Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ecemavi tahlillerini ihmal etme ben genel bir tahlil yaptırdım karaciğer böbrek kan ve demir değerlerime bakıldı sadece sağlık ocağına gitmiştim ve bak ne çıktı demir eksikliği sende yaptır ihmal etme

ama ben b12 çinko folikasit ve fosforada baktırmal istiyorum onada ağustos 16da randevum var doluluğa bakın artık o zmn baktırcam

hosbuldummmopuyorumnanaktan

kilo cetvelinde ne güzel vermis görünüyorsun bozma moralini kilolar moralle veriliyo walla, streslede aliniyo..ben dogumdan sonra ne güzel 69lara inmistim eltim görümcem beni nerde görseler dönüp dönüp kilo bahsini actilarve stres yaptim olan oldu 80ne ciktim..

bu konuda cok tembelim kiziyorum kendime kizim 2 yasina girdi dogumdan sonra anemi vardi bende hapta kullanmadim kontrolede gitmedim:tomato:

günaydın kızlar
nerelerdesiniz daha gelen olmamışbilmiyorumkismile
gizemcim teşekkür ederim canım ne demek aşkolsun:1hug:sen kendine bak moralini bozma sakınopuyorumnanaktan
ecemavi sanırım aynı durumdayız..benim oğlum da temmmuzda 2 yaşını dolduracak...ben de emzirirken kilo alanllardanım:ecrin_bebek:senin bebeğin kız mı oğlan mı,hangi ay doğumlu?çok soru sordum ama tanışalım diyeekaydirigubbakcemile3

bu sabah tartıldım dayanamadım67,2 çıktım:dance::teytey:yürüyüş bana iyi geliyor bu kesinhihoyyytbu hafta regl olur o işi bitirirsem ve yediklerime,yürüyüşüme dikkat edersem 66 ları görürüm yine inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sabah kahvaltım biraz zengin olu ama yine de fazla abartmamaya alıştım
yarım gözleme(az yağlıydı)biraz peynir
domate salatalık
1 dilim kadar ç.ekmeği,az reçel
bugün iş-güç derken bayaa aktif olurum inşallah...akşam yine yürüyüşhihoyyyt

hadi herkese kolay gelsin öperimopuyorumnanaktan

slm canlar,
bomba gibi dondum inş, kendime hayret ettim valla, hafta sonu eşimin memlekete gitmiştik, oraya gidince genelde kilo alıp donerdim şimdi almadım, hatta bu hafta 400 gr verdim. sizin verdiklerinizin yanında benim ki cok bi şey sayılmaz, ben hem emziriyorum hem de yorucu spor yapmam yasak. bu da iyi bişey değil mi?.

dun misafirlerim vardı, mamiş olayını abartmısım biraz ben de yedim tabi ama hafta içinde ekmeklerimden kısarak telafi etmeye çalışacagım. bi de su kalan tatlı dolapta durmasa, dayanamıyorum yemek istiyorum, gerçi kendisi sutlu tatlı ama üzerinde 1 cm çikolatalı sos var ((

bu sabah yediklerimi yazayım, 2 d ekmek, peynirli omlet ve sekersiz cay,

garibim eşim hafta sonu evde kahvaltı yapacam diye heves ediyor ama kahvaltı diye hazırladığım seye bak

bence iskenderden çok daha güzel bi yemek pideli köfte:))))hele benim gibi eti fazlaca sevmeyenler için süper bi alternatif..yağını az koy deyince de oldukça masum olabiliyo:))sence neredeyimdir ben?pideli köfte yediğime göreee:))))

kızlar bu sabah bommba gibi bi kahvaltı yaptım...

2 dilim ekmek
1 bardak çay(az şekerle)
biberli omlet 2 y.k. kadar
5 adet patates kızartması
domates salatalık

ara:
eşime elma aldırmayı düşünüyorum manavdan:)

şimdilik günün kalanı hakkında bi fikrim yok...sositososito

çok bunaltıcı sıcaklar var kızlar yaaa...hiç de aram yoktur sıcaklarla...bunalıyorum çok...offf böyle günlerde çalışmak istemiyorum hiiiçç...

ecemavi bu arada ben sana hoşgeldin demeyi unuttum kusuruma bakma..
aramıza hoşgeldin:1hug:a.s.
bol paylaşımlı zayıf günler dilerim canımkaydirigubbakcemile2

kızlar bakıp çıkıp duruyorum yaaa...
kendimi kötü hissettim nedense..dünden beri aklımdan diyet düşüncesini çıkardım..dün sabah karar verdim diyetteyim diye düşünme dedim..kasma kendini..belkide ben kendimi kastıkça böyle oluyor bilemicem...ama az önce farkettim diyette değilim diye hiçte abartmamışım.aynen aynı şkeilde beslenmişim..
hımmm demekki ben artık iyice yerleştirmişim hayatıma bunu..vücudum alışmış.
ya yediklerimden azaltacağım,yada sporu arttıracağım..ama herhafta sporla başlıyorum 2-3 günden sonra bırakıyorum
sıcaktan boğuluyorum uzun zamandır..kös kös oturuyorum hiç kalori yakmıyorum..öyle olursa veremem tabi..
bi yaptığım temizlik yemek..
onun dışında hareket yok..
olduğum yerde kalakalıyorum
kızda olmasa horul horl uyyacağım
o kadar nemliki burası gözünü açamıyorsun..

sizinde yazdıklarınıza hiç cevap yazamıyorum..
zeynepcim hoşgeldin sana hiç laf atamadım uzun zamandır
iyisin dimi canım

ben de iskenderdense pideli köfteyi tercih ederim...cokacimcoookdamak tadımız benziyor demek...
sanırım birbirimize yakınız,belli olmaz belki karşılaşırızyerimseniben

benimki kiz yeni doldurdu 2 yasini..tanisalim ,paylasalim zayiflayalimkaydirigubbakcemile5

ecemavi bu arada ben sana hoşgeldin demeyi unuttum kusuruma bakma..
aramıza hoşgeldin:1hug:a.s.
bol paylaşımlı zayıf günler dilerim canımkaydirigubbakcemile2
hosbuldum canim,dileklerini aynen paylasiyorum..

eve geldim düzenim altüst oldu..sabahtan beri temizlik yapiyorum..yeniden düzene girmem lazim..regl yaklasiyor gözümde cikolatalar ucusuyr.dayanamadim biraz dondurma yedim.günü kurtarmam lazim..

..

ben öğlen yemeği olarak 1 enginar,6 sarma,2 k.yoğurt yedim
acıktıkça da karpuz yiyorum...çok sıcak offf
ecemavi güle güle büyüt kızını...

ay burasida cok soguk yaff
donuyoruz

ben sabah kahvalti etmedim
öglen
canim cok cektigi icin ton balikli orta boy bi pizzayi götürdüm.. aksam bisi yemicem.

selametle :)

allam yarabbim bu nasıl iş?biz burda yandık kavruluyoz hatun donuyoz diyoakannehirkafamçokkarıştı

akşam acıktım...çayın yanında 5 bisküvi yedim
1 enginar ve 1 parça patates yedim...kızarmış falan değil,enginarlarla beraber pişirdikbuyrunnnnnnnnn
bütün evi süpürdüm sildim toz aldım,bi sürü dolap düzenledim,çamaşır topladım vs...
30 dk stepper yaptım çok youldm-tatlicadiarzu-
dışarıda yürüdğmde böyle olmuyo,ama stepperda ter içnde kalıyorum resmen...sular aktı şıpır şıpır,silmekle baş edemiyom hee-tatlicadiarzu-

şimdi de ütü yapıcam...hadi bakaım bol bol harekethihoyyyt

evet canım. boğazımı tutabilirsem 1 kilo veriyorum ama dün kardeşimin doğumgünüydü, bugün de dışarda kafaltıya gittik. tatlı komasına girdim resmen. salıya kadar1 kilo vermem lazım

günaydın kızlar...
sabah zor uyandım yine sıcak ve nemdem..
neredeyse çıplak yatıyorum üstüme asla bişey örtemem camda açık..ama sabah erken vakitlerde terle uyanıyorum..
neyse duş aldım şimdi elimde koca bir bardak soğuk su..biraz serinleyeyim..
kızlar hareket sıfır ya bende..
dün bi pazara çıktım..kışlık donduruya koymak için sebze aldım..reçellik çilek aldım 1 kasa,bide soğanlı sarımsaklı domates sosu yapacağım..dün bir kısmını halettim.bugünde bitiririm artık.
%90 cumaya gidiyorum.
izinli yazılırım ondan sonraki haftaya..
annemlerle denize gideceğiz tatile...sabah akşam yüzerim artık..ama çıkınca çok acıkıyor insan inşallah deli gibi yemem...
anneme gidince de annem sabah namazını kıldıktan sonra yürüyüşe çıkarız,yada babamla çıkarım ama yanıma biri arkadaş olur..
şimdi bi yazdıklarınıza bakayım..

bir günaydinda benden..
sabah:2 parca bitter cikolata
1saat kadar sonra
1 domates salatalik
2 zeytin
1.5 dilim ekmek
1kk peynir
1yumurta
ihlamur
azcik az sekerli visne marmeladi

regl olmak üzere olan birinin tatli krizinin tablosu olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…