kız karıştırdın o bendim hayatımda her zayıflamaa çalıştığımda kilo alırdım üzerine her ay 1-2 kilo diyette bide düşün yani 10 kilo vereyim yüzük alacaktı halan belki ben alırım bekleyemem onun annane oldu da kendisi tehlikeli bir doğum atlattı kızı onun anında aylarca da orada ben alırım belki para biriktirirsem 10 kilo vermenin hatırası gümüş bir yüzük
herkese günaydın
gizemcim perperiyi geri dönmek üzere ayrıldı yapalım.
yerine birini almayız düğün vs. bitinceye kadar bekleriz.
ecemavi geçen cuma 78 Dİ DEĞİLMİ bu önemli geçen haftaki kilosu değilse bize bildirsin.
emoşum iyi gidiyorsun canım toparlanmak ve diyete dönmen çok güzel hadi bakalım ankaraya gidinye kadar 64 ü görmelisin.
hilmişim bende spora giderken 150 kalori için ne kadar emek harcadığımı görünce yemiyecem diyordum ama unutunca yine aynı.ama sen benim gibi yapma canım hiç unutma ne kadar emekle okadarcık kaloriyi yaktığını.
gizem sende artık bişeye saldırma bak metabolizman bu kadar hızlıyken avantaja dönüştür ve biran önce kurtul şu kilolardan.
hilali merak ettim bende nerdeki
nesibe sende iyi gidiyorsun canım umarım bu hafta iyi vermişsindir.
s.zeynep akşam aralarını azaltırsan bence daha iyi verirsin bence akşam arasını yarıya düşür ve tatlıları bir süreliğine unut.
zeynep sınava az kaldı umarım herşey yolundadır.bugünki bildirimide unutmaz inş.
aslıcım sen bu hafta veremediysen eminim haftaya telafini yaparsın.artık çıtır olma yolundasın:)))))))))
evet canım öyle oluyorboshayallersmilehmmm dun cok kimse girmemiş, okumak kolay oldu malesef.
emoşum bir tuhafım ya şimdi kalkım ilaçlar maffediyor beni ama kullanmazsam daha kötü sonuçlarla karşışacağım bulaşıklara girdim üst raflardakilerin arkalarındakiler uzuuuuuuun zamandır ellenmemiş ee sürekli fazla yemk yapılıyor bende çamaşır suyuna koymuştum akşamkiler de vardı bulaşık sabah kahvaltı etmişleronlarda vardı günlük bulaşıkları yıkkadım şimdide bardakları yıkıcam patates koydum haşlamaya midem çok kötü aşırı gaz oluyor of ya onu yicem birazdan hem patates pişmiş olur hemde bulaşıklar bitmiş
günaysın kızlaaaarkaydirigubbakcemile3
gizem niye uyummadın canım,bi sürü de iş yapmışsın küt diye uyuman lazımdı halbuki:uhm:hem de tüm gün aç kalmışsın nerdeyse...nasıl dayandın kuzum?:teselli:bu kadar yüklenme kendine hasta olursun bak:1no2:
aslı sen memlekete mi gittin?seminer dönemine kalmadın galiba...ben daha buralardayım,8temmuzda oğluşun dgünü var o d geçsin ankaraya gidicez inşallah
kızlar benim annemler bizde kalıyorlardı burağa baktıkları için...dün onlar gttiiler,burakla ben yalnız kaldık,dolayısıyla tüm düzenimiz değişti...yürüyüşe çıkamam burağı bırakıp...evde onunla steper yapmam da çok zor oluyor...planlarım var ama bakalım nasıl olacakbenneyaptımkidiyete de nasıl uyucam bilmiyorum...oofff kafam çok krışık...benden biraz haber çıkmazsa merak etmeyin canlarımopuyorumnanaktan
aslıcım iyi etmişsin canım,bizim yerimize de gez konyadakaydirigubbakcemile3oğlanı sünnet ettiremedim maalesef,araştırıyorum yaz sonunda ettirebilirimannmlerle de göndermem,onsuz yapamamŞeniz
burakla çok yoğun bir gün geçirdik,ne yedim doğru düzgün hiç anlamadım...bütün günüm ayak üstü yemekle geçti...akşam oğlumla köfte yaptık,az yağ katmıştım,pattes de attık fırında pişirdik...onlardan yedim yanında da salata...oturup adam gibi yediğim tek öğün bu oldubenneyaptımkiondan sonra dışarı çıktık...yarım saat yürüyüş...snra parkta burağı oynattım,sonra market -pazar vs...eve geldik...
çok yorgunum,ama yazmadn çıkmak istemedim
herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
gecmis olsun canim..benim de oğlan ateşlendi ya 2 gündür geçmiyo. habire calpol dolven fitil... yarın iyi olmazsa doktora götürücem. hava değişimi yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?