ayy aslii iki dakka bisiklet haa :)))))))
kizlar ben aksam yemicektim.. ama annemlerde mangal vardi dayanamadim..
2 kücük tavuk gögüsü
2 biber
bi parca domates
yarim sosis yedim
bir parca da cikolatadan isirdim
ben de bugün yarin regl olacagim.
nasıl kötü olmayayım bir anda 2.5 kiloyu görünce çok kötü oldum....
ödem atıcı çay yaptım sabah..bide anneme gideyim orası belki daha serindirsempatiksalakcinni.bu cuma gideceğiz inşallah
günaydın kızlar
ecemavi hoşgeldin aramıza
paylaşımların yeterli olursa cuma listede olacaksın.
cuma kilon 78 di değilmi?
hilalcim geçen ay bendede aynı durum vardı ben çok kabızlık çekerim bu rakamların olması normal birde sıcaklardan insan şiş oluyıor ve tartıda çok farkediyor.
tartılmadan önce yani sabah kalkınca yarım saat kadar bekle mümkünse klimalı bir yerde sonra tartıl.
kızlar aranızda kapanlığa aday olacak olan varmı?
ben bu kaptanlıktan çekilmek istiyorum
ya ben bide 2 gündür çocuğu emzirmiyorum..
bırakmaya çalışıyorum..hem ona güvenerek yemiyor,hem sıcaklarda zor oluyor diye
göğüslerim taş gibi oldu şişti onuda şimdi hatırladım..
emoşum hem bu aralar işlerim arttı hemde bu siteye karşı eskisi kadar şevkim kalmadı.
bazı şeylerden fedakarlık yapıp hiç yoktan yere sadece takımın kapanmaması için kaptanlık görevini üstlendim ama bu diyet topiğindeki bazı kişilerin tavırları hoşuma gitmiyor.yanlış anlaşılmasın takımımız için demiyorum.
mesela paylaşım alanını okuduysanız eğer saçma sapan bir şey yüzünden hem suçlanmışım hemde hiç üşenmeden sayfalarda konu hakkında yazışmışlar.
bu tarz şeyler bana göre değil.
böyle şeylere daha doğrusu bu tarz tartışmalara efor sarfetmek istemiyorum.
eğer aranızda gönüllü olasn varsa hemen devredeceğim.bir süre daha takımda kalacağım her konuda yardımcı olurum.
ayçin paylaşım alanını biraz okudum üzüldüm canım...hiç bi şey için canını sıkma..burayı bıraksan bile geyiği bırakma biz sensiz olamayız(eski neşene dön artık lütfen özledik...
ben bugün de bi halt yapamadım kızlar üzgünüm(
aşkit hayırlı olsun sipor salonu nennnn
aslıcım öperim:))
evet aslı hepimiz için zor olacak...burası bize bi dstek...hel ki bizim için...arkadaşlarımız burda...ayçin hele...canım benim güzel kaptanım...bozma moralini lütfen biz senden çok memnunuz...
burda böyle şeyler çok oluyor galiba. ben de bir zamanlar bir insan topluluğuyla muhabbet ediyordum. birden sahiplendiler topiği ve ben bıraktım onları. şimdi bakıyorum da onlar da dağılmış. saçma sapan muhabbetler dönüyor. valla bunlar bana çok komik geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?