hosbuldummmopuyorumnanaktanecemavi aramıza hoşgeldin...kolaylık diliyorum sana...a.s.
ben hastaneye gittim yine kaynanamı ziyarete,yarın çıkacak şükür...ordan dönüş yolunu yürüdüm yinehihoyyyt...40 dk ama çok hızlı yürüdüm geç olmuştu çünkü-tatlicadiarzu-...
orda biraz dondurma ikram ettiler ayıp olmasın diye yedim her tekliflerine hayır diyordum çünküboshayallersmile
1 tane de küçük tahinli kurabiye gibi bi şey yedimbenneyaptımki...
eve gelince de kiraz ve karpuz...
kilo cetvelinde ne güzel vermis görünüyorsun bozma moralini kilolar moralle veriliyo walla, streslede aliniyo..ben dogumdan sonra ne güzel 69lara inmistim eltim görümcem beni nerde görseler dönüp dönüp kilo bahsini actilarve stres yaptim olan oldu 80ne ciktim..iyi geceler
şu sıralar pek aktif değilim en azından eskisi kadar
bunun farkındayım ama toparlıcam kendimi
bir arkadaşımızın tabirine çok kırıldım
vınlamış derken
yani ne bileyim tuhaf oldum işte
son zamanlarda zaten moralim bozuk
kalcam nasıl geçcem diye çok cnm sıkılıyor
ayniçim kıyamam kuzumun işyerinde sorunları var canı sıkkın
çok üzüldüm gerçekten böyle birşey olmasına
ya neyse konuşamıyorum moralim bozuldu
çok sıkı asılccam diyete artık yeter gitsin şu kilolar bıktım ya
haftaya birinci oluruz umarımolumunekankayizsmile
ecemavi tahlillerini ihmal etme ben genel bir tahlil yaptırdım karaciğer böbrek kan ve demir değerlerime bakıldı sadece sağlık ocağına gitmiştim ve bak ne çıktı demir eksikliği sende yaptır ihmal etme
s.zeynep bence fena değil canım iyiymiş bugünün...
sen nerdesin kıss pideli köfte falan demişsin:)))pideli köfte bursaya özgü bi yemek de...
ben eve misafirliğe gitmemiştim canım,o daha fenası olurdu...hastaneye gittim kayınvalidem yatıyor ya...
aslııııııııııııııı verdik karneleri kurtulduk valla...bi eğitim öğretim yılı daha bitti şükürler olsun...yaşasın tatil:)))
salı günü ne var da utancımdan ölürüm didin anlamadım?
bence iskenderden çok daha güzel bi yemek pideli köfte:))))hele benim gibi eti fazlaca sevmeyenler için süper bi alternatif..yağını az koy deyince de oldukça masum olabiliyo:))sence neredeyimdir ben?pideli köfte yediğime göreee:))))
benimki kiz yeni doldurdu 2 yasini..tanisalim ,paylasalim zayiflayalimkaydirigubbakcemile5günaydın kızlar
nerelerdesiniz daha gelen olmamışbilmiyorumkismile
gizemcim teşekkür ederim canım ne demek aşkolsun:1hug:sen kendine bak moralini bozma sakınopuyorumnanaktan
ecemavi sanırım aynı durumdayız..benim oğlum da temmmuzda 2 yaşını dolduracak...ben de emzirirken kilo alanllardanım:ecrin_bebek:senin bebeğin kız mı oğlan mı,hangi ay doğumlu?çok soru sordum ama tanışalım diyeekaydirigubbakcemile3
bu sabah tartıldım dayanamadım67,2 çıktım:dance::teytey:yürüyüş bana iyi geliyor bu kesinhihoyyytbu hafta regl olur o işi bitirirsem ve yediklerime,yürüyüşüme dikkat edersem 66 ları görürüm yine inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sabah kahvaltım biraz zengin olu ama yine de fazla abartmamaya alıştım
yarım gözleme(az yağlıydı)biraz peynir
domate salatalık
1 dilim kadar ç.ekmeği,az reçel
bugün iş-güç derken bayaa aktif olurum inşallah...akşam yine yürüyüşhihoyyyt
hadi herkese kolay gelsin öperimopuyorumnanaktan
hosbuldum canim,dileklerini aynen paylasiyorum..ecemavi bu arada ben sana hoşgeldin demeyi unuttum kusuruma bakma..
aramıza hoşgeldin:1hug:a.s.
bol paylaşımlı zayıf günler dilerim canımkaydirigubbakcemile2
aslıcım çoook güzel gitmiyo musun 1 kilo 1 kilo bence fazla yorup da üzme matabolizmanı...şok diyetlerle yavaşlatma...kilo veemesen nese diyecem ama daha ne olsun tatlım maşallahın var:)))gene de senin kararın tabii sen daha iyi bilirsin canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?