Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy inanamıyorum 27 kilo daha varmışönümde 18 kiloya ulaşsam herkese dicem bir dolu açılmamış damacana çıkarttım içimden diye metabolizmamın hızlanmasının sebebi antibiyotik ve ilaçların yavaşlatmasıymış cumaya randevum var acaba kaça randevu verecek ara beni saatini konuşalım dedi sabah ilk mi girsemki meraklıyım

18 haziran - 25 haziran 162. Etap

takım sıralaması ...

1. 13 TAKIM .....:nazar:alkisalkisalkis
2. 7. TAKIM .....alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5
3. 3. TAKIM .....:lepi:a.s.

BİREYSELDE .

1.Sİ
13. TAKIMDAN ....
Ethos /4.03%)
:nazar::nazar::nazar:

2.Sİ
6 .TAKIMDAN
NAZ ... 3,2 % ) :lepi::nazar:

3.SÜ...
4 TAKIMDAN ..
NeKss ( % 2.87):nazar:alkisalkisalkis

tebrikler

gizem çok sevindim canım tebrik ederim seni sınavların için...
yüzük ne yüzüğü onu anlamadım canım?

Son düzenleme:
kız karıştırdın o bendim hayatımda her zayıflamaa çalıştığımda kilo alırdım üzerine her ay 1-2 kilo diyette bide düşün yani 10 kilo vereyim yüzük alacaktı halan belki ben alırım bekleyemem onun annane oldu da kendisi tehlikeli bir doğum atlattı kızı onun anında aylarca da orada ben alırım belki para biriktirirsem 10 kilo vermenin hatırası gümüş bir yüzük

kız karıştırdın o bendim hayatımda her zayıflamaa çalıştığımda kilo alırdım üzerine her ay 1-2 kilo diyette bide düşün yani 10 kilo vereyim yüzük alacaktı halan belki ben alırım bekleyemem onun annane oldu da kendisi tehlikeli bir doğum atlattı kızı onun anında aylarca da orada ben alırım belki para biriktirirsem 10 kilo vermenin hatırası gümüş bir yüzük

anldım canım yanlış yazdığımı:1:düzelttim hemen kusura bakmakaydirigubbakcemile3
ee hadi hayırlı olsun güzel bi fikir,iyi düşünmüş halan...güle güle kullanbayanssulusmile

herkese günaydın

gizemcim perperiyi geri dönmek üzere ayrıldı yapalım.
yerine birini almayız düğün vs. bitinceye kadar bekleriz.

ecemavi geçen cuma 78 Dİ DEĞİLMİ bu önemli geçen haftaki kilosu değilse bize bildirsin.

emoşum iyi gidiyorsun canım toparlanmak ve diyete dönmen çok güzel hadi bakalım ankaraya gidinye kadar 64 ü görmelisin.

hilmişim bende spora giderken 150 kalori için ne kadar emek harcadığımı görünce yemiyecem diyordum ama unutunca yine aynı.ama sen benim gibi yapma canım hiç unutma ne kadar emekle okadarcık kaloriyi yaktığını.

gizem sende artık bişeye saldırma bak metabolizman bu kadar hızlıyken avantaja dönüştür ve biran önce kurtul şu kilolardan.

hilali merak ettim bende nerdeki

nesibe sende iyi gidiyorsun canım umarım bu hafta iyi vermişsindir.

s.zeynep akşam aralarını azaltırsan bence daha iyi verirsin bence akşam arasını yarıya düşür ve tatlıları bir süreliğine unut.

zeynep sınava az kaldı umarım herşey yolundadır.bugünki bildirimide unutmaz inş.

aslıcım sen bu hafta veremediysen eminim haftaya telafini yaparsın.artık çıtır olma yolundasın:)))))))))

valla bravo canım 1 kilo daha gitmiş. sen çoktan çıtır oldun alkisalkisalkis

bugğün
sabah
3 sarma
1 yumurta
salatalık
3 zeytin
1 minik börek

ara
24 kiraz

öğlen
6 kaşık taze fasülye
1 parça tavuk
1 kase yoğurt
4 sarma

ara
4-5 yeşil kayısı

akşam
8 kaşık taze fasülle
4 sarma
1 kaşık pilaf

ara
1 avuç gabak çekirdei
diyet kola

45 dakika yürüdüm bugün. memlekette anca bunu yapabiliom. koşu bandı da yok :(

Son düzenleme:
sabah
1dilim ekmek
1yumurtayla omlet
domates

ara:1porsiyon meyve

öglen:6 adet köfte 1dilim ekmek
koca bir kase sirkeli salat
1bardak ayran

ara:meyve

aksam:6adet yulafli biskuvi

ara:3 parca cikolata

utanıyorum yazmaya bugünümü

annemler geldi 11de

sabah 12de kalktım 1 dilim ekmek yedim canım istemedi

halama gidecektim vazgeçtim

grdim mutfağı temizlemeye

hiç böyle bir temizlik yaptığımı hatırlamıyorum

çok güzel oldu 11de yattım annemler acıktık dedi hazırladılar

çok uykum var yemeye üşeniyorum

ama bir yandanda bişi yemeyi unuttum

hissetmedim aç olduğumu

gerçi saat ne zmn geçti onunda farkında değilim

yedik zorla 2 dilim domates peynir

hala uyumucam diye direniyorum

günaysın kızlaaaarkaydirigubbakcemile3
gizem niye uyummadın canım,bi sürü de iş yapmışsın küt diye uyuman lazımdı halbuki:uhm:hem de tüm gün aç kalmışsın nerdeyse...nasıl dayandın kuzum?:teselli:bu kadar yüklenme kendine hasta olursun bak:1no2:
aslı sen memlekete mi gittin?seminer dönemine kalmadın galiba...ben daha buralardayım,8temmuzda oğluşun dgünü var o d geçsin ankaraya gidicez inşallahkaydirigubbakcemile4
kızlar benim annemler bizde kalıyorlardı burağa baktıkları için...dün onlar gttiiler,burakla ben yalnız kaldık,dolayısıyla tüm düzenimiz değişti...yürüyüşe çıkamam burağı bırakıp...evde onunla steper yapmam da çok zor oluyor...planlarım var ama bakalım nasıl olacakbenneyaptımkidiyete de nasıl uyucam bilmiyorum...oofff kafam çok krışık...benden biraz haber çıkmazsa merak etmeyin canlarımopuyorumnanaktan

kaptanım ve kaptan vekilim, ben önümüzdeki hafat kilo bildirimi yapamayacağım, şimdiden beni izinli yazarmısınız diye sormak istedim. yaklasık 10 gün kadar net bağlantım olmayacak malesef.

emoşum bir tuhafım ya şimdi kalkım ilaçlar maffediyor beni ama kullanmazsam daha kötü sonuçlarla karşışacağım bulaşıklara girdim üst raflardakilerin arkalarındakiler uzuuuuuuun zamandır ellenmemiş ee sürekli fazla yemk yapılıyor bende çamaşır suyuna koymuştum akşamkiler de vardı bulaşık sabah kahvaltı etmişleronlarda vardı günlük bulaşıkları yıkkadım şimdide bardakları yıkıcam patates koydum haşlamaya midem çok kötü aşırı gaz oluyor of ya onu yicem birazdan hem patates pişmiş olur hemde bulaşıklar bitmiş

hmmm dun cok kimse girmemiş, okumak kolay oldu malesef.
evet canım öyle oluyorboshayallersmile
keşke sen gelmişken dolduruverseydin biraz:delphin:kırkyılda bir uğrayıp bir kelime yazıp bunu söylemek yerine,keşke sen doldursaydınboshayallersmile
emoşum bir tuhafım ya şimdi kalkım ilaçlar maffediyor beni ama kullanmazsam daha kötü sonuçlarla karşışacağım bulaşıklara girdim üst raflardakilerin arkalarındakiler uzuuuuuuun zamandır ellenmemiş ee sürekli fazla yemk yapılıyor bende çamaşır suyuna koymuştum akşamkiler de vardı bulaşık sabah kahvaltı etmişleronlarda vardı günlük bulaşıkları yıkkadım şimdide bardakları yıkıcam patates koydum haşlamaya midem çok kötü aşırı gaz oluyor of ya onu yicem birazdan hem patates pişmiş olur hemde bulaşıklar bitmiş

ee genç kızsın her iş eline bakıyor tabii haklısın:delphin:
zordur bilirim:teselli:
ben de oğlumla yoğun bir gün geçirdim,doğru düzgün bi şey yiyemedim...o uyuudu ben de biraz kestireyim diyorum çok yorgunummirmirmirmir
öperimkaydirigubbakcemile3

günaysın kızlaaaarkaydirigubbakcemile3
gizem niye uyummadın canım,bi sürü de iş yapmışsın küt diye uyuman lazımdı halbuki:uhm:hem de tüm gün aç kalmışsın nerdeyse...nasıl dayandın kuzum?:teselli:bu kadar yüklenme kendine hasta olursun bak:1no2:
aslı sen memlekete mi gittin?seminer dönemine kalmadın galiba...ben daha buralardayım,8temmuzda oğluşun dgünü var o d geçsin ankaraya gidicez inşallahkaydirigubbakcemile4
kızlar benim annemler bizde kalıyorlardı burağa baktıkları için...dün onlar gttiiler,burakla ben yalnız kaldık,dolayısıyla tüm düzenimiz değişti...yürüyüşe çıkamam burağı bırakıp...evde onunla steper yapmam da çok zor oluyor...planlarım var ama bakalım nasıl olacakbenneyaptımkidiyete de nasıl uyucam bilmiyorum...oofff kafam çok krışık...benden biraz haber çıkmazsa merak etmeyin canlarımopuyorumnanaktan

seminerlerden kaçıp gonyaya geldim canım. sempatiksalakcinni mazeret izni aldım.ay dgünü yazmışsın ben de okuyom okuyom ne düğünü diyom. sünnet ettircen sandım :1: oğlanı da yollasaydın dermişim annenlerle.

bugün
sabah
4 sarma :)
1 kk peynir
birkaç lokma omlet
salatalık

ara
1 dondurma

ara
24 kiraz

öğlen
4 parmak karpus
2 kk peynir
1 kase yovurt
1 dilim ekmek

akşam
1 tabak semizotu
1 kase yourt
1 dl ekmek
salata

ara
meyve

aslıcım iyi etmişsin canım,bizim yerimize de gez konyadakaydirigubbakcemile3oğlanı sünnet ettiremedim maalesef,araştırıyorum yaz sonunda ettirebilirim:emir_bebek:annmlerle de göndermem,onsuz yapamamŞeniz
burakla çok yoğun bir gün geçirdik,ne yedim doğru düzgün hiç anlamadım...bütün günüm ayak üstü yemekle geçti...akşam oğlumla köfte yaptık,az yağ katmıştım,pattes de attık fırında pişirdik...onlardan yedim yanında da salata...oturup adam gibi yediğim tek öğün bu oldubenneyaptımkiondan sonra dışarı çıktık...yarım saat yürüyüş...snra parkta burağı oynattım,sonra market -pazar vs...eve geldik...
çok yorgunum,ama yazmadn çıkmak istemedim
herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

aslıcım iyi etmişsin canım,bizim yerimize de gez konyadakaydirigubbakcemile3oğlanı sünnet ettiremedim maalesef,araştırıyorum yaz sonunda ettirebilirim:emir_bebek:annmlerle de göndermem,onsuz yapamamŞeniz
burakla çok yoğun bir gün geçirdik,ne yedim doğru düzgün hiç anlamadım...bütün günüm ayak üstü yemekle geçti...akşam oğlumla köfte yaptık,az yağ katmıştım,pattes de attık fırında pişirdik...onlardan yedim yanında da salata...oturup adam gibi yediğim tek öğün bu oldubenneyaptımkiondan sonra dışarı çıktık...yarım saat yürüyüş...snra parkta burağı oynattım,sonra market -pazar vs...eve geldik...
çok yorgunum,ama yazmadn çıkmak istemedim
herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

benim de oğlan ateşlendi ya 2 gündür geçmiyo. habire calpol dolven fitil... yarın iyi olmazsa doktora götürücem. hava değişimi yaramadı

benim de oğlan ateşlendi ya 2 gündür geçmiyo. habire calpol dolven fitil... yarın iyi olmazsa doktora götürücem. hava değişimi yaramadı
gecmis olsun canim..
slm kizlar ben bu grubu takip ederken sayfalari okumaya yetisemiyordum ben geldim herkes kayboldu sanki ne oldu anlamadimki..(millet tatildemi acep)resmen motivasyonum düsmüstü ama bomba gibi geliyom..yarin malum ptesi benim icin yeni bi yöntem deneyecem..bu seferde olmassa demek istemiyom gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrr...Allahim ptsei baslayip sali bitirenlerden olmak istemiyommmm..:1closedeyes:

Back
X