim 31 yaşım var dedim
Çok üzüldüm tamam kiloluyum da yani o kadarmı yaşlı gözüküyorum
Hem üzüldüm hem kötü oldum o an ne söyliycemi bilemedim
Bir şey de demedim zaten haklı bu yaşda bu kadar kilolu olursam olucağı buydu
Hele bu ne ki mağazaya girmişdim benimle aynı yaşda olurdu bakdığında
Ya da 2 yaş falan fark olurdu aramızda bana teyze şu elbiseyi senin üzerinde deneye bilirmiyiz
Kv alıcam dedi ayaklarım yere yapışdı o an dilim tutuldu hüngür-hüngür ağlamak geldi içimden
Eve geldiyimde ağladım da zaten bittimi hayır bitermi hiç geldimi üst-üste gelir
Komşu kızı bir düyünde çekdirdiyimiz fotoyu sevgilisine göstermiş o da bu senin annenmi demiş
Ya kız 24 yaşında bu kadarmı yaşlıyım ben ya da görenler öyle görüyor bilemedim
Tek bildiyim çok üzüldüm : (

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Bugün çok yoğundum sabah temizlik yapayım dedim süpürge elimde kaldı tl çaldı sağlık ocağından aradılar bugün çocukların son izlemleri varmış hazırlanıp çıktım geri dönetken pazara uğradım eve gelince acıkmıştım bşrşeyler atıştırırken eltim aradı çaya çağırdı neyse gerisi menümde

Sabah
Iki çatal patlıcan yağsız
Iki çatal pişmiş günkurusu
Iki çatal peynir domates

Öğle
Küçük bir tabak yoğurtlu patlıcan

Eltimlerde ucuz atlattım sadece bol sebzeli üç kaşık kısır şekersiz çay

Akşam
Bir tabak dolusu taze fasulye
Salata
Iki çatal kavun
Iki çatal peynir
Tabağımı sünnetleyecek kadar bir lokma ekmek

Su 2 olacak

45Dk yürüyüş

Yarın misafirim var hazırlık yapıyorum
Sabah bildirim yaparım

Merhaba arkadaslarrr..nasilsiniz???ben geldjm...hic kefim yokkk...canim sikiliyor..bazen boyle oluyor,oturupda aglamak istiyorum saatlerce belki sakitlesirim...ne iseeee bos vereyim gecer....
sabah:::cay kek
oglen:2tavuk,2patates dilimi,1domates,2patlican dilimi kizartma...yengemlere gitmisdik dediler yag yok icindeee
aksam:::tavuk,pataTes kizartmasi...
su spor yok....
bu haftaaaa fenayim fena....,

Ben de ağlamak istiyorum, adet olamıyorum ve bu beni ruhsal olarak çökertiyor birazdan bi film açıcam çok sevdiklerimden ve hüngür hüngür ağlıcam başka türlü açılamıyorum. Hiç normal değilim beni ciddiye almayın.

Bugünün perşembe olduğunu bile unutmuşum öyle boşa yaşıyorum, dışarıdaydım çirkin şeyler yedim yarın kafamı krarsınız artık zaten artıdayım . Bu hafta gerçekten elimden gelenin en iyisini yapıcam başka şansım yok çünkü pes etmeye başladım iyi bir sonuç alıp canlanmam lazım.

Afiyet olsun fatmacim , relg bitince tarti dahabi gulecek sana ay senin kadar heyecan yaptim simdi .

Maxim canim bu tur olaylari kotuye yormak yerine avantaja cevirmelisin
Benim 80 kilo uzerine ciktigim zamanda biri bana bu tur bir sey soylemisti ve benim donum noktam O oldu . Ve 58 kiloya indim zamaninda . Üzulme canim her verdigin kilo sana verilen yeni bir kucuk yas olacak insallah.
Cok degil bir kac ay sonra dahada iyi hissedeceksin .

İncim Menun cık (

Sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin biraz tereyağı domates salatalık
Ara: şekersiz kremasız neskafe
Öğlen: 5~6patates kızartması, 1 lokma peynir, 1 dilim ekmek
Ara:1 küçük kase üzüm

Akşam: 1kepçe yeşil fasülye çorbası, bi kase et, 1 bardak ayran

Bugün saçma oldu biraz

Kiyamam ben sana...bos ver...kim be soylerse soylesin aldirma...kimin ne soyledigine bakarsan hayat cekilmez,,,yeni oyrendim bendeee...bos ver tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…